tirsdag, september 20, 2016

Forberedelser til Shapeup-uken

Jeg forbereder og forbereder, så det kan bli ordentlig bra dette her. Men aller først må jeg bare si, at mens de andre hva-kan-jeg-kalle-dem ... kandidatene! har vært kanonpositive til mailen jeg sendte, (Hei, jeg skal teste ut treningen og kostholdet deres. Hvordan bør jeg gå fram?) så har jeg ikke fått svar fra Shapeup i det hele tatt. Har de glemt at at jeg var så godt som en forsidepike i bladet deres? Forside/bakside, jeg var i bladet i alle fall, med egne corny tips som Gjør dagens ærend til fots. Da får du både frisk luft og et motivasjonsboost!
Mhm.

Så derfor er jeg negativt innstilt i utgangspunktet, (IKKE for noen annen grunn) men jeg har laget en plan for Shapeup-uken. En uke i Shapeups regi; Hundre prosent inspirert av bladet som har fem utfallsvarianter i hver utgave, og som insisterer på at smoothies gir energiboost. Det kommer til å bli one helluva boost. Hah.

Kjøleskap med boostende ingredienser - check.

Hello avokado.
Fryseboks full av bær: check.
Sunne mellommåltid klart til hele uken - check.
(Det er epler og mandler med kanel.)

Hjemmebakt fåkkings rugbrød - check.

Mhm. :P
 Og når det gjelder treningsprogram så har jeg lest meg opp helt siden i våres.

Check.

Diett: Det kommer jeg tilbake til.
Treningsprogram: Det kommer jeg tilbake til.
Antall treningsøkter: Seks. Tre tunge og tre veldig lette.
Forventninger til formen: Sliten og sulten.
Forventet resultat: At jeg blir god på planken. Yay.
Motivasjon: Laber.

Alle Shapeup-tips mottas med blomster og ballonger. :)

4 kommentarer:

 1. Det viktigste denne uka tror jeg blir å variere utfallene, ta knebøy med lette (ingen?) vekter og med hopp og å lage en fresh juice eller noe sånt som du kan bære rundt på og poste på instagram. Være lit inspo, liksom. Dette er uka du må finne frem de mest mønstrete tightsene dine.

  SvarSlett
  Svar
  1. Selvfølgelig!! Antrekket blir jo halve moroa, at jeg ikke tenkte på det! Nå gleder jeg meg mer allerede, så tusen takk, Lille-t. Blomster og ballonger!

   Slett
 2. Det som jo er bra med ShapUp uka er at du kan spise grøt. Veldig mange grøt - og at alt går driiitfort. ShapeUp oppsummerer egentlig bladet sitt kort og greit i denne artikkelen: http://www.klikk.no/produkthjemmesider/shapeup/article1532774.ece
  Dersom du ikke gidder å klikke på lenken siterer jeg:
  "Grøt kan være sunt og mettende og er dessuten et perfekt restitusjonsmåltid og er perfekt til frokost, lunsj og kvelds.

  Måltidene er også bra før og etter trening, enten du vil trene rumpa på 15 minutter, få sterkere kropp på 20 minutter eller prøve dere på shapeupkickstart-programmet vårt."

  Lykke til! :*

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Østis! 06.08, spiser du frokost da? Visste ikke at nettet var åpent engang så tidlig.

   Takk for tips! Hvorfor spurte jeg ikke tidligere, nå har jeg funnet en mye kjedeligere matplan med tilhørende mongotreningsprogram. Men det er kanskje det som skal til for å få en ordentlig ShapeUp-test, så jeg kan ikke bytte nå. Tenk om jeg ble dritgod på planken eller tar av to kilo?! Kanonspennende.

   Klokken er 08.15, og jeg har allerede spist avokado og laget en boostende smoothie. Med proteinpulver! Koser meg veldig.

   Ha en fin dag! Puss och kram og blomster og ballonger.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...