fredag, september 30, 2016

Morsomme mellommåltider

Fordi bokstavrim er så flott på en fredag. Smarte mellommåltid, skriver ShapeUp, men egentlig var de helt forferdelige. Jeg maser fælt om ShapeUp-dietten, men jeg ble ikke helt ferdig i stad. Og dessuten har jeg blitt så glad i posjerte egg og smoothies at den lever litt med meg ennå.

Googler du Tuna and banana får du null treff. Merkelig! Så jeg googlet på norsk ... Tunfisk og banan, fem treff! Ett fra ShapeUp, to fra ShapeUp-Pia og så har visst FitnessNora også testet dette. Tenk at dette har de kommet på helt av seg selv, pønsket det ut på ShapeUp-kontoret, det et mysterium. Og jeg tror det er det dummeste jeg har spist OG/ELLER gjort i bloggeøyemed. Det er ikke noe jeg kan bruke som conversation starter - "Hei, har dere prøvd tunfisk og banan?" - det er ikke noe jeg fikk betalt for, eller på noensomhelst måte hadde kommet på av meg selv.

I'm blogging this.
Selv bananene ser engstelige ut, ser dere det?
"Hva gjør hun??"

Det mest ulogiske jeg har spist noengang.
Synd jeg ikke rakk å knipse banansausen som rant ut i sidene etterhvert, men plis se det for dere.

Juhu! Nei.


Nå skal jeg fjerne dietten som har hengt på kjøkkenskapet den siste uken, men aller først et terningkast til alle mellommåltidene jeg rakk å teste.


 • Tunfisk og banan: Terningkast 1. I did it!
 • En boks makrell i tomat: Terningkast 2. Too much. Mett i to timer, men altfor mye makrell og saus.
 • Proteinpulver og banan: Utestet. Jeg skjønte ikke denne. Hvordan blande pulver og banan?
 • Bær og naturlige nøtter: Terningkast 6! Ha ha, fordi jeg byttet bær med en gulrot og ditto naturlig nøttesmør.
 • En pakke pålegg: Terningkast 2.  
 • Fire hardkokte egg: Fire stykker?? Ha ha ha.
 • Smoothies: Terningkast 5. Godt og mettende, men trekk for mye oppvask etterpå.
 • Kaffe med melk: Hvis dette er et mellommåltid har jeg fem mellommåltider til dagen, men nam. Terningkast 4.

Pia og jeg.
Det er helg! Jeg skal i babydusj og på konsert. Og trene og drikke vin, ser jeg for meg. Yay.

33 kommentarer:

 1. Herregud, tenk at JEG har testet noe du ikke har. Proteinpulver og banan moser du sammen (de må være frosne, eller godt modne) også spiser du det enten som is, eller som bananmosgrøtisj.

  SvarSlett
  Svar
  1. Herregud sjøl, jeg har også lagd "bananis" vel, men det står i ShapeUp at du skal røre det sammmen? Ti poeng til deg som har gjort det også. Men hello, du har jo testet det berømte "Melkerullmellommåltidet" som jeg nok aldri får meg til å prøve.

   Snart helg! Vi burde gå på konsert en dag!

   Slett
  2. Det burde vi. Hva med i morgen kl 18.00? .)

   Slett
  3. Plan! Og hva om jeg tar et glass vin for Mathilde også? :P

   Slett
 2. Søk på Tuna and banana pizza så får du opp noen flere treff. ;) Er visst en ikke helt uvanlig toppingkombo på pizza det der, og dessuten er svenskene glade i komboen. Bare søk på tonfisk och banan. Det frister IKKE meg, så jeg har ingen planer om å prøve.

  SvarSlett
  Svar
  1. Oh shit!! Ha ha.

   Men Maije, så kjekt å høre fra deg! Er du fortsatt i Oslo? Er formen fin, har du samme jobben eller ellers noe nytt å fortelle? :)

   Det frister ikke meg heller, men takk for tipset.

   Slett
  2. Fortsatt i Oslo og ingen store planer om å forlate hovedstaden. ;) Ingenting nytt å fortelle heller, livet mitt består av trening og jobb, og ellers fint lite. Men hvem vet, kanskje det bli noe action i Stockholm neste helg, eller i løpet av de to ukene med ferie/trening på Playitas i månedsskiftet oktober/november? Man vet jo aldri. :p

   Slett
  3. He he, det var det du sa sist også. Det høres ut som mye trening da. Jeg vil også til Playitas og ferietrene, det hadde vært en drøm! Hvor er det? Hørtes fint ut i alle fall.

   Slett
  4. Playitas er på Fuerteventura, og er en superpopulær treningsplass for blant annet den svenske ol-troppen etc. http://www.playitas.net/en En helt fantastisk plass for trening. :D

   Det blir en del trening, det gjør det, men jeg sitter også fryktelig mye stille på jobb, så å få beveget meg både før og etter jobb har jeg bare godt av. Totalt sett sitter jeg mer på ræva enn jeg trener.

   Slett
  5. Oh boy! Jeg vil jeg vil! Alt som ligner hadde vært deilig nå før jul en gang. Sol og trening. Nå som jeg har vondt i knærne vil det sikkert hjelpe til og med. Som hos alle andre syke som drar til Syden! Plis blog about it. ;)

   Slett
 3. Å nei å nei, tanken på den kombinasjonen fikk meg til å grøsse ������
  God helg til deg ��

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ragnhild! Hva skulle du hatt for å spise to bananer med tunfisk da? Fem hundre? Du får fem hundre!

   God helg til deg også!

   Slett
 4. Det der er det sjukeste ass. Du er helt sprø.

  Hva er mellommåltid egentlig, og finnes det noen absolutte regler? Kan ikke mellommåltid være helt normale ting som et knekkebrød med ei skive ost? Eller en fruk? Etter tunfisk og banan troner "4 hardkokte egg" toppen av listen! Hvorfor ikke lage en omelett av eggene - i det minste? Å legge til litt paprika og trekke fra ett egg? Nei. ShapeUp henger ikke helt på greip. Men nå er det jo slik at vi er i øverste aldersgruppe på målgruppen også. De bryr seg kanskje ikke om hva vi synes. Alle på 26 synes feks det er helt normalt med 4 egg som snack.

  Gleder meg til det neste du skal teste.

  :* :* :*

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei tiny one!

   Et mellommåltid burde være 200 kalorier for en pike som ikke er toppidrettsutøver, men ShapeUp, vet du, må ta høyde for alle menn og toppidrettsutøvere som også leser bladet deres, og da blir det fire egg i stedet for to.

   Omelett - nei. Jeg spurte dem nå.
   Paprika - nei, det kom ikke på tale. Jeg spurte om det også.

   Jeg skal høre med en 26-åring! At jeg ikke tenkte på det. (Men siden du bor på samme kjøkken og ser den samme oppslagstavlen: Det står 2-4 egg. Hysj, ikke like spennende da.)

   Puss på deg

   Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  3. Det er en tynn, tynn strek mellom mellommåltid og måltid. For jeg kan ofte ha to lunsjer. Er den ene mellommåltid? Eller begge? Hva er hovedmåltider? Etter middag og trening blir det ofte en banan. Bare en banan. Og den er jo ikke 200 kcal sist jeg sjekket. Jeg er IKKE compliant med ShapeUp sine leveregler er jeg redd...

   Jeg måtte skrive på ny - forrige var så full av skriveleif...

   Slett
  4. Forresten - blir neste innlegg Horrible Hovedmåltider? Der hvor ShapeUp bare anbefaler prottis - eller 500 gram laks en dag - og 40 gram havregrøt dagen etterpå?

   Slett
  5. Interessant. Det kunne det lett blitt, jeg har fortsatt det bladet med 500 gram laks og hokus pokus bare havregrøt neste dag. Hvis du tester kan jeg ta bilde av det. ;)

   Slett
  6. Ha ha. Du er fin. Du spiser gjerne tunfisk og banan, men ikke en halvkilo laks? :D

   Slett
  7. Nemlig. :)

   Du spser heller en helkilo bær enn ett sukkerstrø.

   Slett
 5. Herregud, det der så skikkelig ekkelt ut! Tenk at du spiste det. For en innsats! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :D

   Det er verdt det når du sier sånn. Fin helg, Maiken? Spist noe spennnende selv i det siste?

   Slett
  2. Jeg har spist masse sjokolade i det siste! OG jeg har sluttet å trene. Her om dagen laget jeg rundstykker av potetmos. Det var ganske spennende. Smakte potetmos.

   Slett
  3. Kuult! Jeg har bakt sånne potetbrød, og det er jo kjempegodt. Grattis med sjokolade. Da tenker jeg at du har det bra. :P

   Slett
 6. Jeg skulle fått ganske godt betalt for å spise en kombinasjon av tunfisk og banan.. Kan også avkrefte at alle på 26 synes det er normalt å spise 4 egg til mellommåltid ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha! Er du 26? Fantastisk. Hva spiser en 26-åring som mellommåltid da? None of the above?

   Slett
 7. Haha, 100 poeng til deg for den kombinasjonen der.

  Smoothieoppvasktriks: ha en god slant varmt vann med bittelitt såpe i kolben, kjør den på full hastighet noen strakser, skyll av. Voila!

  Har drukket minst en smoothie om dagen daglig noen uker nå, og da du skrev at Shape Up mente vi skulle få en energiboost av det måtte jeg le. Men nå kjenner jeg at de har rett! Masse spinat, noe sitrus, ingefær, diverse frø og BOOM!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hundre poeng! Kan jeg cashe dem ut i varer eller tjenester? Eller mere mat? :P

   For et sinnsykt kult tips! Så sinnsykt at jeg vet ikke om jeg tør engang. Oi. Du får hundre poeng (kan cashes ut i smådrops) for den flotte smoothien. Blir du mett? Funker veganerkostholdet fint fremdeles?

   Klem på deg.

   Slett
 8. Jeg ønsker meg et nytt innlegg, for å slippe å se tunfisk og banan. Det er nesten like ille som tunfisk å banan!

  Savner deg. Hotellfrokost er kjipere uten deg!

  :*

  Puss Puss Puss

  SvarSlett
 9. huff det hørest verre ut enn når jeg testa ut alger og hvetegress til frokost en stund :-)
  hva er det neste bulletproof coffe? DEET SER SÅ EKKELT UT HAHAH faktisk så ille at jeg måtte ha caps.

  håper dere har en fin høst. blir det oslo tur eller drepte hverdagen de planene?

  østis om du noen gang trenger ikke jobb realtert kaffe selskap når du er i oslo skrik ut :-)

  jeg skal operere 17 oktober så nå samler jeg bare krefter og kjærlighet frem til da.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei fineste Ingrid! Hvor er du nå? Tromsø? Oslo? Hva skal de operere deg for? Får du svømt noe nå?

   Jeg skal def si i fra om jeg er i Oslo med jobben. Jeg var der faktisk fra onsdag til torsdag! Jeg reiste på besøk hjem til mor og far over helgen, men i dag drar jeg til Stavanger igjen. Vi skal krysse armer og bein for at operasjonen blir vellykket. Til vi sees igjen sender vi 14 bøtter kjærlighet, 18 slengkyss og 2458 varme tanker.

   XO XO

   Slett
  2. Og 5467 high fives😘

   Slett
  3. Herfra og! 17. oktober skal jeg tenke på deg. Og før det også!

   Oslotur frister fortsatt veldig. I november, for eksempel. Vi har bare ikke somlet oss til å planlegge skikkelig. Er du der i november?

   Bulletproof coffee SKAL jeg teste en gang. Banna bein! Jeg har tenkt det lenge. ja, det virker helt mongodisgusting, men det gjør det jo ekstra morsomt. ;) Gjør det du og!

   Masse kjærlighet.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...