tirsdag, oktober 20, 2015

Fitness Convention 2015

Jeg skrev en kommentar på bloggen til Shape up-Pia i går, der jeg sa noe sånt som Hellooo, du er jo bare enda finere i virkeligheten! Det er mulig jeg brukte store bokstaver og enda flere utropstegn (og kanskje hjerter og smileys med hjerter i øynene), for jeg gikk nok for langt i alle fall. Hun publiserte ikke kommentaren engang. Plis, crazy fan, la meg trene i fred, tenkte Pia.

Wohoo, tenkte jeg.
Fitness convention var kanongøy. Jeg trente først med Lasse Tufte og Funkygine (!), og så kom typen til Siri og kjørte langrennstrening med PT-Pia og meg. Og ja, det var andre der også, men åh, så gøy. Hei typen til Siri, jeg kjenner dama di. (Jeg har i alle fall lest bloggen hennes.)

Så gøy!

Se, hva jeg har gjort.

Se, så gøy!
Og så inn til lunsj med Maiken og Helene, og fortelle om alle disse spennende menneskene, og Maiken bare Hvem da PT-Pia? Og jeg bare Helloooo, hun pene som skriver i Shape-up! Og så ut igjen til yoga, og solen skinner, og det er høst og bare ...

Jeg trenger en pause.
Og Oslo altså. Kjendiser der også. Jeg tror jeg så han som spilte Elling i de filmene som gikk for femten år siden. Stas! Og så kom en liten østlending som ble med til Matbaren. Tina og til og med Thea var der, men hun fikk ikke jeg møte.

Treningstrend: Utetrening, tydeligvis
Lunsjtrend: Proteinbarer
Shopping: Reebok-tights i alle farger
Sightseeing: C-kjendiser
Antall alkoholenheter: 2

8 for 100. Hilsen Maiken.
Matbaren er megakul. Vi har en i Stavanger også nå, bare så det er sagt.
Jeg har vært litt høy. Det kan skyldes at jeg har vært litt lav de siste ukene, men det kan også skyldes at all kaffe har blitt byttet ut med Fres og Redbull (på grunn av et tannblekingsprosjekt). Hvor mye koffein er det i en Redbull? Jeg har nok toppet inntaket.
(Begynner å lure på om det går den andre veien.)
Annet nytt er at jeg er singel igjen. Det er drit, men det er min egen feil. Fordi det er min egen feil så har jeg liksom ikke lov å være lei, men jeg er sint. Jeg skal dra alene til hytta denne helgen og være sint på meg selv. Og det skal regne og alt skal være drit. Fredag er den internasjonale grøtdagen, så da skal jeg spise grøt fra morgen til kveld, og fåkkings ingenting annet. Nå ble jeg litt sint igjen, merker jeg, for jeg hamrer på tastaturet. Kjærlighet er dødsvanskelig. God tirsdag.

23 kommentarer:

 1. Ikke være sint på seg selv! Er vel ikke din feil at du er født så heit og attraktiv. It's the genes! ;-)

  Jeg har forresten et veldig kult boktips til helgen: "Magnhild - en bok om sex, fyll og offentlig forvaltning". Morsomste boken jeg har lest på lenge. Jeg kjente meg hvertfall veldig igjen i Magnhild, og det tror jeg mange andre single jenter på 30 + også vil gjøre.

  Chin up hon' :-*

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har googlet, og den ser dødskul ut! Møt Magnhild, fordi du fortjener det. "Hvorfor i helvete skal jeg bidra til befolkningsveksten på bygda?" Ha ha.

   Ta den med til vi møtes neste gang, vil du? :P

   Takk for snill hilsen og takk for en kjempefin prat i går. Men som jeg altså sa i går; jo, nå kan jeg godt være sint på meg selv. Litt til.

   Slett
  2. Will do! Enn så lenge kan du følge Magnhild her: http://www.antibloggeren.com - ikke en rosablogg. En gråblogg. ;-))

   Du får i så fall bare være så sint på deg selv som du ville vært på en god venninne i din egen situasjon. Det er ditt liv, og din lykke <3

   Slett
  3. Aha, er det den?! Jeg elsker jo den bloggen!

   Jeg skal være min egen beste venn og verste fiende om hverandre. Litt sånn schizofren nå helt til alt blir bra igjen. Ingen skal dø, og når jeg snakker med deg har jeg det hur bra som helst uansett. Du er så super! Glad i deg.

   Slett
  4. Glad i deg og kjære deg! <3

   Vi får si som Magnhild: "All you need is love, all you want is sex, all you get is porn" ;-))

   :-***

   Slett
  5. Haha, damn straight! Magnhild er genial!

   Slett
  6. Ha ha! Jeg skal få tak i den boken. Kos deg i Oslo!

   Slett
 2. Kjærlighet er skitvanskelig! Kan ikke tilby mye råd og trøst dessverre for jeg går på trynet hver gang jeg forsøker, men legger igjen en *klem*. Stell litt pent med deg selv da!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Hei, Maije! Du har vært savnet. Hva gjør du når du går på trynet da? Heidi her tipset meg om å kjøpe gule klær. Tror du det hjelper?

   Klem tilbakers.

   Slett
  2. Hmm, klipper hanekam, farger håret og bruker masse svart sminke? Eller løper, langt, helt til jeg har tømt hodet for kjipe tanker, og når tankene kommer tilbake tar jeg en ny løpetur. Fjelltur er sikkert like fin terapi.

   Aller helst unngår jeg bare å innvolvere meg med noen som helst, men det er et veldig dårlig råd med mindre du har tenkt å ende opp aleine. ;)

   Usikker på om gule klær hjelper, ettersom jeg gjør det stikk motsatte og kler meg dystert med masse kølsvart sminke, men så har ikke den approachen funket så inmari bra heller. :p

   Slett
  3. Er det sant?? Spenstig! Men da må du ha vært veldig lei, for dette var jo nokså drastisk? Jeg håper du har det bra nå. Med eller uten kjæreste.

   Lurt å løpe! Det har jeg også gjort når jeg har kranglet eller blitt dumpet.

   Heia oss i alle fall. Det ordner seg alltid for snille jenter.

   Slett
  4. Vet ikke om jeg kan regnes som snill jente lenger. Fåkk. Alt suger.

   Slett
  5. Men takk for trøst og tips! <3

   Slett
  6. Hehe, visst er det sant. :) Det var liksom det året alt gikk til helvete det, men det går bra nå altså, helt uten kjæreste. :)

   Jeg tror nok helt sikkert du fortsatt kan regnes som snill jente, og det ordner seg alltid, man må bare gi det den tiden det tar.

   Slett
  7. Jotakk, det var veldig snilt. Virkelig. For det kan du jo ikke vite. Jeg er egentlig kjempesnill, men det har vært en komplisert høst. Bank i bordet, jeg har vært ærlig hele tiden i alle fall, men bortsett fra det ... Rot rot rot. Isj.

   Bli med å sutre på hytta i helgen?

   Slett
  8. Selv om det høres utrolig fristende ut så skal jeg faktisk på single-middag med du inviteres. Sukker, Match.com og Tinder er ikke for meg, men middag ute med en gjeng andre single? Tja, hvorfor ikke? Restauranten har jo god mat om ikke annet.

   Slett
  9. Woho, så gøy! Kjempesmart! Hvor skal dere spise? Har du vært med tidligere?

   Slett
  10. Nei, første gang, så jeg er veldig spent. Vi skal spise på Südøst. Satser på at det blir hyggelig, og uansett virker det som en bedre måte å treffe nye mennesker på enn nettdating eller på byen.

   Slett
  11. Skamkult! Du må oppdatere meg etter helgen. Vil du? :P

   Nå må vi legge oss. Snart jobb igjen. God natt!

   Slett
 3. Chassi! Jeg glikk helt glipp av dette, og fikk helt vondt inne i meg når jeg leste! Går det bedre nå? Har du kommet over denial-fasen? (det har jeg, og det suger om mulig enda mer). Neste fase i min bok er anger/bitterhet-fasen. Kombinert med "nytt håp" (som dør hele tiden). Og litt "gleder meg til tre år har gått" (mens jeg egentlig mener tjue, eller noe sånt).

  Håper du ikke er for sint på deg selv. Det er lov å glippe litt innimellom. Det er egentlig ikke lov å såre andre, men det hjelper i hvert fall ikke å følge opp med å såre seg selv.

  Jeg er ingen ekspert, men jeg synes det ser ut som at det viser på kroppen din at du har det vondt. Det går ikke an å bare bruke løping for å komme over kjærligheten, det må kombineres med is og sjokolade. (Jeg vet ikke). (Jeg så en gang en film der en sier: "when i am sad i go running, the body loses water when you run, so you have no one left for tears. Det tenker jeg av og til på, når det som gjør aller minst vondt når jeg løper, er beina.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei T! For en koselig hilsen! Det går fint med meg. Virkelig. Jeg er mindre i kroppen enn jeg pleier å være (nesten like liten som den lille østlendingen), men det går fort over. Jeg er aller mest lei for andre som jeg har gjort lei underveis. Det har vært en tøff høst. Og fin høst. Og tøff. Og fin! Og så mitt tøff.

   Hvordan går det med deg?

   Kjempeklem!

   Slett
  2. Skriver under på tøff og fin høst. Det går opp og ned med meg, men akkurat nå har jeg det i hvert fall fint.

   Ps. Pia har svart på kommentaren du la igjen til henne, hvis du ikke har sett det :)

   Slett
  3. Heia oss, la oss lage en klubb. ;)

   Hvor da, Pia? Jeg skal sjekke! Takk for tipset.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...