onsdag, oktober 28, 2015

Andre ting

I dag syklet jeg sikksakk til jobben og tenkte på hvor deilig det skal bli å stå på ski igjen. Snart! Jeg tok et bilde av meg selv med lite klær på, og tenkte på at jeg må feite meg opp før de lange skiturene kommer. Jeg skrellet epler og stekte epleskrellet mens jeg tenkte på hvor godt det føles å bruke opp maten. Jeg tenker egentlig bare på kjærligheten, men det kan jeg ikke skrive om her.

Hvis den det gjelder (en som syns at blogging er barnslig og eksibisjonistisk, - og hello, det skjønner jeg jo) skulle være bare BITTELITT interessert i meg ennå, så regner jeg med at dette er mer enn nok av turn-off. Værsågod, her flekser jeg muskler med sovehår og ingen klær på:

(Med en balletdanser på bicepsen, det var vel koselig? Nei. Like ille for det om.)
Og se fine nistepakken, en boks med epleskrell:
(Jeg så forresten på God Morgen Norge at de brukte skrellet på blomkålen til og med!) 

Okei, og et bilde fra hytteturen i helgen, for det var så deilig med høstvær, høstfarger og fyr i peisen:
Jeg kunne ha overvintret.

Og der var de siste eplene for i år:
De ble til syltetøy.
Na-na, tenke på andre ting ... dum-di-dum. Solen skinner og ingen skal dø. Ha en fin onsdag!

13 kommentarer:

 1. Andres matinntak er meg uvedkommende, men jeg nevner sånn i forbifarten at det ofte er bra å spise litt. Siri Vilberg skrev en gang at "å spise akkurat passe løser ingen problemer, det heller, men det skaper iallfall ingen nye. Godt poeng og fritt referert:)

  I samme casual "andre-ting-humør" kan jeg slå ihjel litt arbeidstid mens alle arbeidsprogrammmer ligger nede, og forplikte meg på din blogg til å trene styrke igjen. To ganger i uka, helst tre, det klarer jeg, ikke sant?


  Løpejenta.

  SvarSlett
  Svar
  1. Neimen hei, kjære deg!

   Ha ha. Andre matinntak er for meg som Se&Hør og Syttende mai omtrent, men fint at du kan heve deg over det. ;) Siri sier mye lurt, den skal hun ha, men takk og lov og bank i bordet, her finnes det ingen matproblemer heldigvis.

   Ja takk til styrke. Det klarer du! Har du en mer konkret plan? Som et program?

   Slett
  2. Jeg hever meg over det inntil folk virker mer spiseforstyrrede enn normalt. Det er jo din jobb å involvere deg i andres mat, og selvsagt blir dette en yrkesskade til fritidsbruk også!

   Jeg tok en løpsanalyse for en stund siden, og fikk noen øvelser/et program, som jeg uheldigvis ikke har utført ennå. I tillegg trenger jeg flere core-øvelser (tips? Annet enn planke?), og gjør de øvelsene for overkroppen som lindrer stressede kontorskuldre. Mao. totalt usystematisk trening!


   Løpejenta.

   Slett
  3. Typisk høna eller egget-situasjon, men jeg kan ikke si at interessen kom som en yrkesskade, for da har jeg vært yrkesskadet siden før jeg nådde lovlig arbeidsalder. Kosthold er gøy! :D

   Hva sa løpsanalysen? Jeg har mange gode tips til core. I dag har jeg gjort noe som heter Stir the pot på kundene. Go google. Landmines og bodysaw er også favoritter.

   Puss puss.

   Slett
 2. I can totally relate. I nesten tre uker spiste jeg kun en (stor) porsjon havregryn med melk for dagen fordi jeg ikke eide matlyst. Nå vil jeg plutselig spise hele verden selv om jeg har vondt både i hjertet og sjelen. Blæh!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du vondt i hjertet og sjelen ennå? :(

   Oi oi oi, jeg vet ikke hva jeg kan si. Husrom og hjerterom her i Stavanger hvis du har lyst å lufte deg. <3

   Slett
  2. Plutselig så kommer jeg! Tenk så kjekt det hadde vært da!

   Slett
 3. Men hva skjedde med selve eplet? Tok du bare av skrellet og lot det stå der helt nakent?
  Og HVIS du bare skulle spise det hvorfor ta av skrellet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Man må skrelle eplene for å lage syltetøy. Jeg har skrelt omtrent tusen bittesmå epler, og de er så små at det ville vært altfor trist å kaste skrellet, som utgjør halvparten, sikkert. Epleskrell ftw!

   Har dere det bra! Blir det hyttetur i helgen eller skjer det noe annet spennende?

   Slett
  2. Aha, eplesyltetøy. Det forklarer jo litt ;)
   Det blir hyttetur fra lørdag til søndag, ellers lite planer. Akkurat sånn jeg liker det :)

   Slett
  3. Perfekt!

   Du kan få eplesyltetøy om du vil. Det er sukkerfritt, men det ble ganske godt for det om. :D

   Slett
 4. Hva tenker du om at hun du har kjærlighetsorg over har laget tegneserie om deg? :P
  Syntes den var ganske frekk. Trodde ikke hun visste om bloggen din jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Takk for tipset, jeg så det nå. Jeg er slettet fra Facebook og alle veier, så jeg visste ikke om det. (Hvordan har du funnet det selv?)

   Jeg håper kkke hun det gjelder tror at jeg ønsker å forandre på henne, men alt dette her var passe flaut. Jeg kommenterte faktisk på stranden en dag at en tjukk liten gutt ble servert iskrem mens ham var ute og badet, men nå har jeg blitt flinkere til å ikke komme med sånne kommentarer.

   Fleksebilder - aldri mer.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...