mandag, oktober 12, 2015

PT-en og idrettslæreren

Det var en gang en hemmelig person som syns at blogging var teit og at internett var antikrist. Yeah yeah, helt greit det. Så kul skal jeg også bli engang, men enn så lenge så er det derfor jeg later som om dette er et eventyr. Om noen levende eller døde skulle likne på noen her, eller på denne frosken til og med, så er det helt tilfeldig.

(Selv om frosken egentlig skulle ligne på meg.)
Så. Det var en gang en PT og en idrettslærer som likte å konkurrere i mange ting, og begge mente de at de var best i alt. Eller i alle fall i mye. Jeg kan trene midt på dagen, sa idrettslæreren. Woho liksom, sa PT-en, jeg sluttet i jobben for å trene mer. Og sånn holdt de på.

(All characters appearing in this work are fictitious.)

Og inn i ringen kommer, fra et lite sted i Ryfylke ...
Idrettslæreren som spiller beach volley, men som ikke er proff lenger!
Og ... tam-ta-da, fra landets tidligere oljehovedstad:
PT-en som løfter like tungt i benkpress som i knebøy!

En dag skulle vi ut og løpe. My kind of game, tenkte PT-en. Det er den eneste treningen jeg har gjort i det siste, og med en matlyst under pari har jeg fått en slags løpekropp til og med. Jeg så passe sulten, bleik og blodfattig ut, med nye terrengsko og sponsede klær. Skamklar. (Oi. Jeg-form plutselig, men okei, jeg er ikke hemmelig. Jeg er PT-en.)

Du løper nok altfor fort, sa idrettslæreren.
Mhm, men jeg kan godt løpe seint i dag, for deg, sa PT-en.
Ellers så kan du løpe uten meg altså, sa idrettslæreren.
Mhm, men neida, sa PT-en. Wooho, jeg er så dritgod, jippi-jippi-yeah.

Bla bla, løpe løpe. Fordi pulsklokken min endte med en gjennomsnittspuls på 102 prosent så snipp snapp snute: Idrettslæreren var tøffere enn makspulsen min til og med. Men ikke bare det! Jeg har ikke tatt bilder, så dere må bare se det for dere, men altså; Ja, for all del, hun løp fortere enn meg, og går fortere enn meg i fjellet og er bedre enn meg i historie, men det kule på denne løpeturen var (og det var. så. kult.) at hun hoppet over alle gjerdene! Jeg dater en veddeløpshest!

Sånn!
Hvor kult er vel det? Snipp snapp snute, nå er eventyret ute. Jeg har vært på løpetur helt alene i dag, og vært verdensmester uten publikum, og det var super sweet.

Dagens spørsmål: Når du er skikkelig sliten, som når du har løpt en lang oppoverbakke, puster du da stille som ellers, ELLER puster du som meg - med en slags dødsralling sånn som Puuuust! PUUST!
Med lyd! (Det er det eneste som hjelper, syns nå jeg da.)

Fornøyd med terrengskoene. God mandag og god uke!
P.S.: Hele innlegget blir slettet så snart det er oppdaget, men hvis man ikke surfer særlig på internett så trenger ikke det å skje før om lenge. He he.
Og dobbel-P.S.: Neste helg er fitness convention!

12 kommentarer:

 1. hei
  så gøy morsommt og fint :-) jeg vil ogås løpe. kjæresten min trener ikke hun spiller playstation mens jeg tar toget til trening.
  så dielig ut å løpe.
  håper du er bedre snart. et tips til er bannan milkshake med protienpulver laget på sukerfri is. jeg spiser ikke bannan selv men har fått den godkjent av øverste hylle til å gi ekstre energi
  :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, kjære Ingrid! Det er i alle fall deilig å være ute når det er så fint vær. :)

   Banan er bra. Jeg spiser banan nesten hver dag. Hvorfor spiser du ikke selv, og hvem er det som har godkjent hvis den er godkjent på alle øverste hylle?

   Kos deg i Skottland! Gjerne med frityrstekt banan-elvis-pizza.

   Slett
 2. Gleder meg til løpetur til Blåfjell ;) Nye terrengsko og alt, da er det ingenting som stopper!

  SvarSlett
  Svar
  1. He he. Hei frøken triatlon.

   Skummelt. Tenk så mye mer sosialt det vil være å gå i stedet for å løpe! :P

   Slett
 3. Åh, jeg synes bloggen din er så kul! Er inne å sjekker iblant og må liksom alltid trekke på smilebåndet. Du virker så ærlig ekte og real! Skulle ønske flere mennesker våget å være seg selv og følge egne drømmer. Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ada! Så utrolig kjekt å høre! Jeg er ikke bare ekte og real, for jeg er i ferd med å tabbe meg grundig ut for den flotte daten jeg har hatt her, men takk. Det er uansett veldig hyggelig med så fin hilsen.

   Håper du har hatt en fin helg du også.

   Slett
 4. Hvordan tabbe deg ut? Er dette daten som har en datter? Eller ny date?
  Og du var jo avbildet med lilleøstlending på festen du skrev om. Har du begynt å vurdere frieriet igjen?
  Herregud Chassi jeg er så spent på kjærlighetslivet ditt for tiden.
  Unnskyld, du trenger ikke å svare.
  Men bloggen din med kommentarfeltet har blitt min nye kjærlighetsroman.

  Hilsen gal stalker

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk som spør! Og hyggelig på en måte at dette var spennende. :/

   Nei, jeg skal ikke gifte meg. Jeg er bare singel nå. Jeg åpnet tinder igjen i går, men jeg har ikke interesse av å treffe noen før jeg har gått gjennom alle faser av Denial ... øh, jeg husker ikke flere faser. Gode tips tas imot med takk.

   Slett
 5. Ja få høre hva du har gjort?? Du har vel Ikke drevet på med to på en gang. For det ville jo vært dårlig gjort? Eller lite hensysfullt, eller la oss kalle en spade for en spade; utrolig feigt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Utrolig feig ja. Spot on. Jeg har vært helt idiot og mistet noe kjempefint. Jeg sender tusen meldinger inni hodet til en som ikke vil høre fra meg mer, men alt er min egen feil.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...