mandag, mai 11, 2015

Singeltur

Hei igjen! Jeg var på singeltur i helgen. Jeg satt rundt et bål med femogtjue fremmede mennesker, og grillet og sang Tore Tang. Og først var alle single, men før klokken var tolv så bare: Woho, var alle blitt kjærester! Omtrent sånn var det. Fin helg.

Her er jeg.
Det var fullt i hytten og til og med i teltene, men jeg fikk bli med på nåde fordi Hilde var turleder.

Hilde er kul.
Og Fjellsportgruppa arrangerte. Det var lenge siden sist for min del, for jeg sluttet i fjellsporten etter å ha datet meg gjennom hele gjengen. Men nå er det nye tider. Friskt blod! (Hei, jeg heter Chassi og jeg har blitt en skummel singelsat... (Nei, jeg skal ikke banne på bloggen.))

Eller en sånn.
Nei, jeg har ikke det. Jeg brukte en dag på å drukne sorgene i cottage cheese, men jeg har fortsatt mye cottage cheese igjen, så jeg klarer meg etter forholdene kjempebra.

Exhibit A.
Og singeltur var gøy! Her er erfaringene fra singelturen:
 • Alle var innstilt på å bli kjent. Positivt.
 • Fjellsportgruppa er en sykt aktiv gjeng, så etter tur i pøsregnet måtte vi løpe rundt etter poster, og nesten padle og klatre også. Det føltes litt som å være på leirskole.
 • I love gin tonic, tydeligvis.
 • Bål er kos! You had me at bål.
 • Man treffer bare ordentlige folk i fjellsportgruppa. Jeg vet ikke om det er positivt eller negativt, men hvis målet var en ORDENTLIG gutt eller jente så er dette riktig sted å lete.
 • Minus for at speeddatingen ble avlyst. 

Spørsmål jeg kunne stilt hvis vi hadde hatt en speeddating:
1. Ville det vært greit for deg om jeg måtte stå over fjellturen for å se Biggest loser?
2. Hvilket tv-program ville du avlyst fjellturen for?
3. Hvis du fikk en superpower, hva skulle det vært?
4. Hvis du måtte velge én frokost for resten av livet, ville det vært havregrøt?
5. Telt eller hytte?
6. Hvis du måtte bli med på Norseman hver uke eller Paradise hotel i én sesong, hva ville du valgt?
7. Smooth eller klumpete?
8. Hvis du skulle vært værfast på en hytte med hvem som helst, hvem ville du valgt?


Her går vi.

I perfekte forhold for fjellsjekking.

Og hvis noen spurte MEG hvem jeg ville vært værfast med så er det litt vanskelig akkurat nå, for jeg har nettopp hørt at Cecilie Skog er litt b****, og det passer dårlig med en værfastsituasjon. Da velger jeg heller smooth, grøt, og evnen til å fly. Hurra!

13 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg ville bare si takk for nå. Tre sinnsykt kule år - med massevis av kanonkjekke blogginlegg! Eg ELSKE denne bloggen. Så altså jegvil bare sende en meling til Chassi og alle de andre bloggeleserne som faktisk og finner glede i å lese kommentarfeltet - it has been FUN. Men jeg tror ikke jeg vil følge akkurat dette neste kapitlet. Det gjør litt for vondt merker jeg. Og jeg vil jo ikke snike meg ut bakdøra akkurat. Ikke uten å si adjø på skikkelig.

  Jeg ønsker deg hell i kjærlighet og lykke til på ferden - og hun eller han du ender opp med - kommer til å være den heldigste i hele verden. Sånn - du kan bruke det som en skriftlig referanse! :) Kos deg på alle spennende helgeturer og langturer. Vi sees plutselig.

  Og til alle dere flotte folk i kommentarfeltet: Malin og Ingrid, Bartenina, Filmfrue, Majje, Løpejenten, Smarteknut , Tinamuff, og alle dere andre - lykke til dere og. Det være seg bakkeløping, crossfit, karriere, grøtlaging, bryllup eller babylaging. Vi møtes kanskje i et annet kommentarfelt på et litt seinere tidspunkt? Jeg tror jeg logger av blogglesingen en liten stund og skal forsøksvis ta en pause fra nettet for å finne litt tilbake til livet. Jeg har begynt å se på tv. Begynt å spise popcorn. Planlegger å spise en burger og skaffe meg min egen bil. Og jeg skal snart spise kake.

  Det ordner seg alltid. Og går det ikke bra, så går jeg hjem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Takk for fin hilsen og, på en måte, takk for at du bryr deg, for det gjør jeg også. It has been very fun, og jeg håper og tror at vi har mye mer moro i vente på den andre siden.

   Jeg har også begynt å se på tv - high five til det! skulle liksom vært med deg på kakespisingen, men jeg håper du blogger om det. Det er da DU trenger å starte din egen blogg. Fra kruskakli til kake, eller noe sånt.

   Slutter før jeg begynner å gråte.

   Puss och kram.

   Slett
  2. *vinke* Jeg håper vi sees igjen når du blir lei "det virkelige livet", lille Østlending. ;) Kommentarene dine vil helt klart bli savnet! Kos deg masse!

   Slett
  3. 1. Biggest looser over fjelltur? Hmm, Biggest looser går vel over på et tidspunkt, så om vi bare utsetter fjellturen litt?
   2. Trenger ikke avlyse fjellturen vel, man har da Get-boks?
   3. Superpower? Være Usårbar, eller kunne skru tiden tilbake.
   4. Havregrøt kan varieres på så mange måter, så jeg kunne sikkert spist havregrøt til frokost resten av livet.
   5. Hytte!
   6. Heller en Norseman hver uke, enn å være med på Paradise Hotell (grøss og gru!).
   7. Smooth eller klumpete kommer helt an på. Peanøttsmør må være crunchy/klumpete, mens yoghurt helst bør være smooth.
   8. Jeg orker generelt ikke være stuck med folk i alt for lang tid av gangen, så å reise på ferie med andre og sånn er ikke helt min greie. Men om jeg absolutt måtte vært værfast med noen på en hytte måtte det vært noen som var litt friluftsmenneske og praktisk av seg, så jeg sier Chassi! ;)

   Og cottage cheesehylla i kjøleskapet ser litt ut som min, bare at min er med mager cottage cheese. :p

   Slett
  4. Enig! Til den første.

   Slett
 2. Kult, Maije, det er akkurat som om vi har vært på speeddate! Did I get lucky? :P

  Mange gode svar, så basert på dette hadde du lett sluppet gjennom nåløyet, det er helt klart. Takk som ber på værfast hyttetur! Jeg syns værfast er kjempekos, så vi hadde nok fått det fint.

  (Det fins mager og vanlig cc om hverandre, for den ikke-magre blir blandet med Double0 mens den magre blir blandet med naturellyoghurt. Hvordan spiser du cc-en?)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da snakker vi foresten ganske klumpete yoghurt i begge tilfeller, så jeg er kanskje en klumpefan allikevel. Cc+yoghurt+kakao = My kind of 17. mai. :D

   Slett
  2. Jeg er veldig singel for øyeblikket, og tror vel jeg foretrekker det sånn. Jeg er nok en dårlig forholdsperson, alt for rastløs, sær og egen. For å sitere reven fra min absolutte favoritthistorie Le Petit Prince: I am not tamed.

   "No," said the little prince. "I am looking for friends. What does that mean--'tame'?"

   "It is an act too often neglected," said the fox. It means to establish ties."

   "'To establish ties'?"

   "Just that," said the fox. "To me, you are still nothing more than a little boy who is just like a hundred thousand other little boys. And I have no need of you. And you, on your part, have no need of me. To you, I am nothing more than a fox like a hundred thousand other foxes. But if you tame me, then we shall need each other. To me, you will be unique in all the world. To you, I shall be unique in all the world . . ."

   Elsker kapittel 21, og får alltid klump i halsen på slutten. *snufs*

   Jeg varierer veldig hvordan jeg spiser CC-en min, for øyeblikket er det med banan og syltetøy uten tilsatt sukker. Noen ganger også med den nye protein plussyoghurten. Jeg har fått ny favorittyoghurt i yoplait dobbel 0% protein pluss med sitron. CC med peanøttsmør og banan er også godt, eller med Baker Hansens himmelske granola uten hvete, eller hmmm ... Tror vi kan fastslå at CC er godt med det meste! ;)

   Slett
  3. Banan og syltetøy! Åh! Min favorittfrokost som liten var brødskive med masse cottage cheese og syltetøy. ÅÅÅÅH! Da visste vi nesten ikke hva cottage cheese var engang, men jeg husker mor sa at det er sånn de spiser de som slanker seg. (Sikkert ikke med syltetøy da, men i alle fall.)

   Le petit prince er fin. Det eneste jeg husker selv er "beware of the draft", for det var et ord jeg måtte slå opp i ordboken, og det brukte de mye. Jah ... :-|

   Sitronyoghurt er fest, jeg feirer gjerne 17. mai med det. Og peanøttsmør og banan?! Hvor da - oppå? Du er så deilig gal.

   Slett
 3. Hei! Hvor gikk dere? Har du turtips i Haukelifjell-området? Hvilke hytter er verdt et besøk nå på tampen av vintersesongen?

  Hjertelig hilsen Elise

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Elise! Vi gikk på Bersagel. (!) Til Vårlivarden (!)

   Var det barskt eller? Jeg skulle ledet en topptur i Haukeliområdet denne helgen, men jeg må være hjemme og spise 17.-maifrokost med familien min. Hva slags tur er du ute etter? Hvis jeg selv skulle gått toppturer eller dagsturer fra Haukeliseter så passer det fint å ha et selvstellsrom og ordne seg selv i alle fal.. Eller et telt, for jeg har så lite penger. :-/

   Og ellers anbefaler jeg vårskituren til Kjerag fra Langavatn. Det er snø helt der i flere uker ennå. Eller en bretur, men hvis du ikke er instruktør så må du bli med på fellestur. Stavanger Turistforening går Jostedalsbreen på langs i pinsen. DET hadde jeg anbefalt. :D

   (man kan sikkert gå Haukeliseter - Finse eller alle de andre hyttene i området også. Stor fan av hytte til hytte selv. Summa sumarum: mange valg! mange muligheter!)

   Åh, eg og vil.

   Denne helgen blir det treningstur inn i Lysefjorden. Uten snø. Gi lyd om du vil henge med.

   Slett
  2. Å ja! Hvor i Lysefjorden? Jogg? I morgen? Er jo meldt mega vær!

   Slett
  3. Hei! Seriøst? Nå er jeg hjemme igjen allerede, men du er virkelig velkommen til å bli med. La oss prøve en kortere tur nå i uken! Jeg la ut innbydelse på instagram også - til helgen, mener jeg - uten å få napp. @chassibassi

   Hvor kan jeg finne deg, bortsett fra her?

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...