søndag, mai 10, 2015

Paradise og proteiner

Jeg var på singeltur denne helgen. Jeg var det! Men som en tv-, tur- og treningsblogg kan jeg ikke bare skrive om turer; for hjelp hjelp, jeg har blitt hektet på Paradise igjen. Jeg skulle bare se den ene episoden med Kevin. Jeg hadde holdt meg helt til episode 27 eller noe, men fordi jeg ikke visste hvem deltakerne var så fikk jeg ikke noe utbytte av Kevin-episoden, og da skjønte jeg at jeg måtte rulle heelt tilbake. OK.

Er de ikke kule!
Og mens man ser på Paradise så leser man paradisebloggen - den mest sarkastiske bloggen som fins - og da er det akkurat som å se på tv med en veldig morsom venn. Hun som ser hvor snodig det er at Emilies favorittaktivitet er å krafse i sand og slå i vann.
"Jippi!"

Hun som syns at Mathias ser litt kjent ut liksom.

Litt som den avokadoen du spiste på fredag. (?)

Nei, som en sånn mikroorganisme som ser ut som en bjørneformet støvsugerpose!
 Og plutselig.
OMG OMG OMFG.
 Og oi, Mathias fikk en bart!

Og ligner jo veldig på klokken i Skjønnheten og udyret.

 Ho ho. Jeg kan se på parra hele natten.
And sometimes I do.
 Men over til proteiner. Jeg hadde en samtale med en fremmed person jeg møtte i fjellet.
- Hva driver du med da?
- Jeg jobber som personlig trener og kostholdsveileder
 - Å, så du teller kalorier du da?
- Nei, hehe, det har jeg aldri gjort.
- Men du teller i alle fall proteiner?
- What? Nehei, det gjør jeg jaffal ikke.

Og det som slo meg var at selv om jeg aldri har telt kalorier så kunne jeg godt telle proteiner helt til for ikke så lenge siden. Nå er jeg mer på "den som spiser gulerøtter, knekkebrød og peppernøtter", men jeg vet ikke helt hva tid det snudde. Er proteiner ut? Jeg lurer på om Silje Mariela fremdeles rører proteinpulver i cottage cheesen sin, og om Kriweb spiser biff med kylling på. Hva gjør dere?

Jeg kjøper ikke annet kjøtt enn det som er i ferd med å dø butikkdøden. High five til miljøet.

Save some minced meat today.
Singelturrapporten kommer etterhvert. God søndag i solen!

2 kommentarer:

 1. Du er sprø.
  Tur neste helg eller? Såklart med et lite værforbehold (jeg har blitt prinsioppsterk hedonist av noe slag) - og jeg må ta med miniulven min. Telt er ok, hytte er ok, trives best uten så mye folk på hyttene (sånn, nå var jeg ærlig). Fonna? JOSTEN? (nei, da trenger man tre dager og to biler) Hardangervidda?
  Har du i det hele tatt tid og lyst?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei kjære!

   Det fins jo ingenting jeg heller vil, hverken neste eller noen andre helger. Det må vi få til! Men tingen er at jeg nettopp fikk beskjed om at jeg må kjøpe ny bil, (Det går visst ikke an å dele bil når man ikke er sammen lenger. Hello-oo??) så da lurer jeg på hvor lett det er å lure deg hitover heller. Lysefjorden rundt! Telt!

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...