tirsdag, april 28, 2015

Siddisløpet og snaps

Inspirert av Ingalill som skrev om Sentrumsløpet - Hei, her er historien om Siddisløpet! Siddisløpet er et lite løp i Stavanger som ikke kan sammenlignes med hverken Sentrumsløpet eller noen andre løp som er EN MIL. Det fins ingen som har noen referanser til våre 8,2 kilometer rundt Stokkavannet. Ho ho. Og bortsett fra at det ikke finnes noen løpeprogrammer som passer, eller at det er helt umulig å tenke kilometertider hverken under opptrening eller underveis, fordi det blir så vanskelig å regne seg fram til, så syns jeg det er HELT GREIT. Her kan alle være verdensmestere.

Kanskje meg, kanskje deg.
Fra Toppform hadde jeg både kunder og Easylife-deltakere som skulle delta. Jeg trodde jeg skulle møte på dem, men det gjorde jeg ikke. Jeg syklet ned til startområdet, na-na-na, låste sykkelen til et tre og tisset bak en busk. Okei, ti minutter igjen. Jeg fant en plass i riktig pulje, hoppet opp og ned, kikket etter kjente, men nei. Og plutselig var vi i gang.

Go!

For Toppform og Easylife.

Jeg syns jeg tok det veldig kuli, for jeg var vond i magen etter å ha spist opp hele pastaen som var til etter løpet, men noen unnskyldninger har man jo uansett. Det er sånt man tenker på underveis, mulige grunner til at det kanskje går dårlig. Puste, puste, - skal jeg si at jeg hadde mensen? puste, pu-huste, - eller sting? stein i skoen ..? Løpe løpe, puste puste. Pasta. Jeg spiste altfor mye pasta.

Jeg kom inn mot mål da jeg så en klokke som sa 40.01, (av alle ting!) og hadde noen tatt et målfoto av meg da så ville det sett ut som dette:

WTF! FTW!
Men så kom jeg på at det tok noen sekunder fra startskuddet gikk til jeg passerte startstreken, og ha ha ha, - endelig sluttid ble 39,55. Fins det noen bedre tid å fullføre på?

Makspuls: 103 %. - Jeg skal justere makspulsen på klokken.
Gjennomsnittspuls: 96 % - Bra jobba!
Kalorier forbrent: 584 - Men det var uten sykkelturen fram og tilbake


Pluss:
- Kaldt vær med vind var mer behagelig enn veldig varmt i fjor
- Jeg løp raskere enn i fjor

Minus:
- Jeg kom helt alene inn til mål og syklet bare hjem igjen.


Ellers har jeg funnet mange bøker på biblioteket.
Veldig fornøyd med den øverste: Mørke rom av Gillian Flynn.
 Og så har jeg laget kokossjokohavregrøt med den nye kokosdrikken.
Og fordi det er melk blir det snerk på grøten. I love snerk!
Og i tillegg til å se på tv og surfe på nettet har jeg til og med begynt å snappe. I går sendte jeg en snap (den første fellessnappen) med middagsmaten min. Jeg har blitt en av dem som snapper middag. (!)

Nesten som kokksmurfen: jeg er kokksnappen. (Not in a naughty way.)
Hva vil DU foretrekke, av snap med:
 1. Barn som gjør søte ting (eller ingenting)
 2. Folk som er pyntet til fest
 3. Mat (!)
Jeg er helt enig.
Marte er mer morsom.

Og så pakker jeg til Folgefonna. Jeg teller grøtposer, teposer og saftposer, for fredag morgen klokken 07.30 sitter jeg på ferja med skiklærne på. JESS! Har dere planer?

12 kommentarer:

 1. Snap av mat kanskje? Men jeg snap-er ikke, så ... :p

  Høres alltid ut som du skal så mye spennende! Mitt liv består av jobb og trening. Ja, og nå på våren skjer det litt for mye med familiebursdager og greier. Søsteren min gjør et nytt forsøk på å feire bursdagen sin på søndag, etter at forrige forsøk ble avlyst pga. omgangssyken (kanskje like greit). Fredag feirer en venninne av meg bursdagen sin og ellers er det kun trening, jobb og oh årsmøte i sameiet på torsdag som gjelder, det møtet må jeg ikke glemme.

  Og tiden din på Siddisløpet var jo perfekt! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he. Jeg ville foretrekke morsomme snap. Snap med farger på, eller snapper av kattepuser og sånt.

   Jotakk til spennende, men jeg prøver jo å si at jeg surfer og ser på tv hele dagen. Ikke en eneste familiebursdag, og ikke et eneste årsmøte. Takk som sier så mye fint!

   Jeg håper du får en superduper dag i solen. (Er det sol i Oslo også? Sikkert.)

   Slett
 2. Hei, du har jo også løpt - det sa du ingenting om.
  Og så fort?? , med den farten der hadde du sklidd lett og godt under 50 på mila.
  Sannelig på tide at du slutter med dette styrketullet og begynner med seriøs løping.
  Gratulerer!!

  (Som alltid like sjokkert over de tjukke bøkene du velger....)
  (Jeg venter til 2017 før jeg begynner å snappe)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jotakk. Hadde jeg? Det er helt umulig å vite noenting med en sånn snodig distanse, men takk for det. :)

   Jeg HAR sluttet med styrketullet. Det er vanskelig å trene inne når været er så fint ute, men så får jeg så veldig vondt i beina av løpingen at aller mest går jeg bare tur. Får du ikke vondt selv? Det blir bedre når jeg bare er i gang med barfotskoene.

   Vi snappes i 2017. Du går ikke glipp av noe ennå.

   Puss på deg!

   Slett
 3. Herregud, nå fikk jeg skyldfølelse over å poste bare meg selv i finklær på lørdager og tantebarna mine som gjør ting på snapchat. Er visst en av de jeg egentlig ikke takler (!)

  Uansett - sprekt av deg å drive løpe løp hele tiden i tilegg til alle toppturene. Du er min idrettshelt :D

  Og jeg og har lest Mørke rom nettopp - veldig bra, men synes fortsatt flink pike var hakket bedre (Y) God uke Charlotte! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Lena! Hei, så kjekt å høre fra deg! Hvordan går det med grøtboken, har du snart kommet gjennom oppskriftene? :P

   Takk for alt det snille du sier. Jeg er aldeles ingen idrettshelt og liker best turer som går flatt og ikke inkluderer topper i det hele tatt.

   Og til snapchat - hvis jeg hadde hatt noen barn eller et liv med en fest så kan du banne på at det var det jeg hadde snappet. Først liv - så snaps. Eller middagsbilder enn så lenge. Plis ikke få skyldfølelse.

   Riktig god uke til deg også! Kult at vi har lest de samme bøkene! (gi lyd om du har flere tips)

   Slett
  2. Haha, må ærlig innrømme at jeg kun har laget vanlig havregrøt og variert mellom toppingene i boka - må nok teste ut fancysmancy bloggerchiagrøt og sånt etterhvert (men er treg på sånt)

   Vet ikke helt om jeg tror deg, men veldig deilig å høre at du også liker flate turer!!

   Og om du liker krim anbefaler jeg absolutt Lee child sin serie om Jack reacher. Ellers leser jeg egentlig mest gammeldagse romaner om fine damer i flotte herskapsfamilier som hater livet sitt... Men det er fint det og, jeg lover:D

   Slett
  3. Jeg ELSKER flate turer! bli med en gang, det hadde vært veldig koselig. Jeg går flere uker på Hardangervidda hvert år, så jeg tuller nok ikke. Flatt som f- det er det beste.

   Takk for boktips! Jeg kjenner jo forfatteren, men har aldri prøvd dem. Koselig at du er på gammeldagse herskaps- og livstrette bøker, he he. Jeg er aller mest på gammmeldagse og historiske, så vi er ikke veldig langt unna hverandre.

   God langhelg! Håper den blir en eneste fest!

   Slett
 4. Velkommen til SNAP og gratulerer med veldig bra løp. Om jeg vil velge så vil jeg nesten aldr ha SNAPs av folk sunger - om de ikke har egne gener. Ellers er ARTIGE det som gjelder. Malin leder sånn sett på min topp-liste. Malin har bra altså - men nå har jo vi være litt mer på utforsknings-SNAP-stadiet sammen - og da har vi jo knipset alskens. Jeg skal love å skjerpe meg fremover.

  Håper du får en nydelig onsdag. Lykke til med trening av vann og avløpsfolket. Blir det tur i kveld? :D Dersom vi vil spare beina anbefaler jeg å sykle til Mosvannet og gå der. Jeg vil uansett ha kanel fra Kiwi - og da kunne jeg handlet på vei him. Ka du tru?

  Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Hello little Østis!

   Artige snaps ja, det notert. Hvordan skal du skjerpe deg framover? Skal du bli mer morsom eller sende enda flere snaps? Jeg håper på det siste i så fall.

   Takk og det samme til deg - riktig god arbeidsonsdag. I kveld kunne jeg tenkt meg å sykle til Matmagasinet eller gått Godalen og kombinert med en take-away te på Ostehuet. Eventuelt gått klassisk Sørmarka og høytlest fra en tjukk bok. Gjerne med en svipp innom kiwi. Ka du tru?

   Puss

   Slett
 5. Sykle til Matmagasinet høres kjekt ut. Jeg sjekket - og de har åpent helt til 10! Ellers høres bil til Storhaug i kombo med Take-Away på Ostis og kult ut. SørMarka med en svipp om Kiwi høres jo voldsomt langt ut? Dersom Matmagasinet kan vi handle på Kiwi St. Olav. Er nok klar for å gå ut rundt 7? Halv 7? Kan det passe?

  Godalen er jo og fint. Husker ikke åpningstidene på Ostis.

  Mvh

  Hun med åpenbar beslutningsvegring

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja til alt, med sugar on top! Jeg gleder meg!

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...