onsdag, april 22, 2015

Sykt kule ting

De sykt kule tingene jeg gjør, jeg må bare utdype det der. Det var kanskje en overdrivelse, men man gjør jo mange ting, og nå gjør jeg ekstra mange ting. Litt fordi det er vår og litt fordi jeg er singel. Men det hender også, hvis for eksempel en liten østlending skulle spørre, at jeg dikter opp enda noen ekstra.

Hva gjorde du i går, spør den lille. Og jeg sier MANGE KULE TING. Sykt fin kveld, sier jeg da.

For Kevin var på Paradise.
Og hva skal du gjøre i morgen, spør den lille. Vi har fortsatt kontakt nemlig. MIDDAGSGJESTER, sier jeg.

Og det er også sant, for mor var her og fikk gryterett.

OG SÅ FIKK JEG KAKE PÅ JOBBEN, kan jeg si. Og alt dette er sant.

(Endelig testet Cake in a cup - terningkast Middels.)
Og TRENINGEN GÅR DØDSBRA ...

Ja, akkurat treningen går egentlig greit.
Og i dag var jeg på Løplabbet og kjøpte meg nye venner. Jeg kjøpte noen rare sko som skal bli med opp i Sørmarka snart. De skal helbrede vonde knær og beinhinnebetennelser, og gi meg en helt ny løpeopplevelse selv om de kjennes veldig vonde her i stuen. (Man må sprike med alle tærne!) Jeg gleder meg. Jeg hadde vært ute allerede om jeg ikke akkurat spiste opp hele gryteretten. Det er også sant, mor. Jeg spiste opp HELE så snart du hadde gått. (!)


De er enda finere i farger, men jeg gjorde meg best i svart/hvitt i dag.
Så. Nye venner i barfotskoene og nye venner på tv-en. Et månedsabonnement på TvNorge var alt som skulle til for å pløye gjennom tre sesonger 71 grader nord, og de fantastisk morsomme tjukkasene. Sjekk forresten det morsomme bildet tjukkas-PT Adrian Paul la ut på instagram.


Inni er vi like, heter det.
Og nå har jeg blitt glad i dem alle sammen, alle som er på tv omtrent, selv om det var frustrerende å høre Aylar klage over sekken sin når hun bar en mye lettere sekk enn alle de andre, og selv om Lin har nedovermunn og er misfornøyd med å ha gått ned bare to kilo på en uke. Jeg tar meg i å bruke tv-referanser i allslags samtaler.

- Vondt i foten ja? Det minner meg om Gunhild som hadde så vonde knær at hun måtte dra hjem.
- Gunhild?
- Ja, Gunhild i 71 grader nord.
- Er det noen Gunhild der?
- Jo, i fjorårets sesong. Hun fikk veldig vondt i knærne.

Easyliferne på Toppform får oppdateringer hele tiden, stakkars. De vet ikke at det er fordi instruktøren deres er en nyfrelst tv-slave.

- Tenk om dere kom i et rom med fullt av alt det beste dere visste. Akkurat som i Biggest Loser! Da vinner dere ikke med en muffins i magen selv om konkurransen sier det.

Gjengen.
 Og er det en ting jeg har lært gjennom alt jeg har opplevd på godt og vondt, så er det at ...

Yes, it does.
Har dere det bra? Det håper jeg av hele mitt hjerte. Det er allerede en time siden en gryte meksikansk ble inhalert, så ta-da-da: Nå skal jeg teste barfotsko! Wish me luck.

19 kommentarer:

 1. Hehe, hvem trenger vell Tvnorge når du kan komme med rapport ;D Hvile er btw alfa omega for beinhinnebetennelse slik at den ikke blir kronisk! :* Suss

  SvarSlett
  Svar
  1. Yo, Liller! Og vet du hva mer jeg har pushet på easyliferne i det siste? Jeg sendte dem sist i dag en av oppskriftene dine. Det var på et brød med mandelmel. :P

   (Jeg hviler mye med beina. Det har bare blitt et par joggeturer i år.)

   Suss tilbakers! :)

   Slett
 2. Ha ha ha! Jeg ler. Dette innelegget var skambra. Jeg liker at du er blitt TV-slave og at du skryter på deg middagsselskap - og mitt i middagsselskapet når jeg foreslår XXL - så blir du likevel med fordi middagen var klokken 3.

  Fortell om Kevin. Hilsen fra meg som ikke har tv - og ikke helt får til å se på tv heller. Jeg har flyttet inn på jobben når den ble slutt. Så jeg har blitt hun kjipe kjæresten som du uansett ikke likte.

  Takk for nydelig artikkel-henvisning til Lovely Liller! I HEAR YOU CHILDLESS SISTA!

  Puss och kram på alle kinn og panne og hode og øyre og alt. Særlig det høyre øyret.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei lille Ø! Så hyggelig at du fremdeles er iblant oss/meg. :D

   I alle de tøysete planene mine så må det sies at jeg var på vei til Caroline da kjedet røyk på sykkelen, men ja, jeg blir fortsatt med til xxl selv om jeg har middagsselskap. Selv midt i middagsselskapet sikkert! Jeg har ikke kommet så veldig langt videre ennå.

   Skulle ønske du var en jeg ikke likte, for det ville gjort alt mye lettere, og at jeg fikk alle de pussene i går, i stedet for en forsiktig klem, men jeg takker for det om. :-*

   Xxl ka ti som helst!

   Slett
  2. Den lille Østlendingen24 april, 2015 20:27

   Jeg er veldig glad du fremdeles liker meg. Jeg liker deg. Takk for fine klemmer i dag - og nydelig tur!

   Puss puss puss

   Slett
  3. Takk sjøl! Mer mer. :P

   Slett
 3. Så bra at du finner på så mange sykt kule ting å gjøre! Er det noen nyheter (les: blogginnlegg) som har gått meg hus forbi - er du "nysingel" nå?:(
  71 grader nord er det eneste jeg følger med på av TV-programmer. Inspirerende! ENIG i Aylar-kommentaren. Men hva vet vel jeg om å være liten og tynn.
  Å, jeg er sikker på at du kommer til å stortrives i vibramsene! Betennelsen trives bare når du lander på hælen for da går støtet fra underlaget rett gjennom skinnbeinet og opp i kneet - mens når du lander på forfot flekser man automatisk i foten slik at beina skånes mer. Værsågod for den leksjonen, i tilfelle du lurte. Det er moro i alle fall :)
  Jeg øver meg til Holmenkollstafetten. Sitter på terrassen og ser på ipad i kveldssola. Spiser lompepizza med chorizo. Får snart se nordlending igjen. Alt er bra.

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig mange kule ting. :-/ He he.

   Hei kjære Heidi! Bra at du er enig i Aylar-saken. Åh, jeg hadde sikkert eksplodert hvis det var jeg som var på tur med henne. Klage klage klage, og med lepper så store at hun ikke kunne lukke munnen.

   Takk for beinhinnetips, det hørtes fornuftig ut. Da antar jeg at du allerede er på fivefingers selv? Jeg testet dem bittelitt i går, og jeg liker følelsen kjempegodt! Men jeg får gnagsår mellom tærne (av å sprike så fælt - de er så brede!) hvis jeg bruker dem mer enn fem minutter er jeg redd.

   Ja, jeg er nysingel, og det kan ikke anbefales, men ellers har jeg det bra.

   Kos deg på terrassen og kos deg med nordlenningen! Ses i Mo snart!

   Slett
 4. Jeg har også kjøpt en pose Cake-in-a-cup, men siden jeg ikke har mikro hjemme har jeg ikke turt å lage den på jobb enda. Må komme en dag før sola har stått opp så jeg får laget den.

  Har du forslag, du som er den mest fjellkjente jeg vet om, til en tre-fire-dagerstur jeg kan gå med pappa (60+) i sommer? Tenker f.eks. på Hardangervidda, for der er det vel forholdsvis flatt. Etapper på maks seks-åtte timer kanskje? Jeg kommer til å bli så gira at jeg løper rundt i ring, men pappa røk akilles i fjor, så vi må ta det litt pent.

  SvarSlett
  Svar
  1. Alright! :) Til kaken.

   Ja, til tre-fire-dagerstur. Heldige du som kan gå vidda med pappa, selv om han har en vond akilles. Hvor starter du fra? Oslo? Jeg må tenke meg om, for jeg anbefaler alt egentlig. Jeg liker å starte fra Tuva for da får du maks viddefølelse på null komme niks. Og derfra er det lett å gå til Hein - Krækkja før retur Tuva og Ustaoset. Veeeldig enkel tur da, men med noen timer å gå allikevel.

   Slett
 5. Hahaha, jeg ler høyt!

  Leser du Ingeborg Heldal? Hun oppsummerer hver Paradise episode, så jeg slipper å se det... Jeg blir så flau :/

  Gleder meg til å høre mer om disse skoene!
  Puss puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hadde jeg glemt! Takk for tipset. Jeg ble tipset en gang av Ingalill om verdens mest sarkarstiske blogg, filtermagasin.no, som skriver helt utrolig bra om Paradise. Så jeg kan typisk veksle mellom å lese bloggen og å se på programmet, for virkelig å få med meg alt det dumme de sier og gjør.

   Jeg gleder meg til å fortelle mer om skoene! Det er for eksempel ingen overdrivelse at man får gangsperr i leggene etter bare 5 minutter med testtur.

   Puss puss!

   Slett
 6. Er jeg den eneste som synes Aylar hadde rett i alt syt og klag, og at det burde vært innlagt 5min solkrem påføring i pakketiden?? Den eneste? Javel da. Nysingel er ekstremt kaotisk, og spesielt hvis eks-en hele tiden vil gå på xxl. Dette må derer gjøre noe med. Ikke enig i det heller? Nei vel. Men vibrams - det vet jeg alt om. Det var i 2011 - eller muligens 2012 - da jeg ved hjelp av museskritt kom opp i 10km - men så reiste jeg til Amerika og fikk betennelse i stortåa - løpe men ikke virbrams related - som gjorde at jeg ikke fikk skoene på på månedsvis - også fikk jeg hund - og glemte helt at jeg skulle løpe maraton barbeint.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, Ingalill. Du e løyen! :D

   Jess til kaotisk, men jeg tar gjerne en ekstra tur til xxl for det om. Men at du fikk en betent storetå og ikke kunne bruke vibrams, det var jo litt morsomt. Og når jeg selv bruker omtrent fem minutter på å pusle på meg disse skoene (dytte en tå inn i hvert hull og tvinge dem på plass) så skjønner jeg godt at det ble helt umulig med en ukonvensjonell tå. Men maraton barbeint da ... Like godt at du glemte det. :)

   Slett
 7. Hehe, jeg har store problemer med å se for meg deg som tv-slave! Lykke til med barfotsko. :) *venter spent på oppdatering*

  SvarSlett
  Svar
  1. Lett! å være tv-slave er det letteste som fins. Du skal få massevis av oppdatering på barfotskoene. Foreløpig har de blitt brukt i fem minutter, men det er jo sånn man skal starte forsiktig, så jeg følger boken enn så lenge. Vonde legger, men ellers en overraskende god følelse å løpe barbeint.

   God helg, Maije! Har du noen kule planer eller vil du se på tv med meg?

   Slett
  2. I dag skal jeg på middag med pappa, søsknene mine og dama til brodern og etterpå skal vi på teater. Teaterbillettene og at vi blir med er pappas julegave, så jeg håper han liker stykket. Vi skal se Det merkelege som hende med hunden den natta, etter boka The curious incident with the dog in the nighttime. Jeg elsket boka, og det er jeg som har valgt stykket, så forhåpentligvis er det bra.

   I morgen skal jeg på We love the 90's, skikkelig flashback til barne- og ungdomstiden. Dermed ser det veldig dårlig ut for tv-titting denne helga, men søndag kommer jeg vel til å tilbringe mesteparten av dagen på sofaen. :p

   Hvor har du testet skoene? Man kjenner vel godt steiner etc. gjennom skoen? Tenker at jeg hele tiden ville vært vár på sånne ting, men det er vel sikkert en vanesak. Blir spennende å se om du får god effekt av barfotskoene. :)

   Slett
  3. Det var vel litt av en helg! Vi har også den 90-tallsfesten snart. Eller kanskje den har vært ..? Og The curious incident, det hørtes også kult ut. Har det blitt et teaterstykke? Veldig bra bok, det blir sikkert knall!

   Jeg har testet skoene omtrent en kilometer på asfalt. Jeg var ute og syklet med dem (da snakker vi mye start altså), men så røyk hele kjedet på sykkelen og jeg måtte testløpe en kilometer før jeg ble hentet med bil. He he. Og så har jeg ikke turt mer. Det blir nok lett å kjenne steiner, men disse (Spyder eller noe lignende) er vibrams terrengsko, så det bør går bra. Så du har ikke testet selv?

   Spent på hvordan teaterstykket var! Jeg kom akkurat hjem fra Fast and Furious nå, og storkoste meg. :D

   Klem på deg.

   Slett
  4. Teaterstykket var rett og slett fantastisk! Det gikk i en veldig liten sal, så man kom tett innpå skuespillerne. Frank Kjosås gjorde et mesterstykke i sin tokning av Christopher, han gikk fullstendig inn i rollen, og med veldig få rekvisitter hadde de geniale løsninger som f.eks å bruke et modelltog for å vise at personene satt på et tog. Familien min var også imponert, så dette var innertier. :)

   Ikke testet vibramsko, de er litt for dyre å kjøpe for moro skyld, jeg bruker visst opp alle pengene mine på reiser. ;) Etter diverse søksmål og mye bråk rundt skoene vil jeg gjerne vite at de er verdt å kjøpe. Jeg har funnet en genial side til jeg skal til Lisboa da: http://lisboncityrunners.com/en/ vurderer sterkt å teste ut. :)

   Fast and furious vil jeg også se! Elsker den filmserien, rå bilkjøring, masse action og hotte menn og kvinner, kan det bli bedre? :D

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...