mandag, april 20, 2015

Kontaktannonse

Eh, ja. For akkurat som jeg leste om en annen som har veldig ambivalente dager nå - i form av "woho, jeg skal gifte meg" og "hjelp, jeg har mistet jobben", - så veksler jeg her mellom "juba, jeg gjør mange kule ting!" og "fåkk, jeg har blitt dumpa". Jo takk, det går greit med meg altså, men da jeg var ute og syklet med en venninne i går kom det fram at dette må tas tak i.

Meg: Jeg skal begynne med barfotløping, det er mitt mål for våren.
M: Kult!
Meg: Ja, ikke sant! Man skal starte med bare 5 minutter løping, det kan jeg klare, og innen sommeren så er man skadefri!
M: Hm.
Meg: Og så er det terrengløping, mer av det, og så vil jeg også øve meg på å ligge ute uten telt. Har du noen nye prosjekter?
M: Neei, breturer, sykkelturer, padleturer ...
Meg: Jeg også! Men du, Margaret. Tenk om vi hadde brukt like lang tid på å finne en kjæreste som vi bruker på nye treningsprosjekter.
M: Jaa.
Meg: Det er så kjedelig, I know, men det er vel det som skal til, er det ikke?
M: He he. Jo, sikkert.
(Med lite klær mot nye høyder.)
Og nå gjør jeg en innsats. This is it: Kontaktannonsen.

Søt og hyggelig jente som er glad i sol og ski søker kjæreste eller treningspartner. Eller turfølge! Nei, KJÆRESTE. Helst en som er positiv. En som syns at livet er bra, og at livet ikke skjer på et kontor. Du kan godt ha dyr eller barn, men du må ikke røyke. Og du kan godt se på tv og spise godis, men du spiser aller helst grøt i en boblis. Jeg kommer ikke på noe mer. 

(Ikke så mye å be om vel?)

10 kommentarer:

 1. Haha ^^ Jeg er sånn at jeg synes det er supert å være singel når jeg er singel, og supert å ha kjæreste når jeg har det. Er ikke for mye å be om nei ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Liller! Men ..? Da har du ikke bedt om en noenting? I så måte er jeg LITT mer kravstor kanskje.

   Slett
  2. Men den skal du ha, Liller. Du er inspirerende positiv! Puss på deg

   Slett
 2. Du er ikke kravstor i det hele tatt Charlotte, bare søt og snill :) Og jeg skulle gjerne hooket deg opp med noen, men jeg har ingen. Hvis ikke du vil ha en pusekatt?! En venninde skal gi bort 3 kattunger. Jaaaa, puuuseeekaaaatt :) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Djises, er det sant. Takk for tilbudet, jeg ble så klart VELDIG gira på en pusekatt nå. Hva slags katter er det? Jeg må sjekke med min kjære mor og nabo om hun kan være barnevakt og medansvarlig når jeg er på tur, det er det eneste. Oh shit, det hadde gjort hverdagen sååå mye bedre nå. Jeg er så rastløs at jeg startet dagen med en sykkeltur til byen bare for å se at alle butikkene var stengt, og nå drar jeg til trening og så prøver jeg å aldri være hjemme alene et eneste sekund. Jatakk til pusekatt! (Kommer tilbake til deg.)

   <3

   Slett
  2. http://anettehaaland.blogspot.no/2015/04/3-sma-nster.html

   Du kan lese om de her :-)

   Slett
  3. De er helt utrolig flotte! Jeg ønsker meg Rocky eller Missy, men jeg vet ikke om jeg får det til. Åh. Jeg er i tenkeboksen, og håper at de ikke er borte innen juni.

   Slett
 3. Jeg liker kontaktannonsen din! Kort, konsis, kunne vært min egen. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. For real? Takk. Betyr det at jeg har sjans på deg? ;)

   Fjelltur i september, Inga. Jippi-yay!

   Slett
 4. Ikke kravstor i det hele tatt! Likte kontaktannonsen din jeg :)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...