mandag, desember 22, 2014

Syv slag

Hei! Hvordan går det? Jeg har fått internettet tilbake, så her går det fanfuckingtastisk faktisk. Jeg har fortalt om det på facebook og instagram allerede, for jeg har slikt å gjøre og slikt å føre, men så har det jo ikke skjedd noe nytt engang. På nettet altså. Fotballfruen var mye mer spennende før hun fikk et eget navn og barn. Da det handlet om en hårføner som ikke virket, og kommentatorene bare "Hallo, vet du ikke at folk har kreft!" Og så bare "Hallo sjøl, vet du ikke at fotballfruen har en tante som nesten døde av kreft!" Og Lars Kristian bare "Hallooo, det er ikke rart dere er feite i hodet hvis dere spiser karbohydrater."

(Jeg feiret forresten internettet nå.)
(Neida. Jeg baker vørterbrød.)
Mens nå:
"Trenger man lue innendørs egentlig?"
Nå skjer det så lite at jeg må melde meg ut til jeg får et barn eller en annen fellesreferanse. Har jeg gått glipp av noe? Ikke til jul i alle fall, for jeg har fått syv praktslag allerede.

Syv slag
1. Mandelknask (se under)
2. Sursild
3. Sennepssild
4. Vørterbrød

Og så er det vel lov å ta med det man kjøper:
5. Mandariner

Eller det man får servert?
6. Risengrøt
7. Pinnekjøtt

Og vips fallera, jeg er så glad så glaa-a-ad. Nå kan julen bare komme.
Mandelknask er veldig godt.
 Og i helgen fikk jeg meg en skitur med gps-orientering, whiteout og null sikt. Sånn at man står i hockey en stund og lurer på hvor lang skal denne bakken være, før oisann, man skjønner at man står stille. Så hvitt var det.
Julenissen var med.

Rett bak der.

Til Sandvatn.

Hvor jeg fikk grøt og julekalender.
Det naturlige oppfølgingsspørsmålet blir så klart: Har dere syv slag til jul? 

Og til den lille østlendingen på østlandet: Kan du kåre en vinner på grøtquizzen? God jul!

17 kommentarer:

 1. *ler av Chassi som står i hockey helt stille*
  :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hilde!! Som jeg endelig oppdaget i går så er det jo du. Kan ikke skjønne at du kaller deg søplekasse når du burde kalt deg superhilde.

   Jeg håper du får en nyyydelig jul. :-*

   Slett
  2. Jammen, i en søplekasse kan jeg jo putte hva jeg vil ;)

   Super jul til deg og! <3

   Slett
  3. Ha ha! okei. Det var vel et godt poeng.

   Slett
 2. Klart vi har syv slag, og jeg har bakt alle:)

  Jeg leser ikke Fotballfrue-bloggen, men nå tittet jeg innom. Uten å være altfor "misunnelig": Har det skjedd noe med ansiktet hennes? Hun ser jo helt annerledes ut enn for noen år siden, og selvsagt helt annerledes ut enn på bilder som ikke er tatt av henne selv/mannen.

  God jul til alle som leser!


  Løpejenta.

  SvarSlett
  Svar
  1. Imponert! Hva da slags syv?

   Hvordan er formen, Løpejenta? Håper du har det fint. Fotballfruen har absolutt blitt annerledes, og det hender at leserne så vidt spør om det. Det er kanskje den eneste gangen de får skikkelig krasse kommentarer tilbake fra både fotballfruen og LK. Enten så er svaret "Hallooo, jeg ser vel ingenting annerledes ut. Slutt å være så misunnelig." eller så er det at "LK ville prøve ut et nytt filter på kameraet."

   Jeg liker at vi kan lure på det begge to.

   Riktig god jul til DEG.

   Slett
  2. Aha, så det er ikke bare jeg som lurer altså. Jeg tenker plastisk kirurgi (som har slått feil), eller at hun er veldig sliten. Hun ser merkbart eldre ut.

   Jeg har bakt kokosmakroner, serinakaker, potetmelstopper, pepperkaker, karamellkaker, berlinerkranser, sandkaker og shortbread. Oops, det er sannelig åtte sorter! Pyttsan!

   Gledelig jul til deg også, kjære Super-C! Så fint at du finnes<3


   Løpejenta.

   Slett
  3. DET var snilt sagt! Nå ble jeg glad.

   Sykt bra jobba med bakingen. Jeg ville gjettet sukrin og dedicationkokosmakroner om det ikke var for at du er så kul som du er, men jeg er ikke helt sikker. Sunn eller usunn? :P

   Fotballfruen er kanskje sliten, ja. Hm. Nå kommer jeg til å følge med enda mer allikevel. :)

   Slett
  4. Oi oi, Løpejenta, kan du høre meg?! Det kom et eget innlegg som handler om bilderedigeringen nå! On request fra fotballfruens lesere: http://carolinebergeriksen.no/2014/12/26/42175/#comments

   Check it out. :)

   Slett
  5. Og ja, Dagbladet har skrevet om det og fersket henne i å redigere liv, lår, rygg og hele seg. Fotballfruen frøs ned bloggen sin og klippet bort en haug med gamle bilder i dag, og djises: Texas på 2. juledag! Ho ho.

   Slett
  6. Det viktigste: Klart jeg baker med ekte vare! Hvetemel, sukker, smør og egg. Som vi nå ser blir man bare juksete og ikke tynn av lavkarbo.

   OMG, ler og ler av dumme Fotballfrue. Derimot synes jeg oppriktig synd på både de som sympatiserer med henne ("sjalu!" "misunnelig!"), og de som faktisk tror hun ser slik ut.


   Løpejenta.

   Slett
 3. Har ikke bakt noe. Jo. Brød. Men bare tilsatt vann. Teller det?

  Og så var jeg jo på jobb i dag - og skal faktisk jobbe i morgen og!

  Gleder meg til julemiddagen - og Paris - og gi bort gaven til pappa. Og niesen. Og kokoskakene til mor. Og konvolutten fra deg!

  XO

  SvarSlett
  Svar
  1. Julemiddagen var bra, pappa var glad og niesen var glad ... Kokosmakronene var sikkert skamgode, men konvolutten fra meg glemte du å åpne. (?) Vel vel.

   XO allikevel. <3

   Slett
 4. skal dere til Paris?

  jeg har fått så fint julekort at jeg trenger ikke bake :-D
  men jeg har sikkert minst 7 slag bakterier i blodet som ikke hører hjemme der, teller det?

  super duper god jul til alle sammen :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var så utrolig koselig å få facebookhilsenen fra deg. Tenk at posten går helt fra stavanger til et sykehus i tromsø! Fabolous new world.

   Jeg håper det går bra med bakteriene dine. Fortsatt god jul!

   Slett
 5. Den lille Østlendingen25 desember, 2014 07:33

  God julemorgen,

  Vinneren av GRØTQUIZZEN er kåret - og den som fikk flest rett først, var kjapp i replikken, og flørtet passe mye med grøtdronningen var... Dum Ta Tim... LENA LUDVIGSEN! Hvem er du? Og hvor er du hen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har en vinner! Hadde hun mye rett? Klarte hun alt?

   (Likte veldig godt det med flørtingen!)

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...