søndag, november 30, 2014

Turmaraton

God søndag og første advent! Hva gjør dere? Jeg tegner på et kart. (Se under.) Planen var spinningmaraton på Sats i dag, for selv om jeg hverken jobber eller trener på Sats blir jeg gjerne med hver gang det er maraton. Da får vi typisk snacks underveis og ekstra flinke instruktører, men altså, været var for fint og jeg/vi har sett altfor lite dagslys i det siste, så vi lagde en turmaraton i stedet. I Stavanger største skog. Ta-da-da:

Sørmarka!
Ser dere hvor jeg bor? I Turveien! Jeg burde gått mye mer på tur. I Sørmarka - som er akkurat så stor at man hører motorveien uansett hvor man er - ligger også Stavangers høyeste punkt, Ullandhaugtårnet. Det er 138 meter høyt, så det skal være en lett sak å gjøre maraton ut av en tur.

Her er jeg i camo, så ingen bittesmå dyr kan se meg.

Og her er tårnet.
Tid: 2 timer, akkurat som spinningen. (Det ville vært en rekordmaraton hvis det var det var.)
Rute: Rundt og rundt, på en måte akkurat som spinningen det også.
Gjennomsnittspuls: 69 prosent
Makspuls: 90 prosent
Kalorier forbrent: 730
Belønning: 2 skiver med brunost og syltetøy, 1 eple og 1 mandarin

Juhu, fin start på dagen! Ses på julegrantenningen. Puss och kram.

2 kommentarer:

 1. Den lille Østlendingen30 november, 2014 21:54

  D.A.G.S.L.Y.S! Jeg føler meg så meget bedre etter denne helsehelgen. Jeg var syk og svak sist uke. MEGET MEGET MEGET BEDRE i dag. SørMarkaMaraton var jo fabolous.

  Jeg tror og vaniljete og kusmite og Solastranden, lørdagsaviser, Frost, julekalender og julegrantenning gjør sitt for å helberede en overarbeidet sjel.

  Tipper uken kommer til å bli GLIMRENDE.

  XO

  SvarSlett
  Svar
  1. Helsehelgen, den likte jeg. :D

   Vi manglet bare adventslys, så det skal jeg investere i en av disse korte arbeidsdagene som kommer. Hvordan ser uken din ut? Like rolig som min? Neida, unnskyld. Godt du fikk litt dagslys, i tilfelle det blir lenge til neste gang.

   XOXO

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...