tirsdag, november 11, 2014

Det skal bli årets helg

Eller mitt livs helg, hvis jeg måler i antall opplevelser, for om vi regner kvantitet eller kvalitet; jeg har hverken giftet meg eller fått barn noengang, så jeg har nok A.L.D.R.I. opplevd så mye som jeg skal i helgen som kommer. Kan jeg få fortelle? Ja!

Gjett hva.
Det er jo Fitness Convention! Nattog til Oslo, hotellovernatting, trening og foredrag med heltene på Idrettshøgskolen, ... Jeg hadde ikke trengt mer for å kalle det årets helg. Jeg skal på foredrag med Therese Mathiesen, Tessa - hun med afrokrøllene - fra Mykjemeir, Arild Tveiten, og så denne blodsukkerworkshopen som jeg nevnte tidligere; kroppsvekttrening, kurs i olympiske løft, og så skal jeg treffe bloggeNathalie til kaffe. Kan jeg få treffe flere av dere? Gi lyd i så fall.

Men gjett hva mer!

There's more to come. Jeg er nok bonde i byen som er så begeistret som jeg er, for (hi hi!) jeg skal på Anne Lindmo. På NRK! Det er sånt som en siddis kan fortelle sine besteforeldre og være sikker på at besteforeldrene forteller videre. Jeg har ikke sett programmet engang, men fra nå av er jeg blodfan på facebook.
Oi.
Vent litt.
Oh shit, det kommer enda mer.
Og så skal jeg se Romeo og Julie i Operaen! Jeg burde uttrykke meg i CAPS LOCK, så stort er det. Det er den flotteste musikken som fins, og jeg har fått verdens flotteste selvskap.

Gjett hvem.
Det er den lille ballettdanserinnen! Jeg har pakket bagen allerede. Først skal jeg ha et matkurs for Easylife og et foredrag for Vann- og avløpsverket i Stavanger Kommune. Oh jesh, det skjer mye nå også. Jeg har laget et selvhjelpskurs som sier hokus pokus: Sprek, lekker og smekker. Jeg kunne nok sagt slank, sprek og lekker, for det klinger jo mye bedre, men det er ikke noe slankekurs jeg skal holde.

Det blir bokstavrim av beste sort.
Men så drar jeg. Og forresten:
I går spiste jeg vinterens første mandariner.
På en skala fra en til ti: Jeg håper helgen blir en tier. Hva skal dere gjøre? God førjul!

14 kommentarer:

 1. Du skal vel treffe meg?! Freddan?! :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har jeg veldig lyst til! Kaffi? Eller te på tehuset i Lille grensen!!

   Slett
  2. Har ikke telefon akkurat nå, men melder deg på face! Det må bli enten 14-ish, eller om kvelden! :-D

   Slett
  3. Jeg er klar klokken to. :D

   Slett
 2. Den lille Østlendingen11 november, 2014 21:55

  Kan eg og være med på the Hogwart express - til byen med alt dette?!

  Det høres ut som en drøm! Om jeg bytter ut Fitnessconvention med verdens beste barndomsvenninne og ubgrenset tilgang til SATS og Elixia i hele storbyen - så ligner det på min helg! :D

  Og best av alt? Jeg slipper å stikke meg - og kan tilbringe lørdagskvelden på OPERAEN MED DEG!

  SvarSlett
  Svar
  1. Er Hogwart-ekspressen en slags ekspress til fine ting? Ja, du er hjertelig velkommen. Synd du ikke vil på Fitness Convention, men sikkert greit at du slipper blodprøver hele formiddagen. ;)

   Du er best av alt. <3

   Slett
 3. Åh, hvis vi ikke er på bryllupsreise denne tiden neste år - kan eg og få værr med...?!
  Det høres ut som en FANTASTISK helg. Jeg er ganske misunnelig faktisk.
  Kjekt å se deg i går :*

  SvarSlett
  Svar
  1. Yay! Jeg leser det som "kan jeg dra på fitness convention i stedet for bryllupsreise?" Og svaret er ja, det kan du!

   Slett
 4. Romeo og Julie var fin den, så den 8.november. Er så glad for at jeg bor i Oslo og kan dra på ballett og opera når jeg oppdager at det går noe spennende. Riktignok ikke så lett å få billetter, men om man bare kan ta det på kveldstid en tirsdag eller noe sånt så blir det jo litt enklere. Kos deg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heldige du! Jeg tror den lille østlendingen skal gå på Nøyteknekkeren i lunsjpausen neste gang hun jobber i Oslo. Vi var enige om at det er den aller ALLER beste. Har du sett den også?

   Slett
  2. Yes, hele familien var og så nøtteknekkeren, inkludert mine små nieser og min lille nevø. Fantastisk opplevelse! Ellers så jeg svanesjøen i sommer som også var nydelig! :)

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...