tirsdag, januar 14, 2014

Maksing

Det burde ikke være lov å dele ut kostholdstips når man selv går spisekickbananas så snart anledningen byr seg. Unnskyld. Spør meg hva jeg gjorde i går. Plis spør, for jeg satt hjemme fra morgen til kveld og så på svensk (!) Paradise Hotel mens jeg tømte skapene for mat.Oh yes, og jeg hadde EN HEL PAKKE proteinbarer i et av skapene. I soveromsskapet faktisk, for der var de liksom ikke så lett tilgjengelige.

Hils på min venn, Samir. Han er topp, og tilgjengelig på TV3 play.

Men nå har jeg sagt det, så nå er det glemt. Gjort er gjort og smakt er smakt, og det smakte sikkert godt, men jeg vet ikke dét engang, for det var mer som en ut-av-kroppen-opplevelse. I alle fall: Har dere makset på styrketreningen? Jeg gjorde det nå, med en liten Malin og en liten østlending ved min side, og det var hur kult som helst.

Klar, ferdig, gå. Hvem er sterkest i landet nå.

Man blir så inspirert av dette styrkeprogrammet.

*Hente fram sin indre Tarzan, og løfte så tungt man kan.*
Tada: her ble det 51 kilo i benkpress, 60 kilo i knebøy og 75 kilo i markløft, og vi var nokså jevne alle tre. DN hadde en test nettopp, som gikk på hvor sprek man bør være i forhold til vekt og alder.

Jeg satte en rød ring rundt aldersgruppen min.
Og med utgangspunkt i det er jeg både Tarzan og verdensmester i benkpress, men bare SÅVIDT sterk nok i markløft. Ålreit, jeg kan leve med det. Løping, hangups, bmi og livvidde går også greit.

Og så var jeg i avisen i dag igjen. :D
Hva med dere? Tarzan eller Jane eller bare megafan av Paradise Hotel?

68 kommentarer:

 1. 51 kg i benkpress er jo kjempemasse da ^^ Tarzangirl :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Gr. 😉 I owe it all to bodypump.

   Slett
 2. Plis fortsett og fortelle om spisekick! Det får meg nemlig til å føle meg LITT mindre unormal. Det er vel ikke så rart du spisekicket etter skitur i snøstorm vel! :-)

  Jeg har ikke makset på styrketreningen nei.. og den der oversikten gjorde meg litt mutt..Jeg tror ikke jeg kalrer en eneste hangup uten assistanse! :-( Løpingen er vel grønn til gul, BMI og midjemål grønn, og markløft og benkpress forstod jeg ikke utregningen av så der vet jeg ikke. Men overkropp som en pensjonist da! :-(

  SvarSlett
  Svar
  1. Er dette takken Bodypump!? :-P

   Slett
  2. Den lille Østlendingen15 januar, 2014 11:47

   Tina:

   Regningen er enkel. Markløft. For å få grønn må du løfte mer enn 1,3 ganger kroppsvekten din. Det gjorde C lett - så jeg skjønner ikke hva hun stresser med.

   Ingenting å bli mutt over. Det viktigste er å være pen. Og det er du! :)

   Når spisekicker du? Og hva spisekicker du på?

   Puss och kram

   Slett
  3. Nåååee! Men du er jo både pen OG sterk! OG har ABS! Jeg vil være som deg! <3

   Ajaj, jeg vet ikke egentlig når det går fra å være "jeg-følte jeg-spise-litt for-mye-fordi-jeg var-veldig-sulten", til å bli et spisekick. Men spise mye på en gang fordi jeg er veldig sulten, gjør jeg veldig ofte egentlig. Det er liksom enten, eller: Enten er jeg mett og mett og mett, eller SULTEN. Jeg har forstyrrede leptin og ghrelin-nivåer, det er jeg overbevist om, og jeg tror det eneste som kan kurere det er null kaffe, mindre trening og en samboer. Problemet er bare at jeg tror det må komme i omvendt rekkefølge for at jeg skal klare å holde det vedlike.

   Uansett, det går i større mengder av det jeg spiser til vanlig. Det må kunne karakteriseres som et spisekick når man spiser 1 kg gulrøtter på en gang (no kidding!). Men det har aldri vært i nærheten av slike bulimiske kick med fjorten brød, og 10 liter is. Men jeg kan spise store mengder iblant. Ikke på usannsynlig kort tid, men jeg kan ha perioder hvor jeg blir sulten igjen i halvtimesintervaller. Og da klarer jeg ikke å stå imot. Det er slitsomt, så don't go there. Hold deg til SALMA og grøt i fornuftige mengder, slik du har skissert tidligere. Da er jeg sikker på det går deg godt i livet :-)

   Slett
  4. Ha ha! Jeg kan godt fortelle om spisekick. Det hjelper MASSE å ligge i balanse på mat og trening, men aller mest hjelper det å aldri være alene hjemme.

   Hangups her er å henge mot en stang. Jentehangups, vet du! Så det klarer du fint. Ellers blir tallene sånn at for meg som er 58 kilo, så skal jeg klare 0,8 i benk - det blir 46,4 kilo. Markløft skal jeg klare 1,3 ganger kroppsvekten min - det blir 75,4 - og strengt tatt løftet jeg ikke mer enn 75 kilo. Men kunne sikkert klart 400 gram ekstra.

   Lille østlending: det var vel riktig prosentregning, var det ikke?

   Slett
  5. Jeg kan takke bodypump for at jeg løfter nesten like tungt i benkpress som i knebøy, for på bodypump bruker man like tunge vekter på alt, og da blir beina undertrent. Og jeg har trent sykt mye bodypump. :P

   Slett
  6. Jeppedipepps! Jeg visste at en samboer var løsningen, se kommentaren nedenfor ;-)

   Henge mot en stang? Liksom lene seg mot den da eller?! Haha, nei detta skjønte je itte Chassi! Her må'ru forklare litt bedre! :-P

   På de andre øvelsene: da er det 1RM det er snakk om da eller?

   Ok bodypump, siden Super-C sier det, du er tilgitt.. Jeg må nok gå i meg selv i steden..:-P

   Slett
  7. 1RM ja. Har du virkelig ingen anelse om hvor sterk du er? Det er så synd at du ikke kan trene her! Vi er ikke særlig sterke i bein som sagt, så du klarer oss lett i knebøy.

   Pullups der du har beina i bakken og trekker brystet mot en bom. My bad, jeg ser at det er en dårlig forklaring.

   Kan du komme til Stavanger og trene med oss snart? :D

   Slett
  8. Hahaha.. *føler seg veldig dum*! :-P

   Jeg har vel en VISS ide, men jeg maxer svært sjelden.. Den der hangupsen ja! Husker den fra gymtimene;-) Hohoho...

   Vet du, det hadde vært så sinnsykt bra å trene med dere i Stavanger. Det er et mål å få det til i år!

   Men nå over til det jeg lurer mest på i hele verden akkurat NÅ. HAR du testet Lucuma? Hvis ja, hva syntes du?

   Slett
  9. For et bra mål! Jeg har glemt lucumaen! Takk! Jeg setter den på kjøkkenbenken nu med det samma, så jeg ikke glemmer den igjen. Tanx.

   Steker lungemos og tunfisk til nistemat nå. Ingen salma her i gården. :P

   Slett
  10. Haha, jeg så på det programmet på NRK som heter Jakten på Norge søndag som var. En vanlig norsk familie skulle bo ett døgn i 5 tidsepoker siden 1814. De skulle bo,kle seg, te seg, spise osv. tidsriktig i hver epoke.

   Uansett, poenget mitt: Da de var på 50-tallet skulle de spise blodpølse, og det var en lang sekvens om næringsinnhold, smak, lukt og konsistens, og blodpølsa i et kulturperspektiv. Gjett hvem jeg tenkte på da, hihi!! <3

   Slett
  11. Ha ha! Og jeg tenker på deg når jeg ser pene rosa jenter. ;-)

   Slett
 3. Maksing var helt maks! Let`s do it again :)

  Du er helt rå på benkpress altså. Fytti!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille Østlendingen15 januar, 2014 12:45

   (Klepto)Malin: Jeg krysser armer og bein for Transformers i mårå. Jeg vil transformeres til Inger in Dubai med en burger i hver hånd. Sånn #BIFFMEDBURGER you know.

   Og jeg venter på bloggoppdatering fra mmalinsverden - hvor THEBIGNEWS droppes!!!

   Puss och kram

   Slett
  2. Takk, Malin! Du er rå på knebøy. :D

   Slett
 4. Ååååå. Du/dere spisekicker jo fordi dere spiser for lite. Jeg er overbevist om at spisekick er kroppens rop om mer mat og mer hvile. Ingen må møte veggen her, så husk å være fornuftige!

  Uansett, Tarzan-girl, er resultatet topp! Her er det mer "styrketrening utføres med egen kroppsvekt og løping gjennomføres i 14 minus og stiv kuling." Full storm frem til lørdag for all del. Det blir ikke fart av slikt.


  Puss, puss fra Løpejenta.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du mistenker vel aldri den lille østlendingen for å spisekicke? R U crazy? ;-) Og selv er jeg veldig fornuftig, så jeg tar det megakuli at jeg spiste sykt mye mat den dagen. (Og andre dager innimellom) Jeg har vært med på verre, for jeg rakk ikke å bli kvalm denne gangen.

   Fint også at Tina har definert bulimi-spisekick, for jeg er ikke der. Med ti liter is og sånn.

   Puss puss tilbakers! Går det ellers bra med deg? Kroppsvektstyrke er topp! Tar du pushups og sånt da?

   Slett
  2. Haha, for all del, jeg håper ikke jeg bidro til å vinkle det slik at den lille østisen spisekicker!! Og heller ikke til at du super-C gjør det på noen som helst forstyrret vis! Hvis jeg hadde hatt et like lite forstyrret forhold til mat som deg, hadde jeg trolig bare spist veldig mye, og kost meg med det, de gangene jeg strevde med ski og staver i stiv kuling
   ;-)

   Nå virker det som om jeg spisekicker hver kveld, og lever på gulrøtter og luft om dagene. Det er ikke slik altså. Jeg både spiser godt og koser meg. Ikke frykter jeg noen matvarer heller. Ei heller sukker. Men hodet forstyrres likevel litt av å aldri finne HELT balansen mellom inntak og uttak. Det var det jeg mente med at det er godt å høre at det fra tid til annen også kan skje med andre. Men plis send meg en samboer. Det ville løst alle verdensproblemene mine. I know it. Jeg tar han gjerne i postoppkrav (det må være en han), og gjerne en siddis :-)

   Slett
  3. Nei nei, du vinkler allting bare fint, Tinafina. Jeg ser poenget til løpefrøken. Kanskje var jeg i underskudd og kanskje er det psykisk. Dunno. Men det går fint i alle fall, for før skjedde det hele tiden og nå skjer det bare en sjelden gang.

   Jeg sender deg Samir. Tolket det dithen at du var klar for en festlig araber med abs. Puss!

   Slett
  4. Samir, er det en av oljesjeikene deres der i oljeland? Han høres jo topp ut! Send him to me! Han vil nok finne seg til rette her. Det er mye olje i Kristiansund og!:-)

   Puss <3

   Slett
  5. Chassi: "Du/dere" som i "dere som overspiser". Om Lille Ø gjør det eller ikke er ukjent for meg. Hvis man mangler energi, er heldigvis kroppen smart nok til å hinte kraftig om matinntak!

   Tina: Jeg er også single og nå skjønner jeg at jeg må på Tinder NÅ!


   Løpejenta.

   Slett
  6. Oh my. Jeg ser nå at forrige kommentar er skrekkelig stigmatiserende. "Dere som overspiser" bør vel snarere være "overspisere". En annen sak er hvorvidt økt matinntak _en_ dag kan anses som overspising. Da skal man vel bøtte nedpå is, milkshake og lettfordøyelige ting i store mengder.

   Trening med kroppsvekt er push-ups o.l. ja. Tiden er knapp i januar, så man tager hva man haver!

   Løpejenta.

   Slett
  7. Tina: Samir er han kjekke fra svenska paradiset. Du hadde likt ham!

   Hvis du vil ha en siddis så må du komme hit. Men crap til guttepreferansen, du er alt for kul for guttekjærester. :P

   Slett
  8. Løpejenta: Ja, du virket litt streng i den første der. Til mitt forsvar så hadde jeg smileblunkefjes, og det betyr jo at jeg kødda og at alt er lov. (?)

   Jeg pleier ikke å overspise, men jeg har vanskelig for å ikke kaste meg over proteinbarene når set ligger en eske i skapet, så for min del ble dette nok en påminnelse på det. Søtsaker avler søtbehov, og sånne sjokkiser - med eller uten ekstra proteiner - er sykt mektige saker. Not good.

   Ti poeng for pushups! Hvor mange og hvor ofte? Du skulle også trent her med oss. :)

   Slett
  9. Jeg prøver å unngå smilefjes (faktisk er du en av de få jeg bruker det ovenfor, siden du bruker det selv), siden jeg synes språket i seg selv er nok. Dermed virker jeg lett streng!

   Søtsug = karbosug? Jeg merket selv at hvis jeg spiser nok, og balansert, er ikke søtsuget så stort. Nå er jeg heller ikke så strikte som dere!

   Minst 50 push-ups hver dag, planke og noen skulder-rygg-arm-øvelser for å myke opp kontorskuldre. Ja, jeg vil på besøk, men som nevnt: Du har fått mail om dette!

   Hvis dere skal til Trondheim i april, må vi samkjøre oss, slik at jeg også kan være med!

   Løpejenta, streng og rettferdig.

   Slett
  10. Løpejenta: Når jeg sa "la oss møtes ALLE SAMMEN" var det naturligvis inkludert DEG :-)))) (Jeg er dronningen av CAPS LOCK og smilyes - bare with me ;-))

   Slett
  11. HURRA! Hihi, jeg kan også bruke caps lock! Jeg er bortreist i begynnelsen av april, men vi kan ta tidspunkt og slikt på mail eller face.

   Det viktigste er vel at jeg kommer meg på Tinder først, men jeg synes slike datingtjenester er så skumle.

   Løpejenta.

   Slett
  12. HURRA!! Ja tidspunkt kan vi avtale senere!

   Jeg har skrevet en avhandling om Tinder nedenfor. Les, og lær! :-))

   Slett
  13. Smil til verden og den smiler tilbake. Eller som Jan Teigen sier: ..et språk som alle forståår.

   Slett
  14. Løpejenta: 50 pushups!! Jeg har fått mail, hurra! Det er bare vanskelig å skrive hotmail på mobilen, men jeg har lest den og likt den, og jeg finner snart en datamaskin.

   (Skulle gjerne puttet på et smilefjes her.)

   Slett
 5. Forresten dere: skal vi møtes i Trondheim alle sammen eller?! Jeg har oppdaget the world of Tinder, og har massevis av potensielle samboere, for tiden bosatt i Trondheim!! ;-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha! Jeg er med til Trondheim! Hva tid da? April?

   Slett
  2. Gjerne! Det er ikke så stress for meg å komme meg til Trondheim. Kan enten kjøre bil, busse, hurtigruten eller ta hurtigbåt - "Tinderexpressen" ;-)

   Jeg mener det altså, hadde vært gøy da!! :-D

   Slett
  3. Tina: _Er_ Tinder skummelt? Jeg vil også på sjekkern!


   Løpejenta.

   Slett
  4. Haha, Løpejenta, nei det er ikke skummelt alls! Det er veldig uformelt, og enkelt.

   Pluss for lite mas for å komme i gang. Man må ikke skrive en avhandling om seg selv, og svare på titusen spørsmål for å lage en profil liksom. Du bare laster ned appen, og logger på med din facebook-konto. Vips så er du i gang, og kan "bla" deg gjennom mannfolka! :-D

   De som ser deg, ser ditt profilbilde (evt. et annet bilde du velger, samt opptil 6 albumbilder), og fornavnet ditt. I tillegg vises det om dere har felles venner, eller felles sider dere har likt. Under innstillinger velger du radius på avstanden hvor du er interessert i å møte noen. For meg da, som bor i Kristiansund, så utvider Tinder søket på eget initiativ.... Da jeg gikk inn på den i Kristiansund første gang fikk jeg beskjeden "there is no one around you!" Haha, så derfor Trondheim for min del altså;-)

   Minus for veldig, og nesten utelukkende trynefaktorbasert. Samt at man må bestemme seg der og da om det er en "nope" eller "like" (X eller <3) ..hehe..;-)

   Uansett, hvis begge har "lika" hverandre så får man en match, og kan da chatte sammen. Man unngår derfor masse henvendelser fra uinteressante mennesker (for deg), og kleine avslag!

   Last ned, og kom i gang! Masse kjekkaser i Trondheim! :-)))

   Slett
  5. Så vi skal til Trondheim for å se deg date? Du trenger vel ikke tre wing womens?

   There is no one around you. Skit man, harde kår!

   Slett
  6. Hehe, neeei, jeg mente jo først og fremst for å treffe dere da! Men det går jo å slå flere fluer i samme smekk liksom ;-)

   Slett
  7. Tina: Takk for en grundig redegjørelse! Når jeg innhenter meg selv skal jeg komme meg på Tinder. Forresten er jeg enig med Chassi, du er _så_ ute etter wing womens, haha! Fordelen med så mange damer tilstede er åpenbar: Mennesket er alltid jaktet best i flokk.


   Løpejenta.

   Slett
 6. "Finn treningsvenner med gode verdier som utfordrer deg, og får deg til å yte det lille ekstra." sier Martin Norum, og jeg ER HELT ENIG <3 <3 <3 <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig! <3

   (Har du kjøpt jentetreningsboken?)

   Slett
  2. Coolio! Kan du ta den med neste gang vi trener? Dubai-Inger spiser MASSE sjokolade og syns at questbars er dumt btw, og hun har jo fått det til å funke. Jeg lærer hver dag.

   Slett
  3. Sjokolade FTW! Inger har ikke bdiratt med så mye mer enn at hun gjør en strålende jobb som modell. Men Martin Norum skriver mye bra :-) Jeg skal ta den med!!

   Slett
 7. Den lille Østlendingen17 januar, 2014 11:54

  Tina, Løpejenta, Chassi (og eventuelt andre som vil si "hei").

  Tina: Tusen takk for komplimentet for å være pen og sterk ;) Du er så innmari søt og snill. Du får meg til å gå tom for superlativer og ønsker sterkt å finne opp fler. Du er så søt nemlig. Og så fin!

  Løpejenten: Sånn for ordens skyld; Jeg spisekicker ikke. Og for all del - slå deg løs med smileys og CAPS LOCK og det som er. Det blir som å ikke unne seg sjokolade å unngå disse fine nyvinningene. Smileys to the people. Jeg gjør det på business-mail og. Sånn. Så var det sagt. Jeg tror ikke jeg blir tatt et hakk mindre seriøst fordetom. Men kanskje de synes jeg virker søt og blid - og det kan jo aldri skade :)

  Chassi: Du er fin som dagen er lang. Jeg uner deg hver eneste proteinbar og hver eneste smule CC. Du går langt og er i mye aktivitet - og innimellom veier du av den grunn litt mindre - og da spiser du litt mer - og i løpet av en uke eller to så er du akkurat der du var. Like fin.


  ALLE: Jeg er en handlingens kvinne. Jeg foreslår date. Men Trondheim gjør jo alt meget mer komplisert med fly fra STV. (Har sjekket fly - og priser og slikt nu). Den enkleste og billigste hadde vært en OSLO-date! Vi kan møtes i Oslo. Bo på hotell. Trene felles på Universitetsidretten - eller et annet treningssenter i byen. Vi kan gå på kafe og fjase og gjøre alt annet vi ville gjort på storbytur.

  Når passer det eventuelt for dere? Februar ar jammed packed. Første helgen i mai? Eller ble det FOR lenge til?

  Det er altså mitt forslag - om ikke noen finner direkteruter til Trondheim... går det direktefly til Trondheim? Og når passer det? Er det fint i Trondheim nå? Eller bør vi vente til mai?


  SvarSlett
  Svar
  1. JESS!! Oslodate it is!!! Det er jo også en smule mer "rettferdig", at vi alle møets på midten!

   Jeg skal allerede til Oslo helgen 22-23. februar, 22-23. mars, 5-6- april, påskeuken (so far hvertfall), 24-25. mai og 14.-15. juni. Hvis det kunne passe for dere på en av disse alternativene er det jo bare topp! Hvis ikke har jeg snart nok bonuspoeng til en tur/retur også ;-)

   Jeg skal for øvrig til Trondheim på et møte den 26. mai.. Men det er jo en stund til..

   OSLODATE hadde vært TOPP!! <3<3<3

   Slett
  2. Oslodate hadde vært som bursdag og julaften på en gang, men tenker vi fremdeles å gå 7-fjells i Bergen 25. mai? Det tenker jeg. (Smilefjes med solbriller på.)

   Slett
  3. Er 7-fjells DEN helgen!? Argh! Skal på et kurs i Oslo fredagen og på møte i Trondheim mandagen.. Og billettene er alt bestilt og betalt.. Men skal undersøke hva som evt kan endres!

   Slett
  4. Den Lille: Jeg tror jeg holder meg unna smilefjes likevel. Vi klarte oss aldeles utmerket uten før også!

   Av årsaker som jeg ikke utdyper her, blir det neppe Oslo-tur for meg rent umiddelbart. Tinder-mulighetene er vel store der, så ha det gøy for meg også!

   Løpejenta.

   Slett
  5. Den lille Østlendingen18 januar, 2014 04:57

   Lekre Løpejenta,

   Nå ble jeg bekymret. På skikkelig. No Osloposlo?

   Slett
  6. 04.57 på LØRDAG lille?!?

   A++ til deg! ;-)

   Slett
  7. Jeg vil også på date! Pretty please??

   Er i Oslo mesteparten av tiden. Utenom Bergen 24-26. jan, 14-16. mars og 23-25. mai (4-fjells!). Påsken i DC/NYC. Stavanger 23-24. april.

   PS: Jeg har også makset. Absolutt maks antall kalorier per dag. Så mange som jeg klarer å få i meg! :D

   Slett
  8. Ikke Oslo Løpejenta..? Det var leit.. :-(

   Slett
  9. Skal vi endelig få møttes Sunny!? JIPPIYAY!! :-)))

   Slett
  10. Kult, Sunny!! At du er med på 4-fjells. Alle hjerter gleder seg. <3

   Slett
  11. Bra jobba, bitttelille. Med tidspunktet. Var det helvetesuka nå igjen?

   Slett
  12. Løperjenta: Hva skjer? Jeg blir også bekymret (og nysgjerrig). Jeg har sendt mail, men fikk ikke helt umiddelbar respons.

   F5
   F5
   F5

   Slett
  13. Den lille Østlendingen19 januar, 2014 08:52

   Sunny! Hurra! Selvsagt skal du være med på DÆJT. ÅFKÅS.

   4-fjells med meg!? Hipp hurra! Tror ikke det blir 7-fjells på meg i år - jeg er nemlig mye søtere og blidere dersom jeg ikke er totalt utslitt. (blunkesmilefjes).

   Stavanger! Hurra! (Vi markerer i kalenderen).

   Jeg hyler ut med det samme vi vet når det blir Oslo.

   Hva spiser du en dag du makser i antall kalorier? *knis knis knis*

   Puss och kram

   Slett
  14. Finally, Tina! Gleder meg!! :-)

   Frøken Østlending: Jeg har allerede kjøpt flybillett til Bergen den helgen, og jeg tør ikke gå 7-fjells pga knærne fra helvete, så det blir 4! :-)

   Ok, hold deg fast, her er hva jeg spiste i går: Frokost: 2 rundstykker med smør og skinke. Lunsj: Svær porsjon havregrøt. Middag (middagsselskap): Smalahove, kålrabistappe, poteter og vossakorv. Dessert: Karamellpudding med krem. Drikke: To glass champagne, 1 halvliter cider og en likør. Og potetgull! :-D :-D

   Slett
  15. Den lille Østlendingen21 januar, 2014 08:48

   Sunny: Det virket ikke som maksing i det hele tatt!! Håper du koste deg i allefall. Det er viktig og ikke "skamspise" noe. :) Jeg har skamspist for mye oppigjennom. Pepperkaker smaker best kjøpt - og alt smaker bedre når en spiser det uten skam :)

   Puss och kram

   Slett
 8. Den lille Østlendingen17 januar, 2014 11:55

  Malin: Når skal vi på date? Når passer det å se hverandre? Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Dere er jo på Spellemannsprisen at this moment. Det får holde. Neste gang vil jeg også bli med. Til Toppis og trening. Med proteinshake og Martin Norum-slabberas.

   Slett
 9. Takk for snille ord, lille Østlending. DU er fin! :D

  SvarSlett
 10. Den lille Østlendingen19 januar, 2014 08:55

  Tina: Ja, jeg er totalt søvnforstyrret. Det er Wollies and Mittens sine feil.
  (Jeg har døpt om Tod1 og Tod 2 til de fineste ordene jeg vet). Og kanskje bittelitt mye å gjøre i tillegg? Men tak for A++. Jeg går for trippel AAA-rating next time. Må jeg stå opp 4 for å få til det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Lille: Du er en trippel A i alle henseender!! Trenger IKKE stå opp klokken 4... :-)

   Så utrolig koselig det blir med oslodate! Jeg synes det blir lenge å vente til mai! Hvis du er packed i februar lille, hva med 22-23 mars? Foreksempel!:-)

   Hvilke planer har dere i påsken forresten? Skal vi gå på SKI? SAMMEN?? :-)

   Slett
 11. VELDIG KULT AV DEG å fortelle åpent om kicket! Også liker jeg veldig godt at du tar så "lett" på det dagen derpå (her har nok mange jenter MYE å lære at deg), samt bruker den ekstra energien til å teste maksløft!

  I dag fikk du en ny fast følger i meg, Chassi! Du er rå!

  SvarSlett
  Svar
  1. For en koselig hilsen!!

   Heisann Silje. Det var MEGAKOSELIG å hilse på deg. :D

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...