mandag, januar 27, 2014

Livet er mer enn havregrøt og trening

Du vil kanskje ikke vite det, men hvis du dunker hodet i veggen eller tar deg en pære, så vet du det; at livet er mer enn havregrøt og trening. Jeg vet det. Jeg tok meg en pære..: Okei, livet er også luft og kjærlighet. Men så kom det mer: Jeg dunket pæren i veggen, og pæren gikk fra å være grønn til å bli gul, og så ble den liksom til en lyspære som sto i en tankeboble som typisk symboliserer gode idéer. Og da skjønte jeg det: Livet er også turer på fjellet.

Dette er ikke et instagramfilter.


For det er storm på fjellet!
Jeg er hun grønne.
Og forholdene er optimale for en som øver seg på verdensmesterskapet i kart og kompass.

Passe surt, men helt perfekt.

One man down.

Way down.

One happy family fyrer opp på Taumevatn.

Og skiver med nugatti.

Plis: Alle må dra på fjelltur. (Neste helg er jeg her.)
Og takk for fantastiske klær, Bergans. Jeg holdt meg varm og tørr, og kunne kose meg fra første vindkast til siste kopp kakao.

Håper dere får en fin uke! Jeg starter nå min praksisperiode som fransklærer. Bon voyage.

13 kommentarer:

 1. Uff og uff, det der så ikke ut som en tur jeg hadde likt. Jeg som brukte å være så glsd i vinter og snø, nå liker jeg den mindre og mindre for hvert år.
  Men tur elsker jeg da :D Er ute å går med baby hver dag og det er et av mine favorittgjøremål i løpet av dagen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann Ragnhild! Jeg går også tur med små babyer innimellom - det er helt konge. Håper dere er friske og raske begge to. :)

   Slett
 2. Du er GAL kvinne!! Det er greit å kjenne at man lever, men her tror jeg virkelig dødsangsten min hadde vært på sitt høyeste.
  Godt at du er hjemme igjen :) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingenting gal. Vi var bare turledere hele gjengen, så jeg har aldri følt meg tryggere. Bli heller med en gang!

   Slett
  2. DET er jo vel og bra da :) Men skal jeg være med på skitur så må det nok litt bedre vær til ;) La oss heller trene litt styrke sammen snart :* Puss

   Slett
  3. Jaa! Vi er på nytt program her nå. Mengdetrening. :D

   Slett
 3. OI, skikkelig ruskevær på fjelltur! Ett av to: helt topp, eller helt forj*****g - avhengig av bekledning ...og blodsukker :) Likte det grønne antrekket veldig godt, kan jeg spørre hvilken Bergans modell det er? God tur! h:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var helt topp. Jeg har sluttet å gå på blodsukkersmeller, jeg hadde SJOKOLADE i lommen. Det var sukkerfri sjokolade med stevia, og smakte litt tørt og annerledes, men det funket fint.

   Den grønne jakken er Trolltind. (http://nettbutikk.bergans.no/Bekledning/Jakke/Skall/Trolltind-Jkt-Red-NeonGreen-Lt-SeaBluXXL--150106-p0000596166) Helt ny, og funket meget bra. Buksen er Suldal. Den har jeg brukt lenge (i alle slags farger), og den er jeg også megafornøyd med. Hva bruker du selv?

   Slett
 4. Mener absolutt ikke å kommentere som anonym, men ingen av alternativene ble godtatt ... Noe tips? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm. Mener du tips til å få kommentert med et navn, eller om jeg har tips til hvem du kan være? Jeg prøvde meg med et hjelpespørsmål om hva slags turklær du bruker - da kunne jeg kanskje sortert deg ut gjennom turglad/turlei-kategorien. Men ellers.. Bah, som vi sier i fransken. Je ne sais pas. :-/

   VELDIG NYSGJERRIG!

   (Har du signert med en h, eller er det en slags caps over smileyen?)

   Slett
 5. Jeg vurderer å kjøpe meg en dunjakke, hvilken vil du anbefale C? Ikke til fjellbruk, men til ikke-fryse-ihel-bruk ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jess! En god boblis er alfa omega. Hvis du tåler å se bittelitt sporty ut selv om du ikke er på fjellet så anbefaler jeg Fonna Down Lady (http://nettbutikk.bergans.no/Bekledning/Jakke/Dun/Vattert/Fonna-Down-Lady-Jkt-Navy-LtPrimulaPurpXS--143757-p0000347274). Den er til og med vannavstøtende, og det kan være greit i Stavanger.

   Puss på deg <3

   Slett
 6. Hahaha, elsker hvordan hjernen din tenker ...og at du deler det her på bloggen - herlig annerledes!

  Mht identitetsproblematikken var denne knyttet til rullgardinen "kommenter som" nederst i kommentarfeltet ditt. Jeg forsøkte både navn/nettadresse, google og openID, men fikk feilmelding hver gang - således ble jeg anonym.
  "h:)" står imidlertid for Hege (som er blid), men dersom noen bruker det mot meg skal jeg si det er en smiley med hentesveis :)

  Forøvrig vurderte jeg pseudonymet Bergans-babe, men etter å ha bladd i arkiv ditt er det innlysende at du har forkjørsrett på dette kallenavnet. Dermed rykker Norrøna-nerd opp som en sterk kandidat. Synes begge produsenter har utrolig mye bra, og er generelt strålende fornøyd med sportsbekledningsrevolusjonen som har herjet de siste tiårene - JA til funksjonelle klær på tur!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...