tirsdag, januar 22, 2013

Jeg føler meg sterk for tiden

Det har blitt lett som en plett å chinse med 10 kilo i beltet, det er så kult! Jeg er helt nødt til å legge ut et videobevis. (Takk, snille Sarita som filmer.)Juhu, så kult! Og jeg hadde tatt omtrent hundre reps før vi begynte å filme. For å gjøre en kort historie lang: Det har seg sånn at vi er endelig ferdige med Forbrydelsen her, og det har vært en spennende, men veldig lang serie som har tatt mange kvelder og mye tid, så da mordet var løst i går og jeg endelig kunne surfe igjen fant jeg en morsom tråd på Fitnessbloggens forum.

Hvilken fase av fitnessjaget er du i?

Og der kan man klassifisere seg etter hvor mye man maser om trening og hvor mange t-skjorter man har som sier Train insane or remain the same, eller tilsvarende. Og av syv kategorier der 1 er nybegynner så tenkte jeg at hello, jeg må minst komme i kategori 3, Den hellige treningsånden (?).

3. "Den hellige treningsånden"
nå som T-skjorta er på plass, du har vist alle i din omkrets hvem din nye identitet er og resultatene av det du har preket og praktisert siste 6-12 mnd begynner å vise seg...og det gjør du også! Av med skjorta og flex ved en hveranledning! og det gjelder offentlige toalettspeil, eget mobilkamera, familiefest, gymmet osv osv; ingen er så flink og har så rask proggresjon som DU har!
Jeg spiser i alle fall mye tunfisk.


Og så tenkte jeg at Jeg burde flekse mye mer! Og så kom videoen fram. Nå må jeg løpe på jobb. Jeg har seks PT-kunder i dag og en diger matboks med tunfisk og brokkoli ligger klar på kjøkkenbenken. Ja, faktisk. Men tunfisken min er blandet med blodpølse. Da smaker det meget bedre, og jeg får nok av jern, og 17 prosent fett i blodpølsen blir til bare halvparten når den blandes med tunfisk. Hi hi.

Ha en fantastisk fin tirsdag!

8 kommentarer:

 1. stroooong womaaaaaaaaan *RAWR* :*

  SvarSlett
 2. Svar
  1. Takk snille! :)

   Og takk for mail! Jeg har lest den tusen ganger og sjekket alle hotellene dine. Du er snill!! <3

   Slett
 3. Shitt pomfritt, du er sterk!! Jeg vet ikke om jeg tørr å trene med deg på toppis alikevel...

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er så snii-hill! Jo, det tør du, og hvis du ikke kan chinse så kan vi øve på det. Jeg tok hele Nike-timen din UTEN å hoppe, om du ikke la merke til det, så da var det jeg som var pingle.

   Slett
 4. Hell yeah, Chass! Schwarzenegger (??!) kainn gå å ta sæ en boille, du e the shit!


  Eeeee det Dingsen vi sjer der? Æ truidd først det va ei vænninne av mæ, men hu e itj østlendings, hu e trønderdings. Koselig :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei beste bartis! Jeg vil veldig gjerne være Arnold! :D

   Hvem da, dingsen? Det er østlendingen og jeg som er på bildet, om det er det du tenker på. Nå ble jeg spent!

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...