søndag, januar 27, 2013

Ordlek (en deilig start på det nye året)

Blomkål og laks. Det er slike retter som gjør LCHF så elskbart! Denne middagen er både lettvint, rimelig og smaker utrolig godt. I tillegg er det dødsmektig, så du vil holde deg mett i flere timer, og ikke føle behovet for å småspise.  Deilig start på det nye året!

Oi oi, en middag på ordentlig fotballfruevis. Spør om jeg holdt meg mett i flere timer! Nei, ikke akkurat, men at det var en deilig start på året kan ingen komme fra.

Vi har vært på Haukeliseter! Tipp topp, hopp hopp!
Åh, altså! Været var sånn som man ville kaldt "friskt" i gamle dager.

Perfekt.Sånn at det var kaldt å tisse ute, og sånn at bussen måtte kjøre i kolonne.Men også sånn at man satte ekstra god pris på gode Bergans-klær.
Hallo, bittelille!
Har dere prøvd en ordlek som er sånn at man bare sier hvert sitt ord og lager en setning ut av det? Det er kjempemoro. Det er ikke lett å dra i gang ordleker når man har tv og internett tilgjengelig, men foran peisen på Haukeliseter er det ingen som lider av information overload. Så. Førstemann sier et ord og nestemann fortsetter:

Han
Var
Sprø
Men
Heldigvis
For
Oss
Litt
Deilig
Men
Denne
Spesielle
Dagen
Var
Kona
Ikke
Like
Tilgivende
Da
Fofo
Bæsjet
Nedover
Buksa.
Nei
Fofo.
Mannen
Ropte
Inni
Mikrofonen
Som
En
Ivo caprino
Diktator.
Publikum
Løp
Mot
Nødutgangene.
Bæsjen
Ble
Borte.
Heldigvis.

Godt at bæsjen ble borte.
Ho ho!

14 kommentarer:

 1. Den lille østlendingen27 januar, 2013 23:08

  Tusen tusen takk for en helt utrolig fin helg! I love you. Ski (!) og Haukeliseter. Ja, og Fofo - selv om han bæsja. Godt at bæsjen ble borte. Kan vi dra på tur igjen med det samme?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for en superfin helg!! G.O.D.T at bæsjen ble borte! (Pad prøver å oversette bæsjen til jødisk, men det går jeg ikke med på.)

   I wish. <3

   Slett
 2. Fy søren, hver gang jeg ser dere ute på ski savner jeg hytta! Hvor mange ganger har jeg tenkt for meg selv at om jeg slapp å lever her nede, gå på kolen, studere, vokse opp og kanskje bli forsker på ett eller annet felt. Løse verdens problemer og jobbe masse og kun ha litt tid til å dra på treningssenter og lage sunn og kul mat og ha alt for lite ferier... DA skulle jeg ha bodd på vidda minst to uker i måneden og bare gått tur. Gå tur, jeg elsker å gå tur : 3 Det som er synd er at selv nå når jeg har et friår og har tid til å halvveis bo på fjellet er at jeg ikke har tid likevel. Nå må jeg jo ta intoleransetest og forsøke å finne ut hva som er galt med meg slik at alt kan bli normalt og holde styr på fagene slik at jeg ikke kommer tilbake på Vgs dum som et nek. Heldigvis får jeg tid til å være der oppe minst en uke helt for meg selv til våren, omgitt av sauer, fjell, frisk luft, skog, bekker, kuer, skogsdyr og noen få, tomme hytter fordi jeg drar når alle har skole og jobb som ikke er så kul som din! :D

  Men her plaprer jeg om mine sorger. Du store, jeg har faktisk endt opp med lavkarbo for første og siste(?) gang i mitt liv de siste tre dagene fordi desperate, lille meg forgjeves forsøker å finne ut av den dustemagen. Derfor er det greit med en intoleransetest, slik at jeg ikke ender opp med å livnære meg på kjøtt, fisk, oliven, kokossmør og litt kokte grønnsaker :O Men søren da, nå snakker jeg om meg selv igjen!!!!

  Ønsker deg/dere igjen et nydelig, god nytt år, og hils skiene fra meg! (Det blir neppe ski på meg i år). Også må jeg tipse deg om Ceylon kanel om du ikke allerede har prøvd det. HUI! Det er noe annet enn den kanelen vi er vant til! Minner meg om bruspulver, på en måte. Hehe, du kan lese mer om kaneltyper i det siste innlegget mitt. Eller google det.

  Hilsen meg, eller friken da.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære snille Friken

   For en lang og koselig kommentar! Har du friår og hytte og alt? Hvor er hytten? Da jeg hadde et friår en gang tenkte jeg hele tiden at jeg burde dra på hyttetur, men så er det ikke like kjekt å gjøre det alene, og så ble det aldri. Hvis det kan være litt av grunnen til at det ikke blir noen hytteturer på deg heller så anbefaler jeg å melde seg inn i DNT. Hvis det fins en fjellsportgruppe der du bor (hvor bor du egentlig?) som arrangerer allslags turer veldig billig. Ekstra greit hvis man ikke selv har bil. Plis prøv!

   Den lille Østlendingen er nazi på kanel, så vi får aldri lenger cassiakanel i hus, men jeg har aldri prøvd iherb-kanel. Bruspulver!? :-))) Takk for tipset!

   Jeg ønsker deg tusen ganger lykke til med dustemagen.

   Stor klem!

   Slett
  2. Den lille Østlendingen28 januar, 2013 09:22

   Hei Friken! Godt nyt år til deg og. Jeg blir så jublende glad når noen sier "hei" til meg og. Det skal du vite jeg setter stor pris på. Jeg er jo egentlig bare et sånt "blogg-vedheng" - som kan bruks til å ta fine turbilder av Chassi. Og bidrar ellers svært lite - annet enn bakgrunns-støy - eventuelt.

   Ja - kanel er viktig. Jeg komme rjo til å teste ut Iherb-anbefalingen og - helt sikkert. Jeg er iHerb-prostituert.

   Puss och kram

   Slett
  3. Hei, bittelille du. <3

   Slett
 3. steike hvor du går på tur! :D god mandag!

  SvarSlett
 4. Du er så herlig. og fytti så kaldt det så ut!! Takk for tips ang steel cut oats, tenkte faktisk å gjøre det, mindreader :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Steel cuts FTW! Det var ikke så kaldt som det ser ut som. :)

   Klem på deg!

   Slett
 5. Dere er bare steintøffe. Mine friluftsheltinner <3

  SvarSlett
 6. Helt urelatert til ski og ordlek, og tissing i snøen, men leste akkurat et blogginnlegg som jeg bare måtte dele: http://inspirato.blogg.no/1321271102_kjre_rosablogger_ja_d.html

  Enjoy! :-)

  SvarSlett
 7. Ååå, ordleken hadde jeg helt glemt! Det er veldig morsomt :D

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...