torsdag, februar 16, 2012

Back to bla-bla-bla

Hei! Nå skal jeg ikke misjonere mer. Opp en trapp og inn en dør, her er livet sånn som før. Jeg rykker ned i squashturneringen i alle fall. Jeg har tapt hver eneste kamp siden jeg startet, så nå har jeg rykket ned fra divisjon 6a til 6b. Må si til meg selv at a er bra men b er best. Det blir snart 6c, helt sikkert.

Alle som har spilt bare BITTELITT squash vet at det ikke skal se sånn ut.

Men hva om jeg kjøper et nytt og kult gult grep?


Det blir som en ny og kul racket, men det hjelper ingenting det heller.

Ellers hadde vi sol i Stavanger i går. Det blåste stiv kuling, men det var solskinn og stor stas just the same. Sykkelen punkterte på vei til jobb, men heller ikke det gjorde noenting så lenge jeg kunne leie den i solskinn.

Endelig sol på Sola.

En dag hadde jeg besøk på Toppform! Verdens beste besøk. Pulsi-Marit og Friggogfulla-Marte kom til Toppis for å trene og turne. De turnet og trikset så mye at jeg - som den eneste som måtte dra tilbake til åstedet - ble flau, men det var det ingen som tenkte på. Se her da: Løfting i Stavanger. De bare tuller. Eller hos Marte: Formtopp på Toppform. Turn faktisk. Det var flaut nok for meg å gjøre markløft med så profesjonelle PT-er til stede.

Så Marit marker mens jeg ser på. (Hun har en sånn fancy iphone-app som lager kule bilder.)
Og de turner mens jeg ser på.

Og så et artig søketreff her: "Kan man bruke solsikkekjerner i stedet for fiberhusk?". Nei. No no. Fiberhusk er som gelépulver uten kalorier, så det er omtrent motsatt av solsikkekjerner. Jeg spiste faktisk fiberhusk i går, selv om det ikke er så godt, fordi jeg var så sulten at jeg fryktet et spisekick. Jeg blandet fiberhusk med melk og kakao og fikk en diger dessert med nesten null kalorier; Omtrent sånn.

I dag regner det igjen, men snart er det helg og jeg skal til Bergen. Bryggen og Fløyen og kaféer, det blir bra! Ha en magisk torsdag! Alle som ikke vil turne kan komme til Toppform. :D

13 kommentarer:

 1. Uff, så du BLE flau! Sorry, kjære Chassi! Jeg lover å gå stillere i dørene neste gang ;-) Jeg skal poste et innlegg senere i dag som er SKIKKELIG FLAUT. Jeg skal rappe. Nå har jeg skrevet det her, så nå MÅ jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Men jeg har en sinnsykt lav flauhetsterskel så jeg tror ikke du trenger å bry deg. Markløft ble plutselig flauere enn mensen da dere var så flinke. What can you do.. :)

   (Du kan rappe!!!!!!!)

   Slett
  2. Marte og jeg i kombinasjon rundt millenniumsskiftet var faktisk verre enn den "turningen" der. Vær glad du ikke var der, Charlottolini, det hadde slått både mensen og markløft.

   Dere skulle forresten se meg "gjøre" markløft! Jeg er en patetisk pingle og skammer meg over mine soggy lemmer.

   Slett
  3. Ha ha! Er det verre enn mensen så er det ille altså. Godt jeg ikke bodde i Bergen da, fine Gunnhillini (det passer ENDA bedre på deg!!). :D

   Eller Gunnolini!! hoho.

   Slett
 2. Hurra for Bergenstur! Eg kan nesten garantere regn, men er i gang med å snuse opp nye kaféer som både er tørre og varme :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra for Imy! Lørdag er best! Og tørre varme kaféer høres ut som en drøm. :-*

   Slett
 3. Jeg har ikke spil bittelitt squash engang, så meg kan du lure lett som bare det. Bare å late som, det, Chassi ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Man skal visst gå i utfallsposisjon og bruke beina i stedet for å dykke etter ballen. Men pttf! Det er ikke så farlig, jeg kan ta tre pullups heller. :)

   Slett
 4. Jeg har ikke hatt mensen på 6 år, men i går kom den. Da jeg våknet i dag morges full av blod på både kjæreste, hund og sengetøy!!! Wow liksom :)

  Takk for turn, unnskyld for at du ble flau!

  SvarSlett
  Svar
  1. Marit: Først og fremst; OMFG. Du har min største sympati. Stakkars stakkars deg, hunden (!) og kjæresten. Dette er jo helt sykt! Sykt flaut og sykt å ikke ha mensen på 6 år! What? Gratulerer med mensen i alle fall. Kjekt å ha! Puss och kram

   Slett
  2. Du er helt sprø! Det ante jeg ikke! Jeg ble ikke SÅ flau, men jeg svarer fortsatt på spørsmål om hva vi drev på med den dagen og hva vi filmet til. :D

   Slett
  3. Mensen er kjekk å ha ja. ;)

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...