fredag, desember 09, 2011

Du kan suge lenge på en frossen drue

Jeg har ikke mye mer å si, men dette burde bli årets sitat. Det er ett av flere tips fra iForm til hvordan man ikke skal bli feit når man koser seg, og hvis ikke DETTE virker så virker ingenting. Jeg ser for meg hvordan jeg tar fram en skal med frosne druer - eller kanskje bare en til hver siden de varer så lenge - og sier Du kan suge lenge på en frossen drue. Jeg ville nok mistet mine siste venner. Kan man ikke heller gå en tur, tenker du kanskje. Og jo da, det kan man. Det er også et av 25 gode forslag fra iForm, men det er ikke like kult.

Hjelp, hjelp, må jeg slutte å kose meg?


Nei, jeg  kan suge på en frossen drue.

Mer moro! Det ligger en stor skummel kaloriquiz på Dagbladet.no som alle kan ta. Jeg hadde trodd jeg skulle score all time high, men kalorier på brus og pepperkaker er visst ikke det jeg kan aller best. Jeg fikk bare 7 av 10. Å nei og nei, det får bli en hemmelighet. Det er skummelt nok å fortelle kostholdskundene at jeg lider av jernmangel, en veldig kostholdsrelatert mangel, så jeg har ikke tenkt å fortelle at jeg scorer middels på kaloriquizen også. Men se hva dere klarer, vær så snill. Plis la det ikke bli mer enn 7 av 10. (Hett tips: Pepperkaker har nesten ingen kalorier.)

Start quiz!


Og kan jeg få nevne enda en ting? Pinglo har en julekalender med fullt av gode tips, men det beste så langt er denne middagsgeneratoren: Vad i helvete ska jag laga till middag? Enkelt og genialt! Takk til Pinglo og takk til Sverige, det vil aldri mer bli vanskelig å lage middag.

Fredag er fridagen min og akkurat denne skal brukes til å drive dank og kanskje trene på SiS. Kanskje skal jeg lese Brød og våpen av Dag Solstad, som er en veldig bra bok, enda en om andre verdenskrig, og kanskje drar jeg til byen, men her i Stavanger så regner det i bøtter på tvers og er mørkt som natten, så alle burde holde seg inne. Kanskje støvsuger jeg også, men kattene liker ikke at det bråker, så kanskje blir jeg bare sittende i sofaen og suge på frosne druer.

Håper solen skinner hos dere andre! God fredag og god helg!

Hilsen bodypumper som snart er back in business.

20 kommentarer:

 1. Hahaha :D Årets sitat helt klart!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Bitte lille Sambo09 desember, 2011 10:28

  Ok. Nå blir det en veldig offentlig melding. Det er slutt på både e-post og mobil. (Tydligvis). Ok. Lille trille tar dette som et hint. Jeg skal fra nå KUN suge på frosne druer. Å gå tur. Men det gjør jeg jo plenty. Selv om det regner bøtter - sidelangs. (Ja, det GJØR det. Vestlandet er sykt... og må rett og slett oppleves. Ingen hjemme på Østlandet som vil tro meg).

  Jeg kan informere om en spennende artikkel i dagens Aftenposten om NØTTER. Vet DU for eksempel hvor mye en neve nøtter om dagen utgjør i følge norske helsemysnigheter? Ikke det?

  Uff. Så dumt med offenlige meldinger nå i disse førjulstider. Har du dratt på trening alt? Hva gjør pus? Jeg har fått fikset dobbelt så mye som det jeg skulle. Hva synes du om det? Synes så synd på far nemlig...

  ØNSKER MEG BRODDER I JULEKALENDEREN. Men det er sikkert kos å drikke Chai Latte (som det var gavekort på i dagens kalender) med brukket arm.

  Puss

  SvarSlett
 3. Oi! Hei!! Jeg har gått så hardt inn for å drive dank at jeg hadde skrudd av lyden på mobilen. Nå prøvde jeg å ringe deg opp igjen...

  Kattene syns også det var en god idé å drive dank så de sover i stolen. :)

  Puss puss puss!

  SvarSlett
 4. Bitte lille Sambo: Hei igjen! Jeg fant ikke nøttesaken, men jeg tror jeg gjettet riktig. En neve nøtter tilsvarer 20 gram som tilsvarer 12-15 nøtter som tilsvarer 60 kalorier som tilsvarer anbefalt daglig inntak av nøtter. :P

  SvarSlett
 5. hahah,takk og pris nå blir jeg ikke tjukk av å kose meg. Kun fordi du var så vennlig å tipse oss lese om dette. TAKK!

  SvarSlett
 6. Fan er det rart at folk blir spiseforstyrret? XD Jeg fikk iform i posten,men har verken lest det eller de 4 tidligere bladene.. :p god helg søta!

  SvarSlett
 7. hahaha, jeg fikk 6 av 10;)

  Godt jeg ikke er så opphengt i det, jeg kan jo for all del bare ta en frossen drue-,-

  SvarSlett
 8. Kesia: Det var bare hyggelig! Husk å skrelle bananen før du fryser den, det blir ikke like godt med skrell på. ;-)

  (Det står nemlig i artikkelen!!)

  SvarSlett
 9. Lovelyliller: Ha ha! True story! Vi burde jo blitt mye mer forstyrret, så mye som vi leser av dette.

  God helg til deg også!! Klem!

  SvarSlett
 10. It's training: Endelig en som tok testen! Ta deg en drue, det er ingenting å bli lei seg for. :)

  SvarSlett
 11. Løperjente/skijente10 desember, 2011 08:53

  Milde himmel. Hva magasiner kan få seg til å publisere! Jeg likte best "husk å skrelle bananen først". Det sier vel alt om hvilken gruppe artikkelen henvender seg til.

  Skitur i Stiftstaden, Chassi! Kommer du?

  SvarSlett
 12. Hurra, du er tilbake!! Er det ny kjæreste som gjør deg så bissi? :P

  Jeg har faktisk DØDSLYST til å gå skitur i stiftstaden. Jeg har så lyst at jeg kan plutselig sjekke togbilletter og kombinere det med en DNT-tur, hvis jeg får lov å bli med. :D

  SvarSlett
 13. Jeg sluttet å lese i form pga slike artikler som dette.., ble jo helt gal over alt jeg MÅTTE og IKKE MÅTTE spise til slutt.
  Greit at man sikkert kan suge kjempelenge på en frossen drue, men at "nytelsen vare lenge" er jeg mer usikker på. Hvilken nytelse..?

  SvarSlett
 14. Godt å se at tipsene mine faller i smak! :D Jeg har det ellers strålende og håper du har det også!

  SvarSlett
 15. Tihiii, den nye kjæresten bidrar til at denne jenta svever på en rosa sky, samt suser på ski ellers! Kom, kom og nyt Sylan, Trollheimen, Rondane:) Foreløpig er det kun markatur for meg, men ski er ski!

  Snøft, hvis disse dumme artikkelforfatterne heller tok noen økter ute, ville slike idiotiske slanketips vært helt unødvendig. Kcl. inn vs. kcl. ut; det er ikke verre enn som så.

  SvarSlett
 16. Det var et morsomt og litt deprimerende sitat, men det tipset om at pepperkaker inneholder lite? det var jo det svaralternativet med mest(!)
  Så isteden for 8 av 10, ble det 7 av 10 på meg og:P

  Fred ut

  SvarSlett
 17. Hanch: Ha ha ha!! Jeg bløffet! Jeg bommet grovt på pepperkakene selv nemlig. De er visst fulle av kalorier.. :P

  SvarSlett
 18. 8/10 her. Bomma på vafler og kaffe. Jaja...

  SvarSlett
 19. Shit man, så flinke alle er!!! :o

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...