tirsdag, november 22, 2011

Lille Playmo eller lille ninja

Blablabla.. Går det greit at jeg har foten oppi fanget ditt, lille du?

Jeg kan snakke om ALT med den nye samboeren: Blablabla og så tenker jeg at selv om tresplitt er det kjekkeste, for da får jeg trent bein som er så kjedelig uten å trenge å trene det hver gang, så blir det veldig feil å trene tresplitt når jeg trener så lite som jeg gjør nå, så jeg burde nok EGENTLIG trene helkropp hver bidige gang, men det er så kjedelig at da ville kanskje ALT blitt kjedelig, og så lurer jeg veldig på hva som vil være best for å vedlikeholde de få chinsene mine så de ikke plutselig blir umulige igjen, så av og til når jeg er på jobb så tar jeg noen chins når jeg går forbi stanga selv om jeg vet at det sikkert ikke er helt optimalt uten oppvarming og sånt, men det er vanskelig å dingle rundt på gymmen uten å trene selv, så jeg skulle gjerne vært usynlig innimellom, for det ser megateit ut å plutselig ta noen chins når man har toppformtrøyen på seg og liksom har kunder, men ja... Hører du etter, Skybert? Nei. 

Var det god grøt i det minste? Kunne du spist MINDRE?
Heldigvis har jeg deg, Pus. Vet DU at jeg har bursdag?
Joda, det står på facebook.

Okei, hun er ikke alltid der. Hun er kanskje ninja eller i alle fall bittebitteliten, men hun fins selv om hun ikke syns. Hverken orkidéen eller katten på puffen eller katten i cottage cheesen ville vært her hvis ikke, så jo, om jeg kanskje spiser bursdagsfrokosten alene så fins det en ninja i nærheten. Dette er fra lørdag så det er altfor sent å gratulere med bursdagen, men i dag skal jeg feire meg selv hos familien sammen med lille bror som også har bursdag, og da skal lille ninja være med i lommen.

Den lille ninjaen kan nemlig ligne på en PLAYMO, så hun ER veldig lett å putte i lommen.
Ser dere likheten? Litt stive ledd liksom.

Men likevel meget mobil, så lille Playmo kan fraktes langt til fjells uten problemer.

Her er det tirsdag og været er nydelig. Jeg drikker te og leser bok (Grense Jakobselv av Kjartan Fløgstad, som er tung og kjedelig og handler om verdenskrigen og den kalde krigen og som jeg heller skulle ønske var Min kamp nummer seks.) og skal straks ut og trene med meg selv. På SiS eller Toppform. SiS er nærmest, men Toppform er gratis. Bryst eller bakside eller bein, det er snart på tide å lage seg et program.

God tirsdag alle!!!

8 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye! Både med samboer(e) og bursdagen som var (for tredje gang). Jeg blir like glad hver gang jeg ser livstegn fra deg :D

  Og helkropp er kjeeeedelig, ja. Selv om jeg sikkert egentlig burde trene det. Men jeg har hoppet på en FIREsplitt i stedet. Dét er gøy, det ;)

  SvarSlett
 2. Firesplitt?! Wohooo! Hvordan ser den ut? Tusen takk for gratulasjoner, søte snille du. :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen som var :D
  Onsdagsklem!

  SvarSlett
 4. Den ser ut som følger (omtrent):

  Dag 1: Bryst og biceps
  Dag 2: Bein (og korsrygg)
  Dag 3: Rygg (og bakside skulder)
  Dag 4: Skuldre og triceps

  Er noen tunge sett på et par hovedøvelser, noen lettere sett på noen øvelser og noen sett med "ren pumping" (snakker 7-5 sett à 12 reps med 30 sek pause). Er ganske fornøyd foreløpig, men jeg er IKKE så fornøyd med min manglende evne til å presse meg selv. Får se om jeg kan gjøre noe med det ;)

  Og forresten: Ingen bananer skal køddes med! Her elsker vi alle som den unike bananen den er :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen som var!
  Hilsen Lille søster

  SvarSlett
 6. Lille My: Jeg trodde jeg hadde svart på denne for lenge siden!! For det var veldig kult i alle fall. :) Ser ut som seriøs periodisering, og det var det jeg også burde begynne med.. Og i dag er det du som har bursdag! HURRA! :D

  Anonym: Hei! Den virkelige lillesøsteren? TAKK!!! :D

  SvarSlett
 7. Hm, har det samme runde boliabordet og de samme boliastolene.

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...