torsdag, november 24, 2011

Her bor jeg

Her bor jeg anno 2013. Først soverommet, for her har jeg begynt på pakkekalenderen... Jeg har hengt dem på noe som egentlig er en håndklehenger fra IKEA, men som jeg hang opp på soverommet som en ekstra "hylle" da jeg skulle få en samboer. Og så har jeg hengt opp kroker på håndklehenger, og så syns jeg den ble sinnsykt praktisk, men den har altså ikke blitt brukt, så nå er den en tentativ julekalender. Jeg ser ikke bort fra at kalenderløsningen blir nedstemt, for det finnes sikkert flottere måter å gjøre dette på.

Så dette er soverommet mitt. Bagen står der permanent for å skjule en router og noen ledninger.
Jeg kan dokumentere resten av leiligheten også, for nå fins det et skikkelig kamera her plutselig. Jeg har pleid å knipse bilder med dårlige mobiltelefoner tidligere. Dette er mye kjekkere. Kjekt er forresten et stavangerord, har jeg lært nå, og i dag er det komletorsdag, som også er en lokal sak. Jeg skal få komler hos Hilde om bare litt. Jeg har faktisk dårlig tid allerede, jeg skal være der om en halv time.

Dette er en lang gang, knipset i retning stuen.
Kjøkkenet ser litt annerledes ut nå som jeg har fått en mixmaster. "Hvordan er det å ha fått samboer?" spør folk nå for tiden.. og da svarer jeg gjerne "Det er så bra! Jeg har endelig fått mixmaster! Jeg kan lage nøttesmør!"

Og så har jeg jo fått disse to kattene. Der har vi Lux.
Her kan jeg bake eller lage grøt, og så spiser jeg veldig ofte hengende over kjøkkenbenken. Nå må jeg løpe.

2 kommentarer:

  1. Men når du sier at jeg ikke skal lese, så leser jeg jo.....

    SvarSlett
  2. Hei, fine Hilde! Det er greit. Men dette var litt flaut og så kunne jeg ikke slette det da jeg oppdaget det på Bloglovin. Og så er det ekstra flaut at det virker som jeg skriver enda mer bloggeri enn det som kommer på nett. Med tegninger til og med! Det var litt flaut.

    Fortsatt god jul til deg!

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...