onsdag, november 16, 2011

Ma-ha-sha-AH

Hei! Her er en status! Jeg opprettet denne bloggen som en skryteblogg, ville bare fortelle hvor flink jeg var til å trene og spise sunt.. -Jeg kan ta tre bodypumper etter hverandre! Men nå har det vært lite å skryte av så nå har jeg lite å skrive om. Jeg venter fortsatt på at jernpillene skal kicke inn og gi meg energi, men enn så lenge kan jeg kanskje skryte av andre ting? Skal vi se...

Status på tidligere skryt som trening er at VEL, nå kan jeg trene igjen, men jeg har blitt meget svakere. Nå trener jeg knebøy med 40 kilo og klarer 4 chins på en god dag. Enarms hantelroing pleide jeg å trene med minst 15 kilo, men nå er jeg nede i 10. Åh, så svak. Av mat å skryte av så har jeg bakt bittelitt, og det er vel og bra, men jeg lager ikke mye mer enn bakevarer så jeg trenger ikke å skryte av det.. Jeg spiser fortsatt mye grøt, men heller ikke det er verdt å skryte av hvis det var det som ga meg jernmangel in the first place.
En dag drakk jeg til og med brus! Det var første gang siden ungdomsskolen, og til mitt forsvar så hadde jeg ingenting annet å drikke og jeg gikk på fjelltur og jeg hadde seriøst vurdert alle sølepyttene vi gikk forbi før jeg til slutt spurte far om å få brus. Det smakte akkurat som fun light i farris, det var ikke så annerledes som jeg hadde forventet. Jeg ser det som positivt at jeg var smart nok til å velge brus framfor total kollaps, men tenk om jeg måtte spise sjokolade for å komme hjem i live! Neida.

Men her kommer ting å skryte av. Jeg kan faktisk mer hebraisk enn de aller fleste! La meg for eksempel telle til ti:
 1. Echad
 2. Shtaim
 3. Shlosh
 4. Arba
 5. Chamesh
 6. Shesh
 7. Sheva
 8. Shmone
 9. Tayshah
 10. Eser
...Og det fins mer der det kommer fra, for å si det sånn. Jeg bodde så vidt på en kibbutz i Israel for ganske lenge siden. (For mye lenger siden enn at det skulle gå an å skryte av det fremdeles.) 78u (Katten tråkket på tastaturet!) Men ellers har jeg ingenting å skryte av.

Så her lærte jeg hebraisk og gjorde fabrikkarbeid mens de hjemme gikk på folkehøgskole.

Na'chon (ok), jeg kunne sagt at jeg har fått en samboer og to katter, for det har vært årets høydepunkt i STORE BOKSTAVER, men jeg vet ikke om det er hemmelig eller ei. Det er i alle fall kult!

L'hitra-OT! Det betyr på gjensyn. Ma-ha-sha-AH betyr Hva er klokken.

23 kommentarer:

 1. "Ma-ha-sha-AH betyr Hva er klokken."
  Jeg trodde det var en versjon av MUHAHAHA og at nå kom det et innlegg om noe utrolig kult og funny :P Det var forsåvidt et interessant innlegg da, fint å høre at ting går bedre. Og ikke minst, hvis jeg hadde konsentrert meg kunne jeg lært noe hebraisk :)

  SvarSlett
 2. Haha!! Nei, ren bløff. Jeg kan bare beklage.. Si noe morsomt du heller! :)

  SvarSlett
 3. Jeg synes du skal skrive kjempemasse selv om du ikke har noe å skryte av, for du er så morsom :D
  gratulerer med samboer!

  SvarSlett
 4. Gratulerer masse med to katter i hus :D ..og samboer da, det var om mulig enda kulere! :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer kjempemye med samboere! Det er jo veldig, veldig stas :-)
  Du må jo ha blitt litt bedre då, siden du både kommer deg ut av sengen og ut på fjelltur! Jeg var også tom for jern (noen andre spiser det opp for meg) men merket god effekt etter bare noen dager på piller! Var vel ikke helt tom slik du var.

  Se opp for mann og makk på besøk i oljebyen i helgen :-)

  SvarSlett
 6. Kjære deg, du trenger ikke skryte av noe for du er bare verdens herligste uten at du presterer noe vilt uansett! Og vi har snart en te-date og det gleder jeg meg veldig til.

  Gleder meg til å hilse på pusene og samboeren din skal det bli godt å se igjen også snart!

  Love you lots <3

  SvarSlett
 7. Kristine, mente jeg i stad... Tabbe.

  Hei, Imy! Du må ikke få jernmangel! Hvordan er formen? Kan du si til Øystein og Makken at jeg serverer kaffe hva tid som helst? Det hadde vært kos med besøk, og plis kom du også neste gang. <3

  SvarSlett
 8. JEG gleder meg til tedate! Jeg gleder meg mer enn noen! Samboeren vil visst være hemmelig, men jeg kan pakke henne inn i en plastpose og så stikker vi inn et sugerør eller noe hvis det kommer te på bordet. Hurra, det blir bra! Love u!

  SvarSlett
 9. Den siste var til deg, Silje. ;-)

  SvarSlett
 10. Hang in there, girl..du er tilbake before you know it!

  Jeg hadde nesten tomme jernlager og lav blod% i sommer, merket ikke så mye til det før jeg skulle Gi Blod. Har tatt jern, spist spinat og brokkoli siden, og det er på vei opp, sakte men sikkert.
  Leste at hard trening også kunne gi lave jernlager..hmm..

  Ta C-vit sammen med jernet, kroppen tar fortere opp da (men det visste du sikkert.)

  SvarSlett
 11. Grattis med kattene
  , og samboeren, selv om sistnevnte som regel viser seg mye mer vrange og plassopptakende.
  Gratulerer også med stigende jernlagre.
  (psstt, brus drikke til og med ikke jeg.)

  Den dagen du spiser sjokolade er sannsynligvis den dagen du kan friskmeldes -)

  SvarSlett
 12. Ingalill:Ha ha ha. Jeg har vært hos legen igjen just nå og fått så mye som 30 prosent friskmelding! Legen vet ikke engang at det er sjokolademangel jeg lider av. ;-)

  SvarSlett
 13. Kristin: Heisann! Jeg passer på c-vitaminene! Mye verre er det at melk og koffein hemmer jernopptaket, så jeg har måttet snu rundt på alle spisevanene mine for å kunne spise grøt og drikke kaffe. (Te har jeg selv valgt å aksepeptere.) Må spise yoghurt til middag og grøt midt på natten.. Veldig synd for samboer.

  SvarSlett
 14. Pip..meg igjen..

  Vinn et skilt i anledning Thanksgiving - sjekk bloggen min NÅ!
  http://tidfortrening.blogspot.com

  SvarSlett
 15. Gratulerer med dagen her også, forresten :D Hurra, hurra, hurra! ^-^

  SvarSlett
 16. Bursdag? Gratulerer! :)

  SvarSlett
 17. Jeg bruker å skryte av at jeg ikke skryter av meg selv, og at min *beste* egenskap er hvor ydmyk jeg er, du kan jo prøve deg på det^^
  Ha en flott søndag, og fortsett å leve som den sauen. Har gjort det lenge nå, og det er veldig trivelig. Man kan gjøre feil uten at andre blir skuffa, og det er ikke så mye bråk langs veien.

  SvarSlett
 18. Gratulerer med samboer og katt.
  For å ikke snakke om strålende hebraisk. Du har mange skjulte talenter ;)

  SvarSlett
 19. Takk, Sara!

  Takk, Kristine! Du har FULLT av talenter!!

  SvarSlett
 20. Hei, fine Inga! Oh oh.. Jeg vet ikke om du er spydig eller ei. De som skryter har typisk liten selvtillit og det har jo jeg, så jeg blir nødt å tro at du hater meg nå. :/

  Men altså, JEG tror skryt er kjempegreit, jeg skryter hele tiden faktisk. Det burde alle gjøre. Å skryte kan bety å fokusere på det positive, og til mitt forsvar så skryter jeg mye av andre også. :P (Alt kan forsvares) :-)))))

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...