mandag, mars 14, 2011

Kaos i hodet og cottage cheese i grøten

Det koker sånn for tiden at det er helt crazy. Alt er travelt og alt er stress. Jeg vet ikke hva det er jeg gjør engang, det bare føles veldig travelt. Og når det skjer så mye på en gang så sover jeg i tillegg veldig lite og blør neseblod hver eneste dag. Og da igjen blir det til at jeg sier godhelg på en tirsdag og møter i bursdager uten presang, og at sms-er går på kryss og tvers til feil mennesker og at jeg enda mer enn ellers kommer for sent til alt. Jeg har lenge pleid å sende en melding til mor hver gang jeg når en viktig buss, så dette er ikke nytt, men det har blitt vanskeligere enn på lenge å rekke noenting som har en klokke eller dato. Det er nesten helt umulig.

"Jeg rakk bussen! Hurra! Håper dere har det bra!"

Nå har jeg har vært i Bergen og tatt Treningsveiledereksamen på NIH så da var den unnagjort. Men drit i eksamen for i Bergen møtte jeg en superduper blogger som var bare enda kulere i virkeligheten enn i fiktive webverden! Holymalony så bitteliten hun var til å kunne knebøye 90 kilo! Hun var bittebitteliten, mindre enn Silje nesten, så jeg skulle så veldig gjerne fått henne med på trening med treningsveilederne og vist henne fram som en sirkusattraksjon ("Psst... ta noen pullups med vektskiver rundt livet!"), men det ville hun ikke for trening var så kjedelig visst. Vi fikk i stedet sett Bergen med snø og gått på kafé og meget mere. Maren kan heller bli med å trene.

Hun blir alltid med, for gjett hvor hun har fått bagen fra... Det forplikter jo å gå med en bag som skryter av å ha trent 25 ganger på 90 dager.

Nå er jeg sertifisert treningsveileder, ka-ching. Over til siste oppdatering i mitt tidligere langsiktige mål om engang å ha cottage cheese i havregrøten.

Alle sier at det er så godt. Ååå, åå, det er det beste som fins liksom! Men jeg har aldri fått prøve den ultimate supergrøten fordi jeg tar meg selv i å spise opp hele cottage cheesen før grøten rekker å bli så mye som en spire av en tanke i hodet mitt. Det skjer HVER gang. Det ble så håpløst at jeg måtte slutte å kjøpe cottage cheese, den har veldig lenge stått på den evig lange listen over forbudte matvarer som egentlig er sunne men som smaker for godt til å få komme inn i leiligheten, men i Bergen gjelder jo helt andre regler enn hjemme, så nå har jeg gjort et nytt forsøk. Jeg var altså på vei fra eksamen i Bergen til skihelg på Haukeliseter og kjøpte en boks til å blande i den trofaste termosgrøten.

Da ble det termosgrøt, cottage cheese, appelsiner og agurk til niste på fjellet.

Det syns jeg var lurt, for det ville vært helt idiotisk å spise en hel boks med cottage cheese før man setter seg på en femtimers busstur opp i fjellene, jeg ville jo blitt kvalm!

Så jeg tenkte å spise bare litt.

Men jeg skjønte at ryktene var sanne da jeg gikk mot nok en CC-failure. Havregrøt med cottage cheese er virkelig det beste (!!) som fins. Så jeg spiste opp hele boksen og var i himmelen i hele fem minutter. Sukk! Det ble en havregrøt med 300 ekstra kalorier men jeg ble ikke kvalm så jeg spiste opp de tre appelsinene også.

Oppskriften er havregryn, proteinpulver, kakao og kanel i en varm termoskopp og en boks med cottage cheese som røres inn fortløpende.

Bussen fra Bergen til Haukeliseter rakk jeg også akkurat så vidt, det er en seier hver gang, men fordi mor og far er i Portugal og kanskje ikke egentlig bryr seg så mye om busser i Bergen så sendte jeg likesågodt meldingen til bloggeren denne gangen: "Jeg rakk bussen! Hurra! Jeg har til og med kjøpt CC til grøten!"

Det satte hun sikkert pris på, sharing is caring! Når jeg tenker meg om så tror jeg faktisk at jeg sendte en tilsvarende melding til Kjartan sist jeg var i byen.

21 kommentarer:

 1. Travelt er greit, stress er ikke greit. Calm down..

  Så Pulsi er bitte-knøtte-mini..og allikevel en strong-woman? Fab!

  Ok..så da skal jeg altså IKKE prøve CC i HG..trenger snarere 300 cal mindre, ikke mer.

  SvarSlett
 2. Vett'u hva? Jeg elsker deg selv om du er stressa! ;D

  SvarSlett
 3. Haha, du altså :) klart jeg ville trene!!! Åh, urettferdig at du ikke sier sannheten. Og det var at når jeg kunne trene klokken 19.25, så var du lei av hele treningssenteret.

  Og det jeg vet, er at selv om du er stressa, så merkes det ikke. Jeg var ti ganger mer stressa enn deg for at du skulle rekke eksamen og at du hadde med studentbevis. Du tok alt med knusende ro :)

  Og hvorfor fikk du først opp kamera når du satt på buss og spiste cottage cheese?

  SvarSlett
 4. Tid for trening: Hei! Takk for det. Pulsi er så liten at hun er ninja på bildene! Man kan ikke se henne engang.. bak en lyktestolpe.. oppi sekken? Finn Pulsi. Men du SKAL prøve CC i HG, du er helt nødt.

  SvarSlett
 5. Lene: Woho! Da kan jeg ikke skjønne at du ennå ikke har skrevet en mail. ;)

  SvarSlett
 6. Pulsilivet: Heei fineste!! Den som blogger bestemmer og da var det du som ikke ville trene! Det var godt at jeg ikke virket stresset men eksamen er mindre viktig i det store bildet. Drit i eksamen. :)

  Hm, til kameraspørsmålet, men ok.. Fordi.. Fordi det er pinlig nok å spise grøt ut av termoskoppen foran andre mennesker så når jeg i tillegg tar bilde av koppen min vil jeg helst vite at ingen i nærheten kan kjenne meg eller komme til å se meg igjen noengang.

  SvarSlett
 7. Grøt med cottage cheese skal prøves. I dag kjente jeg meg litt lei av den vanlige muslien min. Jeg har til og med cottage cheese i kjøleskapet, for en gansk skyld. Så det blir lunsjen i dag:)
  Hva er det lange du bærer på på bildet da?

  SvarSlett
 8. Gratulerer med å ha blitt sertifisert treningsveileder!! det er suverent Chassi :-)

  Hvordan går det med ipaden? har dere blitt perlevenner?

  SvarSlett
 9. Gratulerer med treningsveiledersertifisering! :D

  Så bra at du endelig fikk prøvd cc i grøten! Også en hel boks faktisk.

  SvarSlett
 10. Kjartan: Heei! Tusen takk!! Kjenner du ham igjen? Han har blitt den nye bestevennen, vi er DER liksom. :) Hvordan går det med deg? Kan du prøve å ligge litt mindre lavt i terrenget, snille du?

  SvarSlett
 11. Maiken: Tusen takk! Jeg visste nok allerede i butikken at det ville være alt eller ingenting for jeg vet ikke hva matrester er engang. Appelsinene var også ment til å vare hele helgen men hos meg ble de spist alle tre på rappen, og det visste jeg nok at de kom til å bli. :P

  Er du en CC i HG-fan selv?

  SvarSlett
 12. Lille søster: Hei, søte du! Musli faktisk?! Hvilken da? Åh, det er så godt å kunne spørre sånne dumme spørsmål her helt uten å være flau! Jeg lurer virkelig! Det lange jeg bærer er nok skiene mine. Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 13. CC i HG ftw :D

  SvarSlett
 14. Jeg pleier å blande Havrefras/minifras, havregryn og Axa fruktmusli. På jobb blir det av og til bare fruktmusli eller bare havregryn, men jeg liker at det er no sprøtt og knasende innimellom, liker egentlig minifras bedre enn havrefras, men det har de sluttet å selge på Kiwien vår.
  Og du må gjerne spørre meg flere dumme spørsmål. Mitt spørsmål var jo mye flauere(skia)Vi er bare ikke så velutstyrte at vi har trekk rundt skia våre.

  SvarSlett
 15. Jeg så den ikke med en gang, eller, kun mitt ubevisste så den. Så skrev jeg bevisst uvitende om ipaden din i kommentaren, hvor kom det fra liksom. Så skrev du om jeg kjente ham igjen, og da sjekket jeg bildene en gang til. Og da fikk jeg øye på den! Så her har altså øynene mine både sett og identfisert ipaden din, men jeg har ikke visst det. Selv om jeg egentlig visste det uten å vite det.

  Det er ihvertfall godt å høre at dere har knyttet tette bånd allerede, det lå i kortene, men man kan jo aldri være helt sikker. Ser for meg at dere har mange koselige stunder i vente fremover. Er spent på hvordan dere vil takle sommeren, men det må vi bare vente og se an.

  Jeg har det ok, har bosatt meg så lavt i terrenget at ingen ser meg. Men jeg driver med mye rart der nede i skyggene, kanskje jeg hopper opp og viser meg en dag :)

  SvarSlett
 16. Lille søster: For et bra svar! Det går en del musli her også og blandinger er jeg stor fan av. :P

  SvarSlett
 17. Kjartan: Du må heller få en egen mail, for jeg kan ikke godta et så lavt terreng at man ikke engang får se deg. Pads og jeg vil takle sommeren så lenge pads takler solskinn på skjermen. :D Kjempeklem!!!

  SvarSlett
 18. CC i HG. What ever you say...

  P.S. Vinn Fitness kaffe! Sjekk bloggen min akkurat nå!

  SvarSlett
 19. ingridpingrid17 mars, 2011 15:52

  Skyr og kesam er også digg i grøten. Selv kjører jeg kombinasjonen 50:50 skyr og CC. Løøøøøv!

  SvarSlett
 20. Kewl! :) Takk for tipset. :D

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...