lørdag, mars 26, 2011

Jeg kan få de mest ... emner til å bli underholdende

Nei, det kan jeg så aldeles ei, men hvis det gir 3000 frivektpoeng og sett at 10 000 poeng kvalifiserer til et kafébesøk med Ingalill (det må finnes en premie?) så er det verdt å prøve likevel! Prikk prikk prikk pleier å bety et banneord men hun mente sikkert bare kjedelige; de mest kjedelige eller mest idiotiske emner sikkert. Okei. I så fall så tenker jeg at det aller kjedeligste ville vel vært vært å ikke ha et emne i det hele tatt, og det ville passet fint for der er jeg nå. Jeg har ingenting på hjertet for jeg sitter på jobb på et treningssenter som er tomt fordi været er så fint at folk trener ute eller oppdaterer facebook på en utekafé. Facebook akkurat nå er full av statuser som sier Sooool!!! :) og slikt, og alle liker det.

Jeg er bare misunnelig, Linn.

Ingalill har en fantastisk morsom blogg som får meg til å le høyt hver eneste gang jeg svinger innom, men i motsetning til meg som kan skravle på nettet men ellers er taus som en østers er Ingalill også underholdende i virkeligheten. Hun kan skravle altså! Bloggen hennes handler om veien fra sofapotet som er nivå 1, til maratonløper på nivå 10, der Ingalill trener med pulsklokke og illustrerer pulsgrafer med sin egen oppfattelse av økten. Da blir det slik:

Dette viser jo helt klart svette og blylodd på beina (jeg har lært meg å tolke tegningene nemlig) men det finnes kanskje en tanke bak den røde streken opp fra hodet også, I dunno. Du må hjelpe meg, Ingalill. Er det håret ditt? Har du en grønn hårstrikk og håret til værs liksom?

Her skjer det lite altså! Men i morgen lar jeg internett være internett (og det skal det være helt for seg selv) for da drar jeg til fjells og skal være så lenge borte at jeg ønsker folk god påske allerede.

Jeg kommer til å savne bloglovin, det kommer til å finnes 300 uleste innlegg der når jeg er tilbake, og mail og telefoner og facebook, men jeg får kanskje mer søvn og mindre neseblod for jeg skal ta med en tjukk bok, endelig skal jeg lese bok igjen, og så skal jeg finne roen.

Jeg blir helt nødt til å finne roen! Jeg er turleder og roen er en del av programmet.

Så god påske til alle!!! Jeg sier det med litt forbehold for jeg kommer nok til å gå helt bananas hvis jeg ikke finner internett før påske (og dessuten har jeg bloggedater på gang i Oslo i pausen mellom Rondane og Jotunheimen) men god påske føles som en grei avslutning før internettpausen som kommer nå.

Kjempeklem til alle som er på internett. :)

6 kommentarer:

 1. Du da!
  - men ser du, jeg har helt rett, du får alt - og - ALLE - til å høres spennende og interesanne ut.
  Point proven.

  Jeg soler meg i glansen.

  SvarSlett
 2. Du ER veldig spennende! Og dessuten er du flink til å skravle, så det hadde vært kjekt med en kaféplan på tors/fre/lørdag rundtom 9. april.

  Jeg soler meg i 6000 frivektspoeng. :)

  SvarSlett
 3. Jeg skriver under på ALT positivt som sies og skrives om Chassi!
  Gleder meg til du skal dele alle den derre "roen" med meg når du kommer hjem. Glad i deg herfra og fram og tilbake til Rondane tusen fillioner ganger.

  SvarSlett
 4. Siljeeeee! Glad i deg opp alle fjellene og ned alle dalene og gjennom alle snøhulene og derfra og tilbake! Du vil bli savnet mye mer enn facebook! SMASK.

  SvarSlett
 5. Ser turen går fra i morgen av, men ... Blir det noe av den turen nå? Ryktene jeg hører er at det er maks 20 cm snø i Rondane nå. Grastuster stikke ropp alle veier.

  Vet du noe annet er det fint hvis du skriker ut, for vi hadde Bjørnhollia på tapetet til neste helg, men er avventende pga snørapporter.

  SvarSlett
 6. Og da sier jeg: Jo, altså.. Det er den andre turlederen som har tatt på seg ansvaret å sjekke snøforhold og slike ting, så jeg er helt blank. Ikke si det til noen. Den flinkere turlederen sier at det er skareføre, det er alt jeg vet. Men vi går jo forbi hverandre! Det hadde vært så kult å møtes der!!! :D

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...