fredag, oktober 08, 2010

De er så barske de som jogger

Man får ingen underholdning eller pauser eller variasjoner, eller noenting gratis treningsutbytte på en joggetur. Ingenting av alt det kjekke, som motiverende instruktører eller speil som man kan flekse i, eller tv eller hvasomhelst. Joggerne har bare sin egen viljestyrke og helst høy og catchy musikk, for tenk, og det må være det verste av alt, å ikke ha musikk engang. Tramp. Tramp. Pust. Tramp. Pust. Tramp. "Hei, hei! Nei, i dag er det bare meg og mitt menneskelige maskineri." Pust. Pust. Slitsomt å snakke.

Så derfor: Respekt til alle joggere. Jeg ser opp til dem og beundrer dem, og det vet alle som jogger som jeg kjenner for jeg sier det stadig vekk. Sist i går fortalte jeg det til Kristine på Dedication og sist i går trodde jeg at aldri skulle jogge mer i hele mitt liv, men plutselig i dag kjente jeg litt Kristinebobler i blodet. Eller Moshonistabobler? Annkabobler. Kanelabobler. Så sånn har dere det altså, barskingene.


Det var liksom en kommentar til Kristines "Lysten til å løpe er stor". Den lysten er ganske ukjent her. (Obs, obs: sjekk Heidi helt nederst. Fantastisk.)

Her er kroppen min, men det var mest for å vise at til og med pulsbeltet kom fram i dag for nå har jeg også jogget! Jeg er så barsk! Det er så fint vær! Jeg har så mye fritid! Jeg er så full av energi! Rosenrot kan anbefales. Hvis det er det som gjør det så er disse små pillene gull verdt for jeg bobler helt over om dagen.

Stokkavannet med strålende solskinn og pulsklokke altså. Jeg prøvde å ta det ganske kuli for det er LENGE siden forrige joggetur og jeg har en betennelse i skinnleggen som aldri forsvinner helt. Alle har vel hatt den en gang, jeg husker ikke hva den heter men den var pensum på Fitness Grunnkurs som Vanlig Belastningsskade Nr 1.

I dag var betennelsen null problem og det var hyggelig. Pulsklokken viste gjennomsnittlig puls på 89% og makspuls på 94%. Ok. Jeg har ikke lenger noe sammenligningsgrunnlag. Jeg brukte 47 minutter på 8,3 kilometer og var fortsatt full av energi (og høy på meg selv som hadde vært så barsk) da jeg dro videre til formiddagsbodypump (dobbelt barsk).

Et lite parentes:
I fjor løp jeg TRE runder rundt Stokkavannet, og det blir... 2,5 mil? Det hadde ikke gått i dag, men det er så mye som er kjekkere enn å jogge.

Med mye trening blir det mange enkle måltider; proteinpulver, måltidserstattere og raske karbohydrater (fortrinnsvis frukt og ikke gulrøtter som i dag), og så store måltider til kvelds som for eksempel denne retten her:

Introducing Bønnelinsegryte med et knust egg. Det blir som en suppe fordi jeg spiser kokevannet. Haha. Men JEG LOVER; alt jeg lager er kjempegodt. Jeg ville aldri brukt opp et måltid på noe som ikke var godt. Eller sunt, for all del.

Kakaogrøt med mere proteinpulver er typisk dessert.

På onsdag skal jeg ha yogalates og alle er velkomne til Toppform for en testrun. Yogalates er en kombinasjon av yoga og pilates der vi jobber med kjernemuskulatur, balanse og tøying og samtidig får ro i sjelen.Nå er det helg! Værsågod og bli inspirert av temasangen min rundt Stokkavannet: Can't stop moving!

7 kommentarer:

 1. Tuusen takk! Jeg føler meg fortsatt barsk.

  Hvordan går det med joggingen din da? Jeg blir visst inspirert selv om jeg ikke vil ser du.

  SvarSlett
 2. ...jeg legger inn et lite *snufs* og sier: les bloggen min... :( Det går isje så braaaaaaaa.... :/ (And the worst part is: I feel fat...(og ironisk nok er ordrebekreftelsen min "magra") )

  SvarSlett
 3. Du er jammen sprek! og så har du fin genser når du spiser kakaogrøt. Jeg synes yogalates hørtes bra ut, alle de tingene det fører med seg har jeg bruk for da!

  Forøvrig ble jeg bedt om å stave ordet "polio" for å legge inn kommentar her.

  SvarSlett
 4. Hehe, du skal se du blir bitt av løpebasillen du også, om du bare gjør det mange nok ganger. ;)

  Jeg har fått tilbake min løpelyst etter løpene og etter å ha kommet over skuffelsene. Det er spådd knallvær til uka, så da må man utnytte de siste ukene med temperaturer til å løpe ute i. :)

  SvarSlett
 5. Magra og Polio: Thi-hi! Ikke med vilje..

  Kjartan: Heey! Kjekt å høre fra deg. :-) Jeg tenker akkurat det samme, jeg kunne så absolutt trengt alt som er i yogalates så for min del ble det veldig positivt å nå måtte tvinges på time. Og takk fra genseren. :D

  Annka: Stakkars søte vennen! Du er superflott og nydelig både inni og utenpå! Kan jeg gjøre noe for at du skal bli glad igjen? Tusen klemmer din vei!

  Maije: Nikspiks for min del men jeg blir oppriktig kjempeglad for å høre at du har fått løpelysten tilbake. Noen er skapt til løping bare, og jeg føler at du er en av dem. Klemmen!

  SvarSlett
 6. Hihiiiiiiii...nå så jeg "Annkabobler"... <3 Glaaaaaad... :D

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...