søndag, mai 10, 2009

Pilates - yay or nay

Pust inn gjennom nesen (hhuuhh..) og ut gjennom munnen (puuuhh!), kom ned med albuene i håndbreddes avstand fra ørene og skuldrene runde mot matten og navlen litt inn og ribbekassen fylt og presset mot brystet som presses mot bekkenet og tenk at ørene trekkes mot gulvet, før dere kommer opp på innpust (hhuuhh..) og ruller en imaginær klinkekule fram med nesen.

Jeg har hatt hele helgen på meg til å finne ut om pilates er kult eller ei. Og heldigvis er konklusjonen at det er kulere nå, etter et intensivt helgekurs, enn det pleide å være. Jeg er sertifisert instruktør!


3 kommentarer:

 1. Bjørn Kristensen14 mai, 2009 14:59

  Grattis med sertifiseringen.

  Har ennå ikke prøvd pilates, men er nokk mer nay en yay... Kanskje jeg skulle teste en av pilates timene dine?

  SvarSlett
 2. Hei! Takk og velkommen-velkommen! Kult at du er så positiv til alt, du kunne sikkert glidd fint inn en pilatestime hvis du får tid mellom sykkeløktene.

  SvarSlett
 3. Bjørn Kristensen18 mai, 2009 13:07

  Hei igjen.

  Prøver å være positiv, negativitet er ikke noe bra for noe eller noen! :-)

  Alt (eller nesten alt) som har med trening synes jeg er morsomt og interessant. Trening er noe av det som gjør livet vært å leve.

  Når er det du har pilates timer? Kanskje jeg tar deg på ordet og kommer på en time! :-) Veldig bra med den imaginære klinkekulen, da måtte jeg le! hehe.
  Klem

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...