mandag, april 25, 2016

Lykken er

Ja, for nå har jeg blitt både en listeblogger og en som ser mandagen som en mulighet til å spre hverdagsglede. Blogging er ut, sa de på radioen i dag, så hvorfor ikke ta den helt ut.

Lykken er, nemlig, for sånn føles det akkurat nå, og jeg gliser uforskammet her jeg sitter ... Lykken er en diger gulrot med hjemmelaget mandelsmør.

Det er så godt! Jeg ristet mandlene i ovnen, så det ble mørkebrunt! Utropstegn.
Eller lykken er å ha en samboer. Nå har jeg ikke bare tilgang på to pizzabiler, men jeg får også to takkekort.
En, to.
For ikke å snakke om at da har man noen å spise grøt med.
En, to.
Og oisann, det må jeg også si; dette nøttesmøret er også helt fantastisk. Har dere smakt det? 110 prosent peanøtter, fra Mills, og det er så flytende at shit, you have no idea.

Det er så godt!
 Og apropos grøt så helte jeg varme bær oppå i går, og da rant det helt over. Bokstavelig talt.
17. mai!
Og apropos bær og grøt så er det pussig hvordan man plutselig får seg til å pynte på grøten når man har noen å dele den med.

 Jeg lagde denne sjøl. :D
Så kanskje lykken er å være to.

(Lykken er forresten også å møte fellow bloggers på kafé, og så ha hele verden til felles og tusen ting å snakke om. Inga kan anbefales.)

God mandag! Håper du fråtser i lykke eller peanøttsmør.
Jeg tagger dette innlegget med Grøt.

17 kommentarer:

 1. Den lille Østlendingen25 april, 2016 20:19

  ELSK SMELSK PÅ DETTE INNLEGGET.

  Så heldig jeg er!

  Lykken er en bolle med bringebær, cottage cheese, lasset med frisk ananas og hjemmelaget sjokoladesaus. Ojda. Men det var så nærliggende når jeg har det rett foran meg.

  Lykken er fri. Sol. Deg og et lite pelskledd, firbent sjarmtroll. Gjerne og aller helst i kombinasjon.

  SvarSlett
  Svar
  1. And all that jazz. :D

   Eg og! Ditto! Er det en hund eller katt?

   Slett
 2. Mandelsmøret så helt fantastisk godt ut, får vann i munnen bare av å se bilde av det jo! I det hele tatt ble jeg ganske sulten av dette innlegget faktisk, og jeg synes også at min samboer kan komme hjem snart ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Vil du ha? Eller vil du ha en oppskrift, eller lager du nøttesmør selv kanskje? Det er fifty/fifty mandler som er ristet litt og en pose billigpeanøtter fra Rema, så dette er sikkert verdens enkleste nøttesmør.

   Slett
  2. Gjerne det! Du kan jo sende den til mailen min neverendingcircles@gmail.com :)

   Slett
  3. Ja. Og det skulle jeg gjerne ha gjort, men jeg vet ikke om jeg klarer å formulere det bedre enn jeg gjorde i stad. Det er hele oppskriften, du fikk den enten du ville eller ei. Jeg sender heller mail for å få svar på alt jeg lurte på i bloggen din. Mye mer spennende. :)

   Det var tilfeldigvis 350 både i mandelposen og i peanøttposen, og ingen krydder eller noenting ekstra. Jeg vet ikke hvor lenge jeg hadde dem i ovnen engang! (Til de luktet litt brent.) Og så surre alle nøttene i mikseren.

   Men takk som spør. Du får plutselig en mail. ;)

   Slett
 3. La meg anbefale det nye Polly-peanøttsmøret!

  Og post gjerne flere lister. Alle slags lister.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Gunnhild! Og hva er det for et da? er det også økologisk, eller sånn noenlunde fritt for sukker? Kuli! Jeg skal sjekke med en eneste gang.

   Okei. :D

   Takk for tips!

   Slett
  2. Åh, DET ja, jeg har jo sett det! Jeg skal prøve. Det trenger vel ikke å være sukkerfritt, det spurte jeg bare om fordi jeg lurte. Håper det er en sånn type som smelter på grøten, som billignøttesmøret til Rema gjør.

   Slett
  3. Det er sukker i det, men ikke mer enn at det akkurat fremhever nøttesmaken, og det er helt silkeglatt med store peanøttbiter (dvs ikke sånne bitte små grusaktige chunker). Og det smelter akkurat passe på grøten (det vil si at det ikke blir til en vandig gugge, men en karamellaktig tjukk saus).

   Slett
  4. Perfekt! Nå er jeg snart på jobb, men mañana. :P

   Slett
 4. Den lille østlendingen26 april, 2016 18:03

  Gunhild! Det NYE? De er et NYTT sant - og ikke et i tillegg? For Polly har vel ikke hatt nøttesmør før? *GOOGLE*

  Hvor mye koster dette? Du burde prøve dette nye til Mills. Det er økologisk også. Det er jo ekstra kult!

  Kyss og klem

  SvarSlett
 5. Østlending! Du har helt rett! Dette peanøttsmøret er nytt på markedet, men samtidig det første fra Polly. Det koster rundt 30 kroner på Kiwi, tror jeg, husker ikke helt, men litt billigere enn det vanlige fra Mills, som er min opprinnelige favoritt. Har verken smakt eller sett det økologiske fra Mills! Funky boks! Er det litt sukker i det? Jeg foretrekker litt sukker i nøttesmøret. Kjøpte et peanøttsmør fra Helios for noen uker siden, og det var såpass tamt at jeg måtte strø sukker og salt på før innhogst. Peanøttsmør må være noe av det beste som finnes.

  SvarSlett
 6. yeah, møtte du inga i helga? inga er blant de kuleste personene jeg veit om.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi møtte Inga. Hun er helt RÅ. Det synes både C og jeg. Kanondame faktisk.

   Hvor har du truffet Inga?

   XO

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...