torsdag, februar 11, 2016

Fotballfrue for en dag (P.S. I love you)

På tirsdag var vi feite for en dag, og nå er det fotballfrue for en dag. Kan jeg så kan du! La oss ta på oss leppestiften og photoshop-filteret, og danse ute i snøen med hundene våre. Dette blir enda et innlegg i Skulle ønske jeg var Carro-serien, men plis bear with me. Hun får så mange spørsmål og det gjør ikke jeg, så da kan vel jeg svare på hennes? C'mon, la oss leke med spørsmålsrunden til Carro.

Nesten hva som helst kan skje.

Hvilken mat forbrenner mest, hvilken trening forbrenner mest, hva var det første ordet Nelia sa, hva gjør Nelia nå, hvor mange biler har du, og HVORFOR spiste du karbohydrater på søndag?

- spør leserne.
Spør om nesten hva som helst.

(Dette er forresten historien om karbohydratene. Er de ikke søte? Hvem er de små til høyre?)

Hun - eller jeg nå da - får mange gode spørsmål. Som disse fra Elise:

For noen fine spørsmål! Jeg vil også svare. :)
1. Hva ville du gjort hvis du ble statsminister for en dag?
Oi, det er jo nesten enda bedre enn å være fotballfrue! Jeg får sikkert mange penger som statsminister, så jeg ville først og fremst passet på å kjøpe dyr mat og drikke, og joggesko og en jetboil. Av statsministeroppgaver ville jeg foretrukket dem som ga mye publisitet, (Jess!) og så ville jeg forby all søppelmat, tvinge inn trening til alle og gjøre det forbudt å kaste mat. Unntatt søppelmat.

2. Kan du beskrive ditt drømmemåltid?
Laks og champagne, med portvin og en kjempemørk og mektig sjokoladekake til dessert.

3. Er Lars Kristian slik du forestilte deg at drømmemannen skulle være i ungdomsårene?
Han ligner mer enn min nåværende kjæreste gjør i alle fall, men det er mest fordi han er en mann. Lars Kristian har flere tenner enn jeg hadde sett for meg, men ellers kunne han ha passet kjempefint. Mørk og sporty - helt topp. Shit man.

(Men har han kanskje én tann for mye?)


4. Er det noe som har overrasket deg ved morsrollen?
Ja, at jeg ikke selv er i den rollen, for eksempel. Jeg er overrasket over at jeg ser små barn og ønsker meg en katt. Eller to katter. Med sånne tigerstriper!

5. Har du noengang være en fan-girl?
Litt. Jeg hadde altfor mange plakater av Leonardo DiCaprio og Michael Jackson.

6. Om du skulle vært deltaker i et reality-program, hvilket skulle det vært?
Åh, det spørsmålet er som Hamlets dilemma eller høna og egget. Der ingen skulle tru at nokon kunne bu, teller det som reality? "Hei, du raringen på stølen her, som lever av blåbær og egenfisket fisk, hvor lenge er det siden du tok en dusj?" Og jeg bare: "He he, you have no idea."

Hva med dere da? :P

34 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hei Eline! Åh, nå trodde jeg nesten du var Elise. Den ukjente med de fine spørsmålene. ;)

   Slett
 2. Lars Kristian har jo flere tenner enn Odd Karsten Tveit.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heei! :) Du var underholdningen vår på instagram i går, Gunnhild. Jeg digger humoren din.

   Slett
  2. Heei! Og haha! Gøy at jeg kunne underholde dere uten å være tilstede! Liker humoren din også. Godt at det fremdeles er noen som klarer å tulle med fotfallfrue, selv om hun er blitt litt kjedeligere enn før.

   Slett
  3. Takk! FF er så lite selvironisk at hun er veldig lett å tulle med uansett hvor kjedelig hun er. Hva ville du gjort om du var statminister eller fotballfrue for en dag?

   (fredagsvås. jeg er klar for helg her.)

   Slett
  4. Enig! Mangel på selvironi er den lolleste egenskapen.

   Hvis jeg var statsminister kun én dag, ville jeg innsett at det ikke var så mye jeg kunne få gjort, så jeg ville vel chillet litt, tatt en lang lunsj, pratet litt med kollegene, kanskje ryddet litt på pulten, alt sammen med god samvittighet.

   Hvis jeg var fotballfrue, ville jeg prøvd å være selvironisk en hel dag. Og jeg ville sendt fotballfruemannen til tannlegen for en tannmengdeutredning.

   (For noen kjedelige svar. Beklager.)

   Hender det at du kommenterer på FF-bloggen?

   Slett
  5. Lol til den. Nei, fantastiske svar! Tannmengdeutredning. :D

   Jeg har kommentert på ff-bloggen, men selv om jeg har vært hyggelig og saklig så har kommentarene blitt slettet. Det var da Lars Kristian var enda mer aktiv og påståelig, og jeg protesterte hyggelig og saklig på noe han sa.

   Start en blogg, er du grei. <3

   Slett
  6. Jeg har så lite å blogge om! Kan aldri bli like gøy å lese som deg :-)

   Slett
  7. FF og FF-mannrn sletter alt de ikke klarer å svare på.

   Slett
  8. Du kunne blitt en Siri og blogget om bøker og løping, og bare skrevet bra og morsomt om ingenting. Plis do. <3

   Slett
  9. Ja, det gjør de! I hvert eneste innlegg står det en kommentar som spør "Hvorfor slettet du det jeg nettopp skrev?" hvorpå fotballhodet svarer "Hæ? Har ikke slettet noe i dag."

   Jo, det har du, og det strenge kommentarfeltet får meg til å ønske anarki.

   Slett
 3. Gunnhild! YAY! :) La oss spamme dette kommentarfeltet og bruke det som en personlig Skype-tjeneste :)

  Kan jeg spørre om du stikker, hekler eller fargelegger?

  Puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Halloen, Østlending! Det var på tide å flytte seg ut av bloggen til sirivil! Akkurat nå verken strikker, hekler eller fargelegger jeg, men jeg strikket veldig mye en liten periode for noen år siden. En hel og altfor stor Skappel-genser! Hadde litt senebetennelse i begge hender, så jeg måtte ta en lang pause, men vurderer å plukke opp pinnene igjen. Det eneste som stopper meg, er at jeg ikke har strikkepinner (de forsvant i et flyttelass) eller garn. Jeg kan egentlig ikke strikke så bra heller. Fargelegging gjør jeg bare sammen med tantebarn, selv om jeg synes det er veldig kjekt. Begge aktivitetene gir meg dyp ro, så jeg skjønner veldig godt hvorfor det blir så populært. Jeg kan ikke hekle. Er det lett å lære?

   :-)

   Slett
  2. Vi bruker ditt, som du ser.

   Slett
  3. Bra respondert Gunnhild! :)

   Jeg har ikke testet ut fargelegging - verken alene eller sammen med tantebarn. Men strikking / hekling er terapi. Hekling er enklere enn strikking. Nå har jeg akkurat strikket et helt pledd. Veldig enkelt. Jeg kan holde et lynkurs med deg! :)

   Har du noen kjekke helgeplaner?

   Slett
  4. Jeg tar veldig gjerne et heklelynkurs! I helgen skal jeg se showet til en venninne, jogge med min mann, spise hjemmelaget pizza, se på TV og lese. En rolig helg. Neste helg blir det mer action, med bursdagsfeiring av mann. Hva med deg? Action- eller kosebasert helg?

   Slett
  5. Høres ut som en nydelig helg. Her er det solskinn - så nå er vi tilbake fra en langkjøring på sykkel. Og nå venter middagsreservasjon og teater (Et dukkehjem) i kveld. I morgen har jeg ingen store planer - kos. Fra ende til annen. En helt nydelig helg tenker jeg da.

   Håper virkelig vi får til et treff i løpet av våren. Jeg savner Marte - og en Oslotur står på agendaen min. Jeg skal forsøksvis lokke med med Chassi også. Tror du det går? :)

   Hvor er favorittkafeen din i Oslo? Og hvor serverer de god te? (Det har jeg bare aldri funnet i Oslo...)

   Puss Puss

   Slett
  6. Helgen din høres deilig ut!

   Jeg tror du klarer å lokke med deg Chassien til Oslo, ja. Akkurat nå er det voldsomt grått og surt her, men til våren blir det fint.

   Jeg går nesten aldri på kafé. Det siste året har jeg vært på kafé tre ganger. Men hvis jeg absolutt må velge, sier jeg Fuglen i Universitetsgata. Te drikker jeg bare hjemme, men jeg er ganske sikker på at teen på Fuglen er god. Du ville sikkert likt Liebling i Øvre Foss på Grünerløkka. Der er det koselig.

   Slett
  7. Liebling er allerede googlet og ser helt PERFEKT ut! Sjekk selv, Østis. Fy filler! Hvis den har god te så blir det himmelen, men hvis ikke kan jeg godt bli en coladrikker og henge her.

   Slett
 4. Du er så mye bedre enn Fotballhodet! På alle måter <3
  Men her er mine spørsmål:

  1. Hvis du skulle jobbet med noe HELT annet enn det du gjør nå, hva og hvorfor?
  2. Hvem er dine forbilder og hvorfor?
  3. Hva er det aller aller aller beste du vet?
  4. Om du skulle flyttet til et annet land, hvilket og hvorfor?

  Puss puss puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra, hurra! Og DU er mye bedre enn Elise! For noen fantastiske spørsmål.

   1. Da skulle jeg blitt office slut igjen, men ikke nødvendigvis innen IT. Lønnen ville triplet seg, og jeg kunne vært sløv og apatisk på det nederste kontoret i gangen, det som ingen visste om. (Aller helst ville jeg vært selvstendig kostholdsveileder og turguide, men det ble ikke HELT annet.)

   2. De som løper lange terrengløp som Lysefjorden inn. Eller Hardangervidda Ultra, eller Svein som er norseman. ;)

   3. Toppen av lykke er sol og snø, gjerne med noen man er glad i og en appelsin.

   4. Kule spørsmål! Til Sevilla eller et annet sted i Spania, men ikke Torrevieja. Fint vær, fint språk, fint land og fine folk.

   Puss puss puss!

   Slett
  2. Skulle treeren vært spiselig? Kaffe, sjokolade og appelsin. Nå må du svare selv. :)

   Slett
  3. Treen kunne være akkurat hva du ville. Nydelig svar, på alt :)

   Okeidå.

   1. Haha, jeg er hun som er sløv og apatisk på et kontor, så kanskje vi skal bytte jobb? ;)

   2. Alle som tørr og gjøre noe som er skummelt. Som å starte for seg selv, være med på ekstreme konkurranser. Mamma og Svein er gode eksempler..:)

   3. Sol og sommer (det trenger ikke være så ekstremt varmt) glade mennesker, og god mat. Gjerne alt på en gang.

   4. Jeg er fremdeles "lost in Hawaii". Så hadde det vært nærmere skulle jeg mer enn gjerne flyttet til Kauai. Eller København. Eller bare en plass med litt mer stabilt klima.

   Slett
  4. 1. Ha ha! Takk, men neitakk? jeg tror ikke du ville hatt min heller. ;)
   2. Ja! De som starter for seg selv, som gutser og får til ting. De er forbilder.
   3. Nice. Jeg ville sagt sex om dette hadde vært kommentarfeltet ditt og ikke mitt. Jeg tror universet vil fortelle meg at det er på tide å reprodusere seg selv. Går det an? Det er akkurat som om noen roper sex i øret mitt hele dagen.
   4. Sykt god reklame for Hawaii, det da. Du har jo vært alle veier, da er det Hawaii som gjelder altså, jeg noterer meg det.

   Hilsen Anonym.

   Slett
 5. God morgen skjønnas! Hvordan ser DIN uke ut? Jeg liker å se ukeplanen til folk. Blogg om det eller någe. Husk - det beste med å besteme seg - er visst at det er lov å ombestemme seg.

  Ps: I LOVE YOU

  SvarSlett
  Svar
  1. God morgen! Hei! Uken ser fin ut. Den ville sett enda bedre ut om jeg hadde vinterferie som så mange andre, men om vinterferien betyr at det blir litt roligere på jobb så passer det meg heelt fint.

   Mandag: får jeg treffe deg i kveld?
   Tirsdag: frisør og kveldsjobb
   Onsdag: forenings hos Hilde
   Torsdag: kveldsjobb
   Fredag: turleder i Frafjordheiene

   Du da?

   P.S. I do too. <3

   Slett
 6. Så du at hun anbefalte MARGARIN til veganersuppa? Ikke smør. Hva skjer med fettverdenen hennes? Tenk å vike fra et så sterkt prinsipp bare for å være miljøvennlig. Hva med å ikke kjøpe 74 par sko hvert år?

  Håper dere turtelduer har hatt en fin helg.
  Jeg har kost meg med familien og teller ned (fra ti) dager til jeg blir nordlending.

  Har også rukket opp hånda på å være frivillig rutemerker i Rana TF:)

  Ellers er jeg nomade, bor i to sekker og trives med det.

  God mandag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjorde hun!? Oi, er det ille? Er det fordi det er transfett i margarin? Akkurat sånne detaljer vet jeg lite om, men jeg leste i siste IForm - av alle ting - at det skulle man stå over pga inntil to prosent transfett.

   Enig med skoprinsippet!

   Ni dager igjen nå da, fy filler det blir spennende å bli nordlending. Hvis du blir kjent med Rana TF så kan du se om vi har felles facebookvenner, for de var som sagt veldig kule de jeg møtte der.

   God tirsdag, kjære du.

   Slett
  2. Fotballhodet har jo vært forkjemper for meierismør og atter smør så lenge jeg kan huske, men akkurat da hun skulle spise vegansk brukte hun margarin fordi det jo kun er laget av kunstige greier. So much for samfunnsengasjement!

   To prosent transfett høres skummelt ut. Nesten like skummelt som det glasset med importert, rent palmefett jeg fant på et fruktmarked. Palmeolje/-fett er kanskje ikke farlig lenger?

   Åtte!:D

   Slett
  3. Aha.

   Men altså, hallo, RENT palmefett?! Er det mulig? Åh, dumme innvandrere. Ha ha. (Ikke kjøp det.)

   Åtte. Puss på deg.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...