mandag, februar 15, 2016

Å komme i skiform med sykkel

Det går fint an å komme i skiform med sykkel. Å legge opp til skisesongen med sykkel er helt normalt i mange land. U-land, that is, men det er også aktuelt for alle som har vondt i beina eller lite snø der de bor. Nå som det er vinterferie for alle unntatt meg er det ekstra aktuelt å sykle mens de andre går på ski.

Siste treningsuken så sånn ut
Mandag - 1 time sykkel
Tirsdag - 1 time sykkel
Onsdag - Pilates og en runde med benkpress
Torsdag -  Styrketrening
Fredag - Fri
Lørdag - 2,5 timer sykkel
Søndag - Fri

To og en halv time = 1019 kalorier = Fin langkjøring.
Jeg har fått en jakke fra Bergans som jeg er så fornøyd med at jeg har lovet dem å bare gjøre aktiviteter som krever varme dunjakker. Det er et løfte jeg har klart å holde så langt.

(Den er helt knallgul!)
Da Den lille østlendingen og jeg skulle feire Valentines med en lang sykkeltur til strendene var det så kaldt at vi stoppet på Toppform, tok av oss dunjakkene og lurte oss inn på en spinningtime før vi syklet hjem igjen. Spinning med ullklær var tilsvarende VARMT som ute var fryktelig kaldt, men dette ble en kul og alternativ økt. (Hvordan feiret dere Valentines?)

Det var mye morsommere enn da jeg lånte spinningsalen og syklet helt alene.
Til helgen kommer er jeg turleder i Frafjordheiene, og videre er jeg på ski først hver helg og så hver dag fram til mai. Tjohei, og hipp hurra for meg; Nå begynner snart moroa. 

10 kommentarer:

 1. Jeg feiret valentines med middagsdate! Med venninnen min og kjæresten hennes, that is, men det er romantisk nok for meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Supert! Og hvis byen er Bergen, hvor spiser man da?

   Slett
 2. skulle ønske jeg også hadde en kjæreste å trene på valentines med. høres ut som en hyggelig valentines.

  Bertrands helvetesuke er nok ikke som den uka han skildrer i boka. har ikke boka, så det eneste jeg gjennomfører er vel egentlig stå-opp-biten. og det hele er over på fredag (orker ikke bruke HELGA på det her, da får jeg for mye tid tror jeg, hvis jeg ikke kan sove en betydelig del av døgnet), og det skal feires med øl. skal ikke bli hekta. lover:)

  hva skjer med foten da? er du også skada? æsj. jeg svir av tusener hos fysioterapeut. det hjelper jo ikke en dritt, så det sier jo litt om hvor desperat jeg begynner å bli.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heei Mari! Ja, kjærestetrening er helt supert. Hvordan går det med snap-daten din? :P

   Jeg kan fortelle deg alt om hvordan Bertrands helvetesuke skal være, men vent, det vil jeg jo ikke; for jeg er motstander av alt og særlig av at du skal gjøre deg så vondt fordi du ønsker å pines.

   Ikke bruk helga. Og IKKE gidd å døgne, det var nesten det fjerneste av alt, det gjorde ikke den lille østlendingen heller.

   Foten er full av plantar fascitt. Det gjorde vonde knær og beinhinnebetennelser til en parentes, jeg kan ikke gå tur en gang. Lykke til med hoften!!!! Og plis hold meg/oss oppdatert.

   <3

   Slett
  2. Åh, så hyggelig at du lar være å fortelle meg ting som ikke er bra. Haha<3 Snap-daten min går skikkelig til helvete, og det suger litt mer enn jeg hadde trodd det skulle gjøre. Tenker jo ikke på noe annet. Blir helt gal. Men litt godt å være gal av noe annet enn mat da. Selv om jeg hadde valgt å være gal av mat foran å være gal av lengsel. UANSETT.

   Hvis ikke den lille østlendingen gadd å døgne engang så skal jeg revurdere. Jeg lurer mest av alt på hva jeg skal bruke alle timene til. Bare så synd at trikken ikke kjører hele natta, i såfall hadde det vært veldig enkelt å slå ihjel de timene.

   Full av plantar fascitt faktisk. Det høres jo ut som en nazist. Tipper det omtrent er like dust. Skal holde deg oppdatert. Blogg mer du da vel? Det er så gøy hver gang:)

   Slett
  3. Er du helt sprø, vil du døgne nå for å være enda flinkere enn en fellow flinkis som har flinkeri som diagnose?! Ikke gidd! Åh, så oppgitt nå. Dere er like rare begge to.

   Så synd med snapdaten, det må jeg bare si. Han går glipp av noe bra altså. Og tenk om du hadde hatt en date som ga deg hyggeligere ting å bruke tiden på enn å være våken for å vise viljestyrke.

   Du er topp, Mari. Blogg mer sjøl. <3

   Hilsen nazist.

   Slett
  4. Neinei, jeg vurderer å LA VÆRE å døgne, for hvis DLØ ikke gjorde det, så betyr det at det er ganske så ekstremt å faktisk gjennomføre. Men igjen; denne helvetesuka er ikke på langt nær den helvetesuka som Bertrand skisserer altså. Jeg må kommunisere med mennesker på jobb i løpet av en dag (facebook), og se nå for eksempel: nå venter jeg på at ei venninne skal komme så vi skal begynne dagens samarbeid, så da slår jeg ihjel tid på internett. Egentlig ikke lov, ikkesant. Så jeg tror kanskje det blir mer riktig å si at jeg kjører ei uke med lite søvn. For det er jo det det er.

   Du er topp<3

   Slett
  5. Sånn skal det være. Bra!

   Lite søvn har aldri vært fornuftig for NOEN tidligere, men lykke til med prosjektet. Det hørtes ikke fullt så skummelt ut nå lenger.

   Kjempeklem på deg

   Slett
 3. KUL JAKKE :-D

  Feiret dere valentines på lørdagen?
  Jeg var på spa med to venninner og spiste burger med mannen og resten av koneklubben + mennene. Herregud så voksent.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg snakket nettopp med en kunde som hadde hatt forenings med spa der dere var. Og jeg bare: Hæ? På lørdagen? Men nei, så de hadde ikke vært der med deg.

   Veldig voksent! Men jeg hadde også en voksen valentines, for jeg spiste middag med vin og gikk på teater og så Ibsen. Det eneste som ikke var voksent med den daten var at det var en hamburgerrestaurant, men hvis det er sånn det er å være voksen så passer det meg helt perfekt.

   Takk! Det syns jeg også! Jakken altså.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...