onsdag, november 04, 2015

Facebook-statuser for 2017

1. januar - Hipp hipp, og for en start på året! Relationship Status: Kinda talking. 

(Facebook er endelig tilpasset våre faktiske forholdsstatuser.)
15. februar - Bye bye verden, og hello skisesongen.

Ses i mai!

17. mai - Hipp hurra fra New York. Vi er tusenvis av nordmenn i tog langs 5th avenue. :D

Det er meg som er helt sinnsykt skibrun til høyre der.

02. juni - NÅ er jeg voksen, jeg har fått min egen støl! (Eller vi? Still talking.) Bekken renner like ved, vannet er fullt av fisk, og jeg, nei, vi har både vedovn og et gassbluss. Kaffe på kjelen og en Hemingway-bok på bordet. Og roen senket seg og alt var godt.

For eksempel i Lyseheiene.
01. august - Bli med, bli med. Hvitserk og jeg leder to-ukers fellestur til Svartisen.

Pow!

20. september - Turgjengen er en kremgjeng altså. Takk for tidenes latterkrampe i teltet.

14. oktober - Jeg vant i lotto! Og jeg som ikke spiller engang. Nå blir det både kaffe og rødvin på stølen.

9. desember - Kunne man fått en bedre julegave? Velkommen inn i hjemmet vårt, hunden.

Håper du er like vedlikeholdsfri som stølen.
24. desember - God jul! Takk for et år med bare solskinn, og slutt på oljekrise, kreft og flyktningekrise. Takk for gode minner og gode venner. La oss skåle for dem vi kjenner. Puss och kram.

27 kommentarer:

 1. Hehe, godt at noen har planlagt fremtiden ;D Håper alt er bra i din verden og at du koser deg i høstmørket :D Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke du!? Jammen ..? Tenk om 2017 plutselig banker på døren og så vet du ikke hva du skal skrive på facebook. Alltid beredt.

   Jeg koser meg med høsten. Jeg har tent stearinlys, spist en appelsin og akkurat funnet frem den tjukkeste boken jeg eier. Kosestund! Håper du koser deg like mye.

   Slett
  2. Hvilken bok er det?

   Slett
  3. Takk som spør! London, av Robert Rutherfurd. 1340 sider! Den er skrevet med sånt tynt bibelark. Hva leser du selv for tiden?

   Slett
  4. Robert du liksom. Den har jeg aldri hørt om, måtte google. Hørtes kjedelig ut, er den det?

   Jeg er snart ferdig med Ferrante bok 2! Den var det mye mer driv i enn den første, akkurat som Ingalill sa. Tror neste blir A history of seven killings. Eller Evna.

   Slett
  5. Jeg er også ferdig med toeren! Står på venteliste til nummer tre, og håper å få den til helgen. Jeg må ha avbrekk fra den veldig tjukke London-boken. Men altså, Rutherfurd og bøkene om historie og byer og litt såpe flettet inn er favorittene over alle nå for tiden. Særlig New York! Du bør kanskje like å lære - eller like historie - men de er DØDSBRA.

   Hva er A histrory of seven ..? Jeg skal google jeg også. Evna er fortsettelsen av Råta? Jeg likte den første, men syns at den neste ble litt barnefantasy. Ups, er det lov å si? Vi skulle så veldig hatt en litteraturklubb! <3

   Ville Helene blitt med i så fall?

   Slett
  6. Jeg burde lest mer historie for det er det jeg er dårligst på i Quizkampen. Men det er så kjedelig! Men ispedd litt såpe så kanskje det funker :D

   Jeg er enig, den første var bra og den andre var dårlig (hele trilogien ER barnefantasy, men den kan jo være bra allikevel), men jeg kan ikke lese 2 av 3! Håper Evna er like bra som den første. Og at de holder seg i den andre verdenen og ikke i menneskeverden for det var så pussig.
   History of seven vant Man booker i år, og forfatteren er fra Jamaica så jeg ble nysgjerrig.

   Helene leser alt jeg anbefaler :D Nå er hun i gang med Menneskebarnet som jeg prøver å få alle til å lese, men hun er den eneste jeg har klart å lure. Den er bra altså. Jeg vet ikke om hun er bokklubbmateriale.

   Slett
  7. Den ja! Nok en kjempetjukkas. Jeg lånte den på biblioteket fordi jeg likte omslaget og fordi jeg liker tjukke bøker. Men den er skrevet på Jamaica-engelsk, så du det? Jeg ga opp ganske fort. :-/

   Skal heller sjekke Menneskebarnet. Keep 'em coming! På denne måten har vi nesten en bokklubb allerede. :)

   Slett
  8. Ja, hvertfall noen kapitler er på Jamaica-engelsk. Men jeg tror man kommer fort inn i det. Litt som den boken til Maria Navarro (Alle utlendinger har lukka gardiner), først var det veldig uvant og det ble dårlig flyt i lesingen, og etterhvert ble jeg vant til det og kunne lese like fort som vanlig, og på slutten av boken hadde jeg mest lyst til å snakke sånn :P
   Heldigvis snakker jeg ikke så mye engelsk til vanlig, skulle Seven killings ha samme effekt.

   Jaaa, sjekk ut Menneskebarnet, så kan vi ha litt kommentarfelt-bokklubb om den også ;)

   Slett
  9. Et skritt foran, jeg har allerede bestilt den! Får hentet menneskebarn på biblioteket i løpet av uken. London-boken er så tjokk at jeg trenger avveksling.

   Snakk Jamaica, mAn, det hadde vært fest.

   En annen kjempetjukk som jeg har prøvd meg på i det siste er 2777. Kjenner du til den? Måtte gi opp der også, men den så bra ut.

   Slett
  10. Hurra! Spent på hva du synes.

   Har hørt om 2777, men ikke lest. Å gi opp er egentlig en veldig bra ting, for da får du også prøvd flere bøker. Jeg gir så og si aldri opp, som betyr jeg også er mer skeptisk til hva jeg setter i gang med. Men hvis det er et alternativ å gi opp så kan man starte på hva som helst :D Ooog man slipper å bruke tid på å lese ferdig en drittbok. Livet er egentlig altfor kort til det.

   Slett
  11. Kult kult.

   Jeg leste forresten om Evna-forfatteren i vg på lørdag. Hun hadde dritmange fans, og nå skal det bli film av bøkene til og med. Og så stod det om Johan Harstad som fikk veldig god anmeldelse av sin siste. Kjenner du ham? Han er venn av meg fra videregående. Kanonflink!

   Livet er for kort til drittbøker og fiksjonstid skal fly. Det kan være mottoet vårt.

   Slett
  12. Komma etter drittbøker!

   Slett
  13. Bra motto. Nå mangler vi bare maskot :D

   Så kult at du kjenner Johan Harstad! Jeg kjenner hans største fan. Jeg har bare lest Buzz Aldrin-boken, men har hatt Darlah på leselista i evigheter!

   Slett
  14. Har den siste Harstadboken foran meg nå. Det er jo en kjempemurstein! Noe for deg da :)

   Slett
  15. Enda bedre - det visste jeg ikke engang! Må du sende den videre eller får du beholde bøkene når du plutselig har dem foran deg? Jeg antar at det er jobben som har plassert den der.

   Slett
  16. Og hva annet står på leselista? :P

   Slett
  17. De bøkene som ingen andre her er interessert i kan jeg beholde, men friksempel denne Harstadboken er det flere på kontoret som vil lese så da blir den stående her til utlån.
   Leselista er så lang, men øverst: Evna, Merkelig vær i Tokyo, Ikke si at du er redd, og nå rykket Darlah opp siden jeg ble minnet på den!

   Hvordan ser din ut?

   Slett
  18. Boktitlene ble til en merkelig setning! Ikke si at du er redd, Maiken. Sånn. :D

   Jeg har ingen liste. I dag er jeg mest opptatt av å ikke tenke på at det var en larve i havregrynene, og at jeg tok på den, og at jeg spiste grøten for det om, for å komme opp på hesten igjen liksom. Føler jeg har larver over hele meg. Finnes det en bok som passer for det, eller skal jeg fortsette med Modern Family, som har vært høstens tanketomme doping?

   På forhånd takk.

   (Neste på listen, okei, er resten av Ferrante-serien, men jeg står i kø på biblioteket.)

   Slett
 2. Jeg har akkurat fått meg en sånn hund som på bildet ditt!! (ville egentlig skrive det i capslock, men klarte å styre meg med to utropstegn i stedet).
  I 2017 løper jeg marathon og Giron (hunden min) vinner Norsk Derby (hurra!).

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det sant?! Oh boy! Er det en fin hund å ha? De er visst litt masete - som jakthunder liksom. Jeg valgte den fordi jeg syns de er fine, men det var ikke et gjennomtenk valg for min del.

   Grattis (kan man si det allerede?) med maraton og Derby. :D

   Slett
 3. :-) hørest gøy ut å kunne forutse fremtiden sånn
  er vi deg og lille østlendingen ? :-)
  det ser ut som et bra liv i grunn ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann! Godt spørsmål. Jeg skal bruke 2015 (eller 2016, så håpløs er jeg) til å finne ut av kjærlighetslivet mitt, så det vet jeg ikke.

   Veldig gøy å kunne forutse framtiden. ;)

   Slett
 4. Så nå ejg ikek ahdde svart på alt. matgreir er slitsomt men for mindel blir det mest velikeholdt av at jeg har to tarmsykdommer og en nevrologisk sykdom som gjør spising til et lite mareritt.
  hyggelig at du spørr hvordan det ellers går det går jo litt så som så. er innlagt på andre uka på sykehuset med infeksjoner og bakterier i hele kroppen. vært tmemelig dårlig men fiksa biffen denne gangen også. Reiser forhåpentligvis til skottland den 20 om alle operasjoner går bra. tror aldri jeg blir ferdig med skottland :-)

  har du noen gøe reiseplaner fremover? sånn før 2017 lizzom hørtest lurt ut å bruke tid på kjærleikslivet greit å være sikker. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for svar i alle fall. Jeg vet at matgreier er slitsomt for deg, men det er vanskelig å vite hvordan, og du trenger ikke fortelle hvis du ikke vil. Er det derfor du velger kulturmelk kanskje? Du har en heiagjeng i Stavanger i alle fall. Det håper jeg at du vet.

   Ingen reiseplaner framover. Jeg har nettopp søkt på de lengste DNT-turene til våren, men jeg vet ikke om jeg får dem før 6. desember.

   Lykke til med operasjonene. <3

   Slett
 5. Ingrid!

  Det er vanskelig å holde seg unna kommentarfeltet når du skriver sånn. Du har virkelig en heiagjeng i Stavanger med en filial i Aberdeen!! Vi krysser alt vi har. Og jeg er enig med deg i at Skottland er BRA.

  Men du kan spise mat sant? Du får ikke alt intravenøst?

  Du er bare så utrolig tøff som reiser så mye oppi alt dette! Klarer du å svømme også?

  Krysser armer og bein og alt annet jeg finner her på min vei i Skottland...

  Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes we do. Fin hilsen, Østis.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...