fredag, januar 02, 2015

Godt nyttår!

Nyttårsforsettene for 2015 er å:
1. Kline mer
2. Bli mer fransk (flott og med fete kaker)
3. og dra tilbake til Paris

Hei! Har dere hatt det fint? Jeg har vært i Paris og feiret nyttår; og oh la la, nei, kanskje ikke, men åh, for en by! Denne gangen bedre enn noengang. Jeg trodde jeg hadde vært der før, men jeg må ha vært et annet sted, eller så var bare det bare ekstra flott å være der med en voldsomt begeistret østlending som elsket alt. Vi har tagget instagrambilder med #parismonamour og #parisjetaime og allslags klisjeer, men det var i fjor, så jeg legger ut noen bilder her også.
Akkurat dette bildet har jeg stjålet, for så god utsikt hadde ikke vi, men FLOTT i alle fall!?

Dette er vårt bilde, for dette er bare Gallerie LaFayette med julepynt, men F.L.O.T.T.
Oh la la encore une fois: Fransk kaffe i latinerkvarteret.
Strippeshow! (kan man kalle det det?) på Moulin Rouge.

Og champagne, så klart.
Store tårn.
Bittesmå tårn.
Stort tårn og liten østlending.
Så hvordan bli mer fransk? De var så slanke og lekre alle sammen Er det fordi de røyker så mye at de mister all appetitt, eller kanskje det er noe magisk i den feite desserten? Je ne sais pas. Jeg spiste så mye rart disse dagene at jeg er overrasket over at jeg ikke kom hjem som en fransk bolle. Jeg bestilte bare ting jeg ikke visste hva var - for det er liksom en del av moroa; at man late som om man skjønner alt på fransk og samtidig overraskes hele tiden - og hver gang jeg ble servert så skjedde det samme: SE HVA JEG FIKK! EN BOLLE SMØRSAUS MED SUKKER PÅ!

You know.

Men etter fem dager med dette er jeg like slank. Det er jo helt sykt og veldig spennende. Hvis noen her vet løsningen så vær så snill og dele det med deg, men inntil videre skal jeg lese meg opp på sånne Franske kvinner er alltid lekre-bøker, for dette er nyttårsforsettet mitt. Med blanke ark og kaker (eventuelt sigaretter) går jeg med friskt mot inn i 2015. Godt nyttår og god helg! Je vous aime!

25 kommentarer:

 1. Godt nytt år :D :D :D Får se om jeg også får meg en Paris-tur i år

  SvarSlett
 2. Godt nyttår fine du! Å, så misunnelig jeg er på deg, jeg vil også til Paris! Jeg feiret nyttår på hytten, i regnvær, men fikk en bra tur i skauen 1. dag. Min kjære ble nesten løpt ned av en hjort! Håper dere hadde en fantastisk tur! Pannekakene ser helt magiske ut.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kult å feire på hytten! Hvis ikke i Paris så skulle jeg kjempegjerne gjort det samme selv. Og så hjort da! Hvor var det du hadde hytte?

   Slett
  2. Hytten er det svigermor sin kjære som eier og den ligger ca en time nord for Bergen. Ostereidet/Nesbø. Da ligger vi midt i mellom fjord og fjell, så de dagene vi ikke går opp til f eks Velandseggen drar vi ut å padler kano og kajakk i Velandsfjorden! Og det beste av alt? Ingen tv eller internett på hytta! Win!

   Slett
  3. Nice! Jeg har aldri hørt om Velandsfjorden, men nå er jeg meget imponert over hvor aktive dere er. (!) Og hva gjør dere på kveldene når dere ikke ser på tv eller surfer på nettet? Da leser jeg bok. :D

   Slett
  4. Vi er veldig aktive.:) Kjiket til svigissen er 78 år og går forsatt tunge turer som en 20 åring! DET er sprekt det.

   Om kveldene leser vi bøker, spiller Yatzy, spiller quiz, leker med hundene eller bare prater.

   Slett
  5. Den lille Østlendingen04 januar, 2015 23:07

   Ingrid,

   Hundene- som i FLERTALL? Så spennende! :D Du er jo kanonsprek.
   Det må man være for å ha hund tror jeg. Jeg ønsker meg en Whippet. Den dagen jeg blir voksen og ansvarlig vil jeg ha Whippet. Hun kan gjerne hete Foxy. Eller någe.

   Hva heter dine?

   Slett
 3. Yay! Jeg inviterer gjerne til fete kaker og kaffe en dag :-) Evt glutenfrie pannekaker sånn at den lille Ø`en også kan få smake!!

  Såh - hva er best av Paris og New York egentlig?

  Og riktig godt nyttår!! Tusen takk for alt det kjekke vi gjorde sammen i fjor :*

  SvarSlett
  Svar
  1. Og jeg sier bare TAKK! Vi snakket akkurat om hvor og hvordan det vil passe best å implementere kaker inn i kostholdet. Det var ikke aller først mitt nyttårsforsett dette, jeg er jo mest en copycat. (Så lille Ø er game på kake.)

   Hvis jeg måtte velge så er jeg på begge to akkurat nå. Hadde jeg aldri trodd, men vi fikk liksom det beste ut av Paris nå, tror jeg. Du da?

   Slett
  2. TUSEN TAKK FOR ALT DET KJEKKE I FJOR! og takk for en nydelig oppsummering av 2014. :D

   Slett
  3. Den lille Østlendingen04 januar, 2015 23:09

   MALIN!

   Så koselig at du kaller meg den lille Øen. Jeg føler meg som en liten Ø. Noen ganger en stor Ø. Men som oftest en liten Ø. GLUTENFRIE PANNEKAKER. Shit pommfritt. Først kake på Pascal. Så pannekaker hos Malin. I år skal jeg bli tilnærmet normal.

   Puss puss puss

   Slett
 4. Godt nyttår, søte! Klart vi ikke blir tykke av å spise normalt til vanlig og uvanlig nå og da. Hver gang min svært spiseforstyrrede venninne går i kjelleren av å ha spist noen epler mer enn vanlig, minner jeg henne på at hun ikke automatisk blir tynnere av å spise noen epler mindre. Det jevner seg ut, og kroppen takler både epler og kaker. Dessuten får man ikke voldsomt sug (og sprekker) hvis man spiser litt av alt.

  Folk er generelt så hysteriske når det gjelder mat at det gjør vondt i hjertet.

  Paris er verdens beste by, men det er veldig gøy for oss lesere at du er hjemme igjen!


  Nyttårspuss fra Løpejenta.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei løpis! Godt nyttår!!

   Jeg hadde vel ikke ventet å bli spontantykk, det må bare sies, men jeg merker lett hvordan jeg kan krympe eller vokse i størrelse når ting er annerledes på mat- og treningsfronten, så etter denne uken med så VELDIG annerledes var det spennende å se at det ikke slo ut i det hele tatt. Men bra at du backer opp din spiseforstyrrede venninne, for hvis hun spiser så lite som spiseforstyrrede gjerne gjør så vil hun kanskje bare få en bedre forbrenning og helse heller enn å bli epletjukk sånn plutselig.

   Du sier masse koselig. Hva er din favoritt i Paris?

   Puss tilbakers.

   Slett
  2. Takk! Kan ikke si jeg ser frem til ett nytt år, men det viser seg sannelig at tiden ikke lar seg stanse. Man må vel bare gjøre det beste ut av livet.

   Merker du virkelig forskjell på kroppen selv etter bare en uke? Og det er ikke bare vann? Min erfaring er at 6 uker merkes, særlig hvis man ikke kan trene nevneverdig. Hvis man trener, må det 3 måneder til før kroppen min virkelig er endret.

   Å, jeg har så mange favoritter i Paris! En av tingene er å vandre langs Boulevard St Germain en høstettermiddag, se på elegante parisere, høstløvet, spise noe fra et boulangeri... Jeg liker tydeligvis veldig godt å bare være til stede i Paris!

   Ja, anorektikere får ofte bedre forbrenning med mer mat, men ikke nødvendigvis. Kroppen er tross alt i sult-modus, og vil ikke forbrenne før den vet at mat-tilgangen er sikret. Dette kan ta tid, krever mye mat og mange tårer. Men dette vet du nok mye bedre enn meg:)

   Puss, puss fra Løpis<3

   Slett
 5. klining er best, er det den lille østlenningen du skal kline med?
  det var et veldig bra nyttårsforsett alle burde kline mer :-) klining er jo både sunt og forbrenner kalorier. og man produserer jo glade hormoner når man kliner. Ja til mer klining.

  så ut som dere hadde hatt det topp i Paris.
  vi feiret nyttår med at jeg laget mye mat og så på at den lange østlendingen spiste. så laget vi kollasjer for å vise folk at vi har hatt et fint år. før vi klinte og så Harry Potter.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Aller helst vil jeg kline med den lille. Håper jeg får napp. :)

   Hvem er den lange østlendingen? Malin og den lille og jeg var samlet på kafé i dag også, og snakket om deg og hvor bra det er at du har blitt bedre og hvor tøff du er som har fått til så mye på et år. Du skulle vært der, rett og slett. Vi heier på deg.

   Slett
 6. Den lille Østlendingen03 januar, 2015 08:42

  Bonne Annee! :*

  Mine nyttårsforsett var å bli litt mer parisisk - både på utsiden og innsiden. Delmål er å dra MINST en gang til Paris i 2015, deretter dra på Pascal å spise en liten kake etter besøk på Nasjonalmusset. Jeg tror det og inkluderer et par Repetto sko og et par Celine solbriller - men jeg har ikke spikret delmålene helt på nåværende tidspunkt.

  Men altså - How to become a Parisian wherever you are? Kan jet fremdeles strike eller heckle tror du?

  Kan jeg fremdeles spise grøt til frokost? Og løfte vekter?

  Jeg venter i spenning på oppskrift. På forhånd takk. Merci og alt det der.

  (Kyss på begge kinn - kliner franske damer og?)


  SvarSlett
  Svar
  1. Franske damer kliner masse deter ,jeg overbevist om det kan jo ikke hete franskyss for ingenting?

   Skl du være fransk må du strikke som dem http://www.wikihow.com/French-Knit ^^
   Kult at du skal spise kaker, makroner er vel safe siden de er naturlig glutenfrie?

   Grøt er visst ikke så fransk men du kan være en vill grøtspisende nesten parisier, http://mathildescuisine.wordpress.com/2010/01/29/a-french-womans-adventure-in-porridge/

   jeg gikk visst litt amokk med goggel. god helg
   har treningsfri i dag så da ble bloggkommentering underholdning.

   Slett
  2. Bonne année, ma petite!

   Det pascal-nyttårsforsesttet syns jeg var helt knall. Game on!

   Du kan fremdeles strikke og hekle - hvis det er jeg som får bestemme pariserkriteriene, men du bør spise en kake innimellom. Grøt til frokost får være din sære greie, og de liker jo å være sære disse menneskene, så det går greit. Løfte vekter blir mer alternativt, men om du skylder på beinhinnebetennelsen når du ikke kan jogge så kanskje vi kan spre styrketreningen til Paris. Hurra! Og vips så fikk jeg meg en jobb der. :P

   Slett
  3. Ingrid, du fant jo kjempemye kult! Ja, så klart de kliner, og nå vet jeg at de spiser grøt også. Knall! Takk! Mathildescuisine var nydelig, selv om det er tydelig at grøt er nokså ufransk. Flink å google.

   Slett
 7. Den lille Østlendingen04 januar, 2015 08:53

  Ingrid og Charlotte,

  Takk for googling og koselig kommentarer. Jeg føler at jeg er klar for Paris, og samtidig virker det som om Paris er klar for meg og. Men altså. Jeg må se noen byer til før jeg bestemmer meg. Hvordan ble det? Blir det Roma? Og Madrid? Og Lisboa? Og Vilnius? Og Reykjarvik? Og Stockholm?

  Det er så mye jeg vil se!

  Men altså, nå blir det i allefall Tromsø i Februar - og mest sannsynlig får jeg tid til å oppleve Amsterdam på skikkelig på i januar.

  Mvh

  Marco Polo

  SvarSlett
 8. Hva skal du i Tromsø frøken?, om du har tid så vet ejg om en lokal beboer som gjerne vil hilse på deg.^^

  det er så myee å se verden er så vakker, man må bare reise mens man kan.
  Hva med Barcelona? det er en super by. Amesterdam er så topp. du er heldig som skal reise . reising er livets krydder

  :-)
  haha sjaalu mutch har reiseforbud i minst 2 mnd men usikker på om det blir oberholdt.

  SvarSlett
 9. Den lille Østlendingen04 januar, 2015 23:05

  Ingrid,

  Jeg gav pappa en flybillett til jul. Vi skal jakte på Nordlyset sammen :D Jeg gleder meg veldig - for jeg har aldri vært nord for Trondheim (med unntak av Svalbard!) Jeg vil VELDIG gjerne si HEI! :D

  Åjdå. Jeg overholder alle forbud og påbud. Jeg er veldig redd for alt - og i allefall politi og leger. VÆR FORSIKTIG! :D

  Hvor er set finest stedet du vet om? Og hvor ville du aller helst dratt om du kunne reist hvorsomhelst?

  Puss och kram

  SvarSlett
 10. Den lille Øen (i allefall for anlendningen)04 januar, 2015 23:12

  Og Ingrid,

  Bare så du vet det - jeg er svak for alle som kaller meg frøken :*

  Pus puss

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...