mandag, januar 19, 2015

Kom så!

Hei! Hvordan går det? Her går det travelt, men bra. Januar er den tiden på året da jeg endelig er der det skjer. Midt i festen liksom! Alt er ellers kaldt og dødt og stille, innbiller jeg meg i alle fall, mens på treningssenterne så bare: Pow! Alle bare: Nyttårsforsett og hva og hvordan! og jeg bare: Kom så.

For eksempel i Easylife-magasinet

Eller i Turistforeningsmagasinet.

Eller i Solabladet!
Mm-hmm, jeg liker det VELDIG. All oppmerksomhet er god oppmerksomhet. På en skala fra 1 til 10 over ting som gjør meg glad kommer oppmerksomhet på 14. Rett etter sex og rett før sjokolade, så bra er det. Eller som Maslow sier det med behovspyramiden:

Der S.R. kan stå for både SelvRealisering eller Sexual Relationships.

Og en annen ting, litt på siden kanskje, men altså; Tom for tv-underholdning (selv om det var veldig morsomt å se Tjukken og Lillemor over Grønland, det må jeg bare si) så sammenlignet vi biceps, jeg og en liten jeg kjenner. Hun trodde hun skulle vinne, tøysekoppen, for jeg har ikke trent så mye i det siste, men hello: No. Jeg vant, med 29 cm i erigert tilstand. Hvordan er det med dere?

Ikke bra, men best likevel. ;)

Januar betyr travle dager, det var poenget med dette innlegget. Nye Easylife-kurs og nye kurs for kommunen, og som Malin sier: helt stappfullt av nyttårsforsetter på treningssenterne. Jeg har kommet hjem fra jobb og bare kikket i veggen i det siste, så sliten er jeg. Det er nesten så jeg ikke rekker å holde meg oppdatert på fotballfruen engang.

Men jo, dét rekker jeg.

Og til helgen drar jeg til Amsterdam med favorittøstlendingen, for hun har bursdag! (Har dere noen Amsterdam-tips?)

Nyttårsforsettene går greit her. I tråd med den franske ånden har jeg spist en masse sjokolade. Det ville jeg bare aldri gjort om det ikke var for nyttårsforsettet, men hurra for Frankrike. Je suis un chocolat.

#Gladforatlageretertomtnå.

Jeg har også et mål om å gå i spagat, men det tar lenger tid.

(Bildet er ikke oppdatert, det må jeg bare si, for nå kan jeg allerede sette meg på en medisinball.)

Skjer det noe nytt hos dere? Jeg håper dere har det fint. Jeg håper dere har det så fint at dere har en mann eller dame som forsvarer rumpa deres på sosiale medier. Puss puss!

37 kommentarer:

 1. Nei sjå der du er jo nesten like mye i media som fotballfrue! Apropos - tror ikke det er noen som klarer å følge med der for tiden. Har faktisk fulgt tråden på kvinneguiden gjennom over 200 sider, og jeg er utslitt etter bare det. Velvel, jeg har faktisk fått testet to av grøtene i boka! er ikke sikker på hva jeg synes om VK - men hilsenen fra deg var veldig veldig koslig!!

  Ps. Tror amsterdamerne er som franskmennene- de legger ikke på seg der, til tross for en haug (very special) brownies. Kos dere!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lena! Godt å høre at boken kom fram i alle fall! Du må ikke lage ALLE grøtene. ;)

   Kvinneguiden er helt sprø. Jeg har lest nå at den var stengt for alle fotballtråder i hele 2013 - bare fordi det tok sånn av. (!) Psykt.

   Går det bra hos deg? Hva planer har du for helgen? Brownies er notert og jeg takker for det.

   Stor klem fra meg

   Slett
  2. Og jo! Du må måle bicepsen! :D

   Slett
  3. Neej, tror jeg skal holde meg unna et par av dem for å ikke bli mer forstyrra enn jeg allerede er... x) Kvinneguiden er og blir norges svar på mean girls, rett og slett. ''you can't sit with us''

   Jeg har planer om noen gåturer for å nyte siste del av januardagene (nå forsvinner snøen snart:( ), så skal jeg hive nedpå litt vin for å nyte siste del av januarnettene.Kan ikke helt måle seg med amsterdam, men jeg tror det blir fint likevel :-D!

   Ps. tør ikke måle biceps, det kan bli en flau sak. GOD HELG!!:D

   Slett
  4. Ha ha! Ja, det er det! Samtidig som de sikkert er tjukke og stygge alle sammen. Jeg har en evig teori om at alle med bare nok tro på seg selv holder seg for gode til å bruke tid på sånt. Selv bruker jeg jo LITT tid på å snakke stygt om fotballfruen, så jeg kunne helt klart hatt bedre selvtillit jeg også - om teorien skal holde vann - men i alle fall.

   Nå ønsker jeg mer enn noen gang at du ville måle bicepsen din. Du ser veldig flott ut på bildene i alle fall. :)

   Slett
  5. Det er ikke min teori egentlig. Alt her som virker fornuftig er stjålet fra den lille østlendingen. Ting som IKKE virker fornuftig, sånn som pyramiden med sex på toppen og sjokolade på midten, det tar jeg æren for selv.

   :P

   Slett
 2. Jeg skulle måle biceps i går men fant søren meg ikke målebånd!!! Hva målte den lille Ø`en?

  Så koselig at dere skal til Amsterdam. Men dere var nettopp i Paris. Så egentlig syns jeg dere bør holde dere hjemme. Ja, det syns jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! But I love you for trying.

   Lille Ø fikk 29 cm. Game on!

   Mye reising ja, så takket være deg og joggebuksehelgetrikset hadde vi sikkert ikke orket en gang. Nei, jeg må snakke for meg selv, men veldig klar for en helg med action. Oppladet som bare det. Har dere planer?

   Slett
  2. 29,5 cm! Herregud, jeg driver å måler biceps...0_o

   Slett
  3. Det er det JEG har! High five!

   I går tok jeg en bicepsøkt, med biceps curl, negative curls, bicepsroing og bare bicepstyn generelt for å få store biceps med masse pump, men da jeg sto klar med mobilkamera og målebånd så ... oi ... 29,5.

   Du och jag, Malin.

   Slett
 3. er den lille østlendingen fortsatt på vegetarmat kjøret så er denne resturanten bra. http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=54759138&fks=54759138&usergroup=35. veldig koslig sted. Van gogh museumet er awsome og å tussle langs kanalene, å holde hender. hipp hurra på bursdag. Anne franks hus men der er det laaaaang kø så vær tidlig.

  34 cm er min biseps blitt i stram tilstand. men den andre er bitteliten sånn ca 23. så snittet mitt blir 28,5 så da taper jeg om konkurransen er best snitt å ikke en super biceps.
  hvordan går det med deg?

  jeg sto opp 05 i dag så har allerede trent. kult at du er spå mye i avisa

  SvarSlett
  Svar
  1. Cooolio! Takk for tips! 34 cm var helt utrolig imponerende. Er det fordi du har svømt mye?

   Slett
 4. Den lille Østledningen20 januar, 2015 10:22

  Det må korrigere. Og redigeres.

  Først og fremst. Bicepsen din er 28 cm i erigert tilstand. Av en eller annen grunn blir det en liten bøy på målebåndet - så det ser ut til at den er 29. Min biceps var sjokkerende nok AKKURAT like stor som din. Og - by the way: INGRID - Din gjennomsnitts-biceps vant. Med en halv CENTIMETER.

  Malin: Dersom du ikke har målebånd, men linjal kan man måle med en tråd som man legger ned på linjalen ITTEPÅ.

  Ingrid: Tusen takk for Amsterdamtips. Jeg er på kvasi-vegetarkjøret. Jeg har innført VILT. Altså dyr som har hatt det topp helt til min far skjøt dem. (han jakter både villsvin og rådyr).

  Angående Sex. Og sjokolade. Dersom du setter det på toppen av pyramiden vil jo det tilsi at det IKKE er så viktig. Eller? For da har du på en måte hevet deg over grunnleggende fyisiske behov. Litt som paven. Og alle munkene. Du vet at det ikke går - i lengden?

  Malin: Sikker på du ikke vil være med? Og hvor vil du aller helst dra. Dersom du kunne bestemt deg for ferie AKKURAT NÅ. Uten pengebegrensninger - men kun 14 dager til rådighet. Flyet går i morgen.

  Ingrid: Hvordan gikk operasjonen på fredag? Er du pigg?

  Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. piggere enn en piggfisk :-D det gikk så bra har hatt mye vondt men kom meg på trening allerede søndag. sover mye men blir bedre for hver dag. hjertet mitt føles kjempe godt og sterkt. og det er fint å endelig være cyborg med pute på blodårene.

   dere er heldig som skal til amsterdam. romantisk by har dere sett the fault is in our stars?
   så vilt med VILT :-P

   kult at jeg vant men tror Malin slår oss alle hun ser nemmelig veldig sterk ut på instagram, mindre hun har lært noen triks av Caroline da det kan jo hende? :-p

   Slett
  2. Haha, du er morsom Ingrid! Jeg redigerer selfølgelig ALLE bilder. Neida. Joda. OM jeg slår dere er det kun fordi jeg har litt mer fett på biceps. Trust me!

   Slett
  3. DEN LILLE ØSTLENDINGEN20 januar, 2015 17:34

   Til alle: Malin er flott på bilder. Men faktisk flottere og strammere i virkleigheten. NO KIDDING.

   Slett
  4. ja jeg er sikker på Malin er super flott det var ment som en tull, håper jeg ikke tråkket på noen tær?
   sorry sorry
   Mlin ser super sterk og sunn ut.

   Slett
  5. Du tråkker i på noen sine tær!! Ikke i det hele tatt :-D

   Slett
  6. Den lille Østlendingen20 januar, 2015 20:29

   Absolutt ikke Ingrid. Malin er fåkkings fab. Håper du kommer på besøk snart - og hilser på oss alle - og blir med på kaffedæjt med oss en lørdag! :*

   Slett
  7. Ha ha til Ingrid med Malin som redigerer. Busted Malin! Og av alle ting, at du skulle pumpe opp bicepsen din i photoshop - det hadde jeg ikke trodd! Nå fikk jeg enda større respekt for deg.

   Slett
  8. DLØ: Jeg målte på nytt i går. Jeg har 29,5! Men den pyramiden gir ingenting mening lenger. Fra nå av skal jeg ikke skrive noenting kvasimening uten å sjekke det med deg først. Ikke NOE med tall, sammenligninger eller andre ting jeg ikke skjønner meg på.

   Takk for at du holder ut med meg. <3

   Slett
 5. DLØ: Herregud at jeg ikke tenkte så logisk. Da blir det måling av biceps i dag ;)

  Jeg kan nok ikke reise noen plass før bryllupet, men takk for tilbudet <3
  Om jeg kunne reist uten å tenke penger så hadde jeg dratt rett på bryllupsreisen men med oppgradert fly og hotell. Altså New York og California. America in my heart altså!
  Så hadde jeg tatt den skikkelige bryllupsreisen på Maldivene ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. hva er joggebuksetrikset?
   høres ut som an amazing bryllupsreise. kva skjedde med skona tok du et valg?

   Slett
  2. Joggebuksetrikset er rett og slett å bare ha joggebukse på seg mens man ligger i sofaen og ser på tv. Altså - total avslapning!

   Jeg fikk prøve ett par sko av en venninde av en venninde, men de var for smååå. Så jeg har ikke bestemt meg enda. Men jeg ønsker meg veldig de blå Giana d`Orsay...*sukk*

   Slett
 6. Den lille Østlendingen20 januar, 2015 17:35

  Ja - og en ytterligere korrigering/presisiering. Jeg har i allefall ikke bursdag. Ikke på lenge.

  SvarSlett
  Svar
  1. men det står jo at du har bursdag, er ikke alt på internett sant? O_o

   Slett
  2. Tre uker til! N.Ø.Y.A.K.T.I.G.

   Slett
 7. Øh. Lege eller någe20 januar, 2015 20:27

  Ha ha. Nesten alt.

  Vennlig hilsen lege :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Du e'kkje lege vel. :D

   Slett
 8. jeg har begynt med chia-frø (og det holder meg ikke mett, som vanlig), og skal kanskje ta med kona til NYC mens bebi er hos bestefar- Crazybanana! This is all new.

  Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Nina!! Hyggelig å høre fra deg. Og New York! Favorittbyen!! Vi diskuterte litt fram og tilbake her og Paris kunne bli en ny favoritt etter en nydelig juletur, men fordi New York har så sinnsykt kule matbutikker (jess, det var der det tippet over for N.Y.s del) så vant altså det store eplet.

   Det går fint! Med bebbis altså. Hva tid drar dere?

   Slett
  2. Ja, det går nok fint, men det føles helt kokeliko! Vi drar i begynnelsen av mars.
   Nå har jeg forresten smakt sånne questbars. Jeg var nemlig hos frisøren og det ble mye billigere enn jeg hadde trodd, så da kunne jeg utfolde meg i butikken vegg i vegg. Questbars, altså. Rare ting. Og Chia. Over natten, helmelk, sukker og kanel, og vips!

   Slett
  3. forresten 25 i erigert tilstand. 22 i slapp. Det vasje møje i forsjell... Jaja

   Slett
 9. 32. Men her kreves nok en formel som tar høyde for fettprosent :D

  SvarSlett
 10. Den lille Østlendingen23 januar, 2015 08:11

  SUNNY! Long time no see. Hvordan had du det? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Alive and well. Hva med deg? :)

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...