lørdag, september 06, 2014

Tidenes treningsøkt

Altså. Jeg gikk der oppi fjellet, med mine venner Lars og Cecilie, og hunden til Lars så klart.. - fire soulmates og friends 4eva - Og mens jeg, nei vi, gikk der, så kom vi på at.. La oss drite i å gå til en hytte som vi pleier å gjøre. (!)

(Cecilie er hun med de lange krøllene.)
La oss heller slå opp et telt og lage basecamp og se om det er sant som de sier at det går an å løpe i fjellet! Og som sagt så gjort. På med joggesko..

(Flaks at jeg hadde pakket dem da.)
Og så småløp jeg, nei vi, helt til Sandvatn og tilbake, og det var så kult! Ingenting beinhinnebetennelse, bare vondt i et skranglete kne, men hva gjør vel det.

Når man kan løpe i dette landskapet!
Og etter to timer og to glass vann på hytta så var jeg tilbake til teltet.

Med en puls på 101%, da har du jobba bra.

Men det beste av alt var å komme heseblesende inn på hytta, uten kart eller sekk eller noe, og så bare "Hææ, hei ja, ute og løper litt, jepp, host host, gjør det hele tiden, kan jeg få litt vann HOST tusen takk".


Og så velfortjent yndlingsrett: grøt på primus.

Kokt på kjærlighet. Nei stolthet.
Før man pusser tennene og er i posen til halv ni.

I dag var det ekstremregn på Vestlandet, så det ble ingen flere joggeturer fra basecampen, men dette vil jeg gjøre igjen. Det føltes som tidenes treningsøkt, det var den beste godfølelsen jeg kan huske! Vel hjemme sitter jeg og surfer på skyrunning og Kilian Jornet. Hello Kilian, du har blitt den nye helten.

(Check it out, han mener vi kan fly ned fjellene som fjellgeiter gjør.)
Teltet henger til tørk og kroppen ligger til lading, for i dag skal jeg i bursdag til Malin.

Ta-da!
(Hva har dere gjort i dag? Løpt kk-mila eller noe?)

22 kommentarer:

 1. *Ler høyt*

  Monsen, Skog og du. Og hunden til Monsen, såklabert. Den heter nok Pil eller Ask eller Frigg eller någe.

  Nydelige bilder. Høst. Du og fjellet. Killer kombo.

  Eg - eg har budd på Hotel og hatt en minimini Osloweekend og løpt KKhalvmila. Nå venter venter slyngetrening på Elixia etter en deilig natt på Paradisøyen.

  Føler meg lykkelig. Just nu.

  SvarSlett
  Svar
  1. God morgen på paradisøyen!

   DU skulle hatt en blogg, som har vært med på kk-mila! Var det rosa t-skjorter og sorte tights så langt øyet kunne se? Var det girl power og kniving eller nervøs knising i løypa? Og hva fikk dere i goodie-bagen??

   Hunden heter kuling.

   Jeg håper du kommer tilbake til Stavanger snart. Været er font igjen nå, vi kunne gått på søndagstur. :P

   Kos deg så masse!

   Slett
  2. Været er fint, mente jeg. ;)

   Slett
 2. Den lille Østlendingen07 september, 2014 08:02

  Det var så mye sorte tights og RÅSA og lilla topper og girlpower at jeg spydde tre ganger før start. Knøttlille storesøster og jeg blir heller med på "Tøffeste" i Nordmarka neste år. Promise!

  Hilsen hun som deltok i blått

  Hvordan var bursdagen? :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha! Spydde tre ganger, du liksom. Jeg skal Google denne Tøffeste, for det vet jeg ikke hva er. Men det hørtes tøft ut!

   Bursdagen var helt super. Vennene til Malin er nesten like søte som Malin selv, (Gunvor Line var til å spise opp.) vi fikk god mat og drinker i norgesglass (sånne store! Jeg er langt ifra klar til å gå søndagstur egentlig.), og ja, du skulle vært det.

   Slett
 3. Hei SjurLothe!!! Takk for i går :-D Veldig glad du koste deg like mye som meg. Neste gang er lille Ø med. Puss puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Ja, for det heter jeg i Haugesund.

   Takk selv! Man skulle gått på jentefester mye oftere. Hvordan er formen i dag? Jeg har ikke flyttet meg veldig langt fra sofaen selv.

   Slett
  2. Ja, helt enig :) Formen min var veldig fin i går. Litt trøtt eneste, så jeg lå vel helst på sofaen. Sånn som en bør på en søndag!

   Slett
  3. Sånn som en bør! Ja ja menn. ;)

   Slett
 4. Du har jo kort og godt arrangert den perfekte helga da.
  Og ikke tenk på Cecilie, for hun er for opptatt med å sleike på isen til Alex (ikke skyt meg! det stod i VG)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig glad for at du nevner på det, Inscitus, for jeg spurte Cecilie om det med å sleike på isen til Alex, og om det virkelig var sant. (?) Det var jo ikke det. Cecilie lo så alle krøllene ristet og bekreftet at det fortsatt er hun og jeg som gjelder. IKKE Alex. Ingen iskrem. Thank God.

   Slett
  2. Åh, daså.. okei. Typisk VG å bare lyge. Så kysset under et fikentre som gjorde henne gravid skjedde heller ikke? Nå er jeg SÅ letta, for ellers... nei, da.
   Du, vil du være med på Expedition Amundsen?

   Slett
  3. Expedition Amundsen?? Eh, ja!?

   Slett
  4. Da kan vi jo danne lag i 2016! \o/

   Slett
  5. Men hva slags ekspedisjon? Jeg gjettet at du tenkte på Hardangervidda, men nå lurer jeg på om du tenker på Sydpolen..? Hvorfor vente til 2016?

   Slett
  6. Jeg tenker Hardangervidda, ja. Mer bestemt dette:
   http://www.xtremeidfjord.no/eng/Expedition-Amundsen/Race-info/Race-Manual

   Men først kan vi jo øve så ofte vi bare vil :)

   Slett
 5. At det går an! Du imponerer til stadighet, Charlotte. Du løper over fjellet, du! Hvis det ikke var for at jeg liker deg så godt, ville jeg vært skikkelig sjalu.

  Du, tror du Cecilie skal slutte å gå tur nå som hun får baby? Og hva tror du om Lars Monsen-undertøyet?

  Puss fra Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg bare småløp, men takk for all skryt! Jeg har fortsatt vondt i kneet, så du trenger ikke sjalu, for hvis det er sånn jeg skal reagere på en løpetur, så kommer ikke dette til å bli en ny hobby her med det første.

   Ingen iskrem og ingen baby på Cecilie - det var bare tull altisammen. Ha ha ha. Pr-stunt, you know. :-/ Men Lars Monsen-undertøy? Hva er det? Sikkert topp. Men jeg er fornøyd med Bergans, for de har så fine farger.

   Slett
  2. (Den vg-saken var ganske klein egentlig. Leste du den?)

   PUSS tilbake!

   Slett
 6. Å, shit, du er så sprek! Skulle ønske jeg turte å dra på tur aleine og koke havregrøt og lese i et telt, men det gjør jeg ikke enda. Må øve meg. (Og først få råd til telt.)

  Jeg koser meg med å lese alle innleggene og er glad for at du oppdaterer relativt ofte nå etter sommerferien og sånt. I hvert fall når jeg sitter aleine i leiligheten og ønsker meg selskap og turgåing.

  Siden sist har jeg fått sivilingeniørringen og begynt i en ordentlig jobb. Foreløpig betyr det å trykke på data og planlegge masse jobbmat og jobbe overtid så jeg kan ta båten til nordlendingen på Helgeland i ny og ne.

  Kan ikke du organisere kurs i aleinegåing? Jeg hadde gledelig betalt en pakke havregryn og et glass cocosa for å være med!

  Når jeg blir erfaren skal jeg bli turleder, akkurat som deg. Du er veldig inspirerende, vet du det?

  Jeg var tilfeldigvis på Rabothytta rett før den åpna. Satt aleine i hytta mens nordlendingen løp rundt og tok bilder for TV2, og skulle egentlig lese til eksamen. Endte med å lese Turlederhåndboka (?) som noen hadde lagt igjen og ta powernaps (pga. varmen, you know, stabilt 28 gr fra peisen inni der). Mye spennende!

  SvarSlett
  Svar
  1. Neimen hei! Så kjekt å høre fra deg.

   Ja, du er hjertelig invitert på kurs i aleinegåing, og prisen er tilfeldigvis akkurat en pakke havregryn og et glass cocosa! Jeg skal gå alene i helgen også, og JEG burde heller øvd meg på å gå med andre mennesker. Det hadde i alle fall vært en hyggelig avveksling. ;-)

   Gratulerer med fullført utdanning og jobb! Djises, det er jo stort! Hvor jobber du? (Hvis du tør å si det her.) Heldige du som kan ta en båt på Helgelandskysten og heldige du som har vært på Rabothytta! Treffer jeg deg der hvis jeg får til en tur dit i sommer?

   Puss på deg.

   Slett
  2. Ja takk til kurs! Er mørkeredd og elgredd og litt sånn småstæsj,så du får mye å jobbe med :-)

   Moss Maritime i Bærum. Vi designer flytende olje- og gasskonstruksjoner og det syns jeg er moro.

   Jeg spiste meg stappa på peanøtter på båten og glemte at det er bølger på havet. Det gikk heldigvis bra.

   Plutselig kan jeg dukke opp på Rabothytta i fint sommervær,ja! Det er "rett rundt hjørnet" herfra (to timer kjøring), og den hytta er superkul. Virkelig en opplevelse. Ved foten av Okstindan og Okstindbreen, nydelig utsikt. Anbefales!

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...