tirsdag, oktober 01, 2013

Sit-ups utfordring

En bitteliten utfordring for folket, men en stor utfordring for meg. Vi var på SATS nettopp. På et stort fancy treningssenter med hoppebokser og prowler, og så mye morsomt at man kan leke seg gjennom hver treningsøkt og aldri tenke over om man gjør noe fornuftig. Hvor langt kan du hoppe, Jonas? Klarer du å hoppe opp på den høyeste boksen? Kan du gå monkey walk i stengene her!? Sånn er det kult å trene!

Men så sier Jonas: Du må ta 70 sit-ups for å få en sekser på befalskolen. Hmh. Det klarer jeg, sier en liten østlending, jeg har gjort situps i hele mitt liv. Okei, game on, sier jeg. Jeg har aldri tatt sit-ups, men jeg er god på alt. Så sit-ups-utfordring, klar ferdig gå!

Jeg skal vise.

Sånn!
Vi snakker magebøyningar.

Kravet er det samme for menn og kvinner, det er bra, og minstekravet for å komme inn på befalskolen er 20 situps. Nå må dere prøve. Sett beina i 90 graders vinkel, og få noen til å sitte på beina dine. Det skal visst være sånn, og det blir mye lettere da.

Jeg tror jeg er sterkere på både kroppshevingar og armhevingar enn jeg er på sit-ups, og det må jeg bare få si, at jeg tok de første uten at noen satt på beina mine, men bla bla bla, dette er bare unnskyldninger, det vet jeg. Here goes.

Chassi først: 1, 2, 3, 4.. 20, 21, 22.. 34..  35.. 36.. må. klare. førti. 36 og en halv.. Nei.

Og den lille østlendingen: Okei, Chassi klarte 36 og en halv. Puste, puste, puste.. 40!

Og så Jonas, den barske mannen: 1, 2, 3.. 4.. 5.. puste.. 17, 18, 19.. puste.. 20.

Jentene vant! Cool bananas. :D

67 kommentarer:

 1. Hmm. Hvorfor krever befalsskolen sit-ups? Er ikke sit-ups opplest og vedtatt en latterlig måte å trene magemusklene på ? Hvis ikke, betyr dette at jeg må begynne med slikt igjen.

  Uansett er det gøy at Den Lille ble den store og gruste dere alle! De første skal bli de siste, osv.

  Leser dere søte piker noe bra for tiden? Jeg er nok en gang fullstendig bergtatt av Hamsun, men mottar boktips mer enn gjerne!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sit-ups er retro! Det var morsomt å prøve i alle fall, når jeg ikke hadde gjort det på så lenge. Du blir nødt til å prøve du også, men ellers anbefaler jeg ab-roll til alle som vil trene mage. Og landmines.

   Kan jeg svare på vegne av begge? Den lille leser både Costume og StyleMag, mens jeg har kastet meg på populærhistoriske bøker fra alle vestlige verdens storbyer. (Ref Rutherfurd) Og så noen selvutviklingsbøker innimellom. Type "Bli din egen supermann". ;-)

   Men jeg har en søster som nå anbefaler 1Q84 over alle andre. Akkurat som du! Og hun har den på lydbok, så det blir neste her.

   Hvilken Hamsun?

   Slett
 2. Jeg har gitt opp moteblader etter at jeg følte hjernecellene tørket stille inn for hver side. Nå leser jeg Hamsuns August-triologi, bok nr. 2, August og er så intenst interessert i hva som skjer videre i Polden at jeg har mailet Gyldendal. Det er ganske trist at det ikke er mulig å kjøpe Hamsuns bøker, Norges nobelprisvinner, i en vanlig bokhandel. Gyldendal skulle fikse det, skrev de tilbake!

  Hva er ab-roll? Landmines? Jeg kjører bare planke, jeg, novise som jeg er.

  Siden man stadig får slike "relaterte" blogginnlegg på siden din, Chassi, er jeg så nysgjerrig: Var du mye større i armene før? Eller flasher du mindre muskler nå?

  Har du forresten lest Fyrsten? Ikke akkurat min type litteratur, men fin tidtrøyte på sommerens flyplasser. Lett og underholdende!

  SvarSlett
  Svar
  1. Såpass! Jeg har lest de "vanlige" og den der tobinds biografien, men jeg har aldri kommet på å etterlyse sjeldne nesten-upubliserte bøker. Du altså.

   Jeg har ikke lest Fyrsten, men Wonderboy, og den var jo grei. Takk for tips igjen. :)

   Armene mine er kjempestore når jeg flasher, men jeg gjør det ikke så mye på bilder lenger. Jeg tror jeg sluttet da jeg fikk en kjæreste faktisk. :/ Hva foretrekker vi, siden du nevner det, store eller små?

   Slett
  2. Jeg foretrekker at du gjør det som føles naturlig for deg på din blogg! Pedagogisk, ikke sant? Muskler er gøy, synes jeg, i motsetning til en eks, som stadig hylte opp om beinmusklene mine. Hallo, de har løpt titusenvis av kilometer - klart de er store!

   Jeg er en litteratur-nerd. Når jeg først begynner å lese en utmerket forfatter, må jeg lese ALT. Proust, Thomas Mann, Goethe. Jeg maser på forlagene inntil de gjør bøkene tilgjengelige! Selvsagt alltid i en hyggelig og høflig tone.

   Slett
  3. Hvor store beinmuskler kan vel du ha? Jeg har jo sett hvor liten du er, men ok. Bra! For beinmuskler er bra. :D

   Nå leser jeg J.C.Oats' Graverens datter, har du lest den? Venter på at historien om England skal komme i postkassen.

   Slett
 3. Den lille Østlendingen01 oktober, 2013 13:48

  Astri,

  Militæret er liksom en helt egen greie. Det er på en måte opplest og vedtatt at krig ikke løse konflikter. Alikevel holder de på. Så om sit-ups er latterlig - så hjelper nok ikke det. De kaller det jo tilogmed magebøyning. Hvor latterlig er vel ikke det?

  Det kjennes fint å være best på noe. Typisk småfolket ikke å stille sterkest på noe fysisk. Jeg tror at det enste jeg er fysisk bedre på enn C er å gå på høye heler. Der er jeg driitgod. :)

  PS: ser fremimot Trondheim "teaser" - what to do in Trondheim?

  SvarSlett
  Svar
  1. Good point. (Og kan det kalles styrketrening når man gjør 70 repetisjoner?) Men jeg syns det tok i magemusklene da vi holdt på. Gjorde ikke det ikke det hos deg? Hvis ikke så var det kanskje for lett for deg.

   Slett
  2. Oj, når kommer dere til Stiftstaden? De obligatoriske er selvsagt Nidarosdomen, Stiftsgården, Bakklandet, men hvorfor ikke hoppe i joggeskoene og ta turen i marka? Opp på Gråkallen eller Storheia? Jeg stiller som guide! Dessuten må du vel innom Te- og kaffehuset for å fylle opp tekvoten.

   Forsvaret, ja. En egen verden for staute, og til tider nokså korttenkte, menn. Magebøyning er jo et fint, norsk ord.

   Hurra, jeg er også flink til å gå med høye heler! Endelig noe en liten pingle uten synlige muskler kan være god til!

   Forøvrig kan jeg opplyse at DHL-fyren, som jeg forlengst er på hils med, fortalte at de stort sett fylte opp dagene med å distribuere for Iherb. Kryss fingre for at Iherb synes dette er så gøy at de kjører en ny kampanje med billig frakt!

   Slett
  3. Den lille Østlendingen02 oktober, 2013 08:14

   HA HA HA til DHL-kommentaren. Snart er det bare iHerb igjen. Ja, og DHL da! :)

   Når på året er det finest i Trondheim? Når bør vi dra? Vi vil veldig gjerne hilse på dere fine Trondheimsfrøknene nemlig!

   Puss och kram

   Slett
  4. Det er finest omtrent NÅ. Høsten er alltid fin her, med sol, kalde morgener som går over i varmere dager og selvsagt trær i alle slags gyldne farger. Hunden og jeg er finest stort sett hele tiden!

   Hvem gidder vel å kjøpe på helsekostbutikker, når Iherb er mye billigere?

   Slett
  5. Oh shit, veldig lyst å dra til Trondheim nå. Kan vi gå på kafé og snakke om alle bloggene og bøkene vi vet?

   Slett
  6. Den lille Østlendingen04 oktober, 2013 08:56

   Eg og! Eg og!

   Slett
 4. Den lille Østlendingen01 oktober, 2013 13:54

  CORRECTION: Den lille leser mest fag - og "Hvordan bli best med mental trening". "Ona fyr". Jeg har fåt en oppblomstring på selvhjelpsbøker. Det høres jo ikke lovende ut egentlig. Så ser jeg på Stylemag og Costume. jeg leser jo på en måte ikke dette. Jeg ser i disse. Jeg synes det er befriende deilig med å la hjernen hvile helt totalt. Jeg liker å se på pene ting rett og slett. Pene mennesker i pent tøy i pene hjem.

  :)

  Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Og så leser du facebook-feeds som ingen andre jeg vet. Og jo, skatterett.

   Slett
  2. *nikker samtykkende til pene mennesker i pene klær* Jeg ble så lei av denne motesjargongen, tror jeg. Likedan som at jeg blir lei av eggehvitefluff på blogger. Min hjerne hviler visst best ved lesing av tung litteratur.

   Hva med instagram? Det er mye morsommere enn face!

   Slett
  3. Den lille Østlendingen02 oktober, 2013 08:11

   Astri,
   Jeg er SÅ enig med hva gjelder Instagram. Det er bare det at frekke C lever så i nitten-pil-og-bue at hun ikke vet hva Instagram er og vet ikk eat jeg mye heller ser på bilder enn leser facebookfeed.

   :) Håper du får en strålende dag i Trondheim. Fint vær?

   Slett
  4. Neimen, Chassi! Er du utdatert på mobilfronten? Jeg som trodde du var edgy på alle områder. Skuffet, altså!

   Insta er jo en drøm for alle som er nysgjerrige, opptatt av egen og andres mat, og ikke minst andres mer eller mindre vakre kropper. Jeg digger det veldig!

   Sol og akkurat passe høstkaldt i Trondheim. Ha en tipptopp dag , du også!

   Slett
  5. Den lille Østlendingen03 oktober, 2013 08:27

   God morgen frøken A,

   Har du noen insta-tips? Litt mer konkret? :)

   Puss och kram

   Slett
  6. Er du på Insta? I så fall kan jeg søke deg opp, følge og så kan du se hvem jeg følger. Min dille er unge jenter som lager fantastiske smoothies, fruktfat, vegansk og vegetarisk mat. Å, de er så kreative!

   Og jeg sitter stort sett med kakaoyoghurten min, eplene, bananen og bare seeeeer...

   Puss, puss.

   Slett
  7. Morsomt at du trodde jeg var edgy, Astri, for jeg går så hardt inn for å ikke være det, at jeg har ikke bare en gammel kassert mobiltelefon, men jeg eier ikke tv eller noen andre ting som går på strøm eller batteri (bortsett fra pc og hodelykt), og hadde ikke eid en bil heller, om det ikke var for den lille. Simple living <3

   Slett
  8. Den lille Østlendingen03 oktober, 2013 18:09

   Astri! Jeg er der - for-og-etternavn-i ett. Og du? Er du der og? Jeg følger bare fjas. Pene mennesker i pene klær - og en og annen Todd.

   Puss puss

   Slett
  9. Den Lille: Jeg sender deg en forespørsel! I likhet med deg, liker jeg anonymiteten best og er egentlig ukomfortabel med å være her med navn, kjenner jeg. Hmm.

   C: Simple living har jeg såvidt prøvd i voksen alder, og det er ikke noe for meg. Kudos til deg som synes det er greit! Å leve enkelt er ikke spesielt eh..enkelt når man er avhengig av en drøss jobb-antrekk, liker tekniske dingser og vil dra på tur uten å være avhengig av buss.

   Slett
 5. Heia den lille! Godt jobba begge to.

  Du har Better Bodies-bukse! Er det den beste buksen noensinne? Har du den i alle fargene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jess til beste buksen noensinne. Men jeg var sponset da jeg fikk den, ellers vet jeg ikke om jeg ville betalt 800 kroner for en joggebukse.

   (Alle fargene.. Kommer den ikke i grå og en helt forferdelig crazy-rosa? Jeg har bare grå.)

   Klem på deg, fine Pia

   Slett
  2. Den lille Østlendingen04 oktober, 2013 08:58

   Pia, Tusen millioner takk for heingen. Jeg setter veldig stort pris på den. :) Kan jeg heie tilbake? Er det noe du trenger litt "heing" på?

   Puss och kram

   Slett
 6. Hahaha, stakkars Jonas!

  Uff, jeg tørr ikke teste. Må albuene helt opp til knærne, eller holder med en "crunch"? :/

  Jeg lurer også litt på denne Better Bodies-buksen - er den så fantastisk som alle fitnessbloggerne skal ha det til, eller er det kun fordi de er sponset? Eller er du også det? ;) Klem klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi, det glemte jeg å si. Albuen skal touche kneet ja. Du klarer det finfint, det er jeg sikker på. Virkelig. Buksen er også virkelig bra. Det er nok yndlingsbuksen over alle, sånn å ha på seg i alle fall.

   Kjempeklem!

   Slett
  2. Og mange gode tanker til både deg og Svein. Vi har tenkt mye på dere de siste dagene. :-*

   Slett
  3. Tusen takk snille deg, og lille Ø :*
   Løpes vi i morgen? :)

   Slett
  4. Veldig gjerne! Det er ingen som har spurt meg, så det er mulig at den lille ville ha deg for seg selv, men hvis jeg får bli med så har jeg veldig lyst.

   Slett
 7. Du er så fin! Jeg snublet over bloggen din, og har nå lest ca. alle innlegg på noen dager! Skulle ønske jeg var lille østlending! Men det er jeg ikke. Veldig inspirerende å lese om alle turene, hele bloggen er veldig inspirerende. Også er det mye fint å se på. (Deg)
  Og dere er veldig fine sammen. Ha en fin dag. Jeg skal nå på hyttetur, og har planlagt flere skogsturer. (Inspirert av deg!) Så takk:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha! Den lille kommer til å tro at jeg har skrevet dette selv. VELDIG hyggelig! Nå snurrer jeg rundt på stolen og hopper opp og ned. Takk for tidenes kommentar!! :D

   Slett
  2. Den lille Østlendingen02 oktober, 2013 14:20

   Hei "Anonym",

   Jeg håper du finnes for C fotjener all skryt, ros og oppmerksomhet hun kan få. Denne kommentaren var det første hun fortalte meg om etter endt arbeidsdag faktisk.

   Å være en liten Østlending er rett og slett utrolig kjekt.

   Hvem er du? Og hvordan snublet du over bloggen?

   Puss och kram

   Slett
  3. Så koselig:) Heldig du! Jeg eksisterer jeg, ei jente (dame?) i 20årene, nærmere 30, som også er en østlending, men ikke så liten som deg! Men ikke så stor heller. Mellomste kanskje. Jeg aner egentlig ikke hvordan jeg snublet over bloggen, ble så oppslukt av den at det har jeg glemt. Nå er jeg på hyttetur og i dag var det en flott fjelltur med min mor, unger, hund og familie. Det er utrolig hva naturen bringer frem. Det er som en naturlig lykkepille:)
   Ha en flott høsthelg, fine jenter!

   Slett
  4. Den lille Østlendingen03 oktober, 2013 08:29

   Hei flotte anonym,

   Hun dog unger? Er det dine unger? Og hva slags hun har du? Jeg har ingen familie visst - (ref tidligere innlegg av C) og har mer eller mindre bestemt meg for å få en hund den dagen Toddene dør (forhåpentligvis lenge til).

   Hvor ligger hytta? Går du på ski og?

   Håper du og får en fin fin høst-helg!

   Puss och kram

   Slett
  5. Mine barn! Ei jente og en gutt:) Hunden er chiuhauha. (Ikke døm, jeg er langt fra frk. Berg Eriksen)
   Den er ingen gneldrehund, meget lydig og rolig. Trenger ikke bånd engang! Snilleste hunden jeg har hatt. Så det er å anbefale,den dagen Toddene er på de evige jaktmarker. Eller kanskje ikke, med de sinnsykt lange turene dere er på. Det er vel ikke den ultimate turhunden når jeg tenker meg om.
   Hytta er ved Notodden. Bare 1,5 time hjemmefra, og alikevel langt inni skogen uten strøm og vann. Perfekt!
   Jeg står på ski, er dog mest glad i å stå på brett:) Er det noen av dere som holder på med slikt, slalom eller snowboard?
   Jeg lurer også på dette med grøt. Jeg har aldri spist slik sunn grøt. Men syntes kakaogrøt ser fristende ut. Kan dere gi meg oppskrift på enkel kakaogrøt? Trenger det inn med t-skje.
   Klem:)

   Slett
  6. Den lille Østlendingen04 oktober, 2013 09:54

   Hei igjen,

   Har du BÅDE barn OG hund! Ingen mann eller kone?

   Ja, må ha en hund som kan være med på tur. Personlig liker jeg godt Whippet og Borderterrier av størrelse og utseende. Whippet av personlighet og. De er bare ikke så glade i kulde visst. Det er jo ofte litt kaldt der vi er :/!

   Notodden! Nydelig! Du bor i Oslo til vanlig eller? Kan jeg spørre hva du jobber med?

   Jeg står på brett - (eller jeg gjorde det - jeg bodde noen år på Rena i Hedmark).

   Grøt grøt grøt. Det beste spørsmålet i verden. Du er selvsagt velkommen hjem på grøt ka ti som helst. Men her er MIN oppskrift - fritt inspirert av C sin:

   50 gram havregryn (eller 50/50 havregryn og bokhveteflak for konsistens)
   1 ts linfrø (for fiber)
   1 ss kakao (bakekakao)
   søtning (steviasråper eller ett par tre suketter)
   En scoop proteinpulver i valgrfri smak. Har du ikk eproteinpulver så kok med melk - og tilsett litt cottagecheese eller skyr på toppen. Eller kesam eller någe. Proteiner må til! :)

   Vann (sløyfes dersom du heller bruker melk).

   Kok opp under stadig omrøring

   Tilsett en teskje med valgfritt fett - peanøttsmør eller kokosfett! :) Eller hakkede mandler/nøtter.

   Lykke til! Pls fortell oss hvordan det går!

   Slett
  7. Nydelig oppskrift. Jeg kunne ikke sagt det bedre sjøl. :)

   Slett
 8. Jeg har TIDENES svakeste magemusklatur... hadde sikkert bare klart 5

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tror jeg ingenting på. Du klarer 50!

   Slett
 9. Yohoo! Kom litt ut av tellinga, og hadde ingen til å sitte på meg, men jeg tror det ble ca 60. Kanskje all denne plankeståingen har hjulpet litt likevel.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har en vinner! Juba juba, drit i joggingen, du har verdens sterkeste magemuskler!

   Slett
 10. jeg må få meg sånn chrome nanny. Særlig når jeg skal late som jeg er seriøs.
  Done!:D

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille Østlendingen02 oktober, 2013 08:15

   Inga,

   Chrome nanny? Er det sånn som passer på at du ikke går inn på nettsider du ikke strengt tatt burde?

   Slett
  2. Nå må dere ikke bli sinte på meg, men ja. Jeg sitter på konferanse for fillern!! :p

   Slett
  3. Den lille Østlendingen02 oktober, 2013 14:16

   Ha ha. Konferanse? Hvor da? :)
   Du som har mage av stål tar sikkert 100 sit-ups. Jeg varmet opp på søndag - har eksamen ila. uken. Konkurrerer med en kompis i Oslo. Neste uke står hang-ups på tapeten! :)

   Slett
  4. Oi oi, da heier jeg på deg!:) nå er jeg i/på (?) Fornebu. Det er veldig fint her. Kanskje jeg og bør bli en liten østlending.. med mindre det er for seint for meg, og jeg er dømt til et liv som nordlending.
   Bodde du i oslo da du var østlending?

   Slett
  5. Den lille Østlendingen02 oktober, 2013 16:22

   Inga,
   Takk for at du heier på meg. Det gjør jeg også akkurat i denne omgang.

   Som representant for (lille) Østlandet har jeg bodd litt rundt omkring, herunder Oslo.

   Det heter PÅ Fornebu.

   Slett
  6. I'll be your chrome nanny any day. :D

   You must only read fitness blogs and facebook feeds. Hilsen nanny.

   Slett
 11. :-) så koslig å leke på SATS, eg trener alltid på SATS men der er det ikkje så mange som leker men mange som flørter og sjekker treningssminken sin.
  skal teste situpsene etterpå blir intressant. håpeer dere har en topp dag

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille Østlendingen02 oktober, 2013 14:19

   Hei Ingrid,

   Takk snille søte. Hvordan gikk situpsen? Håper du har hatt en helt nydelig dag. Min startet tidlig og slutter seint er jeg redd. Nå har jeg akkurat fått låne BILEN til Mr Bossman for å kjøpe mer magesår-medusin. Slå den!

   Må være klar for conference call at 16:30 visst. :/

   HA HA

   Slett
  2. Håper DU har en topp dag!

   Slett
 12. En av smågangsterne i Renbergs nye bok fra Stavanger heter Chessi. Bare nevner det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nisj?! Så kult at du er i gang med Renberg-boken!! Kan jeg låne den når du er ferdig? :P Er den bra?

   Hilsen Chessi.

   Slett
  2. Du skulle gjerne fått låne den, men jeg har bare tittet i den i en bokhandel og lest omtale på bokmerker-bloggen. Etter å ha blitt dypt skuffet over de siste Renberg-bøkene, venter jeg litt med å bla opp 300 kr. for en ny bok.

   Slett
  3. Oh djises! Jeg er på bokmerker nå, og der ser jeg en viss Astri som er langt ute av internettskapet sitt! Kult! Med nesten-fullt navn og litteraturpreferanser out in the open er det ikke lenge før du poster fleksebilder og er like eksibisjonistisk som meg.

   Slett
  4. Jeg utfordrer komfortsonen min sinnsykt... Bilder på nett vil jeg aldri poste (brent barn skyr ilden der altså), men de nerdete litterære preferansene må jeg tørre å stå for.

   Det som er litt verre, er å stå for matpreferansene mine. En stor boks med kokte grønnsaker og makrell i tomat forpester kontorarealet i skrivende stund, og folk stusser veldig på tre bokser kakao dårlig gjemt bak en gammel lovsamling.

   Slett
  5. Åh, makrell altså. <3

   Slett
 13. Hei fine Chassi og Vassi :-) Vi blir med til Månafossen på søndag! Og i den anledning så lurer jeg på om dere (C) har tips til turløyper i Stavanger, i ulent terreng. Jeg må nemlig gå mer på sånt underlag (hilsen kiroopraktoren) Jeg vet om Sørmarka og skogen rundt Stokkavannet, men det må da finnes mer? Det finnes jo alltids mer ;) Stor klemsiklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille Østlendingen05 oktober, 2013 12:09

   Malin! HURRA for Måneferd!

   Vi skal til Månen!

   A small step for man kind - but a giant friendship leap. :) Søndagstur!
   Jeg elsker norsk-søndagstur-kultur. La oss ta med ryggsekk med matpakke og. Så skal vi provosere små sosionom-menn med vår ekstremt kjipe norske kultur visst. (C hørte en dum mann klage på norske matpakker på radioen - vi ble helt opprørte og kjempeprovoserte!)
   Det er mye jeg er flau over ved å være nordmann - men matpakke og søndagstur er noe av det fineste. Og ingen kan komme fra at ryggsekk er praktisk.

   Turløyper ja - hm.
   Kan du ikke bli med meg hjem til den bittelille øyen? Der kan vi gå tur i ulent terreng overalt.

   Puss och kram

   Slett
  2. Jeg gleder meg til i morgen! Hvis du skal gå på ulendt underlag så må det jo være kjeempefint å gå på strendene. Men det er kanskje litt langt borte? Kosemoseklem

   Slett
  3. Å herregud at jeg ikke har tenkt på det! Jeg ELSKER jo strand. Solastranden og alle de FINE strendene er jo litt langt borte, men det går jo ann å sykle til Randaberg å gå tur på stranden der. Thank you!!

   Slett
 14. De krava kjenner jeg igjen fra gymtimen på vgs! Jeg husker jeg tok ekstra situps sånn at spensten ikke skulle trekke meg unødvendig mye ned. Good times.
  Så fine sko du har!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gjorde du vel. Så sytti er heller ingen problem for deg? ;)

   Håper du har det bra, fine Mari.

   Slett
 15. Såå mang kommentara, æ gidde itj å lesa aill, men.. ska daman ta fleir hangups einn mainnfolkan? E det logisk? Huff, må vel lær mæ det æ og da, vess det ska vårrå så my lettar ferr oss einn barteinnehaveran

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...