tirsdag, oktober 29, 2013

Sistas in da hood

Jeg fortalte nettopp fotballfruen at nå får jeg også hundre kommentarer på innleggene mine. Jeg hadde riktignok skrevet flesteparten av kommentarene selv, og okei, det var bare ett innlegg, men likevel; Deg og meg - sistas in da hood. Og Caroline serverte frokost mens jeg fisket etter tips.
- Men Caroline..
- Fotballfruen helst.
- Ja. Hjelper det å være gravid for å få hundrevis av kommentarer?
- Nei.
- Men småbarnsmødre er enorme på nett, og det handler mest om babyting?
- Ja, men det hjelper ingenting.
- Nei, okei.
- Du er veldig feit og misunnelig i dag.
- Jeg, nei? Jeg er bare hyggelig. Får dere flere kommentarer forresten, fordi dere svarer så frekt tilbake?
- Nei. Og nå er du sykt feit og misunnelig.
- Unnskyld. Deilig frokost!

Takk! Jeg er et perfekt koneemne.

Det var en veldig hyggelig frokost - som det alltid er. Caroline er kanskje en kaktus på utsiden, men hun har en baby på innsiden.

Og ellers!
Vi har feiret fars 60-årsdag på Preikestolen. Det var den våteste turen noensinne, men alle gjestene ble med opp på toppen, og aldri har vi vært tøffere helt ute på kanten. Vi så jo ingenting!

Våte til beinet.

Lille søster og far og jeg.

Og stien var en elv.
Og så er det halloween. Den teiteste høytiden som finnes, hurra! Den som betyr at små barn går julebukk uten å synge, og kaster råtne egg på dem som ikke gir dem godis.

Sorry. Ingen godis her.

Jeg har laget havregrøt med gresskar, i ordentlig høst- og halloween-stil. Den så ut som andre grøter jeg har laget, det kan jeg bare beklage, men den var veldig god. Jeg klarte ikke la være å ha i kakaopulver og proteinpulver, så grøten ble svart og kunstig søt som den alltid blir, og da var det ikke VELDIG mye gresskarsmak som trengte gjennom.

Men vi har alltid Havregrøtartisten til å gjøre det ordentlig.

Nå er det tirsdag morgen, og regner ramler ned. Det er fire dager til halvmaraton, så jeg har treningsfri og koser meg med dumme blogger og dumme treningstips for å ikke miste puppene. (Tren lettere. Hilsen kk.no). Jo, og så har jeg farget håret påskegult, og dette er innlegg nummer 666.

Hva skjer hos dere? Håper solen skinner hvor enn dere er. Puss och kram.

24 kommentarer:

 1. Jeg kan melde om regn og vind i Dusavik. Grått så langt øyet kan se.
  Jeg er veldig klar for å heie på lørdag - hva skal ta med til deg? S vil ha en sykkelflaske med sportsdrikk på. Puss puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Malin. Du er alltid så snill. Men jeg klarer ikke la være å lure på om Viktoria har bedt deg om dette, for jeg tror hun har litt dårlig samvittighet som ikke stiller selv.

   Jeg blir kjempeglad for heiing, men trenger ingenting. Jeg kan drikke restene av sportsdrikken til S når jeg kommer dinglende en time bak. Og hvis du ikke lenger er der da, fordi S har kommet i mål og er kald og vil hjem, så er jeg like fornøyd for det om. <3

   Slett
  2. Dette gjøres av helt fri vilje :D
   Det skulle da bare mangle. Jeg kommer nok til å stå ved Speidermarka (der hvor triatlonet var i sommer) for då får jeg sett dere to ganger. Jeeei!!

   Sikker du på at du ikke vil ha noe? Knekkebrød med brunost? Saft? Quest? Gulerot? Appelsin? U name it, I fix it!

   Slett
  3. Ha ha! Jeg håper jo å være ferdig før det er på tide å spise igjen, men tusen tusen tusen takk!! :D

   Slett
 2. Ojojojoj! Lykke til med halvmaraton! Det kommer til å gå så bra! Du _må_ blogge resultatet så snart du er ferdig, søte, raske Super-C:D

  Hva _er_ det forresten med fotballfruas tendens til å slenge rundt i møblene iført svett sportsbh?? Hun som liksom skal ha støv på hjernen. Selv ikke jeg (jaja, juristen som ikke bruker annet enn skjørt og kjole) dasser rundt i treningsklær på den måten. Så uhygienisk.

  Nå gleder jeg meg mer og mer til å møte de vakreste ungmøene i Stavanger, hjerte, hjerte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Gled deg til å se en gul påskekylling! :-/

   Note to self: ikke stille i joggebukse når jeg møter løpejenta.

   Slett
  2. Gult er kult, og det gjelder deg også! Mørkt hår blir liksom aldri så spennende, så jeg synes gult hår virker topp!

   Klart du kan ha på joggebukse! Alt til sin tid, og vi skal jo trene.

   Forøvrig synes jeg godt du kan erte Fotballfrue. Det er helt åpenbart ikke ondskapsfullt, hun legger opp til det selv, og vil garantert tenke "all PR er god PR og gir penger i kassen". Jeg er mao. helt uenig med Nina.

   Løpejenta.

   Slett
  3. Vi skal jo trene! Det hadde jeg glemt. Det er ikke bare da jeg kan finne på å gå i joggis, ser du.

   All PR er god PR. Takk for den. Jeg følte meg fryktelig slem nå nemlig. :-(

   Slett
  4. Super-C, du vil aldri bli så slem som frua selv. Ærlig talt. De slemme kommentarene hun skriver til de som skaffer henne inntekt.. I rest my case.

   Hallo, vi skal trene til musklene brenner og tekoppene hopper i hendene våre etterpå! Klart det er ok med joggebukse da!

   Løpejenta.

   Slett
 3. Chass, jeg må bare si i fra.. synes det begynner å ligne latterlig mye på nettmobbing det du driver på med mot fotballfrue nå. Alle er vi forskjellige, og vi trenger ikke like alle, men å henge henne ut sånn gang etter gang er totalt unødvendig og på grensa til barnslig. "Har du ikke noe fint å si, så ikke si noe i det hele tatt".

  SvarSlett
  Svar
  1. Unnskyld, kjære Bartenina.
   Jeg har lært det samme av moren min, så det er jeg helt enig i. Jeg innbiller meg at det er uskyldig erting, men hvis det oppfattes sånn så skal jeg ikke gjøre det mer. Okei? Jeg sluttet nå.

   Slett
  2. Neeei. Ikke slutt! Mer gjøn om Fotballfrue! Hun har selv valgt å tjene til livets opphold ved å være en offentlig person, så KJØR PÅ!

   - Chassifan

   Slett
  3. Tusen takk, snille anonyme. Men jeg ser litt poenget til Bartis også. Og jeg vil egentlig bare være snill. Puss på deg! :-*

   Slett
  4. Jeg er litt som en mamma, hørt den før :-p
   Og kjære anonym, jeg er også chassi-fan, la det være sagt! Men fans må også få lov til å si i fra :-)

   Slett
 4. Dette er jo ingen mobbing! Uskyldig erting :) Fotballfrue-tråden på kvinneguiden derimot - DET er mobbing.
  Heia Chassi!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den har jeg sett! En helt meningsløs tråd som bare handler om dumme ting fotballfruen har gjort eller hvorvidt det er pent å være skinny bitch. Ho ho.

   Heia Malin også. :-*

   Slett
 5. Heia Super-C som løper halvmaraton og gjennomfører alt hun bestemmer seg for!! Du er mitt store forbilde!!

  Mer Fotballfrue-kjærlig-uskyldig-erting til folket!! Den man elsker erter man!! ;-)) Hva hadde Espen Eckbo og Kristian Valen sine hysterisk morsomme humorshow vært dersom man ikke kunne tulle og parodiere med kjendiser?! Neinei, give me more!! :- D

  Love u! <3

  Din rosa fan i nordvest

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha! Den likte jeg! Det er en ære å bli parodiert!! Yay. You just made my day, lille yndlingsrosa.

   Love u right back!

   Slett
  2. Rosa fan i nordvest, er det Tinamuff? Har du ikke lyst til å blogge igjen, hint, hint?

   Løpejenta.

   Slett
  3. That's the one. Jeg tror den velkjente bloggeangsten tok henne da hun ble gjenkjent på en date. :-/

   Slett
 6. Den lille Østlendingen30 oktober, 2013 08:04

  Å mobbe eller ikke mobbe,

  Fotballfrue har gått på en rekke stand up (etter å ha googlet fotballfrue + diverse ord som stand up ol) og liker således litt harselas og moro på andres bekostning. For det er jo det stand up er.

  Men det går en grense. Til og med for fotballfrue. Og den grensen er tynn. Syltynn faktisk. Når hun ikke kommer på tv fordi hun er er nettopp for syltynn - da føler hun seg mobbet:

  http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10051694

  Ergo - le og fjas og ha det moro - men ikke avslys tvopptredner hun har slanket seg til i månedsvis med den unnskyldning at hun er for tynn- Da våkner (det avmagrede) villdyret i henne.

  All PR is good PR.

  Skulle ønske noen ville mobeb meg.

  Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig veldig fin kommentar fra en veldig snill som skjønte at jeg ble mer enn megastressa over tanken på å ha nettmobbet noen og OPPDAGET i tillegg. Alle er venner. *Puste rolig.*

   Takk! Jeg kan mobbe deg på liksom.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...