lørdag, oktober 05, 2013

Bloggeren som satte seg på gata

Jeg skulle så lett blitt en sånn "Pakke i posten"-blogger om dette hadde skjedd oftere. Jeg skulle lagt ut ukentlige eller til og med daglige "Pakke i posten"-innlegg, om jeg bare hadde flere pakker å skryte av. For dette er gøy altså! Bergans baby, je-je!

Jeg er så glad at jeg er flau.

Selv pus er flau!

Protesterer liksom på pusers vis.

Mens jeg er mer sånn ye-hey, material giii-iirl.

I morgen skal turtøyet testes, og årets Bergans-kolleksjon ser super duper sweet ut. Jeg er der nå. Og hva skal tøyet brukes til? I alle fall en tur fra Stavanger til Jotunheimen, men jeg blir glad for flere turforslag. Jeg sender den gule fleecen til den som kan gi meg et kult turforslag.

Du kan også få en pakke i posten!

Jeg må vise en klassisk pakkebloggepost, for de er ganske morsomme. Jeg syns det viser hvor lite man kanskje har å fortelle på en blogg, og hvor mye man kan gjøre ut av det. Et søk på "pakke i posten" gir omtrent en million bloggesøketreff, så her fins det nok å ta av. Jeg har brukt en blogg jeg ikke leser, gud forby, men hello, nå som jeg har oppdaget den kommer jeg sikkert til å lese mer. (Det siste innlegget heter Hvordan få det perfekte utseendet, og det er jo ganske aktuelt for alle.) Så. Tromme-lomme-lom, I give you: Bloggeren som satte seg på gata med fingrene i håret og pakken på fanget, og la ut fem illustrerende bilder. (Her fins flere bilder.)

Klarer dere gjette hva jeg har fått i posten i dag? Kanskje det blir en ekstra linking i tillegg til vinneren av linkekonkurransen hvis dere klarer å gjette det. (?!)

Er det ikke kult! Jeg lurer på hva hun fikk, og hvem som vant en link. Men nok stein i glasshus nå. Helgen her er ellers rolig. Jeg drikker te og leser bok, og så har jeg laget fårikål. Hva gjør dere?

35 kommentarer:

 1. Tja... jeg har nettopp funnet ut at lever smaker utrolig godt stekt i panne :D Det er vel det mest interessante som har skjedd i det siste. Og at vi har en pus her hjemme som må få dyrt våtfor i to uker etter å ha operert ut et par tenner. Jeg er redd han kommer til å bli kresen på disse to ukene, og kanskje den andre pusen vår også, som blir skikkelig sjalu om han bare får tørrfor. God helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjøpte lever i dag, high five! Lammelever her, og du da? Stakkars katten, det hadde ikke funket så bra her heller. :)

   Slett
  2. Kylling. Jeg har noe kalvelever i fryseren som må smakes til uka. Jeg har faktisk ikke sett lammelever enda. Finnes det i vanlig butikk? :)

   Slett
  3. Kyllinglever har jeg aldri smakt, men jeg kan tenke meg at det er mye bedre enn de store leverne jeg spiser her, for de varer alle i en uke og smaker virkelig lever.

   Slett
 2. Åååå, så nydelige farger!! I love Bergans og.

  Jeg har vært på katteutstilling, vasket ett gammelt bord med salmiakk, gått tur på både asfalt, grus og skogbunn OG sett 3 rådyr. Nå skal jeg spise lasange og smågodt :) Vi sees i morgen <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi oi oi! Hvor da? Godt at østlendingen var på jobb kanskje. :-/

   Lasagne hørtes ut som en fest, og jeg gleder meg masse til i morgen. <3 Kjempeklem på deg!

   Slett
 3. Ohohoh - tursforslag: Bjoa-Vikestølen-Långåsdalen-Holmavatnet-Skjold. Med premie på Frøken Fryd etterpå ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det er notert! Bjoaaa... Vikestølen.. Jeg har ikke hørt om disse stedene engang. Very nice. Er det gåturer dette?

   Slett
 4. Oi, nå ble jeg misunnelig! Turklær med friske farger er noe av det beste jeg veit. Jeg sitter her og bruker én mnd på å vurdere om jeg har råd til én knallgul Bergansjakke og du får jaggu meg alt dytta inn under dørsprekken! Shit, shit.

  Må turforslaget innebære vestlandet? Hvis ikke: De syv søstre, typ Nordland. Det var SÅ fint.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! De syv søstre virker helt supernydelig! Kommer du derfra selv?

   Slett
 5. Hva med en liten spasertur over fjellene, og til Oslo?
  I dag har jeg nesten ikke gjort noen ting. Gått en tur og spist en halv boks lollipopis. Digg lørdag. I morgen skal jeg teste et nytt treningssenter. Det er alltid festlig :) Fortsatt god kveld til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den har jeg tenkt på!! Beste tipset så langt! Vet du noen som har gjort det? God kveld til deg også, selv om det er søndag nå.

   Slett
  2. Folk driver jo og går Norge på tvers og på langs og på kryss og gud veit hva. Men jeg har ikke hørt om noen som har spasert fra Stavanger til Oslo. Men du må gå med stokk da, for det er en spasertur.

   Slett
  3. Jeg sjekket opp nå, men skal sjekke bedre. Det er dårlig med dnt-hytter mellom Oslo og Stavanger. To be continued.

   Slett
  4. Har du ikke telt da? :)

   Slett
 6. Det er jo så innmari mange fine steder å oppleve, både i inn- og utland, både kjente og mindre kjente plasser. Regner med du sikter til friluftstur, og tipper Den lille østlendingen vil si seg enig i at Østfold også har fine turmulighter å by på. Hva med en tur til Budalsvika, den sørligste hytta på Grensesømmen, bare 10 meter fra svenskegrensa? Denne DNT-hytta var målet for min første ordentlige friluftslivstur da jeg var yngre, så herfra har jeg mange gode minner. http://ut.no/hytte/budalsvika

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen06 oktober, 2013 08:08

   :) Fine Sara. Godt forslag. Synes jeg da. Den lille Østlendingen er glad for alle forslag som innebærer mindre enn 15 dager på tur egentlig. :)

   Vil du være med oss kanskje?

   Slett
  2. Takk, Sara! Jeg regner med at du har peiling, så tipset er grundig notert, og Østlandet passer oss helt perfekt. :)

   Slett
 7. Jeg synes at du skal ta med Den Lille nordover, og gå den velkjente Trekanten sammen med meg! Alternativt en vårtur som venninne gikk på ski for noen år siden, fra de svenske fjell og over grensen i Sylene. Åtte dager i strålende sol, knallblå himmel og fabelaktig terreng!

  Jeg tror jeg nærmer meg tretthetsbrudd i en fot, er overtrent og begynte nesten å gråte under dagens løping. Ellers all good: Te, en haug aviser, Hamsun, Scarlatti og gresk quiche til middag.

  Hun som av ymse årsaker må gjenopplive Løpejenta. The girl formerly known as Runnergirl.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen06 oktober, 2013 08:06

   Anonyme - A, I persume. :)

   TREKANTEN! Det morsomme er at fineste lille Rosa også har foreslått trekanten med oss. Godt forslag!
   Kanskje det er fint om 4 går trekanten - istedet for 3? Trekant for 3 kan gi uheldige assosiasjoner!

   By the way: Har du fått med deg at Quest barene er ulovlige i EU?
   Djises. (Mest "hjelp" egentlig).
   Jeg kommer nok til å bli neongrønn og uvikle mannlige kjønnsorgan ut av øret før jeg rekker å si eplekake.
   I'll keep you posted.

   Puss och trøstekram. Du må jo ikke løpe dersom noe er brukket fineste du. Scarlatti?

   Slett
  2. Hvis vi går opp på Blåhø blir det jo en slags topp 4?! Tre jenter som er ivrige på Trekanten kan lett tendere mot obskøne tanker, ja.

   HVA? Hva er hjemmelsgrunnlaget for det forbudet? Hvordan vet du dette? Nå falt livet mitt sammen altså. De barene er de eneste jeg takler å spise, og det er jeg ikke alene om.

   Jeg skal være forsiktig med løpingen og prøve på litt styrke de neste dagene. Det virker som et gammelt brudd er litt løst i sammenføyningene. Takk for klem, og de returneres!

   Løpejenta.

   Slett
  3. Fineste! Jeg har e-postkorrespondansen med den svenske importøren av quest. Er du interessert? C burde lage ett innlegg som heter: Jeg satt Quest i halsen eller No-Quest eller någe! Om hun ikke vil - så kanskje jeg må blogg-rape henne!

   Puss och kram - quest-misbruker

   Slett
  4. La oss gjøre en firkant! :D

   Og LOL til alt det morsomme dere skriver. Jeg har så sykt god underholdning her at jeg kan lese kommentarene igjen og igjen og kose meg like mye hver gang.

   Slett
  5. Jaaaaa, jeg er interessert! Etter intens googling har jeg funnet nesten nada om dette forbudet. Er du sikker? For å ikke gå tom har jeg bestilt tre pakker, samt Larabars. Her skal vi _ikke_ gå tomme før jul!

   Jeg var nesten på Blåhø i fjor, bortsett fra at jeg gikk med det verste turfølget noensinne. Jeg hadde hvilt dagen før, siden vi skulle løpe opp. Hun hadde løpt 38 km., og en snegle ville gått raskere. Vi kom aldri på toppen (etter 8 timer!), og jeg trenger revansje!

   Problemet er at bortsett fra Blåhø er jeg fjelljomfru. Tør dere gå med meg da?

   Løpejenta.

   Slett
  6. Ha ha, di skrulle! Men fjelltur er fortsatt en plan, for vi pleier ikke være toppturhelter her heller. Vi trives best i åpne landskap faktisk. ;) Og løper ALDRI i fjellet. :o

   Slett
 8. wow så sprekt tøy og så gøy med pakke i posten.
  Eg elsker å få pakker så utrolig mye at eg nesten vuderer sende ting til meg sjølv :-P
  Når det gjelder turtips så synest også eg at dere burde komme nordover. Å gå i dividalen skal være helt fantastisk om man vil ha lengre tur, for kortere tur og meir by liv er tromsdalstind i Tromsø helt i særklasse. Det var favoritt fjellet mitt før eg ble syk, faktisk så glad i det at eg lenge har vurdert å krype dit, litt sånn egen ingen grenser.

  Her skjer det mye spennende i eventyrland men gleder meg til å komme hjem til meir hverdagsliv. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tromsø! Ja, det må vel være bra. Fins det lange turer man kan gå der? Jeg kan ikke dra så langt for bare én tur, men det frister veldig hvis det finnes mer å ta av. :P

   Klem på deg og fortsatt god tur!

   Slett
  2. takk, masse masse fjell i Tromsø og området rundt. Turistforeningen har også hytter fs i dividalen, så kan man kombinere det med tromsø turer.

   Slett
 9. Heldige du! Jeg kan ikke tenke meg noen som passer bedre til så sprudlende turtøy!

  Håper Den lille også får låne litt. Det må være en fordel ved å være såpass like i størrelse, hæ? Kjæresten min bruker str 46 i sko og XL i alt annet, lite deling der i gården gitt. Bruker dere dele på klær?

  Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha. Så boyfriend jeans funker ikke?

   Vi låner alt her. Den lille har fintøy og jeg har fjelltøy. Men du, vi må møtes i Trondheim snart. :)

   Slett
 10. Å, dette er jeg dårlig på. Er alltid pappa som legger opp turene våre (å husker alle hytte/fjell navn...)

  Men synes du om lille østledingen skal dra til Lofoten, mer bestemt Vesterålen
  "Ved Trollfjord på Austvågøy ligger den øde, men romantiske Trollfjordhytta omkranset av 1.000 meter høye tinder. Hytta er lite besøkt, så denne får man for det meste for seg selv. Her er det også mulighet for å ta badstue."

  Finn veien: Turen opp til hytta fra Austpollen eller fra brygga innerst i Trollfjorden er en opplevelse i seg selv.

  Har selv vært der. Det er virkelig verdt turen!!

  (okok, etter er vel kanskje ikke ett godkjent "turforslag" men ett sted det er verdt å besøke er det i alleefall:) jeg ønsker meg veldig en guuul fleece, og elsker bloggen din og deg ogsånn.*knis* så da måtte jeg prøve lykken jeg å :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hello Cam! Lofoten må være det ultimate reisemålet, men det er litt langt dit. :-/

   Trollfjorden har jeg hørt om! Topp! Takk!

   Og takk for fin hilsen. Glad nå. :D

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...