tirsdag, september 10, 2013

Sekser i åttende klasse

Og video! Det blir som en sekstape. Hadde jeg gått i åttende klasse hadde jeg vært en vinner nå. Vi testet det lille vannet Mosvannet som er på 3,1 km, og selv om det ikke gikk så fort som jeg vet at andre løper Mosvannet, så sjekket jeg mot internett da jeg kom hjem, og fant ut at alt under 15 minutter gir en sekser på åttende trinn. Yay! Det hadde jeg ikke klart da jeg faktisk gikk i åttende klasse.

Trening er gøy for tiden. Hvis vi ikke jogger pinlig sakte (som programmet fortsatt sier at vi skal, for å ikke dø en tidlig beinhinnebetennelsedød), så trener vi heelt tilfeldig. Snurr film.Jeg har for eksempel lyst til å ta abroll stående, så noen ganger trener jeg på det, og den lille østlendingen vil makse i markløft, så da prøver vi på det. Jeg legger maksen med i videoen for å vise hvordan man ikke skal ta markløft, for det ser ut som jeg kan dø ryggedøden om ikke beinhinnebetennelsen tar meg først.

Og så gjør vi forskjellige pushups: Negative pushups, pushups med vekt, pushups mellom benkene og i slyngene, og i håndtak og med klapp og så der.

Akkurat som Yngvar gjør det!

Han gjør så mye kult.

Guttekrav til venstre og jentekrav til høyre. For åttendeklassinger.
 
Men hello, nå har verden blitt blå! Jeg gjorde det jeg kunne for at den ikke skulle bli det, men utakknemlige Norge vil ha billigere bensin og bompengefri. Det er nesten like flaut som den smørkrisen vi hadde i fjor. Ta deg en plomme, Erna.

Eller en kesam- og vaniljeyoghurtblanding med sukkerfri plommesaus.
Hva stemte dere? Nei, jeg spurte ikke om det. Jeg håper dere får en nydelig tirsdag. :-*

12 kommentarer:

 1. Jeg tror ikke jeg vil jogge mer med dere. Jeg hadde fått en 4`er...Fåkk altså!

  La oss håpe de grønne og gule får påvirke mer enn de skumle mørkeblå. Så tror jeg det går fint :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Betyr det at du har testet?! Heia de grønne! Vi jogges i morgen og jeg gleder meg masse!

   Slett
  2. Jeg testet for 2 år siden, og da løp jeg mer enn det jeg gjør nå. Så sånn er det.. ;)
   Men intervaller er greit. Jeg gleder meg til i morgen!

   Slett
  3. For min del hjalp det med en liten østlending som hare. Kan jeg spørre hva du løp på? :)

   Slett
  4. 18 ettellerannet. Godt mulig det var nærmere 19 enn 18 også ;)

   Slett
  5. Da høres det ut som vi er i perfekt harmoni når vi jogger i morgen. Vi stiller fortsatt som olympisk synkronjoggelag i Oslo 2022.

   Slett
 2. Artig blogg du har, frøken Chassi!

  Selv stemte jeg Senterpartiet; heia kortreist mat, jordbruk og yrende bygdeliv! Selv om det ser litt mørkt ut nå, faktisk litt mørke blått...
  Ha en fin dag videre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha til å heie på yrende bygdeliv! Topp! Er du for eller mot pelsdyroppdrett? Jeg må bare spørre, for det er den lille østlendingens (den lille dyrevennens) fanesak numero uno.

   Ha en fin dag, fine Ida!

   Slett
 3. Jeg er i hovedsak mot pelsdyroppdrett, eller jeg er vell mer i mot at noen folk behandler dyr på en uverdig og smertefull måte. Jeg kjøper ikke pels klær selv for å si det slik da! Men på en annen side så spiser jeg jo kylling, og hva vet vell jeg om hvordan den kyllingen har hatt det før den kom på mitt bord?
  Det er nok ikke den saken jeg brenner mest for (til lille østlendingens store fortvilelse?), jeg syns fks. at eldreomsorg er en litt viktigere sak. Men så er vi jo alle forskjellige, og godt er det! Tenk bare hvis alle hadde vært som Siv Jensen.... Men hey! nå slipper vi nok å betale bompenger og skatt, og så kan vi jo brenne vår egen sprit og kjøpe vin i butikk i stedenfor å gå den lange veien til polet. Hurra for ett mer alkoholisert Norge!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja. Og miljø! Her jeg bor har vi såvidt øl i butikkene, så jeg får meg ikke helt til å tro at det blir sprit og vin plutselig, men vips så har de solgt Statoil og brukt pengene på motorveier, så man vet jo ikke.

   Slett
 4. Enig med du! Hater Norge sin mye vil ha mer mentalitet... Erna er en sak, men Siv da - huffa...

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff og huff til Skumle Siv. :/

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...