lørdag, mai 05, 2012

Det som ikke blir sagt

I dag ble grøten bittelitt annerledes!
Og se, nå har jeg melk på!
Og se, denne ble VIRKELIG annerledes!

Og se nå, jeg har sirup på grøten!
Og gresskarkjernesmør!
Se se, det ligner på rømmegrøt!
Og se på denne fine!
Og den nye kakaoen var dødskul! Hm? Hm?!
Åh, det er stor stas. Hver grøt er som en fødsel og hvert barn er like flott. Noen barn er like, men det er utenpå, og noen barn er søte og noen barn er små. Hadde noen fortalt meg om en tilsvarende hobby med like stor entusiasme, som for eksempel... nei, vet ikke hva det kunne vært..  en brennende interesser for biler for eksempel, så vet jeg ikke helt om jeg hadde skjønt det, men grøt er gøy. Dritgøy.

I dag er det lørdag og jeg gjør kule ting, ikke teite bloggeting, nei nei, så ha en super lørdag, supre mennesker! (Jeg gjør selvfølgelig ingen kule ting, så det er veldig hyggelig med et hei her.)

40 kommentarer:

 1. Grøt er gøy, ja! Det er sikkert og visst. Jeg har nettopp gomlet i meg en pakke riskaker, tre bananer (i fluff, da) og et par store tortillalefser. Med gulost, keso og smør. Jeg vet ikke riktig om jeg skal dette død om på sofaen eller hoppe i taket av all energien ;) Så kul er jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er så kul at du burde få en diplom for beste kvelds! Tortillalefser - hurra, og fluffegreier - hurra hurra! Jeg fikk altså yoghurt med en helt ny kakao. (!)

   Slett
 2. Ha ha. Og du er matporno. :-*

  SvarSlett
 3. Ojoj, men er det ikke CACAO & CHILI jeg ser på den øverste grøtbabyen og?? :)Hver fjelltur må vel kunne bli en kulinarisk FEST med slike variasjonsmuligheter!?

  Noen (grøtete) spørsmål fra en som har mye å lære:
  - Når man har grøt som niste, er den da kokt på FORHÅND, eller bruker man tørre havregryn og kokende vann på termos under pausen?
  - Er det ALLTID havregryn på DNT hyttene?
  - Går det an å spise grøt HELE DAGEN? (Blir man i såfall akseptert i gruppen? Sett rart på?)
  - Hva skjer oppi yoghurtboksen til østlendingen? Er det grøt der og? :)
  - Hva med TE? Er det rart å drikke PUKKA-te når alle andre drikker TWININGS?

  Hilsen en som synes dere er kjempekule uansett hva dere gjør!!:))))))

  PS: Får vi se den søte østlendingen forfra også? Om mulig tipper jeg at hun er ENDA søtere i den vinkelen! ;)

  Kjempeklem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha! Den øverste grøtbabyen.. Ho ho. Den øverste lille babyen, den vi kaller baby brun, har kakaonibs på seg, men det er ikke særlig godt spør du meg, ikke på grøt i alle fall. (Veldig okei i yoghurt heller.)

   - Nei, grøt i niste er en pose med havregryn, salt, søtt, frø og prottispulver. Da må du helst ha en shake og en skje tilgjengelig bare.
   - Ja, heldigvis! I very special DNT emergency situation blir det grøt av knekkebrød.
   - Jeg har testet grøtdietten og blitt RELATIVT akseptert, men jeg gikk på en diger jernmangelsmell etter stund. Ta jernpiller til grøten din. ;)
   - Jeg tror hun prøver å gjemme seg i yoghurtboksen.
   - Nei, pukka er topp! Men du må prøve iHerb-te hvis du ikke har gjort det. Det fins jo helt SINNSYKT mye kul te der.

   Hilsen en som syns at du er minst like kul. :))))

   (Østlendingen er litt mindre eksibisjonistisk enn vi er, men jeg skal få tatt et bilde. Kanskje en gang hun sover.)

   Kjempeklem!

   Slett
  2. Den lille østlendingen06 mai, 2012 22:02

   Tina: Ha ha ha til babygrøtkommentaren. Vi har baby Emma (laget av emmerkorn), Baby Bo (laget av bohvete)... Jeg kunne holdt det gående men gir meg mens leken er god.

   Ja. Enorme variasjonsmuligheter. Jeg har 14 ulike grøter hver uke. Vi har en skuff full av korn, kross og mel av ymse slag. Jeg er så glad i grøt at jeg har spist det uten sjenanse i alle slags settinger egentlg. Ingenting å skamme seg over. Det har alt med holdningen til grøtspiseren å gjøre. Gjemmer du deg i en krok og spiser skamgrøt, ja det blir det rart. Spiser du grøt ledet smil om munnen i fullt dagslys så er det ingenting rart med det.

   Å ta med egen te gir deg fjell-cred. Det er bare de ekstra kule fjellfantene som har med egen kul te. Du må teste ut iHerbs tazo te i sweet orange. Dette er visstnok starbucks sin te. Milde himmel - den var Nice!!

   DU er søt - og søt innvendig og - som sier så mye fint! :) Jeg er kjempesky og sjenert og helt ekstremt ufotogen. Jeg må nesten oppleves tror jeg. Det er enklere å bli glad i meg i 3D. Med lyd. :) Jeg prøver å krype inn i boksen faktisk. Blir veldig veldig ukomfortabel når superC drar frem kamera.

   Puss och kram

   Slett
  3. Ha ha, kjenner meg så utrolig godt igjen i den beskrivelsen; ekstremt ufotogen, gjør meg best i 3D. That's me! Men på tross av det så har jeg i dag begynt å mekke en Sunny blogg. Kanskje den blir født mens dere hjemme i Norge ligger og sover!

   Slett
  4. Hurra! hvis du skynder deg så sitter jeg gjerne oppe og venter. :P

   <3 <3 <3

   Slett
  5. Den lille østlendingen06 mai, 2012 23:28

   Sunny: !!! Det er bare EN fødsel som slår grøtfødsler - og det er bloggfødsler! I cant wait to get to know Sunny. Men jeg MÅ legge meg. Gleder meg til i morgen tidlig. Puss och kram

   Slett
  6. Jeg sitter og synger på Sonny nå. Kan du kalle deg for Sonny heller? "Du har alltid vært min egen Sonny." (http://www.songmeanings.net/songs/view/3530822107858781014/)

   Slett
  7. Sunny, Sonny... uttales på akkurat samme måte, må nok være meg det er snakk om. Jeg kan gjerne være din egen Sonny/Sunny. Fin sang forresten!

   Alright, bloggen er født, og jeg er drita sliten! Skulle gjerne tatt meg en kveldsgrøt nå, men jeg er redd jeg ville sovnet head first ned i grøtskålen. God natt! :)

   Slett
  8. I love sunnys verden!!! :*

   Slett
 4. ha ha ha, grøtelskere! :) Tror jeg lett kunne flyttet inn om dette hadde hvert serveringen, kos dere ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkommen skal du være. Hurra, vi får besøk!!

   Slett
  2. Den lille østlendingen06 mai, 2012 21:32

   Hurra for besøk av den vesle, fine trønderen! :)

   Slett
  3. Besøket synder; jeg bruker fortsatt fiberhusk i grøten min, av og til blir det gelegrøt. Av og til er gelegrøt gøy, men ikke alltid :)

   Lille, søte østlending; får du fortsatt ikke til å legge igjen kommentarer hos meg?

   Slett
 5. Nam!! De grøtene så sykt digge ut! Min dag startet (for en gangs skyld) med BRØDSKIVER (som pappa bakte til meg da jeg var hjemme i påsken), med laks, spinatblader od kremost naturell - pluss 1 appelsin. Gjett om jeg følte meg gæren da jeg ditchet havregryn og frøblandingen med biola og jordbær for brødfrokost! Nydelig dag til begge to (synes dere så veldig like ut på bildet - søte begge to hvertfall).

  Laget forresten (sviske!!)grøt (altså havregrøt med sviskebiter) til gutten min i dag tidlig - det var hans forslag, og jeg ville ikke spist det selv om jeg så fikk betalt for det. Haha :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Har du en liten gutt til og med? Så kult. :) Og så kult å spise en helt annerledes frokost.

   Jeg tok nettopp en biotypetest (hvordan bør DU spise) hos Børge Fagerli (http://myrevolution.no/s/tjenester/) og tok meg i å lure på om jeg kunne snudd rundt på alt om jeg fikk vite at det ville være lurere. Kunne du gjort det? Egg til frokost og karbs til kvelds? Oh so crazy, men det måtte vært morsomt å teste.

   Slett
  2. Joda, har en gutt, men han er ikke så liten- kjærsten min vet du ;) Er nok ikke helt klar for babyer enda, nei... Tihi :P

   Hmm, synes mange av tipsene vi får slangt i trynet på daglig basis er motstridende jeg, så holder meg som regel til det jeg tror er riktig. Men hvis det plutselig ble bevist at jeg har misforstått helt og alt bare var feil... Da måtte jeg vel ha lagt om da, eller? Egg til frokost kan jeg være med på, men ser ikke helt hensikten med en karbobombe til kvelds - da skal man jo sove :)

   Slett
 6. Grøtdronningen over alle hauger <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen06 mai, 2012 21:42

   ! Enig med du. Hun mener det er fordi hun lager dem med kjærlighet visst. De er så gode at jeg snart må bytte navn til lille trille! Puss

   Slett
  2. Takk det samma! Jeg har enda ikke testet quinoaflakene. :)

   Slett
 7. Du har ikke født!!! Det er grisevondt! Ikke som å lage grøt i det hele tatt :)

  Det er vanskelig å se hvem som er østlending og hvem som er du :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen06 mai, 2012 21:38

   Marit: Ha ha ha Marit. Tror søsteren og ville sagt det samme! Først og fremst tar jo en "skikkelig fødsel" litt lenger tid har jeg hørt? :p

   At vi likner? Det er en helt bevisst "zebra-strategi" fra min side. Zebraen har jo kledd seg helt likt sånn at løvene ikke skal kunne skille ut enkeltindividene... Jeg har tenkt at om jeg kler meg ut for å likne SuperC (som er sterkere og tøffere og raskere og penere enn meg) så er det i alle fall ingen løver her i Stavanger som angriper meg. Om alt feiler i livet så slår zebra-strategien ALDRI feil. Puss och kram fra fjollsebesøket

   Slett
  2. Ha ha hahahaha! Ikke i det hele tatt? Jeg tenkte ikke så mye på at det var vondt, men mest på at det var så rørende flott når det var overstått og at man blir så glad i resultatet.

   Slett
 8. Grøt <3

  Ble så glad da jeg fant bloggen din, en gang for lenge siden.. Endelig følte jeg meg ikke helt alene med grøten min =)


  Til noe heeelt annet: jeg skal søke meg inn på et sommerturlederkurs nå, men har et problem. På søknadsskjema må man oppgi to referansepersoner utenom familien som kjenner deg i tursammenheng. Jeg har ingen andre utenom familien, og en ekskjæreste. Tipper han ikke er så keen på å prate om meg til DNT. What to do? haha.. Tror du jeg likevel vil være en aktuell kandidat som turleder i fjellet? Jeg vil, jeg vil!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen06 mai, 2012 21:46

   Thea: Jeg oppgav bare EN person. Det gikk fint. Om du føler det er dumt kan du gjøre følgende: Legg ved en lenke til bloggen din hvor du viser at du har gått VINTERTURER aleine... Alternativt så kan du føre opp lille vofsen? Når og hvor skal du ta sommerlederkurset? Jeg har BESTÅTT nærturlederkurset nå jeg og! Hurra. Sommerlederkurs påbegynnes i juni! :) Gleder meg. :)

   Slett
  2. Jeg kan anbefale deg! Det gjør jeg så gjerne, du hadde vært helt super som turleder!

   Slett
 9. Lille østlending: Legge ved link til bloggen er vel litt kleint, eller? Kanskje det var en god idé. Får se hva jeg ender opp med. Å føre opp vofsen var heller ikke dumt. Han svarer alltid med propellen på rumpa, og den tar jo aldri feil =)

  Gratulerer med bestått nærturlederkurs! Kanskje vi begge leder hver vår første tur til høsten da? Så gøy! Og takk og pros for at vi har Chassi som vi kan søke råd hos =)

  Chassi: Du er vel søt og snill. Da nevner jeg deg (kanskje med ditt folkeregistrerte navn?) hvis de krever flere referanser. hihi

  Håper at mine franskkunnskaper veier opp for manglende referanser. Sa ikke du at det var endel franske fotturister i fjellet? De vil jeg på tur med!

  Og kanskje vi en eller annen gang leder en tur (evt basecamp e.l.) sammen alle tre, fire hvis Tina slenger seg med. Det blir stas =)

  God natt dere fininger!

  SvarSlett
 10. Takk og pros, faktisk.. =)

  SvarSlett
  Svar
  1. You can call me chassibassi. ;)

   Slett
 11. Nei, navn ja... Det er topphemmelig, men du kan få det på mail.

  SvarSlett
 12. Jeg har faktisk hele navnet ditt, OG adressen din! Jeg fikk jo en bong av deg, husker du? Den gjorde at jeg fikk en superbillig overnatting på krækkja. (bare synd at bongen ikke gjelder for mat, ei heller for firbente..) Igjen, takk! Du er virkelig snill og god tvers igjennom! (hvis ikke er du fantastisk flink til å late som..)

  Men nå må jeg virkelig komme meg i seng og lese det siste de siste sidene før jeg kan entre drømmeland med god samvittighet. Utrolig hvor lange kommentarer jeg legger igjen rundt omkring mens jeg egenntlig skulle konsentrert meg om pensum.. *kremt*

  Natta=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så klart. men du kunne ha mistet det da. Jeg tror du er snill og god tversigjennom du også, det er det jeg har tenkt å si som referansen din nemlig.

   God natt og god morgen! :)

   Slett
 13. Nå fikk jeg lyst på grøt.. Har spist fire ganger i dag, men er fremdeles sulten.. Baah=O

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen har noengang blitt tjukk av grøt, det er greit! :P Hilsen kostholdsveileder.

   Slett
 14. Hahahaha! Herregud du er så herlig!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...