onsdag, mars 28, 2012

Copycat

Jeg har fått et nytt program i hendene, oi oi oi.. jeg skal endelig teste Bootybuilding! Endelig fordi alle snakker om det. Jeg har lenge ment at jeg trener best uten treningsprogram i det hele tatt, men Silje Mariela syns man må program UANSETT. Og etter den lange treningspausen det ble å gå to uker på ski så føler meg klar for nye øvelser og ny motivasjon. Bootybuilding er jo bare nye øvelser. Jeg brukte flere av dem på kundene mine i går, og det var veldig populært. Masse løse manualer = masse moro.

I feel like copycat fordi alle trener bootybuilding allerede, men here goes. Bootybygging nå.


Her kopierer jeg Marit.
Hun trener nemlig kundene sine sittende på beinpressen.

A propos Marit så har hun også testet Bootybuilding, og jeg husker hun nevnte at hun brukte to timer på hver økt. To timer! Det går ikke her. Mine målsetninger for programmet blir derfor:

 1. Å bruke mindre tid enn Marit
 2. Å lære nye kule øvelser

Jeg starter i dag! Det beste med hele programmet blir periodiseringen, at jeg får lagt opp til variasjon i sett og repetisjoner. Det er vel sånt som man gjerne glemmer når man trener tilfeldig hele tiden. Men 4 helkroppsøkter i uken, det blir så nytt og annerledes som det kan få bli. Jeg skal gjøre frontbøy for eksempel, en øvelse som jeg aldri aldri aldri har fått til.

Velkommen inn i livet mitt, du vanskeligste øvelsen i verden.

Velkommen uans-fåkkings-sett.
God tirsdag, alle søte snille!

23 kommentarer:

 1. Så spennende da! Håper du rapporterer og viser frem den enorme rumpa du har bygd deg, om noen uker?

  Lykke til med Frontbøyen! I hate it!

  SvarSlett
  Svar
  1. Soon to be bootylicious! Tusen takk! :)

   Slett
 2. Ha! Det burde jeg også satset på..! For naboen min, som trener på samme senter sa jeg hadde flat rumpe og måtte gå dypere på knebøyen. takk for deg liksom ! Visste ikke om jeg skulle le eller grine :p Først lo jeg, men så gikk jeg i garderoben og så på rompa mi i speilet i sikkert 15 minutter..
  Så om du gjør deg noen rumpeerfaringer, feel free to share! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Men altså, det er jo ikke bare rumpe dette her. Det er et ganske totalt helkroppsprogram. Er det sånn at booty betyr rumpe eller hvordan er det? Dårlig på street-lingo.. :S

   Slett
  2. Hahaha. Omg... Er det virkelig noen som sier sånt til folk? Ja, ja ;) Men jeg kan forsikre deg om at jeg garantert har flatere rompe og går grunnere i knebøyen enn deg! Jeg unngår jo knebøy så godt jeg kan for tiden... Beintrening er hat!

   Chassi: Hvem mente du skulle "get a room" på det nest siste innlegget mitt? Jeg og Inga eller jeg og den vesle snuppa over her? Hihi ;)

   Slett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  4. Heei! Den vesle snuppa over her, vel. Jeg ser altfor mye kjærlighet til at det ikke virker mistenksomt. :P

   Har DU flat rumpe?! Liksom.

   Slett
  5. Jeg har flat rompe, ja! Gjett om! Etter et par-tre nokså omfattende beinoperasjoner for en ti år tilbake (snakker avkutting av begge lårbein og vridning 45 grader før fastboltning), forsvant alt av fine, runde rompeballer og etterlot en ruglete, halvtom sandsekk..akk og sukk..

   Hihi, om ikke det var for at jeg allerede har en guttekjæreste/samboer og har null planer om å forlate ham, hadde jeg visst hvor jeg skulle starte jakten, i hvert fall ;) Hadde ikke vært meg imot! (Beklager om jeg creeper deg ut nå, kjære...)

   Slett
  6. hahah, ja han sa det virkelig! Men gangen før det, sa han at jeg luktet hvitløk(skyldig..), så han sier akkurat det han tenker, uten å tenke hva jeg kommer til å tenke! Jeg har faktisk litt flat rumpe, men lever godt fordet ;)

   Haha, get a room ;) Kjærlighet til folket Chassi!! Og grøt da vel ;)

   Slett
  7. Den lille østlendingen30 mars, 2012 09:57

   Fine Vilde: WTF? (Som vi sier på østlandet). Kappe beinet av å bolte det fast? Du blogger om trening, iHerb og mat (som ser helt sinnsykt flott ut by the way) - men så nevner du liksom ikke sånt "småtteri" som avkappa bein?! Hvilke utfordringer byr dette på i hverdagen? Hvorfor måtte du det fineste du? Det kunne man jo aldri tippe når man ser deg! Fortell! (Jeg er nysgjerrig av natur!!) Håper du får en riktig så fin påske og at du snart gir oss en underkategori på iHerb-anbefalingene dine som heter "Walden farms". (Overse skrivefeil er du snill. Skriver dette på mobil i solskinnet mens jeg venter på Turleiar C som leverer gule påsketulipaner til alle). Puss och kram

   Slett
  8. Enig med liten østlending, det hørtes tøft ut. Er det bra nå? Jeg sender virtuelle gule påsketulipaner til alle. Dere er supre. Vilde er super, Sunn mat er super, Østlendinger er supre..! Hurra. Kjempeklem!!

   Slett
  9. Hehe, jeg kan oppklare litt her: Det var ikke hele låret som ble kuttet over, bare knokkelen (selve lårbeinet). Tøft nok var det likevel! Det var for å korrigere en feilstilling (tær som peker innover, selv om det på langt nær var så ille som jeg ser på andre til tider), og så lever jeg i beste velgående med tær som peker rett frem/svakt utover. Kanskje jeg skal skrive et innlegg om det en dag, hvis ikke det skremmer bort folk? ;) Mulig noen er interessert i å lese om hva slags vanskeligheter man kan komme seg gjennom med glans :p

   Søte østlending: Walden farms? Nope. Jeg har ikke troen på mat med null næringsverdi, om det så er fordi det er rent sukker eller fordi den er tappet for all energi. Har dere smakt noen av dem? Smaker papp etter min mening ;) Nei, gi meg skikkelig mat!

   Slett
 3. Grunnen til at Marit bruker 2 timer, er at hun skravler så mye :P (Hihi, Marit, jeg måtte bare)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha. Vet det. Jeg har gitt meg selv det enkleste målet i verden hvis jeg bare vil bruke mindre tid enn Marit. Vi snakker fem øvelser her, så jeg går for tre kvarter. Og jeg skravler selv, bare så det er sagt. ;D

   Slett
 4. Blir spennende å prøve noe nytt da :D du får fortelle hvordan det går. *klem*

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal jeg! Du burde snart fortelle om treningen din. ;)

   Stor klem!

   Slett
 5. Den lille østlendingen28 mars, 2012 21:10

  Juhu. Når det regner på presten så drypper det på klokkeren. Direkte oversatt: når treningsemmisæren tester ut nye spennende saker blir det kanskje noe artig for meg og? :) Uansett... etter ditt forrige pull-upsekspriment som endte FRA 4 til 0 pulls ups på fire uker håper jeg dette går bedre... Alternativet her er i såfall fra litt Booty til HULL I RYGGEN! HJELP!! Lykke til med Bootybuilding. Puss på bootyen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Drypp drypp drypp... Jeg blir veldig glad for selskap. :-)))))

   Slett
 6. Haha, elsker denne bloggen. Jeg kom over den ved en tilfeldighet, og nå blir jeg fast leser! =) '
  Havregrøt med masse godt, fast slager hos meg, selvom jeg er litt periodespiser! Men skal absolutt prøve peppy porridge ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. den lille østlendingen30 mars, 2012 22:46

   Jeg ELSKER plutselig bloggen din - som jeg snublet over nettopp på grunn av din kommentar her. Verden kan aldri få nok av søte, selvironiske jenter som gir av seg selv! Kjempekuli. Satte særlig pris på din versjon av "planking". *Fnis fnis*. Jeg er på togtur med en sovende C ved min side. Jeg hører på iPoden (gangsta rap og køntri i skjønn forening. Ny spilleliste for anledningen "Top list Hardangerviddå".) Kan herved informere deg om at du får en ny fast leser - :) Glad påsk ! Puss och kram

   Slett
 7. Hahaaaaa...

  Grunnen til at jeg bruker to timer, er fordi jeg tar oppvarmingen svært alvorlig, og trener såpass tungt at jeg må ha laaaange pauser.

  Anyway, kuuuult :D

  Og du, jeg trener jo egentlig ingen kunder sittende, det var et tullebilde :p

  SvarSlett
  Svar
  1. den lille østlendingen30 mars, 2012 22:49

   Marte tar og oppvarmingen alvorlig. Særlig den statiske med meg:D! Glad påsk Rumpe-Marit :) Puss puss

   Slett
 8. For en kjekk blogg!!

  Denne bloggen gjør at man får veldig behov for å dele grøtoppskriften sin, så her er min "go to" grøt: Havregryn, vann, litt salt og stevia kokes til grøt. Cottage cheese og en dæsj kokosolje blandes i, kanel, og eventuelt en bunch bær på toppen. Veldig enkelt, veldig godt!

  Skjønner at jeg nok må prøve kakao i grøten. Peanøttsmør blir det verre med, siden jeg er allergisk mot nøtter, men solsikkekjernesmør eller tahini (sesamfrøsmør) må vel kunne funke?:)

  Ønsker dere en strålende påske!

  Hilsen bergenserinne i Amerika :)

  PS: Ordet booty brukes mye her borte; booty call, bootylicious, shake your booty! All good things!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...