tirsdag, august 02, 2011

Worlds gym

God morgen! Det er vel fritt fram for å reklamere for andre treningssenter når man er på besøk i en helt annen by? Jeg ville aldri anbefalt noe annet enn Toppform om det ikke var for det. Worlds gym! Er det andre som har vært der? Det var jo så bra. Worlds Gym i Akersgata. 3000 kvadratmeter. Og så er det sinnsykt spennende å teste styrketrening igjen når man har vært så lenge på fjellet og bare gjort utholdenhet og fettforbrenning i form av trasking og trasking i ulendt terreng!

Først av alt var det spennende å teste pullups igjen. Det gjorde jeg allerede i forgår, for det var så veldig spennende, men det ble ingen positiv overraskelse som det tidligere har blitt etter fjellturer. Det har hendt at jeg har kommet hjem etter uker på fjellet og vært høy på livet og høy på MASSE havregrøt og har satt store verdensrekorder helt ut av det blå. Men det gjorde jeg ikke denne gangen. Det ble tre pullups.

Skråbenk. Men viktigst av alt å matche interiøret.

På Worlds Gym trente vi bryst og biceps. Det er jo mye kjekkere og alt gikk som det skulle. Dog ingen nye verdensrekorder. 40 kilo benk, 30 kilo skråbenk. Og fordi dette senteret har decline skråbenk (den som heller nedover!) ble det 35 kilo nedoverskrå. Deretter bryst i kabel, og så biceps med stang og isolasjonscurl, før mage til slutt. Sånn en gammel mageøvelse der man ligger på ryggen og får beina dyttet ned så man må holde igjen og løfte beina opp. Hva kan vel den hete.

Det var et kjempeflott senter! Hadde jeg bodd i Oslo ville jeg meget gjerne begynt å trene her. Worlds Gym var stort uten å bli tomt og proft uten å bli upersonlig. Helt perfekt. De hadde sånne vekter som sitter fast på stangen av seg selv og som attpåtil sto fint i fine stativer som var plassert ved apparatene. Og så var det steambadstu i garderoben, selv om ingen bruker det. Jeg er lett å imponere. Jeg kommer aldri til å begynne her, jeg bor i feil by, men nå har jeg reklamert mer enn nok for en gratis prøvetime i alle fall.

Og biceps. Den lille tatoveringen der pleide en gang å dekke hele armen min.


Apatisk gymtrening er walk-in-the-park i forhold til walk-in-the-mountains.
I dag er siste dag i Oslo. Oh no. Jeg vet ikke om det blir enda et nytt senter eller Centrum Athletica, det er billig å være student der nemlig, men det blir mer trening og det er fortsatt fint vær. (!) Det finnes fortsatt parker og kaffe som kan tas med i en pappkopp. Og jeg har kjøpt en stor feit bok som heter Barnas bok, som jeg ikke leser i, men som jeg syns er fin å se på.

Så! Ut i solen! :)

25 kommentarer:

 1. Haha, jeg ler alltid litt når jeg leser postene dine, du skriver så bra.
  De gammeldagse øvelsene fungerer ofte bra, viktig å ikke glemme de gamle borti en krok :p

  SvarSlett
 2. Jeg har vært der, men da het det Golds Gym. Vet ikke hva de har endret der, jeg, men det var ganske så fancy da, hvertfall! :)

  Sentrum Athletica er et veldig ålreit senter, synes jeg :)

  SvarSlett
 3. Jeg burde vært med deg og matchet buksa :)

  SvarSlett
 4. Jeg prøver meg igjen med en kommentar. Morsomt å hilse på deg i dag :) Jeg har skrevet et lite innlegg om det på min egen blogg, hehe.

  SvarSlett
 5. Herlig, da skal jeg teste det ut når jeg er i Oslo :D

  SvarSlett
 6. Imponert over armene dine:) Barnas bok har jeg lånt to ganger på biblioteket. Har sett på den jeg også.

  SvarSlett
 7. Visste ikke at tattis'er krympet...! :o

  Ellers fikk jeg brukt en hyttebong i helgen, så takk for det! :) (Finsehytten i forbindelse med Rallarvegen. Flott hytte, de hadde tilogmed grøt til frokost!
  :)

  SvarSlett
 8. Julie: Heeei! Takk! Du har kjemperett. Hva trener du selv? (når du ikke trener kettlebells) :D

  Hilde: Du skulle vært med!!!

  Pulsi: Haha! I know! Tenkte det hele tiden. Det ville blitt enda kulere bilder. :D

  SvarSlett
 9. Friggogfulla: Det var jo tidenes møte! Venninnen min lo hele veien hjem, for vi så visstnok like overrasket ut begge to. Haha. Du skal få bloggerabbatt om du kommer til Toppform! :)

  SvarSlett
 10. Fitnessnora: Gjør det! De er veldig rause med prøvetimer. Ingenting er kulere enn det!

  Lille søster: Hei, lille søster!! Jotakk! :) Men boken! Betyr det at den er tung og vanskelig? Du skjønner, vi snakket om ynglingsbøker på Hardangervidda. typisk tema når man har mye tid å ta av og mange forskjellige mennesker. Og der var det ei som mente at dette var den ALLER ALLER BESTE! Så jeg kjøpte den så snart jeg kom til sivilisasjonen igjen. Men jeg har ennå ikke begynt.. What thinks?

  SvarSlett
 11. Lisbethmedth: Så kult da!!! Finsehytten er en drøm. Jeg fikk lyst å dra dit selv da vi toget forbi på vei hjem fra Hardangervidda. Blogg about it! :P

  Stor klem!

  SvarSlett
 12. Ja, jeg skulle vært med. Hadde jeg ikke hatt nattevakter da, så hadde jeg slengt meg med :) Men vi ses i slutten av måneden, og det gleder jeg meg til!! :D Kanskje du kan bli med Marit til Lørenskog også?? :D

  SvarSlett
 13. Besøket (heter jeg fortsatt det?)04 august, 2011 14:38

  Ja, du er fin. :) (Legg merke til KORREKT bruk av tegnsetting). På Worlds Gym er det fint. Du har fine bukser og fine armer. (Ingen komma her nei!) Alt dette er jo liksom opplest og vedtatt. Men jeg må kommentere: for noen fine BILDER! Kjempefine bilder. Den fotografen må virkelig være SVÆRT DYKTIG. Kjempedyktig. Oh my. :)

  SvarSlett
 14. Hilde: Vi ses snart!! Hurra! Det er litt stress (innbiller jeg meg (og bare spør Marit)) å komme til Lørenskog eller alle steder man ikke kan spasere til fra sentrum. Men om jeg klarer det så ville det SIKKERT være verdt det. :)

  SvarSlett
 15. Besøket (hvis du kommer på besøk): Hallo!! Du burde IKKE nevne kommafeil når Hilde er i nærheten, det er alltid skummelt, men selv jeg fant i alle fall én kommafeil her. (Ingen komma her, nei!) Altså MED komma, er du med? Tabbe. :P Når det er sagt så er du uansett mye flinkere enn meg. Jeg trenger kommaassistanse til alt jeg skriver her.

  Fotografen ja! Utrolig dyktig fotograf!! Men dessverre helt forferdelig anonym, så jeg kan ikke si hvem som har tatt bildene.

  SvarSlett
 16. Schære besøk. Jeg føler på meg at det finnes en feil (minst!) allerede i den første setningen min. Kan du plis-vær-så-snill komme på besøk og hjelpe meg med dette?

  SvarSlett
 17. Besøket, som nå har NSB billett til telt og drivhus,04 august, 2011 17:26

  Oj. Besøket ser nå både sin egen, og din, (blir det nå innskutt bisetning?) kommafeil. Kommafeil type GROV. Besøket har jo forsøkt en vitenskapelig tilnærmingsmetode mot kommafeil tidligere. Det fungerte jo åpenbart ikke for noen av oss. Hjelp. Er rådløs. Det eneste jeg nå er i stand til er å sette meg første tog. Destinasjonen må jo bli teltet/ drivhuset. Besøket må jo på besøk til noen hele tiden. Aller best å være på besøk hos SuperC. Uten å være på besøk dør jo besøket. Kanskje vi i fellesskap kan finne ut om vi må straffes eller trøstes litt for disse patetiske skriveevnene. Mulig dette er løsningen: "Schjære nissen. Har vært snill i hele år. Det eneste jeg ønsker meg til jul er å kunne bruke komma riktig. PS: Skal forsøksvis være snill hele neste år også."

  SvarSlett
 18. Får jeg besøk!? Julaften all over!!! Takk, schjære nissen! Jeg trenger ingen flere gaver.

  Hva var feilen min da? Jeg ser og ser. Ser meg helt blind på den setningen. Punktum etter skummelt?

  SvarSlett
 19. Besøk underveis04 august, 2011 17:45

  Ha ha ha. "Schjære Nissen. Kanskje ikke bare snill. Det er bare så mojo å gjøre SuperC usikker på kommaregler. Men får jeg julegaven jeg ønsker meg, så skal jeg være snill 24/7. Pinky promise."

  SvarSlett
 20. Not so super der, nei. :S

  Jeg kommer ikke på noe mer å si. Jeg er bare rastløs av å vente på besøk nå, sånn som man typisk blir når det snart er julaften. Var det opp til meg så skulle i alle fall alle ønskene gått i oppfyllelse.

  Puss och kram.

  SvarSlett
 21. Stress å komme til Lørenskog? Du sitter jo på med Marit! :D Haha, du er søt!

  SvarSlett
 22. Har vært der noen ganger, fint sted, men knebøyracket og benken passer dessverre litt dårlig til meg..krunglete å få ut stanga.. :-)

  SvarSlett
 23. Hilde: Haha! Klarer hun det da? Verdt å prøve på hvis du viser skjortetriks med barske blåmerker jaffal.

  Baliba: Snodig! Det må være fordi du er så stor og sterk, eller noe. :)

  SvarSlett
 24. Oj, har jeg ikke svart? Hadde problemer med å kommentere igjen en stund her... Vel. Jeg har ikke lest barnehistorien ennå. Leverte boka tilbake faktisk. Tror nok den er bra, men jeg orket ikke begynne på en slik murstein akkurat nå. En annen murstein av samme forfatter, Besettelse, er i hvert fall en av de beste bøkene jeg har lest.

  SvarSlett
 25. Lille søster: ER DET SANT!?!?!? Hun på fjellturen anbefalte nemlig TO BØKER, og det var den andre!!! Og jeg lurte mor til å kjøpe Besettelse i butikken i går! Woho, så mye å glede seg til! Nå skal jeg snart sykemelde meg i en måned og bare lese bøker. Har du flere anbefalinger selv?

  Kos og klems! :)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...