søndag, august 14, 2011

Make them feel like rocks

- Everyone, I want you to grab your butts.
- Okei.
- Feels like jelly?
- Okei...
- Ah-hah. Now, make them feel like rocks!
- Okei!

Dette blir historien om hvordan vi fikk rumper av stål på bare en helg.

Før pleide jeg først å jogge til treningssenteret, eller sykle hvis det lå lenger unna (fem kilometer jogg eller minst en mil på sykkel), og trene to timer om gangen hver eneste gang, for jeg trodde at trening ble best når man gikk helt ned i kjelleren og at jo lenger ned i kjelleren man kom dess bedre måtte det være. En helg med gruppetimer og trening fra åtte til seks ville vært det kuleste i verden. Det er det ennå. Det er dødskult og har vært kult hele helgen, men nå som jeg vet at det er ULURT å trene hele dagen så føles det mer slitsomt. Da jeg endelig var hjemme i går hadde hodet blitt så tungt at jeg måtte legge det på kjøkkenbordet og la det bli liggende ganske lenge. Jeg hadde det liggende tungt og ubrukelig på bordet i en hel evighet selv om jeg var alene hjemme og ingen kunne se det. (Det ville jeg forresten aldri fortalt til de andre på kurset.)

Jeg har vært på kurs i CXWORKS hele helgen. For det meste har vi bare trent på CXWORKS, men... Og jeg lover... Vi måtte gjøre planke med stoppeklokke i pausene.

3 minutter var minimum mens 5 var kravet for å være fit. Jeg ble bare halvfit.
Halvfit planke midt i bildet.
Det finnes ikke så mye å si her. Jeg har tatt bilde av egne bein og bager mens vi vurderes gjennom videoer som er tatt av oss underveis.

Hei! Her har jeg vært hele helgen.

Lunsjpausene ble brukt til å øve og trene enda mer, så medbrakt grøt måtte spises midt i timen. (Grøt i en gruppetime!) Banan også. Jeg har til og med spist en bar som het Gainomax, hvor sprøtt er det? Da er man sinnsykt sulten eller bare mann. Jeg har ikke fått rumpe av stål, men jeg har lært å stramme den skikkelig grundig. I CXWORKS er man også garantert six-pack, men om den skal synes er en helt annen sak. Fy filler, som vi har trent denne helgen. Det er det som blir oppsummeringen.

CXWORKS kan man ellers lese om hos Les Mills. Det er en gruppetime med 30 minutters trening av kjernemuskulaturen. Den skal ha et snev av PT-trening og bruker strikk og egen kroppsvekt. Anbefales!

Ny liste til slutt. Det er synd å ligge med hodet i kjøkkenbordet uten å få sympati, men det slo meg før hodet traff bordet at det finnes flere fordeler med å bo alene:
 • Jeg bestemmer hva jeg vil se på tv selv om det er treningsvideo på repeat.
Ett to, ett to. Hur kult som helst!

Det har vært dødskult på kurs selv om jeg har gledet meg til helgen er over.

19 kommentarer:

 1. Besøket som er besøksdesperat14 august, 2011 19:17

  Jeg kan kjapt komme på hundre grunner som gjør at de teite "det er best å bo alene grunnene" blir helt meningsløse! :P Og det er jo ingen poeng i å bo alene dersom den du bor sammen med vil se akkurat det samme på TV? :) Er det greit med besøk i allefall da? Mye besøk?

  SvarSlett
 2. Eventuelt så treng du virkelig noken hos deg som kan fortelle deg at du gjør øvelsene heilt feil! ;-)

  SvarSlett
 3. u stilig. elsker les mills programmer. har ikke hørt om dette da.

  SvarSlett
 4. Besøket: Hei! Jeg også! Ingenting er bedre enn besøk. Jeg skal prøve å kontrollere spisevanene. Men jeg vil helst ikke se Cxworks dvder på en stund, så den kan du få låne når JEG kommer på besøk.

  SvarSlett
 5. Imy: Au au au! Eller du trenger noen til å fortelle deg at det ikke skulle bli stein av rompa sånn bokstavelig talt. ;)

  SvarSlett
 6. Liller: Det er helt nytt!!! Woho! It's the core revolution. :P

  SvarSlett
 7. Oh no, eg tviler ikkje eit sekund på at du har fått rumper av stål!! men altså... på det siste bildet bommer du litt :-D

  SvarSlett
 8. Besøket som er besøksdesperat14 august, 2011 21:36

  Imy: Nisj. Hun bommer faktisk IKKE. Det må ha vært utakten mellom bilde og lyd du sikter til. Hun gjør det de SIER hun skal gjøre - men ikke det DE gjør. Dette gjør de på DVDen for å utfordre de litt ekstra tøffe og smarte. I was there. Jeg tok jo bildet... :)

  SvarSlett
 9. 5 minutter med planke? Takk, men nei takk :-p

  SvarSlett
 10. Imy: Shit, så slem på en søndags kveld!!! Jeg fikk nettopp høre at lille Maren lå i telt utenfor huset deres i helgen. De var på vei mot Ulrikken, men møtte plutselig mørket i Fløenbakken. Haha! Den som bodde i Bergen. :)

  Håper dere har det bra! <3

  SvarSlett
 11. Besøket: Tusen takk. :) Men jeg HAR bommet hele helgen, så det kan godt være derfor jeg ikke har stein i rompa. Jeg kommer til å få mange timer foran dvden i løpet av uken. Nei, jeg gjør ikke det. Men jeg burde nok det. Oh, the joys of gruppetimegøy.

  SvarSlett
 12. Friggogfulla: Det er greit. Og hvis du sier at du heller ikke klarer planke i 4 minutter og 15 sekunder så øker sannsynligheten for at jeg en gang tør å trene med deg med 110 prosent. :P

  SvarSlett
 13. Må dere stramme rumpe, forside lår og "dra" albuene inn under kroppen i 5 minutter? Om ikke så har Les Mills ikke fått med seg den nye planketrenden :)

  Jeg klarer IKKE å stå hverken i vanlig planke eller i ny-trendplanken i over 4 minutter, så slutt å tøys og kom og tren med oss! Gjerne ASAP og på tirsdag!

  Jeg er veldig glad for at du fikk hodet opp fra kjøkkenbenken og skrev et sprudlende innlegg til oss :)

  SvarSlett
 14. Og hvorfor kan jeg ikke komme opp som "Marit" som jeg gjør overalt ellers? Jeg heter jo ikke pulsilivet, hvor teit ville ikke det vært?

  SvarSlett
 15. Pulsi: Jeg protesterte faktisk da vi fikk beskjed om å jobbe med de "nedre magemusklene", fordi det er den samme muskelen! Og da fikk jeg slippe å kalle dem det når jeg selv skal ha time.

  Jeg kommer og koker kaffe til dere! Får jeg lov til det? Kos!

  SvarSlett
 16. Syntes det var mye mer morsomt når TV-folkene dro i en strikk og du jobber på som en stein :-)

  Hahaha, godt lille Maren hadde med seg fjellvettet! Du som er så supersterk burde jo forresten kommet og hjulpet til med flyttings om 2 veker! Nok av tunge ting du kan få bære på!

  SvarSlett
 17. Kaffe er alltid godt :) velkommen!

  SvarSlett
 18. Imy, har du kjøpt deg hus!!!!?

  SvarSlett
 19. Jepp, enebolig. Med klatrevegg på soverommet og flaggstang i hagen. Kom og prøv! (klatreveggen fortrinnsvis).

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...