fredag, juli 15, 2011

Hysj hysj


Men hemmeligheter er best når de kan deles. Jeg ventet til mor og far hadde reist på ferie, for der har de bare reiseradio og ingen internett. Morfar har ikke lest bloggen siden han oppdaget facebook, og resten av familien leser helst Se og Hør, så ingen får sjokk og ingen blir lei seg nå, og ingen burde noengang fortelle meg hemmeligheter uansett. Sjekk de kule bildene! (Det er mulig jeg bytter dem ut med grøtbilder etter hvert. Da blir det Sjekk den kule grøten her, i så fall. Dritkul grøt. What's the fuzz about.)Ha ha. Det var sommeren så langt! Og for en fin sommer. Jeg gruer meg til fjelltur i helgen, for det skal regne hele tiden og alt skal bli et gjørmebad, og vi skal vade over elver og kommer sikkert til å drukne.. Men ellers er allting bra! Alt er fett, rett og slett. Blablabla. Jeg kan både chinse og kline.

28 kommentarer:

 1. SV: Hei! Nei, er ikke meningen at det skal bli det - (bortsett fra noen dager nå, pga ALTFOR høyt fett og karbo-inntak). Også må jeg ha noe "lett" mat for hånden på jobb, og noen dager må jeg bare steppe inn på jobb, derfor blir det sånn :-)

  SvarSlett
 2. Altså: Har du ikke lest vg om alle polske, svenske og spanske turister, som klatrer over gjerder er og fossesperringer, for å ta et det perfekte feriesnap, før de selvfølgelig ruller utpå og nedi dalen.
  - klining på prekestolen hører nok til i samme kategori, og du som er fjellfører (gaasp)

  Blir så sjokkert hver gang jeg ser prekestolen at jeg fremdeles ikke aner hva hemmeligheten er, har det noe med dobbelgjengeren å gjøre?
  MiniChass?

  SvarSlett
 3. Koselig da:) Alltid moro med disse Amors piler som treffer blink.. og attpåtil en MiniChass..(ser nå at Ingalill var først ute med den ja.. sorry for 'herming' av ordet) !! tjohei :) .. og jo.. de essensan.. jeg tok med meg gräddkola fløtekaramell as well.. men denne overlevde ikke helt en 40 minutters flyreise.. Glemte å sette på farlig gods- klistremerke på trillisen... men, men.. Så jeg har egentlig sniffet og dunstet en slik essens nå i to dager... for den lukten går ikke vekk med det første.. skal eg sei deg.. :)

  SvarSlett
 4. sv: Hei :) Så hyggelig at du var innom bloggen min :) Jeg følger ikke et spesielt program, annet enn at jeg har laget mitt eget der jeg trener bein og rumpe to dager i uka, bryst og skuldre en, rygg og mage en, og armer en dag. Såå blir det spennende å se om resultater viser seg ;)

  SvarSlett
 5. Åh, så fine dere er!! Hurra!! :-D

  SvarSlett
 6. Så kul du er! Det er ikke så lenge siden jeg kom over bloggen din, mne ble hektet med en gang :D

  SvarSlett
 7. Dere er så søte at jeg skulle ønske jeg hadde trosset sykdommen og vært med på daten deres likevel :P Haha!

  SvarSlett
 8. Ingalill: Hahaha. Denne fjellføreren vet ikke sitt eget beste, så jeg anbefaler alle andre fjellførere faktisk. Men spot on! Det fins en minichass. :D

  SvarSlett
 9. Nathalie: Er det sant?! Jeg kan så lett tenke meg at du har luktet SKIKKELIG fløtekaramell med en sånn i bagasjen! Oh no! Her er det bare grøten som lukter fløtekaramell og allting er kos. :)

  Malin Andrea: Femsplitt faktisk? Voksent! :)

  Kris: Tuuuusen takk, superKris! Hurra tilbake!

  SvarSlett
 10. Silje: Åh, så hyggelig det var da! Dere hadde også en kul blogg. :)

  Hilde: Haha!! Det skulle jeg også ønske! Gjett om! Men nå ser jeg deg snart likevel. :D

  SvarSlett
 11. nydelige bilder!!! <3 love it!

  SvarSlett
 12. Sjokkerende å se noe annet enn grøtbilder! ;)
  God sommer. Fortsett de koselige stundene :)

  SvarSlett
 13. Takk! Smil smil smil! God sommer til dere også! <3

  SvarSlett
 14. Chinse..<3..og kline..? hmm...nå gav du meg en ide...samtidig? woho..må prøves en gang...haha :D

  SvarSlett
 15. Ha-hah!! Det vil jeg også! Nå øver jeg meg på å chinse seeeint, så chinseklining ville passet bra!

  SvarSlett
 16. Baliba: Du har å blogge om den gangen du introduserer den ideen til noen :D

  Chassi: Fant ut at det meste var sagt i kommentarfeltet over så jeg nøyer meg med:
  :D :D :D

  SvarSlett
 17. :D :D :D!

  Syns jeg hører Baliba.. Heisann, jeg må prøve noe, vil du kline med meg mens jeg haler meg opp etter denne stangen?

  Oh yes! Jeg tror vi trenger bildedokumentasjon til og med!

  SvarSlett
 18. Jeg er ca sterk nok nå så da mangler det bare den heldige utkårede! Kanskje jeg skal legge ut en søknad.."Baliba søker chinseklinepartner.." ..haha..

  SvarSlett
 19. Fikk mor grøten i halsen? Hva skjedde med det opprinnelige bildet?

  SvarSlett
 20. Hei, mister anonymous! Mor syns klinebildene var supersøte! Selv om hun ikke brukte akkurat de ordene. Men det fins en annen som likte dem veldig dårlig, og derfor.. vips ble klining til mere grøt. Too bad. :(

  SvarSlett
 21. Liller: Takk! Jeg også! :D

  SvarSlett
 22. For noen herlige bilder! :D Kom over bloggen din for litt siden, og må ærlig innrømme at jeg digger den! :D Måten du skriver på, humøret ditt, alt! Keep up the good work! Jeg har blitt fast leser, i alle fall! :)

  SvarSlett
 23. Takk, Therese! Så fint sagt! Glad nå. :D

  SvarSlett
 24. håper du er lykkelig ;) tror jammen jeg ikke kjenner deg så godt lengre da...

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...