lørdag, juli 02, 2011

Jeg er i Oslo så lenge

Som om noen bryr seg! Alle er på ferie uansett. Men takk for fantastisk lunsj, Silje Mariela, og alternativ treningsøkt, PulsiMarit, og takk til Viktoria og Palais des Thes, som gjør Oslo til et så fint sted å være!

Grunnen til at treningsøkten ble så altfor alternativ var at Marit og jeg testet dragonflies eller dragonflags uten hell (og vi prøvde virkelig!), men hva er vel det for en øvelse? Jeg hadde jukselapp fra Silje, av eyelinerskribbel på en Egon-kvittering, men hos Marit og meg ble det YogamageBruceLee-triks med hjelp fra YouTube.

"Ser dette ut som noe, Marit?!"
"Eh. Vet ikke. Kjenner du noe?"
"Kjenner litt i halsen! Tungt å løfte kroppen fra halsen!"
"Ser litt feil ut."
"Åh! Veldig kul øvelse liksom."

Det ville definitivt blitt Bruce Lee hvis vi hadde klart å løfte rygg og mage og rumpe og beina samtidig. (Jeg bor i en leilighet med Bruce Lee på veggen.) Kia-Kaha! Vi ville vært dagens underholdning og en sirkusattraksjon, om ikke alle var på ferie! Så your loss, Carl Berner-Elixia.

- Posted using BlogPress from my iPad
Location:Oslo

29 kommentarer:

 1. Haha! skrev du først, eller jeg?

  Men, det bilde jeg jo ikke fra vår økt!

  Sommerklem :)

  SvarSlett
 2. Tidligere besøket -03 juli, 2011 08:01

  Ikke bare gjør du Oslo til et fint sted å være - du pynter jo opp hele byen synes nå jeg. Både det at du smiler som en sol kombinert med den knallgule bagen. Puss och kram

  SvarSlett
 3. ahh, elendig timing, jeg vil også sole meg i glansen. Kanskje helga varer til i morgen?

  SvarSlett
 4. ingalillOg jeg vil le av morsomme, skravlete du, som snakker på innpust og utpust og er en egen underholdningsmaskin! Men jeg tar nattoget hjem i natt, så da må du komme på stavangerbesøk. :)

  SvarSlett
 5. Pulsi: Hei, superMarit! Jeg tror jeg var først, men ditt var så absolutt best! :D

  Besøket: Takk! Særlig siden du nå også har sett meg som sur og sulten idiot, da teller det ekstra mye. Vibeke's got nothing on me!

  SvarSlett
 6. Å, gjett om jeg kunne tenkt meg alternativ trening med deg, da! Istedenfor benyttet lille pingle anledningen til å kollapse under loppet, på en av de ytterst få dagene med ca. 30 grader, vindstille og sol... Jern- og vannmangel, anyone?! Nå må jeg hvile - aner leger hvor vondt det er??

  SvarSlett
 7. Sur og sulten idiot er nå en saga blott. Jeg har nemlig funnet en løsning. (Løsningsorientere meg). Jeg har kjøpt en SEKK! Den er riktignok ikke så stor, fin og gul som din, men kan romme mange bananer, posevis med fantastisk kokos-te og så mye proteinshake du bare kan drømme om. Sekken er altså kjøpt inn selv om den potensielt vil ødelegge en hvilken som helst outfit. Håper på plusspoeng for å være praktisk nå - i det minste! :)
  Angående Vibeke: Det går fortsatt rykter om henne blandt hotellbetjeningen på Utne. 8 x 5 pullups er ingenting for Vibeke. En ryggtavle som kan gjøre en helt satt ut visstnok! :p GO Vibeke.

  SvarSlett
 8. Besøket: Hva slags farge da? Har du faktisk krisebananer i sekken til mine sultkrisesituasjoner? Hurra! Er du verdens snilleste eller er jeg verdens skumleste som sur og sulten?

  Og Vibeke da. Hello. Vet du hvorfor hun er så stor og sterk? Jeg har hørt rykter fra DNT som sier at hun spiser små turdeltakere til frokost! Det er derfor hun bare er turlederVIKAR.

  SvarSlett
 9. Løpejente: Seriøst? Kollapset du!? Hva er dette for noe? Jeg skulle sånn ønske at du hadde en egen blogg der vi kunne passe på at du spiste jern og mat og ikke løp deg ihjel. Uff! Hvor lenge klarer du å hvile? Jeg heier på deg.

  SvarSlett
 10. Sekken er selvsagt svart. Jeg jobber virkelig med å få litt farge inn i tilværelsen altså. I det siste har jeg omgitt meg med en så fargerik person at en farget sekk virket HELT overflødig. Og hva er kjekkest? At jeg bytter sekken eller kutter ut denne fargeklatten? I sekken finnes krisebananer til krisesituasjoner. Krisebanene er der både fordi jeg liker å tro jeg er snill - og for å unngå SuperC som et veldig sultent dyr i nettopp - krise.

  Til Vibekeopplysningene: Ojda. Er det derfor hun er så stor og sterk? Men hvorfor spiser hun bittesmå turdeltakere? Er det fordi de er så innmari søte - lukter kirsebær og smaker kokos? Puss och kram

  SvarSlett
 11. Oh shit. Nå fikk jeg plutselig en helt ny forståelse for Vibeke!

  SvarSlett
 12. Tidligere besøket - nå: potensielt nytt besøk05 juli, 2011 06:17

  Betyr det at Vibeke vant?

  SvarSlett
 13. Hihi, jeg kom til veksling med blod rennende fra nese og munn, men jeg slepte meg gjennom etappen da, selv om stjerner, måner og totalt mørke svevde i synsfeltet! Jern er tydeligvis en utfordring for vegetarianer-meg. Nå er jeg på omvendt diett og har gått opp to kilo. Litt krise i hjernen, ja. Jeg klarer maks én dag hvile, men løpingen er ineffektiv når bein og lunger ikke får nok blod/oksygen. Jeg heier på deg! Fabelaktig blogg - fabelaktig jente:)

  Besøket: Kokoste?? Hvor får man kjøpt slikt? Er det posete eller ordentlig te?

  SvarSlett
 14. Besøket: Ha ha. Ikke hvis du kommer på nytt besøk.

  Løpejente: Stakkars!! Det må ikke bli krise i hjernen for det om! Dessuten skal du jo slutte å løpe og begynne med styrke, alt blir bedre. Tusen takk for det snille du skriver, men jeg heier mye mer på deg enn du heier på meg akkurat nå.

  (Palais des thes har kokoste, men du må spørre betjeningen, for den står ikke framme.)

  SvarSlett
 15. Takk, takk, takk! Det er dette med løpssteg, konkurranseklær og vekt.. Jeg liker ikke å bli tyngre av mat (muskler er heeeeelt ok!), idet løpingen går tråere. Samtidig går det trått uten jern og mat også.. Det er uansett en utfordring å løpe i noe som er en forstørret bikini! Jeg skal ringe Palais des thes og spørre - det blir neppe Oslotur med det første. Hvis jeg hadde lært skikkelig styrke, kunne jeg iallfall byttet ut halvparten av løpingen!

  SvarSlett
 16. De har en nettbutikk også: http://www.palaisdesthes.com/en/.

  Du er virkelig en løpestjerne hvis du løper i bikiniuniformen! Da er jeg imponert. Ingen trener mer enn dem. :)

  SvarSlett
 17. Jeg har bestilt via nett tidligere, og måtte betale toll i dyre dommer, da pakken sendes fra Frankrike..

  Før tretthetsbruddet var bikiniuniformen helt ok, men etterpå, med litt slappe muskler..Nei!

  SvarSlett
 18. Løpejente: besøket er konstant på besøk - og er igjen på besøk. Også denne gang i Oslo. Jeg kan selvsagt hoppe innom te-himmelen å kjøpe kokos-te til deg. Denne kan sendes i posten - og du slipper ytterligere moms og toll. Gi lyd - og besøket kan sende!

  SvarSlett
 19. Så fint at dere ordner opp! Du passer virkelig til navnet ditt, frøken Besøk. Det liker vi. :)

  Jeg løper London rundt på jakt etter kusmi-te akkurat nå, så bare vent, snart kommer det te som er ENDA bedre enn Palais des Thes.

  SvarSlett
 20. Kan du virkelig det, Besøket?? Ja, kjære deg - tusen takk! Vi må utveksle mailadresser:)

  SvarSlett
 21. Besøket som nå også sporadisk sender te09 juli, 2011 01:35

  Selvsagt! Besøket både kan og vil. Man skulle jo tro at besøket gjerne kom på besøk og leverte teen - men det er bare slik at besøket har booket seg inn for besøk så lang tid fremover nå. U go first. Send meg e-postadressen din - eller link til bloggen din eller noe...(om du har)!

  SvarSlett
 22. Besøket trenger så klart ikke å komme på besøk, men det ville nok vært kos, det også! Jeg har ingen blogg; lite å meddele andre.. Hvordan finner jeg mailadressen din? Har du en blogg?

  SvarSlett
 23. Besøket og nå også kokos-temellommann10 juli, 2011 06:29

  Nei. Har ingen blogg - men har kokos-te. Kjøpte en pose i dag - selv uten tilbakemelding fra deg! Send en mail til SuperC - så kan hun gi deg epostadressen min? Høres det ut som en plan? Puss och kram

  SvarSlett
 24. Oh....!Jeg rakk å håpe at dere skulle komme ut av skapet med egne blogger og besøk! Men okei, hvis jeg er den minst anonyme av oss så kan jeg godt formidle e-postadresser.

  Not so super, forresten! Jeg skjønner virkelig ikke hvor det kan komme fra. :)

  SvarSlett
 25. Å, hva skal man med sofapotetvenner IRL, når slike fine mennesker finnes virtuelt! Jeg mailer SuperC:)

  SvarSlett
 26. Takk for mail! Du har fått post nå! :D

  SvarSlett
 27. Hei løperjente. Har du fått kokosteen? Og hva synes du i såfall om den? :)

  SvarSlett
 28. Hei Besøket!

  Jeg eeeeelsker kokosteen! Det er omtrent slik at en flybillett til Oslo er vel verdt prisen, kun for å kjøpe te:) Tusen takk, snille Besøket!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...