søndag, juli 31, 2011

Hei!

Mor er fortsatt på ferie, men jeg snakket med henne på telefonen i går, og da sa hun Du, vi leser både blogg og Facebook her altså.. Oi! Helt inne i skogen på den øde øyen inni fjorden omgitt av fjell og manglende mobildekning, helt der? Ja, tydeligvis!

Jeg har også vært på fjellet i et par uker, men på fjellet mitt var det så lite dekning at jeg ikke visste hvorfor flaggene hang på halv stang da jeg kom til sivilisasjonen igjen. Jeg vet ikke hva jeg skal si til det engang. Tilbake i Oslo har jeg fått det med meg i aller høyeste grad, og man blir jo målløs.

Her og nå har jeg akkurat funnet igjen lille Pad på hotellet som har tatt vare på bagasjen min så lenge, og boy-oh-boy, så flott det var å finne Internett igjen! Men det tar altfor lang tid å skrive på lille Pads, så nå sier jeg bare hei, og prioriterer aller først å lese meg opp selv på alt som har skjedd rundtomkring.

Fjellet har i alle fall vært fint som fy, på tross av søppelværet. Det ble en sommer med lue og votter, og det har vært en evig fest. Jeg har nesten ikke gnagsår, og kropp og klær har fungert som kropp og klær skal fungere, dag etter dag og mil etter mil. Det er grunn nok til å være lykkelig altså. Fins ikke bedre ferie.

Kos og klems!
- Posted using BlogPress from my iPad.
Location:Oslo

4 kommentarer:

 1. God timing å komme tilbake til Oslo i dette været :-)
  (PS: det ble ikke klinings dessverre, men det ble chinups med Susanne..hehe.. )

  SvarSlett
 2. Hey Baliba!! Så kult!! Jeg har heller ikke fått chinse og kline ennå. Klarer sikkert ikke chinse i det hele tatt nå som jeg har bare bodd på fjellet hele sommeren.. Mer redd for det faktisk. :S

  SvarSlett
 3. kos med en liten update! :* tenker alltid på deg når jeg spiser grøt. tjihi

  SvarSlett
 4. Hurra! Jeg tenker på deg hver gang jeg kjøper nye essenser på Panduro. :D (Eple i går!)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...