onsdag, juni 01, 2011

Selvbevisste meg

Hei igjen! (Før jeg går på jobb.) Om selvbevisste meg! Meg meg meg.

Jobben min i dag er bodypump.
Hverken venner eller familie har egentlig vist noen reaksjoner på syk sunnhet (bortsett fra da mormor trodde at hun måtte servere meg havregrøt i bursdagen sin), men jeg selv har reagert i massevis. Jeg har blitt så selvbevisst! Jeg ser at folk som kommer til bloggen har googlet navnet mitt i stedet for å google fiberhusk som de pleide å gjøre, og så irriterer det meg at da en venninne fortalte kollegaene sine at hun skulle komme til meg på besøk så spurte de om hva hun da ville få, om hun fikk gulrøtter kanskje? Og så irriterer det meg at det var akkurat det hun fikk! Med mager kesam! Oi oi.

Så kanskje kan det muligens synes som jeg passer inn i den sykt sunne båsen, men det er ikke synd på noen fordi de ikke spiser sjokolade. Selvbevisste meg er nå i forsvarsposisjon dagen lang. Jeg forsvarer båsen min for alt det er verdt, og da har det blitt mange sånne samtaler som dette, i STORE BOKSTAVER:

Far: Vil du bli med til hytten i helgen?
Jeg: Kanskje det!
Far: Flott! Men vi har ikke så mye frukt.
Jeg: JEG TRENGER IKKE FRUKT!!!
Mor: Hun har sluttet å spise frukt.
Jeg: JEG SPISER FRUKT HELE TIDEN!!!

Eller sånne:
- Du spiser knekkebrød?
- JEG SPISER IKKE KNEKKEBRØD FORDI JEG IKKE KAN SPISE NOE ANNET!

Men ikke bare det! Jeg surfer selv rundt og finner andre meninger om saken, for det er sikkert lurt for en følsom sjel, og selvbevisst som jeg har blitt så har lest jeg dem og kommentert dem, og fått vondt i magen hver eneste gang jeg har gjort  det. Jeg skal slutte nå, for det må jeg, men det er også veldig spennende å se seg selv analysert, og i alle fall når man kan kommentere tilbake.

I starten skrev jeg bare hyggelige kommentarer (fordi jeg må ha vært i fornektelsesfasen):

"Jeg prøver ikke å smitte spiseforstyrrelser på folk." ;-)

Men nå har jeg skrevet noen mindre hyggelige (så klart på grunn av frustrasjonsfasen):

"Gidd å skrive sånn da!"
Og så angrende og kloke kommentarer nå etterpå (moving on!):

"Nå er jeg flau så klart.."

Men tenk at fantastisk snille Cecilie som bare hadde skrevet et klokt og fornuftig innlegg om å ikke være altfor flink i kostholdet sitt, gikk inn og slettet alle kommentarene som kunne virke sårende! Det er derfor jeg ble flau.

Flinke piker spiser ikke karbohydrater/fett/mat/valgfritt.

Men nå er jeg ikke flau heller lenger! Nå er jeg tilbake til verdens beste kosthold og verdens beste trening og verdens beste jobb.

Enmannsaerobic med en beinhinnebetennelse som ble ganske bra av å ikke gå 7-fjellsturen.
Og yoghurt med tunfisk og chili! Jeg prøvde med fiberhusk oppi, men det ble ikke bedre.

God helg til alle som har helg!! <3

19 kommentarer:

 1. Vi, du og du og du og mange andre og jeg har vel ihvertfall lært nå, at ting som står i avisen som regel er satt på spissen. Jeg prøver veldig å forstå hva hun som masserer brokkolien egentlig prøvde å formidle. Kanskje at grønnsaker også har følelser, akkurat som oss mennesker. Og da må alle være snille med hverandre, selv om det til tider er ganske kjedelig å bare være snill. Hva hadde Kardemommeby vært uten tante Sofie.

  Jeg har feber, og derfor skriver jeg sånne lange rare ting.

  Pære er liksom litt tante Sofie, og det var veldig gøy og da lo jeg! Right back at you, liksom!

  Jeg synes det var litt for snilt at du ikke tok med pæra i dette innlegget forresten. Gjesp!

  Stor klem til ærlige søte snille gøyale du!

  SvarSlett
 2. Hahaha så herlig ærlig skrevet om å skrive litt kjipe kommentarer til folk for så å angre seg -- jeg gjør AKKURAT det samme, til og med om jeg poster noe anonymt, jeg angrer meg liksom noe gress ihjæl og går tilbake og sletter det, haha! Don't worry, du er ikke den eneste som kan føle seg selvsentrert ;)
  PS, testa grøten din, har blogget om den, hihi!

  SvarSlett
 3. Jeg må lese artikkelen! Finnes den noen sted? Har du den skannet inn?

  SvarSlett
 4. mais og sylteagurk er godt i slike tunfisk-mixer ;D

  SvarSlett
 5. Synes alle bare skal være snille mot deg - du som bare er søt, snill, sunn og artig!!- og at du skal fortsette med det du allerede gjør... ;-D

  SvarSlett
 6. Hmm, chassis, jeg tror du er litt for følsom til å være kjendis, ihvertfall 'forstyrret' kjendis.

  (... here is where jeg tar en truddelutt,
  litt Bob Marley, Get up, stand up
  litt CherylC - ..hard to make a stand..
  & litt lalala, sånn for meg selv her jeg sitter med premium mandel sjokoladen min, jeg tok fram etter barna la seg så jeg slipper å dele )

  SvarSlett
 7. Søteste fineste Chassen <3 Signerer Kris over her.
  Og slenger med en stooor dose Annkaklemmer!!!:-*

  SvarSlett
 8. Pulsi: Hahaha! Jeg lo så godt av dette fjaset!!! Du må være virkelig syk, men på en sånn underfundig måte der man plutselig ser allting klart likevel. (?) Haha!

  Pæra skjønner iiiiiingenting. ;)

  Anne: Åh, så gøy! Ingenting er vel kjekkere! Nå ble jeg I ALLE FALL glad igjen. :D

  SvarSlett
 9. Linnéa: Neimen, hallo?! Det var jo ekstra stas! :) Du kan få en pdf på mail så klart.. Vil du det?

  Kris: Smellkyss til deg! :D (okei!)

  SvarSlett
 10. Liller: Kult! Takk for tips! Du hadde forresten en av kommentarene som ble slettet hos Cecilie. ;)

  Ingalill: Hei besteste! Det er så sant så sant! Jeg vet ingen som er så følsom som meg, det er helt meningsløst. Men takk for sang!! Den likte jeg! Den passet fint til gulrøtter med peanøttsmør. <3

  Annka: Og her kommer en hel bøtte med klemmer til deg også! Oh, the love! :D

  SvarSlett
 11. :) Herlige blogg du har:) og jeg har fått litt grøtinspirasjon selv om jeg ikke har kommet så langt som til å prøve det helt store..eller..vel..jeg blandet inn litt proteinpulvwer med sjokolade i en og det var ikke godt. da ble det tilbake til grøten med havregryn og cottage cheese. Kompisen min vil ha havregrøt, kokt med vann..+ varm melk og NØKKELOST ved siden av. Den var nye for meg....:)

  SvarSlett
 12. Ååå gjett om jeg har savnet å lese om grøt og naturell yoghurt..!! Godt å være hjemme igjen!!! Abstinenser...!!! :) I amsterdam tror jeg søren meg bare at det spises pannekaker på sizen av en grandis (tykkelse og bredde).. med banan og nutella.. Trodde innimellom jeg skulle få hjerteinfarkt og fordoble kolesterolet.. grøss.. Ikke rart de sykler som ville hester down there.. !

  SvarSlett
 13. Hoho, kanskje du egentlig er meg! :D
  Seinest i går tok jeg meg selv i å forsvare meg selv alt for agressivt, selv om det kanskje ikke var noen vits i å forsvare meg i det hele tatt. "det er greit at dere synes synd på meg, men jeg synes ganske synd på dere også" <- ufin, arrogant Inga, som får medlidenhet pga syk sunnhet.
  Det verste jeg har sagt (nå skal det nevnes at jeg var irritert og hadde koort lunte fra før av) gikk noe som
  Velmenende, koselig, kanskje litt rund person: "Herregud, Inga. Ta en da vel! Du blir ikke feit av èn sjokolade!"
  BjeffeInga: "Nei, æ ser det -.-"

  Jeg synes du er flink jeg^^,

  SvarSlett
 14. Hei Marit! Så bra at du fikk grøtinspirasjon! Det med proteinpulver tror jeg man må bli vant til, det måtte jeg i alle fall.. Men nøkkelost?! Godt at det var ved siden av. :P

  SvarSlett
 15. Natalie: Du er så søøøøøt!! Spiser du naturell yoghurt også, eller bare leser du om den? :P Kjempekos!!

  SvarSlett
 16. Inga: Haha! Jeg kunne godt vært deg! Det tror jeg, minus nerdefaktene. Men tenk at du sa det du sa.. shit.. Jeg er ganske snill faktisk, så det må du være hvis du skal være meg. Hvis du ikke er sulten, for da er alt lov, og du var SIKKERT sulten med den korte lunten! Så det kunne så lett ha vært meg. :) Takk!

  SvarSlett
 17. åååå her spises det ikke mye naturell -:00 men glimter jeg til med en sånn boks i kjøleskapet, blandes den ut med litt funlight og müsli.. Det er faktisk ikke så gæli.. Tunfisk og yoghurt.. skeptisk.. Du burde forresten ha deltatt på 4 stjerners middag med disse matkombinasjonene dine..;)

  SvarSlett
 18. Jeg har helt gitt opp fiberhusk. Fiberhusk no good. Burde hete fiberIKKEhusk. Eller fiberGLEM.

  SvarSlett
 19. Nathalie: Hei, søte fine du!! Det høres supergodt ut med funlight og musli i yoghurt!! Jeg har blitt helt melkeproduktgal, jeg kjøpte to yoghurter, en cc, en kesam og en liter melk for to dager siden og nå er det bare litt melk igjen! :O Jatakk, til 4-stjerners! Tror du de vil ha meg? :P

  Viktoria: ÅÅ, den kom akkurat litt for sent! Jeg satt sikkert og spiste fibergelé akkurat mens du skrev en advarsel. Too bad! Livet er for kort til å spise fiberhuskgelé!!!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...