tirsdag, juni 28, 2011

Hvor er Willy og hvor er jeg?

Som sleepless in Stavanger har jeg blitt så søvnløs at jeg lever i våken drømmetilstand; Jeg hadde verdens beste samtale med meg selv i går!

Følg med nå! Som vi sier på bodypumpen.

Jeg står på kjøkkenet med min fine gjest.. Der står vi helt stille.. Men det skjønner ikke jeg, for jeg tror tydeligvis at noen snakker! Så jeg sier Hæ? Ut av det blå! Gjesten hadde ikke sagt et ord. Men jeg, som ikke bare har hørt det som aldri ble sagt, jeg skjønner heller ikke at det er jeg selv som har sagt hæ. Det er vanskelig å forklare. Så jeg sier videre Hva da Hæ? mens gjesten er like stum! Kanskje enda stummere. (?)

Det ble hysterisk morsomt, og det ville blitt enda morsommere om dere hadde sett hvordan jeg er i ferd med å glemme hva jeg selv heter nå etter hvert. Glemmer alt. Sover ingenting! Woho.

Snart kommer mikrogrøt og pyntegrøt og alt som har skjedd siden sist, for det skjer masse! Men dette blir et barnslig innlegg aller først. Det kan ligne på en barnebok faktisk. :D

Finn Willy!


Willyyy!

Willyyyy...!

Halloo?

Varmere, varmere...

Og førstemann å finne Willy får en premie. :)

14 kommentarer:

 1. Jeg fant, jeg fant! På bilde nummer to er jeg sikker på st Willy er bak steinen lengst til høyre i bildet og tisser. Pretty sure. Willy ser jo ut som rene turistattraksjonen! Godt at ferien er over og besøket har dratt. Gleder meg til nye innlegg om microgrøt og pyntegrøt. Puss och kram

  SvarSlett
 2. Fordi det ser ut som en tissestein? Very nice try! :-*

  SvarSlett
 3. FY FILLER så kult. Jeg både fant og vant! Jeg er nemlig akkurat HER! Jeg leter etter språket, søvnen og alt annet Chassi leter etter og har rotet/ mistet bort. Det er en krevende jobb. Jeg tar betalt i havregrøt og nye blogginnlegg.

  SvarSlett
 4. Nei - jeg vant. Jeg kan til og med svaret på hvor Willy er på bildet fra blogginnlegget datert 21. oktober 2010! Blir premien EKSTRA fin når man klarer begge?

  SvarSlett
 5. Yay! Livstegn jo! You just made my day at work, frøken. :)

  SvarSlett
 6. Sannelig på tide, og det er bra du ser mer samlet ut på bilder enn du høres ut i skrift
  , for når man snakker med seg selv, uten å vite hvem det er man snakker med, regner jeg med at gul lue fungerer omtrent på samme måte som Loes gule bankebrett. Tankesamlende, og godt er det.

  Jeg fant han til slutt!

  SvarSlett
 7. Willy: Hello Willy! Jeg ser på klokkeslettene at willy og chassi er nokså søvnløse begge to, så du er kanskje ikke den beste til å finne søvnen? Men det er snilt av deg å prøve. Du skal få så mye grøt du vil ha. :-*

  Viktoria: Okei! Jeg pønsker ut en ekstrafin premie og gleder meg til mer besøk. Puss och kram. :)

  SvarSlett
 8. Maije: Smil, smil, smil. :D Jeg savner litt livstegn fra deg også!

  Ingalill: Hahaha! Fine du! Jeg skal være hundre prosent samlet i Oslo på fredag, har du lyst på kaffe?

  SvarSlett
 9. Jeg har veldig lyst på kaffe, men timingen din er som vanlig elendig. Min bedre halvdel skal på fest og jeg må passe barn, tirsdag derimot, da skal jeg til Oslo, er du der fremdeles?

  SvarSlett
 10. Neeei! Jeg er der bare til søndag. :(

  SvarSlett
 11. Willy er på Prekestolen! Lett!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...