lørdag, juni 18, 2011

Eksperimenter med essens

- Så kult! Dere har jo tusen typer smaksessenser!!!
- M-hm. Hva skal du med alle disse da?
- Hehe. Jeg tør ikke si det. (Pip! Jeg skal lage havregrøt!)
- Jaja-menn. Jeg tror nå colasmak er best i brus.
- Neida! Dette blir dødsbra.
- Jaja-menn. Du får komme tilbake en dag og fortelle hvordan det gikk med grøten.
- Jada! Det kan jeg gjøre.

Så var det helg! Jeg har i tillegg fri hver fredag, for å gjøre det jeg ikke rekker de andre dagene, men ingen som ikke vet at dette er fridagen min vil merke forskjell... Da jeg var på Toppform i dag var det ingen som kunne se at jeg ikke var på jobb, og da jeg spiste lunsj på kaféen var det ingen som kunne vite at jeg ikke var på vei til jobb, for jeg er der alltid uansett, på jobb og på kafé, og den gule treningsbagen er den samme. Fredagsfri er ment for å gå i fjellet, men denne helgen er jeg hjemme, og den fine mobilen med mobilkamera kan bekrefte hjemmelivet i dag:

Jeg har vært på biblioteket...
Jeg har vært på kafé...

Og OMG, se her! Det finnes virkelig tusen typer smaksessenser i hobbybutikken!! (Tank u, Liller!)

Jeg har vært på trening...

Og nå gjør jeg eksperimenter med essens!

Jeg har ikke kommet så langt i eksperimenteringen, men tusen smaksessenser i en hobbybutikk er kanskje ukens beste nyhet. (!) Jeg skal gi en oppsummering, men må presisere først til bildet...

 • Grunnen til at jeg har tilgjengelig en skummet kulturmelk for første gang i hele mitt liv, er at butikken var tom for naturell yoghurt og jeg har blitt helt hektet på melkeprodukter. Skummet kultur var alldeles ikke dumt som melkeprodukt. (Det er magert og mettende og kan søtes med natreen.) Det var mye dummere at jeg også kjøpte kesam i denne yoghurtkrisen, for jeg fikk merke nok en gang hvorfor kesam står på nei-listen under mat som er sunn men som smaker for godt til å stå i kjøleskapet. Jeg satte nemlig kesamen i kjøleskapet før jeg gikk og la meg, og mens jeg lå der og øvde meg på å sove kunne jeg høre kesamen rope fra kjøleskapet i flere timer, helt til jeg sto opp og spiste den. (Yoghurt pleide å stå på den samme listen ser jeg nå, men den har gått fra nei-liste til jatakk-hipp-hurra-listen for lenge siden. Uten at jeg kan si hvorfor, for det har ikke blitt mindre godt i alle fall.) 
 • Og grunnen til at en farris er med på bildet er at jeg feirer helgen mens jeg eksperimenterer. 

Og essensene? De har vært en fest og en fryd! Her er oppsummeringen:


 • Appelsin
Jess! Fungerer helt fantastisk! Kaffe med kanel og appelsinessens, eller skummet kulturmelk med kakao og appelsinessens... Alt smaker kake og alt smaker godt! Min favoritt.

 • Tutti-frutti
Jess! Fungerer helt fantastisk i skummet kulturmelk med kakao, og i havregrøt av type rett-i-koppen med musli, kakao og bringebærproteinpulver.

 • Banan
Jess! Fungerer SÅ KLART helt fantastisk som ekstrabanan i grøt med bananproteinpulver og kakao.

 • Bringebær
Jess! Det er ikke lenge siden jeg kjøpte essensene men jeg improviserte bringebær oppi banangrøten (jeg har ikke rukket flere grøtporsjoner men jeg var nødt til å teste) og det ble BRA!

 • Cola
Oi, oi, oi, jeg har ikke prøvd cola ennå. Nå syns plutselig jeg også at cola høres kjipt ut, så nå gruer jeg meg til grøt med colasmak. Kanskje i morgen!


Jeg mangler fortsatt kokosessens, og det er den som skal redde dagen til slutt, men kokosessens finnes så langt (Tank u, Nathalie!) bare hos en dansk forhandler som tar 360 kroner i frakt (10 kroner for essens og 360 kroner for frakt, det føles for teit), så hvis noen vet en bedre løsning blir jeg kjempeglad for tips.

Og så er det fraktfritt når en bestiller for 400 kroner, men det betyr 40 flasker essens.

53 kommentarer:

 1. Oi - takk for tipset om essens :) Skal prøves!

  SvarSlett
 2. Jaaa, kan du ikke gjøre det! Prøv de sortene som jeg ikke har prøvd! :P Eller prøv den med appelsin, for den var utrolig god.

  SvarSlett
 3. Jeg blir så glad over å lese at det er flere som meg der ute! Ok, jeg er kanskje litt vel mer der at det BLIR sykt (:p), men jeg blir såå glad for å vite at jeg ikke er den eneste som ikke kan kjøpe kesam og andre ting fordi det ikke overlever lenge i kjøleskapet uansett :D

  Og faktisk, jeg har helt ærlig LEVD på cultura (mamma kjøper ikke skummet kulturmelk selv om det er det jeg vil ha, KRISE!!! og jeg gidder ikke kjøpe min egen mat!) MED kakaopulver.. Eller sukkerfri oboy som ihvertfall ikke er så bra som det virker! (Tør ikke og VIL IKKE tenke på mengden engang, høhø).. Men fy søren, jeg har blitt en KALV!! Med cravings for sjokolade(melk).

  Melkeprodukter er herved på nei listen min.

  SvarSlett
 4. Oi-oi-OOOI! Supert!:-D
  Dette skal bli en fryd å teste ut! Ser for meg at appelsin og banan kan slå alvorlig an her hjemme! Men ikke minst; COCOS! Jeg nekter å tro at det finnes noe som helst, som ikke blir bedre med cocos!!... Om alt klaffer (krysse fingrene!!)- skal jeg skaffe deg en flaske essens i løpet av sommeren. Får "danskebesøk" i slutten av juli og har lagt inn en bestilling på diverse "godiser" fra vårt - noe mer liberale - naboland ;-)

  SvarSlett
 5. Søte søte du. Her kan du tjene store penger! Klart du skal kjøpe 40 flasker kokosessens. Og så selger du dem for 20 kroner! Jeg vil ha :)

  SvarSlett
 6. Det skulle jeg så gjerne ha gjort! (-og ikke for pengenes skyld!) - men jeg føler nok at jeg da må vente til jeg selv reiser og kan dra på dem i min egen bagasje ;-) Det er forresten denne jeg har sett på og tipset min kusine om;
  http://www.urtegaarden.dk/product/essenser/kokosessens.aspx

  SvarSlett
 7. Jeg vil også ha grøt med kokosessens (!) - min grøt er bare ikke helt optimal om dagen, og jeg tror desverre ikke engang kokosessens kan redde min. Jeg har nemlig vært så heldig å få smake VERDENS BESTE havregrøt. Og jeg tror det er derfor det bare har blitt grøtnedturer på meg deretter. Hva kan jeg gjøre med dette O-store-havregrøtguru?

  Tror du dette kan redde grøten din SuperC?

  http://www.naturesflavors.com/product_info.php/products_id/3764

  Puss och kram

  SvarSlett
 8. Jenny: Det måtte vel komme fra deg. :D Akkurat som jeg har glede av å se andre spise kake, (?) og akkurat som jo mer man feter opp de som er rundt en jo slankere virker en selv.. Haha. Nei. Men du burde drikke skummelt kulturmelk (hvorfor vil mor bare kjøpe cultura?) med god samvittighet! Det finnes 330 kalorier i en hel liter, og hvis du klarer å drikke hele literen med kakao så blir du METT altså. Jeg drakk bare halve i går. :P

  Kalsium er dødsviktig for dem som trener og utrolig bra for fordøyelsen i det at den tar med seg fett og diverse og virker til og med slankende. Tusen grunner til å fylle kjøleskapet med melkeprodukter! Etter å ha bannlyst ALT veldig lenge drikker jeg nå hver kaffekopp med en melkeskvett som om det var julaften. Plis prøv. <3

  SvarSlett
 9. Kris: Ikke sant!?!?! Kokos blir bra for deg. :D Banankaffe smakte godt til frokost i dag, og, haha, dersom du ennå jobber deg gjennom en diger pakke sjokomintprottis kan du se hva som skjer om du tilsetter mintessens, og eucalyptusessens og alt det der. Det fantes mange av den typen. Æsj, jeg tør ikke tenke på deg engang. Bare tull!

  SvarSlett
 10. Pulsi: ..Og tenk at klokken ble over to! Men så lur du er! Jeg trenger bare kjøpe fire flasker for å få alt gratis og hva gjør det vel med 30 ekstra flasker!? Det finnes tusen millioner varianter i denne nettbutikken! Jeg bestiller NÅ! Takk!

  Kris: Og der har du en med bare 60 kroner i frakt!? Dette er plutselig ikke vanskelig i det hele tatt! Snart er det sommer og snart er det kokos, jeg gleder meg! :-)))))

  SvarSlett
 11. Anonym: Hvis du har smakt verdens beste grøt så er det nødt til å ha vært min. Det tror jeg. Og da.. hm-hm-hm.. da må du komme hit og få mer grøt! Jo, sånn må det bli! Først skal jeg bestille essenser fra fantastiske Amerika, og så skal jeg øve og øve, og så skal jeg gi deg masse grøt, og det vil være verdens beste. Se hva de har her! Banana cream, banana nut (juhu), banana foster (?), banana split.. Det finnes 277 sorter! I stedet for å ta meg bryet med å raspe gulrøtter til gulrotkakegrøten skal jeg kjøpe gulrotkakeessens! Og alle nøtteessensene! Takk takk takk! Du er verdens beste selv. <3

  SvarSlett
 12. Disse hadde jeg helt glemt! Nå er det bare å komme seg ned til Panduro og kjøpe :D

  SvarSlett
 13. Hei Elvi! Plis do, dette er mye bedre enn stevia! :D Ha en nydelig helg, søte du!

  SvarSlett
 14. Se der ja...! Essens rock'n roll! Jeg elsker bare essenser.. har bare vaniljeessens og mandelesssens i skapet.. nå følte jeg meg ufattelig kjedelig.. hmmmm.. jeg må ut på panduro og teste linken ovenfor fra anonym.. ! gOsh <3
  Å ja.. Har du forresten sett at hobby proteinet er borte fra gymgrossisten.. can't see it.. :/ Men sjokolade peanøtt pulver var en god substitutt..

  SvarSlett
 15. Så bra at du er på biblioteket!
  Skummet kultur er bra! Jeg bruker som regel bare den. Fordi den er skummet og smaker ok.

  SvarSlett
 16. Hei!!! Jeg vet det! Om hobbypulveret. Men har du prøvd sjokopeanøttpulveret? Og: Kan vi snart lage en meny til Porrigde Take-away, nå som vi har så mange smaker?! Se hvor god hjelp vi plutselig fikk, jeg smiler helt rundt her! :D

  Nå gjenstår bare å teste blå icing. Your call! :)

  Ha en superfin helg! Klemmen.

  SvarSlett
 17. Lille søster: Jeg vet det, jeg hadde sikkert aldri kommet på skummet kulturmelk om det ikke var for deg!! Så takk for det. :)

  Biblioteket er et fint sted å være! Men jeg er ikke så flink å lese for tiden så jeg presterte å gå derfra uten en eneste bok.. Jobber meg gjennom En dåre fri fordi Ingalill snakker så varmt om den, men hvis du har noen hyggeligere anbefalinger så kom gjerne med dem. <3

  SvarSlett
 18. Så flott at du er frelst! :D btw.. handler du på den danske butikken over 400 må du jo betale toll,så vill det lønne seg?

  SvarSlett
 19. Har du sjekket iherb? F.eks denne? http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Coconut-Flavor-Alcohol-Free-2-fl-oz-59-ml/35806?at=0&rcode=NEB207

  Jeg aner ikke hvordan den er, har ikke prøvd noen av de produktene, men frakt er bare 2 dollar (hvis du holder deg under 1 lbs) så er ikke så gæli om den ikke kan brukes... ;)

  MEN ... det har vanligvis tatt 2 uker å få en pakke derfra, men akkurat nå tar det FRYKTELIG lang tid...

  SvarSlett
 20. Har visst glemt at jeg har reklamert for skummet kultur!
  Har du forsøkt lydbøker? Da kan man gjøre så mye annet mens man "leser". Hører mest på krim på lydbøker, og leser andre ting når jeg leser ordentlig. Kan anbefale Jussi Adler-Olsen for eksempel. "Kvinnen i buret" er den første boka om den litt sære etterforskeren som blir henvist til å drive avdeling Q nede i kjelleren på politihuset fordi kollegaene helst vil bli kvitt ham.
  Har sett flere ganger at du bruker søtningsmiddel i grøten. Anbefaler du? Jeg pleier å bruke syltetøy - er det noe du aldri spiser?

  SvarSlett
 21. Hahaha!colasmak?!yum!!;p du er så kul du chassimor! saumfaret grøthyllene her i det store utland går. og da går jo tankene til deg.Alltid!!;) skal begynne å publisere oppskriftene dine nå på fitnesscoachen.no. Du er dronninga du!klem på deg!

  SvarSlett
 22. hahahah:D <3 <3 <3 omg omg omg, tusen TAKK for at du også er så gal som meg! Jeg har det ikke sånn med kesam, men med cottage cheese. SLem, slem mat som roper så høyt!!

  SvarSlett
 23. En boks cottagecheese i mitt hus - er en tom boks... Nytes best med tyttebærsyltetøy!! (av best mulig kvalitet) Av og til glemmer jeg min addiction og kjøper C.C. Den får et meeeget kort liv...

  SvarSlett
 24. Ja.. sjokopeanøttproteinet er testet.. Godkjent :) Blandet også inn mandelessens i bokhvetegrøt-sulamitten - og det ble veldig bra..
  Forretningsmøte snart ja.! I sommer? Er bare å begynne å rable ned på et ark av ideer.. Et forslag til interiør bare.. hva med å tapetsere den ene veggen med den oransje/gule papiremballasjen til Bjørns havregrøt? Hadde blitt kult..
  Nei.. nå må jeg fortsette å telle sauer.. zzzz..

  SvarSlett
 25. Lovelyliller: Godt poeng! Jeg er så uendelig glad jeg får hjelp her. :) Ok!

  SvarSlett
 26. Denne essensen; hvordan er sukkerinnholdet? Vet noen av dere velinformerte eksperter om stevia er forbudt å bestille til/i Norge? Hvilken nettbutikk er best?

  Beklager hvis jeg "stjeler" bloggposten din, Chassi! Du ser forresten så bra ut at jeg vil droppe all løping og pumpe jern istedenfor, og det skal litt til å omvende meg!

  SvarSlett
 27. Løperjente: Heeiiiiiiii!! Den kommentaren var så fin at jeg må svare deg først. Haha. Det finnes ikke sukker i essens, og den essensen som jeg har brukt her er helt naturlig... Stevia er absolutt ikke forbudt å bestille til Norge.. Og det vanligste er å bestille på iherb.com.

  Stevia og essenser er jo ikke det samme, for stevia er et søtningsmiddel (som er så sinnsykt søtt at uansett hva det er meningen at det skal smake, så smaker det bare sinnsykt søtt!), så du må kjøpe begge deler. :P

  SvarSlett
 28. Tone: Den ser ut som midt i blinken!! TAKK!!!! Jeg har allerede ventet så lenge at jeg kan vente litt til. :D

  Lille søster: Hei, søte du! Lydbøker er lurt! Kjempelurt. Jeg tenker det hver gang jeg er på biblioteket, så snart vil tanken bli til handling.

  Natreen er genialt på grøt! Her er syltetøy bannlyst sammen med alt som har sukker (unntatt kaviar), og sukkerfritt syltetøy er bannlyst fordi det smaker for godt.

  SvarSlett
 29. Tusen takk, du vakre&spreke! Seriøst; du ser fabelaktig ut, og jeg skulle gjerne adoptert ditt treningsregime. Stevia skal bestilles! Hunden sniffer enda ivrigere etter at jeg begynte med kakao i havregrøten;)

  Hmm, hvis jeg skulle ende opp på et slags Chassi-fans-treff, ville jeg droppet løpingen og trent med deg!

  SvarSlett
 30. Løperjente: Ha ha ha! Takk selv! ;) Og så kult!! Hva med neste helg? Styrketrening og kaffe! Jeg er i Oslo i alle fall.

  SvarSlett
 31. Silje Mariela: Supersnupps! Jeg tenker på deg når jeg gjør bulgarsk utfall. :P Oslo snart! Knusekos!

  Inga: Jippi til sisters in madness! Cottage cheesen ville ikke nådd fram til kjøleskapet engang. ;D

  SvarSlett
 32. Kris: Sisters in madness. ;)

  Nathalie: Ååååe, alt du sier er så kult! Tapetseringen! Jess! Oppskriftene! Hurra! Søvnløsheten! Haha, her også. Forretningsmøte?! Ja! Neste helg?

  SvarSlett
 33. Jeg kjøpte essens med fløtekaramell på panduro. AMAZING!!!

  SvarSlett
 34. Å nei! Den eneste jeg ikke kjøpte!! Jeg kan ikke komme tilbake til butikken uten full rapport på cola-havregrøt.. Har du laget grøt med fløtekaramell? Klart du har! Det er jo nødt til å bli bra!

  SvarSlett
 35. Hello, Sweeeeteeee :-D Altså, nå er også yogurt naturell på nei-listen min for en stund... Hvordan kan man ha dette i hus da? -(samtidig med tyttebærsyltetøy, that is) All mat kan jo i grunnen trylles om til snop om man vet hva man kan gjøre med den... Grøten tar seg stadig opp her hjemme og i morges måtte jeg putte i en ekte banan, i mangel på essens. Inspirert av deg! :-) GUD! - det var fantastisk! Det proteinpulveret skal virkelig få bein å gå på etterhvert som jeg kommer over slike fantastiske kombinasjoner! Men altså med essens så snart jeg får tak i dette... Takk Gud - for Chassi :-) Verdens beste og søteste :-) Til å spise opp! ;-D

  SvarSlett
 36. Herregud, jeg dauer av innleggene dine! På en god måte altså, jeg tar meg selv i å sitte å le for meg selv :D Du skriver utrolig bra og morsomt, og jeg kjenner meg veldig godt igjen i mye av det du skriver. Og vet du, det er så utrolig betryggende å vite at det er flere enn meg som ikke kjenner begrensninger. Det som er problemet mitt er at jeg fortsetter å kjøpe alt som er godt, så nå tror jeg jeg må gi meg med dét...
  Og forresten - grøten din; jeg har aldri vært så inspirert til å lage grøt! Når jeg er hjemme igjen fra ferie blir det grøt for the win. Såklart i mange varianter ;)
  Klem fra Kristine

  SvarSlett
 37. Selvfølgelig har jeg det! NOMNOM!! Da må du lage colagrøt snarest så du får tak i denne herligheten :)

  SvarSlett
 38. Skål med morgenkaffen og en dæsj melk.. men dæven døtte, gidder jeg det da? hmmm.. Hvis neste helg betyr første helgen i juli, så er det ikke umulig at jeg er in da town.. :) Hadde vært skoy!

  SvarSlett
 39. Hmm..ikke basert på Stevia dette vel..skeptisk..

  MEN, tips, sjekk den stekte grøten på www.frukostera.blogg.se i dag!

  SvarSlett
 40. Stevia er bestilt, men nå ble jeg litt skeptisk etter Kristin Os. kommentar.. Hva er galt med stevia, Kristin?

  Som nevnt; løping forhindrer mye gøy: Neste helg løper jeg St. Olavsloppet, hvis knærne holder da:-/

  Hvor mye stevia/essens bruker du/dere i yoghurt og grøt? Jeg har aldri prøvd dette før, så tilgi amatørmessige spørsmål:)

  SvarSlett
 41. Kris: Altså.. Det blir vanskelig å svare her! Smil, smil, smil, smil! :-))))))

  Jeg er så enig i at all mat kan trylles om til snop. Det er nesten mottoet mitt! Og banan i grøten, oh yes. Det er bare tyttebærsyltetøyet jeg ikke skjønner, men det er jo meget kult at du har din egen greie. ;)

  Kristine: Takk, takk! Så glad nå! :D Jeg kjenner på en måte begrensningene, jeg må bare ikke gjøre det vanskelig for meg selv ved å ha fristelsene der for da klarer jeg ikke begrense meg likevel. Jeg har lagt cottage cheese ute i postkassen for eksempel.. M-hm. Litt vanskeligere å spise den derfra nemlig. :)

  SvarSlett
 42. Sunn mat og trening: Ålreit! Eller så driter jeg i alt og kjøper fløtekaramellessens likevel! :P

  Nathalie: Fine greier.. Akkurat da jeg trodde vi var blitt bestevenner så er du plutselig veeeeldig kostbar. Plis gidd å bli med på forretningsmøte! Jeg kan betale kaffen! :P

  SvarSlett
 43. Heeei Kristin! Det finnes ikke stevia her! Da ville det kostet meget mere og smakt søtt som s...! (Jeg skulle ønske jeg kunne banne, for det ville blitt et kult uttrykk!)

  Takk for tips!! Stekt grøt, o hoi! :D Stor klem!

  Løperjente: Nooooo! Da blir det ikke like gøy å være i Oslo heller! Jeg er heller ikke overbegeistret for stevia. Det kom kanskje ikke godt nok fram i min kommentar. Stevia smaker veeeldig søtt bare. Jeg kan ikke bruke det i yoghurt, for da blir yoghurten steviasøt og smaker stevia. Jeg har en dråpe i koppegrøten min, og noen ganger en dråpe i en tekopp, men bare hvis jeg vil at tekoppen skal stille søtningsbehovet for resten av dagen. (!) Og jeg er glad i søtt til og med! Go crazy.

  Synd at du skal løpe! Hvor mye løper du egentlig?? Er du en løpekjendis? :o

  Stor klem!

  SvarSlett
 44. Haha, jeg er absolutt ikke en løpekjendis, bare en litt vel ivrig løperinne! Et veldig stygt tretthetsbrudd innebærer Northugferie, og jeg løper kun små løp, stafetter o.l. i år. Treningsmengden er også redusert, og jeg skuler stygt på de gamle treningsdagbøkene mine, for ikke å snakke om de jeg før løp ifra!

  Jeg er VELDIG glad i søtt, og i så måte burde stevia fungere. Imidlertid må jeg nok på Pandura - hallo; fløtekaramellessens!! Tenk på den grøten da! Eller Skyr`n! Hurra! Oslo til høsten, kanskje??

  SvarSlett
 45. Hey, kanskje det er i postkassa jeg må gjemme cottage cheesen! Og kesamen i garasjen. Og kakao, sukrin og proteinpulver i kjeller'n. Egentlig burde jeg bare gjemme bort alt som er godt, takk - nå du meg inn i gjemme-bort-god-mat-modus ;) Så kan agurken og salaten bli liggende igjen i kjøleskapet, og smakes til med ostekrydder fra Kernel Season's! Har du smakt det? :D Utrolig godt, hvis man er glad i ost vel og merke...

  SvarSlett
 46. Løperjente: Ok! Hvis det er sånn det skal være så blir jeg nødt å komme tilbake til høsten. Stikker til byen og kjøper fløtekaramell NÅ! Førstemann å teste!

  Kristine: Haha. Men ikke gjør det, snille du! Jeg vil ikke ha på meg at du plutselig gjemmer sunn og god mat i garasjen, ikke hvis du ikke pleide å gjøre det i alle fall. :P

  Jeg har hørt masse om ostekryddersaken! Cool! Hvor kan den bestilles?

  SvarSlett
 47. Hoho! Selvfølgelig er man 'kostbar. når man kommer til å gå glipp av alle episodene til Glamour .. Sender deg melding på fb jeg når jeg vet mer om neste helg jeg.. :)

  SvarSlett
 48. Hvis jeg gjemmer den, så lover jeg å ikke sladre om at jeg fikk idéen fra deg :p Mitt eget påfunn, helt sant!
  Jeg vet ikke helt hvor det kan bestilles, men du får tak i det på kinoer - i og med at det er beregnet på popcorn! Selv kjøpte jeg mitt på Maximat på Nordby, svenskene har jo alt :D

  SvarSlett
 49. Kan dette være noe?

  http://www.sotesaker.no/index.php?main_page=product_info&products_id=359

  http://www.kakeboksen.no/index.php?option=com_virtuemart&category_id=155&page=shop.browse&Itemid=61&limit=20&limitstart=20

  SvarSlett
 50. Du begynner å bli for populær... Jeg må jo bla laaaaaaaaangt ned for å kommentere nå... ;) Selv om jeg tipper kommentaren min forsvinner litt i mengden: hva med kakaogrøt og bringebæressens? Sjokolade med bringebær er jo nam!!! :D Sjokoladefondant med bringebærcoulis, sjokolademousse med ferske bringebær, mørk sjokolade med bringebær... *sikle*

  SvarSlett
 51. Har du tatt ferie? Venter i spenning på nytt innlegg... ;) Puss och kram

  SvarSlett
 52. Nathalie: Jess! Plan! :D

  Kristine: Sikkert bare på fancy kinoer som er litt mer fancy enn Stavanger kino. :S Men altså, nå skal jeg jo til Oslo så jeg kan godt gå på kino og kjøpe kunstig ost!

  Natahalie: Se der!!! Nesten gratis og definitivt kokos! TUSEN TAKK IGJEN! Porridge take-away tar form!

  SvarSlett
 53. Annka: DET ER JO HELT GENIALT! JEG SKRIVER MED STORE BOKSTAVER FOR AT DU IKKE SKAL FORSVINNE I MENGDEN.. NÅ LØPER JEG FOR Å KJØPE BRINGEBÆRESSENS! KAN IKKE SKJØNNE AT JEG IKKE HAR GJORT DET ALLEREDE?!

  Viktoria: Jeg har besøøøøk, skjønner du!! Det er stor stas, men det går hardt ut over blogging og alt annet! Puss puss.

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...