fredag, februar 04, 2011

Siste ukens gøy i bloggeverdenen

Og ikke bare i bloggeverdenen egentlig. Jeg har meldt meg ut av den virkelige verden og testet livet i bare bloggeverdenen så dette er også min oppsummering fra uken som har gått. Høydepunktene that is.

1. Det var virkelig morsomt at Jeanette Bye la ut summert oversikt fra Somebody over hva hun hadde spist alle mest for, knis, hun hadde spist aller mest proteinpulver og bananer.

"I dag har jeg spist 6 el 7 bananer." (Og det var på formiddagen.)

Så da lo jeg godt.

2. En dag ble jeg ufrivillig styrkeløfter hos Hilde fordi jeg bare helt tilfeldig lurte på hvor mye man må løfte i knebøy for å bli det.

Men det var ikke til meg!

3. En dag kom det en morsom kommentar til siste grøten på Bootybuilding:

"Skal den være varm eller kald?" Det er sånn jeg får gode tips.

4. En dag smeltet jeg helt bort da Kjartan liksom tenkte på meg på en tur han gikk på grusen.

Kan aldri smelte tilbake.

5. Jeg har også hatt så lite å gjøre i min sykdom og nød at jeg har surfet langt over mine vanlige surfegrenser og klikket meg inn på alle andres linker og oppdaget nye blogger i det store bloggeuniverset. Som denne:

"I går, onsdag, klarte jeg å forstrekke en muskel eller noe så jeg hadde dritvondt. Kan skrive mer om det i morgen."

Og det ble mer om den dritvonde muskelen neste dag men da i følge med en annen historie, om en trilletur med ei fra treningsstudioet:

..en digg og koselig tur! Eneste dumme var at jeg hadde kledd på meg for mye klær så jeg ble veldig varm.

Kjipt å bli så varm. ;)


6. Men så blir det bedre! Ei kul jente som heter Marit la igjen noen kule kommentarer for litt siden. Hun tok nordic hamstrings og kokte grøt og alt var så kult. Så da sier jeg tilbake at hun burde lage sin egen blogg, men det ville hun ikke.

Chassi sa...

Hei igjen! Jeg har så lyst til å tvinge deg til å blogge! Det ville vært mye lettere å spørre om tusen spørsmål da; Hamstrings - sterk - mat - ski...

Oo! - Send meg en mail! :o


Så fikk jeg en mail i stedet... Men det ingen vet er hva som sto i den mailen!

Hei, jeg bor i en liten hytte (annenhver uke i alle fall) der jeg henter drikkevann i halvannenlitersflasker og dusjer hos naboen. Jeg jobber som PT og går skirenn og tar tusen pullups med ekstravekter rundt livet og elsker havregrøt og hater tv.


Hva?! Omtrent sånn var det. Fy filler.

Jeg sendte noen mail (ganske mange faktisk) tilbake med bare utropstegn og respekt. Og hva skjer! Det dukker opp en nydelig blogg om å lage grøt som dekkes med leverposteiskiver for at en skeptisk hund (på tvangsslanking) skal like den! Hoho!

Så den er verdt å sjekke ut.

Det virkelige livet har ikke vært like spennende, i dag klarte jeg å gå helt til butikken og det er et stort framskritt. Jeg kjøpte farris og appelsiner før jeg satte meg i sofaen og der sitter jeg nå. Venter på å bli frisk.

Grøt og mister Pad. Bestevennene.

Kan jeg få legge ut et grøtbilde også? Det er bare nøttegrøt som gjelder for tiden.

Og der er det bare nøtter!

Mandelmel, kokosmel og peanøttsmør, veldig lite karbohydrater for dem som bryr seg om det. Jeg rører inn en prikk magisk bokhvetemel for å få litt konsistens (semulegrøtkonsistens) men det er en nøtt det også. Bokhvete.

Tryll tryll! Nå kom oppskriften ut på Bootybuilding. :)

43 kommentarer:

 1. Takk takk for søt, om enn smule overdreven omtale :) jeg synes du skal nevne at det krevde deg mye svette og tårer for å overtale meg, og at jeg var veldig veldig bestemt på ALDRI å begynne å blogge.

  Og godt du sa tusen og ikke hundre pull-ups, ellers kunne det stått i fare for at folk tror det er sant!

  Og er det noen som er kjent med Wordpress som kan fortelle meg hvordan jeg ikke heter "pulsilivet" når jeg skriver kommentarer...eller hvis...

  SvarSlett
 2. Du tvang noen til å blogge. Jeg tvinger deg til å bli styrkeløfter! =P

  Neida, du skal få slippe!

  Men du må bli med på trening! :D

  SvarSlett
 3. Beste bloggeren er vel du, Chassi!
  Fortsatt god bedring..vært syk lenge du nå..litt vel lenge..høres alt annet enn bra ut..

  SvarSlett
 4. Jeg elsker deg Chassi, jeg kunne vurdert å bytte fil for deg! =D

  SvarSlett
 5. Jeg synes bloggen din er så koselig:) den er en av de få jeg "må" lese. Nå er du forresten foreviget i min blogg også^^ Tusen takk for masse gode grøttips <3 Keep it coming:)

  SvarSlett
 6. Og jeg hater ikke tv. Jeg hater ingen og ingenting :) håper du våkner snart :)

  SvarSlett
 7. Pulsilivet: Det krevde mange Mail med mye gøy, men det syns jeg det var verdt. ;)

  Hilde: Yay, jeg gleder meg til å trene med dere! Ingenting skummelt, bare spennende! Ingenting skummelt, ingenting skummelt, ingenting skummelt. :)

  SvarSlett
 8. Tid for trening: Du er så grei!! :D Men ja, det er ny personlig rekord dette. Bloglovin kommer snart til å tvangsflytte meg fra kategorien Health til Cancer and decesases så jeg tenker å bli frisk ganske snart. I dag hadde jeg tenkt. :)

  Lene: Gjett om den kommer høyt på neste ukes oppsummering! Men.. hva var det jeg skulle si.. Jo! Gjør det! :P

  SvarSlett
 9. Skrivefeil!!! Kan jeg slette? Nei, det får være. Jeg ligger med paden i sengen og har nok ikke egentlig våknet for vanligvis ville jeg heller skrevet diseases.

  SvarSlett
 10. Inga: Så koselig!! Veldig kjekt at du vil ha grøttips for da kan jeg fortsette med det. Men jeg ser at du lagde grøten uten proteinpulver, og det kan jeg strengt tatt ikke ta æren for, for jeg bruker MASSE proteinpulver.

  Pulsilivet: Jeg hater heller ingenting! :D

  SvarSlett
 11. Du har fått nytt kommentarsystem jo! jeg må bare prøve det. Slapp ikke unna å skrive den koden nei.

  SvarSlett
 12. Ingenting om at det var kjekt å være ukens høydepunkt?

  Jeg slipper unna koden selv nå så kanskje det bare er første gangen.

  SvarSlett
 13. Jeg har jo fortalt deg at jeg ikke evner å ha 2 tanker i hodet samtidig! isted ble jeg så ivrig med det nye kommentarsystemet at det jeg egentlig hadde tenkt å kommentere om, nemlig ukens høydepunkt, forsvant ut av mitt system :-)

  Stort å være en del av ukens høydepunkter! jeg skal stå på for å bli en gjenganger på disse listene dine.

  SvarSlett
 14. Ingenting kan gjøre meg gladere enn det. :D SMASK!

  SvarSlett
 15. hehe, jeg skal ikke gi deg den tvilsomme æra for å ha hentet proteinpulverete ut av grøten min :p men det er din feil at grøtene mine jevnt over har blitt litt mer varierte:)

  SvarSlett
 16. Hihi, blir så glad av å lese bloggen din!

  Rart med det, men jeg tenker ofte på deg når jeg spiser min daglige dose proteingrøt ;)

  Håper du snart er frisk og rask igjen!

  SvarSlett
 17. Du skriver så utrolig bra, Chassi! Jeg flirer nesten hver gang jeg leser et av dine innlegg.

  Den grøten så forresten grisedigg ut...

  SvarSlett
 18. Er du ikke frisk ennå?

  - og når vi for engangskyld (?) er inne på grøt, kan du ikke teste ulike havregrøt og frukt varianter. - sånn for oss som ikke liger pulver og peanøtter.

  - et eller annet frukt som kan erstatte overdreven bruk av kanel/sukker - men smake like godt, (ikke kokos og kakao).
  - vil jo ikke at du skal kjede deg på sykeleie!

  SvarSlett
 19. Ikke frisk enda altså? Fortsatt riktig god bedring, og bli frisk! (Selv om jeg sa i forrige kommentar at det var "fint" at du var syk for da ble det så mange oppdateringer).

  SvarSlett
 20. Har du prøvd kastanjemel i grøten ever? Litt søtlig smak, ikke så ille faktisk:)

  SvarSlett
 21. Inga: Så kult! Du har uansett rett at det helt sikkert ikke er nødvendig med proteinpulver når man bruker mandelmel som er proppet med proteiner. Så kanskje jeg burde lage naturell sånn som du.

  Thea: Så bra! Jeg tenker jo også ALT for mye på dere ettersom jeg faktisk tar bilde av frokosten min hele tiden. ;)

  SvarSlett
 22. Plingrii: Tusen tusen takk! Glad. :) Grøten er grisedigg, jeg lover, så vær så snill og teste.

  Ingalill: Jeg klarer ikke å bli frisk og jeg klarer ikke slutte å skrive om grøt, så jeg er sjeleglad for at du svinger innom likevel. :D

  Men. Gruble gruble til grøten din (takk for utfordring). Jeg antar at kunstig søtning som natreen og sånt er ute av bildet? Skjønner ikke hvorfor jeg antar det men da ville du vel ha tenkt på det selv. Hvis IKKE ville jeg bare sagt kanel, kunstig søtning, og.... trommelommelom... en essens for eksempel. I dag brukte jeg mandelessens og det er VELDIG godt, men det fins jo også vaniljeessens. Frukt er kjedelig for det har så lite smak, men bananer gir en fantastisk konsistens. Og så må du koke med melk hvis du ikke bruker pulver. Honning er vel også bedre enn sukker forresten. Smaker bedre, ikke sunnere.

  Hva tror du?

  SvarSlett
 23. Karoline: Kastanjemel?!?! Nei, hverken hørt om eller testet, klart det må være godt! Jeg vet at det finnes peanøttmel for det bruker de i USA, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få tak i det her. For en ønskedrøm.

  Maije: Nå må du bestemme deg, frøken, for det er deg jeg er syk for. Jeg tenkte på deg da jeg la ut tull nå uten å ha NOENTING å fortelle for som du sa så var det jo dumt å være syk til absolutt ingen nytte. (Selv om det helst er det jeg er.) Men takk, jeg satser på at du mener det. ;) Kos.

  SvarSlett
 24. Hei igjen min elskede! ;D

  Hadde bare et lite appropo når det kommmer til kald grøt...jeg vet om en som er nammenam kald, kjøleskapkald altså, og som du sansynligvis ikke har prøvd...Har jeg oppmerksomheten din nå? hehe =D Wait for it, here it comes, are you ready? Havregryn med makrell i tomat! Fremgangsmåte;putt ca 30g havregryn og en stor boks makrell i tomat og gnaus det veldig godt sammen, la gjerne stå i kjøleskap en stund å trekke før du spiser det så grynene har blitt litt myke.Enjoy! =D

  SvarSlett
 25. Honning er ikke sunnere enn sukker du liksom. Det nekter jeg å tro.

  SvarSlett
 26. Nå fortjener du å bli frisk snart Charlottemor. Når har du hanglet i evigheten synes jeg.
  Sender deg friske tanker og virusspisende klemmer :)

  PS: jeg liker kald grøt best, så ikke le av det. I min tid som havregrøtspiser lagde jeg ofte grøten på kvelden og satt den i kjøleskapet over natten. Eller hadde ferdigkokt grøt til lunsj. En lunsj som ikke ble varmet.

  PS 2: jeg lagde pastinakkpure idag, smørstekte og kokte pastinakk og lagde til en mos.. Det smakte grøt Chassi.. en gylden mulighet til å lage en grøt som ikke er basert på korn eller nøøtter. Allergikere kommer til å elske deg.. tihiih. Prøv det da vel.

  klemmen

  SvarSlett
 27. Ja, veldig artig å bruke å eksprimentere med faktisk:) Bor i Italia og her blir kastanjer i alle former brukt flittig. Kastanjer har ikke så høy fett prosent som andre nøtter, og melet kan brukes mer eller mindre som mandelmel, bare en litt annen smak så klart! En bra substitutt når jeg ikke har funnet mandelmel her.

  SvarSlett
 28. Er du frisk? Det er så lenge siden siste innlegg!

  SvarSlett
 29. Jippi, det er så kjekt med så kule hilsener! Jeg har gjemt meg vekk litt, på et kuropphold kan man si, men kommer snart tilbake.

  Lene: Det var ikke grøten din som fikk mest oppmerksomhet. (og det selv om den var meget alternativ, du er jo galere enn meg (jeg blir nødt å lage en egen sak på bare kommentargrøter .))


  Heidi: SMASK!

  Karoline: Jeg vil også bo i Italia!

  Lille søster: Yes! Straks. :)
  Nå slukket de lysene her så jeg må logge av.

  SvarSlett
 30. De har kastanjemel på kinsarvik.no, Chassi. ;)

  SvarSlett
 31. Jeg må bare si TUSEN TAKK for all inspirasjon, spesielt år det gjelder bokhvetegrøt. Er selv en ivrig havregrøtspiser, og da jeg leste det første innlegget ditt om bokhvete måtte jeg bare slå til. Og det smaker så godt, og konsistensen er himmelsk. Selv lager jeg den med to toppede tsk bokhvetemel, vann, litt salt og 1/2 dl vaniljeprotein. Og kanel og sukrin på toppen! Har spist det (opptil flere ganger) daglig i det siste. Helt frelst!

  Fortsett med dine vidunderlige grøtoppskrifter!

  Hilsen grøtelsker

  SvarSlett
 32. Maije: Er det sant?! Da skal jeg kjøpe. Klarer du å spore opp peanøttmelet også? Jeg hadde vært evig takknemlig. :) Klemmen!

  Anonym: Åååå! Gøy! Det var en bitteliten grøtporsjon må jeg si (150 kalorier?) men du kan jo være en bitteliten grøtelsker for alt jeg vet. Takk for superkoselig hilsen. :)

  SvarSlett
 33. En google på honning versus sukker sier at honning er 75 prosent sukker og 25 prosent vann. Det står kanskje noe i veldig små bokstaver om en vitamin og en mineral, men honning er som sukker med litt færre kalorier tenker jeg.

  SvarSlett
 34. Det har jeg bare sett på netrition.com og amazon.com. :( Har lett på de fleste norske nettbutikker jeg kan komme på som kan selge sånne ting, uten å finne det.

  Skal ta meg en tur rundt i helsekostbutikker og sjekke om jeg finner når jeg bare kommer tilbake til Norge. Har laget en milelang handleliste for Kinsarvik.no til jeg kommer tilbake. ;p

  Honning inneholder enzymer, mineraler, og vitaminer, og kan hjelpe til med fordøyelse av annen mat. Pga. det høye innholdet av fruktose så har det mindre påvirkning på blodsukkeret enn vanlig sukker har, så det er sunnere enn sukker sånn sett. I tillegg funker det til dels slimløsende og hostedempende og er antiseptisk. ;) Gode grunner til å bruke honning med andre ord. (Best å finne så mange gode grunner som mulig, det er jo så godt. :D)

  SvarSlett
 35. Fineste Maije! Amazon er jo en mulighet det også, det er mest for å få prøve det ut (selv om jeg er redd det er så sinnsykt godt at jeg må søke om amerikansk statsborgerskap).

  Blablabla til honningen.. Tenkte nok at den ville slå tilbake på meg. ;)

  SvarSlett
 36. Denne må jo være noe å teste for deg, Chassi: http://matibergen.wordpress.com/2011/02/10/nottegrot/ Kanskje litt tidkrevende for en utålmodig liten sjel som deg, men alt på grøtfronten må jo testes ut, eller hur? ;)

  Må jo være perfekt for Heidi som liker best kald grøt også. ;)

  SvarSlett
 37. Hjelpes, det var vel alternativt! Dette er perfekt for Heidi av flere grunner! Hun er sikkert mer tålmodig enn meg, hun er LCHF, og hun liker grøt men kan ikke spise det fordi det vanligvis betyr skumle karbohydrater. :D

  Det er mest fordi jeg er skeptisk til fettinnholdet i denne grøten at kanskje det ikke blir for min del, men jeg vet ikke engang hva pastinakk er så jeg må også overlate de mest avanserte eksperimentene til dem som vet litt bedre hva de driver med på kjøkkenet.

  SvarSlett
 38. Pastinakk er en rotgrønnsak: http://www.bama.no/eway/no/gronnsaker/rotgronnsaker/pastinakk/index.aspx ;)

  SvarSlett
 39. HEY! Skriv et blogginnlegg da for svarte, når du først er her!!!

  Hilde og jeg synes nettet er boring uten deg :)

  Marit...

  SvarSlett
 40. Maije: Du går Wikipedia en høy gang her! Jeg skulle nesten ønske jeg lurte på noe mer, men jeg kommer ikke på noe. Du ville i alle fall vært den første jeg skulle spørre. :)

  Pulsilivet: Det var jo egentlig kjempefint å høre! Meeeen. Mister pad er ikke så samarbeidsvillig på bloggefronten, det er litt derfor. Han vil at jeg skal skrive en bokstav om gangen og nekter meg å laste opp bilder. Veldig synd for jeg har også blitt et levende wikipedia etter noen dager med proteinforskeren og vil VELDIG gjerne brife med proteinnytt.

  SvarSlett
 41. Du begynner jo nesten å bli som disse fotballfruene, måtte skumme igjennom 40 kommentarer for å finne ut hvor det er blitt av deg, uten å lære annet enn grøtoppskrifter. Glem 71Nord, det er for noksagtene - nå melder jeg deg på Fangene på Fortet.

  Har de lagt deg inn?
  - i håndjern?
  - tvangstrøye?
  - grønnleire?

  SvarSlett
 42. Ha ha. Jeg skriver dem alle selv men det gjør sikkert fotballfruene også.

  Denne var så morsom at denne hadde jeg nok ikke klart å komme på av meg selv, men så er du også den morsomste jeg vet. :)

  De har lagt meg på en solseng i bikini. Det er ikke verre. :P

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...