lørdag, februar 12, 2011

Kuroppholdet

Jeg har rømt vekk med Maya på et kuropphold! Eller aktivitetscamp som Maya sier, men hva det enn er så er det veldig bra. Jeg klarer ikke å legge ut bilder eller å fikse det jeg skriver, for pad er ingen pc, men pyttsann så legger jeg ut notatene likevel. Maya sykler og jeg har slikt å gjøre. Det KAN se ut som en treningsdagbok, det ser jeg nå. Det er sikkert den uendelige sykdommen som har fått meg til å fokusere på bare det, nå som det endelig er mulig, men derfor kan det også være ganske kjedelig dette her.

Kuropphold altså.

Jeg sitter i bikini med paden på fanget, for sånn er det å være på kur. Eller camp.

Mandag: Penicilinen kicker endelig inn, I'm alive. Mandag er reisedagen. Vi hopper og sprudler så snart vi kommer fram, for sol er som dop, og så spaserer vi til nabobyen.
Tirsdag: Joggetur langs promenaden (8 km?) og det går fint! Men akutt gnagsår og tungt med pushups etterpå fordi det er LENGE siden sist. Jeg har vært så fryktelig syk nemlig. (Nå ble det nevnt for aller siste gang.) Så går vi en tur over ørkenen.

Maya: Dette har vært en Charlottedag! Mye trasking og mye aktivitet.
Jeg: Nehei, det har vært en Mayadag! Vi har jo jogget!

Onsdag: Bydag og bussdag. Vi kjøper nye joggesko og jeg klarer tre chins hengende i busskuret. Godt, jeg var redd de hadde forlatt meg etter så sinnsykt lenge.
Torsdag: Nye joggesko og lenger joggetur (10km?), pushups og planke og nye gnagsår.
Fredag: Utendørs gym, tjohei, der man tar hva man får og da helst ikke benken med fuglebæsj. Knebøy i Smith, ettbeins knebøy, ettbeins mark, stående ro med stang, nedtrekk, sittende ro, triceps med manual, biceps med manual.
Lørdag: Joggetur med gnagsår og varme fordi vi starter for sent. Jeg måtte be Røde Kors om et glass vann for å ikke visne vekk i en grøft. 10 km? Pushups går litt bedre. Sykkeltur langs promenaden på ettermiddagen (og jeg antar at det er der Maya er ennå).

Se der kom det et bilde likevel! Det kom fra mailen min.

Mayas melding hjem: Heisann! Vi har det helmax! Innimellom havregrøtene og proteinshakene, joggeturene og gymbesøkene oppfører vi oss som vanlige charterturister ved bassengkanten. Kjempeklem til dere alle!

Min melding hjem: Heisann! Alt vel og frisk som en fisk! Vi har nettopp spist havregrøt og tenker vel bassenget nå. Eller.. oi.. Maya vil visst jogge igjen. Ses snart. God helg!

Sånn oppsummerte vi uken til mødrene våre.

Jeg: Hvordan skal vi ellers oppsummere uken, Maya?

Maya: Hmm.. Det jeg har skrevet i dagboken min er at du spiser UTROLIG mye skinke.. At du spiser yoghurt og skinke gående på gaten og at du klarer det uten bestikk. Jo! Og at du surfer enormt mye!

Ja, jeg er flink til å spise uten bestikk.

Det er kanskje rart å spise en skinkepakke og fire yoghurter midt på gaten og kanskje ekstra usexy å spise yoghurt uten skje, men det er veldig gøy. Nei.. Godt. Og fort går det også! Dessuten spiser Maya MASSE brød.

Kuropphold er bra! Håper alle andre har det bra.

7 kommentarer:

 1. Hvor har du vært? Høres ut som du er på vei opp og fram igjen - godt!

  SvarSlett
 2. Heeei Kristin! Jeg er der ennå faktisk, for det er en lang kur, men nå føler jeg meg sånn takknemlig for livet som jeg innbiller meg at kreftpasientene føler det. :D

  SvarSlett
 3. Haha, må le litt.. Alltid et morsomt lystpunkt å lese bloggen din Chassi! Du er bare helt rå, det skal du vite :)

  Ellers ser det GODT OG VAMT UT!! Akkurat her jeg sitter nå glor jeg på -25 på gradestokken og har mest lyst å legge meg ned å døøø.

  SvarSlett
 4. -21 her jeg sitter, men sikkert like mye sol som du har, skinner på vinduer og fremhever alt som er skittent - kanskje ville jeg vasket hvis strømnettet hadde tålt å varme opp vannet.
  - beste unnskyldning for uhygiene yet :-)

  Fantastisk at du er frisk - men hva er det med all denne joggingen?

  SvarSlett
 5. Hei begge, og tusen takk! 25 kuldegrader har jeg aldri aldri opplevd i hele mitt liv, det var da voldsomt til vinter!

  Joggingen skyldes min venninne som blant mye annet var et friidrettstalent en gang. Hun skulle sikkert jogget mye lenger om hun ikke var gravid i femte måned så jeg er bare sjeleglad for at hun har det handicappet. Jeg slutter så snart jeg kommer hjem, okei? du skal få ha den hobbyen i fred. :)

  SvarSlett
 6. Neimen hei! Har du skrevet? Ja, tydeligvis :)

  Mye surfing hører med på charterchassiferie. Jeg sitter bare her og tripper og venter på deg :)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...