tag:blogger.com,1999:blog-11181334.post4660266644256455985..comments2023-08-20T09:56:50.231+02:00Comments on Chassibloggen: Siste ukens gøy i bloggeverdenenChassihttp://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comBlogger43125tag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-7000991962326099272011-02-13T13:13:43.757+01:002011-02-13T13:13:43.757+01:00Ikke glem faktor50!Ikke glem faktor50!Ingalill.https://www.blogger.com/profile/06492108057373726599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-78150142297575601802011-02-12T21:49:58.484+01:002011-02-12T21:49:58.484+01:00Ha ha. Jeg skriver dem alle selv men det gjør sikk...Ha ha. Jeg skriver dem alle selv men det gjør sikkert fotballfruene også. <br /><br />Denne var så morsom at denne hadde jeg nok ikke klart å komme på av meg selv, men så er du også den morsomste jeg vet. :)<br /><br />De har lagt meg på en solseng i bikini. Det er ikke verre. :PChassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-24502046295218546132011-02-12T19:35:41.561+01:002011-02-12T19:35:41.561+01:00Du begynner jo nesten å bli som disse fotballfruen...Du begynner jo nesten å bli som disse fotballfruene, måtte skumme igjennom 40 kommentarer for å finne ut hvor det er blitt av deg, uten å lære annet enn grøtoppskrifter. Glem 71Nord, det er for noksagtene - nå melder jeg deg på Fangene på Fortet.<br /><br />Har de lagt deg inn?<br /> - i håndjern?<br /> - tvangstrøye?<br /> - grønnleire?Ingalill.https://www.blogger.com/profile/06492108057373726599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-90080382619585519302011-02-11T00:11:56.763+01:002011-02-11T00:11:56.763+01:00Maije: Du går Wikipedia en høy gang her! Jeg skull...Maije: Du går Wikipedia en høy gang her! Jeg skulle nesten ønske jeg lurte på noe mer, men jeg kommer ikke på noe. Du ville i alle fall vært den første jeg skulle spørre. :)<br /><br />Pulsilivet: Det var jo egentlig kjempefint å høre! Meeeen. Mister pad er ikke så samarbeidsvillig på bloggefronten, det er litt derfor. Han vil at jeg skal skrive en bokstav om gangen og nekter meg å laste opp bilder. Veldig synd for jeg har også blitt et levende wikipedia etter noen dager med proteinforskeren og vil VELDIG gjerne brife med proteinnytt.Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-33112792616039939692011-02-10T22:42:35.038+01:002011-02-10T22:42:35.038+01:00HEY! Skriv et blogginnlegg da for svarte, når du f...HEY! Skriv et blogginnlegg da for svarte, når du først er her!!!<br /><br />Hilde og jeg synes nettet er boring uten deg :)<br /><br />Marit...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-81644605407554251612011-02-10T22:33:47.008+01:002011-02-10T22:33:47.008+01:00Pastinakk er en rotgrønnsak: http://www.bama.no/ew...Pastinakk er en rotgrønnsak: http://www.bama.no/eway/no/gronnsaker/rotgronnsaker/pastinakk/index.aspx ;)maijehttps://www.blogger.com/profile/12265199344311536567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-69331394096011032212011-02-10T15:26:16.504+01:002011-02-10T15:26:16.504+01:00Hjelpes, det var vel alternativt! Dette er perfekt...Hjelpes, det var vel alternativt! Dette er perfekt for Heidi av flere grunner! Hun er sikkert mer tålmodig enn meg, hun er LCHF, og hun liker grøt men kan ikke spise det fordi det vanligvis betyr skumle karbohydrater. :D<br /><br />Det er mest fordi jeg er skeptisk til fettinnholdet i denne grøten at kanskje det ikke blir for min del, men jeg vet ikke engang hva pastinakk er så jeg må også overlate de mest avanserte eksperimentene til dem som vet litt bedre hva de driver med på kjøkkenet.Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-114138060182507052011-02-10T14:01:05.672+01:002011-02-10T14:01:05.672+01:00Denne må jo være noe å teste for deg, Chassi: http...Denne må jo være noe å teste for deg, Chassi: http://matibergen.wordpress.com/2011/02/10/nottegrot/ Kanskje litt tidkrevende for en utålmodig liten sjel som deg, men alt på grøtfronten må jo testes ut, eller hur? ;) <br /><br />Må jo være perfekt for Heidi som liker best kald grøt også. ;)maijehttps://www.blogger.com/profile/12265199344311536567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-2030239276943541752011-02-10T13:05:15.930+01:002011-02-10T13:05:15.930+01:00Fineste Maije! Amazon er jo en mulighet det også, ...Fineste Maije! Amazon er jo en mulighet det også, det er mest for å få prøve det ut (selv om jeg er redd det er så sinnsykt godt at jeg må søke om amerikansk statsborgerskap).<br /><br />Blablabla til honningen.. Tenkte nok at den ville slå tilbake på meg. ;)Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-77408211605364885242011-02-09T23:46:04.463+01:002011-02-09T23:46:04.463+01:00Det har jeg bare sett på netrition.com og amazon.c...Det har jeg bare sett på netrition.com og amazon.com. :( Har lett på de fleste norske nettbutikker jeg kan komme på som kan selge sånne ting, uten å finne det.<br /><br />Skal ta meg en tur rundt i helsekostbutikker og sjekke om jeg finner når jeg bare kommer tilbake til Norge. Har laget en milelang handleliste for Kinsarvik.no til jeg kommer tilbake. ;p<br /><br />Honning inneholder enzymer, mineraler, og vitaminer, og kan hjelpe til med fordøyelse av annen mat. Pga. det høye innholdet av fruktose så har det mindre påvirkning på blodsukkeret enn vanlig sukker har, så det er sunnere enn sukker sånn sett. I tillegg funker det til dels slimløsende og hostedempende og er antiseptisk. ;) Gode grunner til å bruke honning med andre ord. (Best å finne så mange gode grunner som mulig, det er jo så godt. :D)maijehttps://www.blogger.com/profile/12265199344311536567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-6933219822588199402011-02-09T23:24:25.078+01:002011-02-09T23:24:25.078+01:00En google på honning versus sukker sier at honning...En google på honning versus sukker sier at honning er 75 prosent sukker og 25 prosent vann. Det står kanskje noe i veldig små bokstaver om en vitamin og en mineral, men honning er som sukker med litt færre kalorier tenker jeg.Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-30303723689376628022011-02-09T22:53:28.429+01:002011-02-09T22:53:28.429+01:00Maije: Er det sant?! Da skal jeg kjøpe. Klarer du ...Maije: Er det sant?! Da skal jeg kjøpe. Klarer du å spore opp peanøttmelet også? Jeg hadde vært evig takknemlig. :) Klemmen!<br /><br />Anonym: Åååå! Gøy! Det var en bitteliten grøtporsjon må jeg si (150 kalorier?) men du kan jo være en bitteliten grøtelsker for alt jeg vet. Takk for superkoselig hilsen. :)Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-47195468211755708342011-02-09T20:13:40.911+01:002011-02-09T20:13:40.911+01:00Jeg må bare si TUSEN TAKK for all inspirasjon, spe...Jeg må bare si TUSEN TAKK for all inspirasjon, spesielt år det gjelder bokhvetegrøt. Er selv en ivrig havregrøtspiser, og da jeg leste det første innlegget ditt om bokhvete måtte jeg bare slå til. Og det smaker så godt, og konsistensen er himmelsk. Selv lager jeg den med to toppede tsk bokhvetemel, vann, litt salt og 1/2 dl vaniljeprotein. Og kanel og sukrin på toppen! Har spist det (opptil flere ganger) daglig i det siste. Helt frelst! <br /><br />Fortsett med dine vidunderlige grøtoppskrifter!<br /><br />Hilsen grøtelskerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-2696318757673258772011-02-09T15:28:40.527+01:002011-02-09T15:28:40.527+01:00De har kastanjemel på kinsarvik.no, Chassi. ;)De har kastanjemel på kinsarvik.no, Chassi. ;)maijehttps://www.blogger.com/profile/12265199344311536567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-24708093337635574392011-02-09T00:01:29.210+01:002011-02-09T00:01:29.210+01:00Jippi, det er så kjekt med så kule hilsener! Jeg h...Jippi, det er så kjekt med så kule hilsener! Jeg har gjemt meg vekk litt, på et kuropphold kan man si, men kommer snart tilbake.<br /><br />Lene: Det var ikke grøten din som fikk mest oppmerksomhet. (og det selv om den var meget alternativ, du er jo galere enn meg (jeg blir nødt å lage en egen sak på bare kommentargrøter .))<br /><br /><br />Heidi: SMASK!<br /><br />Karoline: Jeg vil også bo i Italia!<br /><br />Lille søster: Yes! Straks. :)<br />Nå slukket de lysene her så jeg må logge av.Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-24293307016003435642011-02-08T13:17:40.634+01:002011-02-08T13:17:40.634+01:00Er du frisk? Det er så lenge siden siste innlegg!Er du frisk? Det er så lenge siden siste innlegg!Lille søsterhttps://www.blogger.com/profile/00599330475579825207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-67097268668316727202011-02-07T22:15:27.657+01:002011-02-07T22:15:27.657+01:00Ja, veldig artig å bruke å eksprimentere med fakti...Ja, veldig artig å bruke å eksprimentere med faktisk:) Bor i Italia og her blir kastanjer i alle former brukt flittig. Kastanjer har ikke så høy fett prosent som andre nøtter, og melet kan brukes mer eller mindre som mandelmel, bare en litt annen smak så klart! En bra substitutt når jeg ikke har funnet mandelmel her.Karolinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-23735881190631869132011-02-07T19:20:33.224+01:002011-02-07T19:20:33.224+01:00Nå fortjener du å bli frisk snart Charlottemor. Nå...Nå fortjener du å bli frisk snart Charlottemor. Når har du hanglet i evigheten synes jeg. <br />Sender deg friske tanker og virusspisende klemmer :)<br /><br />PS: jeg liker kald grøt best, så ikke le av det. I min tid som havregrøtspiser lagde jeg ofte grøten på kvelden og satt den i kjøleskapet over natten. Eller hadde ferdigkokt grøt til lunsj. En lunsj som ikke ble varmet.<br /><br />PS 2: jeg lagde pastinakkpure idag, smørstekte og kokte pastinakk og lagde til en mos.. Det smakte grøt Chassi.. en gylden mulighet til å lage en grøt som ikke er basert på korn eller nøøtter. Allergikere kommer til å elske deg.. tihiih. Prøv det da vel.<br /><br />klemmenHeidinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-68940904347773216082011-02-07T12:44:45.319+01:002011-02-07T12:44:45.319+01:00Honning er ikke sunnere enn sukker du liksom. Det ...Honning er ikke sunnere enn sukker du liksom. Det nekter jeg å tro.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-36102387392537990352011-02-07T10:41:19.549+01:002011-02-07T10:41:19.549+01:00Hei igjen min elskede! ;D
Hadde bare et lite appr...Hei igjen min elskede! ;D<br /><br />Hadde bare et lite appropo når det kommmer til kald grøt...jeg vet om en som er nammenam kald, kjøleskapkald altså, og som du sansynligvis ikke har prøvd...Har jeg oppmerksomheten din nå? hehe =D Wait for it, here it comes, are you ready? Havregryn med makrell i tomat! Fremgangsmåte;putt ca 30g havregryn og en stor boks makrell i tomat og gnaus det veldig godt sammen, la gjerne stå i kjøleskap en stund å trekke før du spiser det så grynene har blitt litt myke.Enjoy! =DLenenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-29341469796495184102011-02-06T18:46:29.650+01:002011-02-06T18:46:29.650+01:00Karoline: Kastanjemel?!?! Nei, hverken hørt om ell...<b>Karoline</b>: Kastanjemel?!?! Nei, hverken hørt om eller testet, klart det må være godt! Jeg vet at det finnes peanøttmel for det bruker de i USA, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få tak i det her. For en ønskedrøm.<br /><br /><b>Maije</b>: Nå må du bestemme deg, frøken, for det er deg jeg er syk for. Jeg tenkte på deg da jeg la ut tull nå uten å ha NOENTING å fortelle for som du sa så var det jo dumt å være syk til absolutt ingen nytte. (Selv om det helst er det jeg er.) Men takk, jeg satser på at du mener det. ;) Kos.Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-4821837035141238232011-02-06T18:39:32.185+01:002011-02-06T18:39:32.185+01:00Plingrii: Tusen tusen takk! Glad. :) Grøten er gri...<b>Plingrii:</b> Tusen tusen takk! Glad. :) Grøten er grisedigg, jeg lover, så vær så snill og teste. <br /><br /><b>Ingalill:</b> Jeg klarer ikke å bli frisk og jeg klarer ikke slutte å skrive om grøt, så jeg er sjeleglad for at du svinger innom likevel. :D <br /><br />Men. Gruble gruble til grøten din (takk for utfordring). Jeg antar at kunstig søtning som natreen og sånt er ute av bildet? Skjønner ikke hvorfor jeg antar det men da ville du vel ha tenkt på det selv. Hvis IKKE ville jeg bare sagt kanel, kunstig søtning, og.... trommelommelom... en essens for eksempel. I dag brukte jeg mandelessens og det er VELDIG godt, men det fins jo også vaniljeessens. Frukt er kjedelig for det har så lite smak, men bananer gir en fantastisk konsistens. Og så må du koke med melk hvis du ikke bruker pulver. Honning er vel også bedre enn sukker forresten. Smaker bedre, ikke sunnere. <br /><br />Hva tror du?Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-31413865715936487382011-02-06T18:24:26.349+01:002011-02-06T18:24:26.349+01:00Inga: Så kult! Du har uansett rett at det helt sik...<b>Inga:</b> Så kult! Du har uansett rett at det helt sikkert ikke er nødvendig med proteinpulver når man bruker mandelmel som er proppet med proteiner. Så kanskje jeg burde lage naturell sånn som du.<br /><br /><b>Thea:</b> Så bra! Jeg tenker jo også ALT for mye på dere ettersom jeg faktisk tar bilde av frokosten min hele tiden. ;)Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-6760017217440618832011-02-06T17:28:03.266+01:002011-02-06T17:28:03.266+01:00Har du prøvd kastanjemel i grøten ever? Litt søtli...Har du prøvd kastanjemel i grøten ever? Litt søtlig smak, ikke så ille faktisk:)Karolinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-18446692724184361762011-02-06T15:04:05.446+01:002011-02-06T15:04:05.446+01:00Ikke frisk enda altså? Fortsatt riktig god bedring...Ikke frisk enda altså? Fortsatt riktig god bedring, og bli frisk! (Selv om jeg sa i forrige kommentar at det var "fint" at du var syk for da ble det så mange oppdateringer).maijehttps://www.blogger.com/profile/12265199344311536567noreply@blogger.com